A co když II…

Přečtení: 5924

Když jsem před časem psal svoji sci-fi úvahu „A co když…”, chyběla mi k tomu, aby do sebe vše dokonale zapadlo, poslední kostička v mozaice. Takový ten malý detail o kterém víte, že až zapadne, tak vše teprve začne dávat dokonale šílený smysl.

Stále jsem se sám sebe ptal, jaký by mělo význam, že pokud by šlo opravdu o likvidaci poměrně velké části populace, tak její vykonavatelé tímto popsaným způsobem, odstraní vlastně ty, kteří by byli nejlepší sluhové. Přesně ten dav, který dokonale poslouchá a plní jejich příkazy a zůstanou nelogicky jen ti vzpurní a kverulanti, kteří neposlechli.

A druhý otazník, který je snažší – pokud by tedy opravdu šlo o zotročení lidí a určitou depopulaci, proč to jde tak pomalu?

Tato otázka je snažší – aby nedošlo k masivnímu zhroucení systému a také k velkému probuzení a pochopení mas, je logické, že lidé musejí umírat pomalu, postupně a ze všech nejrůznějších příčin. Zkrátka, aby šlo vystopovat co nejméně společných vzorů a ten narativ „náhodnosti” a „nesouvisí” vydržel co nejdéle.
A navíc oni potřebují masy lidí, kteří po této jejich šílené hře vše „uklidí” a mrtvé pohřbí – dokonale cynické…

Ale ono je těch cest přeci víc – vakcíny jsou například jen jedna z „drobných” cestiček. Další může být neúnosné zvedání cen, které „zlikviduje” mimo jiné i ty důchodce a další sociálně slabé, které nestihla zničit vakcína a covid se svým šíleným řešením.

Pak je zde například tento otřesný příběh z Velké Británie a povídání o „běžné praxi”, která zde nově panuje a hlavně vládla za „pandemie” covidu. Opravdu se vracíme k praktikám Třetí říše a  „milostivému uspávání” těch slabších a nemocných? Ostatně v tomto duchu jedou i trendy například v Kanadě, kde se eutanazie naprosto vymkla kontrole

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

A pak jsou zde například různé „nehody” a požáry chemiček. Nepamatujete na ohromnou ekologickou katastrofu s vykolejeným vlakem začátkem února? Tak vězte, že není jediná – toto jsou jen místa v Americe, kde od začátku února došlo k nějaké „nehodě” a požáru.

A jak sleduji zprávy ze světa, zdaleka se to neděje jen v Americe…

No a k tomu si připočtete eskalaci války na Ukrajině, která jestli se opravdu „rozhoří”, se zapojením dalších zemí, jak možná plánují, tak ta vykoná v Evropě s populací zbytek oné zkázy. 

Šílené na tom je, že jak jsem zjistil, tak někteří se skutečně bojí toho, že se Rusko nezastaví na Ukrajině, a že Rusové přijdou až sem… Vlastně je to naprosto stejný iracionální a nesmyslný strach – tak jako byl strach z covidu – který je zcela účelně a přesně vyvolaný médii. A ti lidé bohužel nevidí, že tím co dělají – tedy zde eskalací války a předtím dodržováním nesmyslných opatření a očkováním – dělají PŘESNĚ to opačné a nejhorší možné. Tedy situaci prodlouží, zničí si ekonomiku a zdraví a zde eskalují válku.


Věříte v Great reset?

Great resetem je v tomto případě, kromě existující knihy, myšlen hlavě plán globálního spiknutí a tendence o jednu světovou vládu a totalitní kontrolu lidí. Věříte, že to existuje?


Ale abych se vrátil k tomu podstatnému – že jim nevadí, že zbydou hlavně ti odbojní kverulanti?

Pokud je toto vše skutečně pravda a je to opravdu takto dokonale vymyšlené, tak vy jako nový vládce světa potřebujete uzákonit ohromnou spoustu změn ve společnosti a úprav zákonů, které musí ale někdo prosadit a někdo další odhlasovat, aby dosazená globální vláda byla následně legitimní a hlavně její pozice neotřesitelná. Ty masy, které teď naivně slouží se o tu změnu samy rády postarají…

Totiž potom, až zůstanou na světě pouze odbojní kverulanti a ti nepodrobiví, musí být nový systém už zcela stabilizovaný a příslušné zákony a Ústavy změněny. 
A kdo by to dokázal udělat lépe, než teď ta ohromná nemyslící a sloužící masa, která jde dobrovolně s písní na rtech doslova na porážku spolu s politickými loutkami opilými svou zdánlivou mocí? A to se děje právě teď.
Pak už totiž bude pozdě cokoli měnit – a ti co zbydou, nebudou mít vůbec žádnou šanci.

Kdybych chtěl vymyslet dokonale ďábelský plán, tak to přesně takto udělám, protože takto rozjetý vlak bohužel nemá téměř žádnou slabinu, dokud se lidé včas neproberou, nebo nezasáhne nějaký faktor X…

Mimochodem, za Třetí říše také samozřejmě nikdo nevěřil, že jsou zabíjeni postižení a stejně tak Červený kříž až do konce války nevěřil (nechtěl věřit) v existenci koncentračních táborů.

Ale samozřejmě, je to opět jen sci-fi příběh a vše jsou jistě jen náhody – dnes už by se totiž nic takového opakovat nemohlo – to je přeci jen v učebnicích…


Dva texty, které jsem psal dříve a ve kterých vidím jistou naději.
Naději vidím paradoxně v hlouposti
Naději vidím paradoxně ve zle


Vše jsem více rozepsal ve své nové knize Průvodce králičí norou

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

25 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

VIDEO: Vojnoví štváči Naď a Káčer debatovali o konflikte na Ukrajine. „Hanba! Hanba! Hanba!,“ kričali nespokojní ľudia v publiku a dávali najavo svoj odpor voči obom ministrom, ktorí sa v rámci pokračujúceho boja proti Rusku snažia zasielaním zbraní na Ukrajinu vyprovokovať 3. svetovú vojnuhttps://www.infovojna.bz/article/video-vojnovi-stvaci-nad-a-kacer-debatovali-o-konflikte-na-ukrajine

Teším sa na obdobie keď bude chodiť Naď Káčer Čaputová Heger Matovič bez ochranky samozrejme aj ten opičiak Havran. Oni ignorujú práva ľudí, preto jediná pokojná cesta im dať najavo nespokojnosť, je ich vypískať. Zaslúžia si to!

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Jaké “náhody”, že tyto “nehody” v emérice postihují pouze červené státy – jako právě Ohio a Florida.. Již čtvrtá -průmyslová- katastrofa se stala na severovýchodě Ohia během několika týdnů po sobě. Ve středu 1.3 vypukl v továrně na výrobu kovů v Clevelandu ve státě Ohio požár, při kterém došlo k několika výbuchům. Na místě zasahovalo více než 50 hasičů a specialistů na nebezpečný materiál. Požár způsobil exploze dusíku a propanu, při nichž se do okolního ovzduší uvolnily jemné prachové částice a neznámé vedlejší produkty.

thelibertydaily.com/another-disaster-in-northeast-ohio-as-several-explosion-hit-cleveland-warehouse-50-firefighters-respond/

Taková “náhodná” smůla nemůže být tak rychle. Je to jistě sabotáž. Navíc vzhledem k tomu, že jde o silně rudý stát = bidetovi to také nedělá příliš velké starosti.
A ohledně bideta – okrajinská plynárenská firma Burisma fungovala podle vyšetřovatelů jako pračka peněz “Bidenovy rodiny”

+ Florida: DeSantis zaútočil na Floridě proti globalistické LGBTQ+ společnosti Disney, která na Floridě provozuje Disney World atrakce a měla výjimku z placení daní a dokonce na pozemcích Disney neplatily zákony státu Florida, firma měla pozemky jako vlastní samosprávný distrikt, podobně jako Washington D.C. ve státě Columbia.

No a koncem února podepsal guvernér Ron DeSantis nový zákon, kterým např. právo společnosti Disney odejímá, pozemky se dostávají pod běžnou jurisdikci státu Florida a globalistická firma Disney, která jede LGBTQ+ toxickou genderovou woke produkci pro děti a mládež, musí začít na Floridě platit daně. Není divu, že globalistům praskly pojistky a Republikánská strana, která ještě v února neskrytě DeSantise podporovala proti Trumpovi, najednou obrátila o 180 stupňů a v tu ránu vedení strany podporuje Trumpa, což ukazují i poslední průzkumy v USA.

No a proto průzkumy v emérice začínají favorizovat Trumpa jak došlápne na deep state, nastolí pořádek atd. (prostě lži na lidi/voliče, jako všude po světě) .. Protože “globalistům” vyhovuje více než zmíněný DeSantis.. Donald Trump je pro Republikány paradoxně přijatelnější než “radikál” Ron DeSantis z Floridy, který šlape po krku už i Disney. A začíná další divadlo na lidi. A Trumpeta není žádná spása. Vše běží…

+ Perlička, kdy vojáci skupiny PMC Wagner Group v Bachmutu během bojů našli..:

Ukrajinská pravoslavná církev Kyjevský patriarchát Vinnická diecéze

  • Jsi obránce Ukrajiny
  • Tvojí povinností je chránit nezávislost od ruských útočníků
  • Tvým úkolem je vymazat ruský národ z povrchu zemského
  • Tvým nepřítelem je ruský svět, který způsobil hříšnou škodu lidské duši
  • Zabíjet Rusy není hřích

viz:comment image

= Je to stejný proces, na okrajině se prostě nic nezměnilo a po rozpadu SSSR se Západ pouze rozhodl, že tento protiruský narativ po II. sv. válce po porážce nacismu oživí.

Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Vláda fialového obřezance je schopna v zájmu šíření nacismu a fašismu, který jim, obřezancům tak dobře posloužil už za 2.SV, po Evropě hýčkat tu ty ukronacisty a nechat je dělat bordel po republice, vyživované je z dávek, na které jsou peníze z rozpočtu, z fondů pro české důchodce, kterým se právě v těchto hodinách v parlamentu vráží našimi posranci nůž do ledví…
Tu válku a fašizaci národa mají zaplatit v první řadě oni i za cenu, že budou páchat “asistované sebevraždy”, jak se poslední dobou rozmáhá. Ne jeden takový případ už je vlastně nahlášen:
comment image

A Ukrajinci kteří tady makají na stavbách jsou dříči a dá se s nima rozumě popovídat.
Vracet na Ukrajinu by se měli ALE MĚLI VŠICHNI ti potetování nacismem, agresivní a ti co sem hlavně “utekli” a to v drahejch autech a s kuframa peněz!
Ti ale mají na to uplatit Ropušanovi ropuchy.
NATO-až do poslední kapky krve. V den výročí zahájení USO se objevilo video o tom, jak NATO vlastně “podporuje” Ukrajinu..
https://twitter.com/icequinn99/status/1629169478318563329

„Stop NATO! Okamžitě příměří! Vyjednat mír!” křičely v Bruselu tisíce lidí. http://www.youtube.com/watch?v=vv9UUDltp5I

jiri
jiri
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Vsadím se, že fjalenko a naše vláda s tím nic neudělá, Banderizace ČR jede, na té přeci intenzivně pracují a “nedotknutelní” jsou na stejné úrovni s tím zeleným tchořema spol.
Dávno se ví, že zde azováci a jiný fašistický povl zakládají svoje buňky, jsou hájení.
Poctivý ukroš co se práce nebojí odjel do Ruska, nebo Německa, nebo dál.

Bojka
Bojka
Odpovědět  jiri
1 rok před

Jo napadlo mě, jak může volat NATO o pomoc Ukrajině, pakliže každý den vyhrávají? nelze tak argumentovat voj. správě, že proč máme my nezůčastnění rukovat, když rusko už včera prohrálo ? jak je to s těma modrýma ulejvákama, ty jdou s náma ne, pakliže né do zbraně, tak do zákopů, fabrik a nemocnic ?

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Takže vláda nakonec tedy ožebračí důchodce.. Kdy pětikokotice důchodcům sebere na valorizacích stejný objem peněz, který vynaložila na zbraně okrajině. A důchodci mlčí, neprotestují, nevyrazí do ulic, protože taková je povaha národa. A takhle je top u všeho tady v debilistánu, již po tři roky…
+MEZI TÍM VŠÍM:
Mluvčí EU: musíme zvýšit výrobu střeliva/kulek, protože na okrajině dochází. No a vsadím se, že okrajinští generálové mají radost, že Rusové teď vědí, že okrajinští vojáci musí před odchodem do boje počítat náboje 🙂

A jeden idiotský okrajinec v elegantní uniformě prohlásil, že tanky jeho země budou brzy na Rudém náměstí. Je to idiot, protože jeho tanky na Rudém náměstí nikdy nebudou, ledaže by si je Rusové odvezli domů jako suvenýry. Problém okrajiny (a všech ostatních, kteří je ve fašismu podporují) je, že Rusko má atomovky..

V minulém týdnu jsem zahlídl dvě zprávy. Jedna hlásila, že čtyřdenní pracovní týden je v zahraničí populární. Druhá hlásila, že si stále více lidí stěžuje, že nemají dost peněz, aby zvládli rostoucí náklady. OMG — člověk by si myslel, že si někdo všimne té souvislosti, že?

Globalistické jelita chtějí do stratosféry vypustit částice, aby částečným blokováním slunce překonali neexistující globální oteplování. Je skutečným důvodem tohoto nebezpečného nesmyslu zkrácení vegetačního období a masové hladovění na celém světě? Proto každý, kdo propaguje nebezpečné lži o globálním oteplování, by měl být zatčen za podvod!

A kolik občanů USA ví, že biden slíbil, že emerika bude vyplácet důchody okrajinským lemrám?
A když jsme u emeriky, tak stále požadují, aby zahraniční návštěvníci museli být “očkováni”, která nedělá to, co má, ale zabíjí a mrzačí lidi. Proč chce americká vláda zastavit rozumné návštěvníky a zajistit, aby na americkou půdu vstupovali jen idioti?

Jiri
Jiri
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

CZKotaz… naprosto přesně… pohodlnější je poslechnout si pipku v TV a přečíst si noviny, tam to musí přece vědět…

Lynn
Lynn
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Ceny výrobců v Česku letos v lednu dále meziročně rostly o desítky procent. V zemědělství stouply o 25,5 procenta, v průmyslu o 19 procent a ve stavebnictví o 11,4 procenta. Zdražují potraviny, bydlení, energie celkem o 17.5% švindlem, skutečně i o 50 a více %.

Automobilky snižují výrobu pro nedostatek dílů (Škoda), Toyota v Kolíně zavřela podnik na celý (zatím) únor. Menší podniky krachují, živnostníci zavírají..

Vláda se jen a jen stará o Ukrajinu, dotuje silně migranty z našich peněz, na úkor našich občanů. „Na Ukrajinu tak byly díky českému úsilí k dnešnímu dni dodány stovky kusů těžké vojenské techniky a více než milion kusů raket, protitankových granátů a velkorážní munice v celkové hodnotě čtyřiceti miliard korun,“ řekl Fiala.„Od začátku ruské invaze patří ČR mezi největší dárce a dodavatele vojenské pomoci Ukrajině.

Vláda plánuje zvýšení DPH na všechno zboží, včetně potravin a léků, zvýšení daní z nemovitostí, zvýšení dálničních poplatlů, jízdného MHD, zrušení st. příspěvku na stavebko, důch. spoření aj. Plánuje zavést spoluúčast na ošetření a operační zákroky ve zdravotnictví, včetně vstupních poplatků u lékaře. Navrhuje, aby služby stomatologů byly plně hrazeny občany.

Platy zaměstnanců stagnují, důchody chtějí snížit, ale sobě a soudcům navýšili o 13%. Ve všech směrech nás chtějí sedřít na kůži, udělat z nás bezdomovce, nástup bídy i pro mnohé i hladu.

Zvýšila se kriminalita (díky ukáčkům), nárůst sebevražd a psychických problémů občanů.

Kolaps ČR.

Bojka
Bojka
1 rok před

Lidstvo je vybíjeno v dlouhodobě plánované genocidě a nikdo s tím nic nedělá ani o tom nemluví, kromě alternativních médií! Pokud to bude pokračovat ještě dlouho, z lidstva toho moc nezbude-

Jiri
Jiri
1 rok před

Demonstrace za zničení ČRcomment image

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=0veGXwWOd-s

Oni chtějí úplné zničení ČR a proto přišli demonstrovat nejenom na Václavák, ale i na Letnou. Chtějí ještě větší inflaci, mnohem dražší energie, žádný důchod, chtějí veškeré peníze, které ještě jsou ve státní kase darovat Ukrajincům a hlavně chtějí válku s Ruskem.. Takovéto demonstrace na podporu zločinců jsou ideálním místem náboru (a případného odchytu) do armády. Pak by se vidělo, jak moc vážně ten boj za ty své pseudohodnoty, tihle pomatenci myslí.

jara
jara
Odpovědět  Jiri
1 rok před

Nebojte se, tyhle to semele taky. Jediny rozdil k nim, ze vy budete vedet proc. Slaba utecha !

zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

Inak jedna vec mi v posledných mesiacoch pripadá trochu divná a to že vždy keď idem vyniesť smetie tak kontajnery sú prázdne alebo poloprázdne (plné sú len tie na papier a plasty). Predtým to bývalo skôr naopak, kontajnery napráskané až po vrch, teraz to už vidieť málokedy. Čože majú zrazu takú potrebu tak často vyvážať smeti? V podstate poloprázdne smetiaky…
Súčasnú situáciu staršia generacia vníma triezvejsie, ale mladí sú pod vplyvom propagandy. A tak to ide tuším dokola.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Rakovinotvorná sloučenina se mezitím šíří ve východním Ohiu.. Ta katastrofa ve východní Palestině, při níž se uvolnila největší chemická dioxinová zplodina v historii, je jen špičkou ledovce. Zdá se, že světové velmoci jsou nyní připraveny udeřit najednou a rozpoutat na zemi peklo jako nikdy předtím. Náhody?!

No, v emerice (to asi pokračuje a rozšiřuje): Výbuch v továrně na kovy v Ohiu 20. února zabil jednoho člověka a 13 jich zranil..
Dále ve středu 22. února vypukl požár v zařízení na zpracování uranu Y-12 National Security Complex v Oak Ridge v Tennessee. Všech 200 zaměstnanců bylo z areálu okamžitě evakuováno..

A mezitím existuje nová “studie”, která tvrdí, že příděly masa a fosilních paliv ve stylu druhé světové války (ale samozřejmě jen pro Západ) jsou nutné, aby se zajistilo, že klima na planetě nás všechny nevyhladí.

„Příští týden začnou země jednat o „nulovém návrhu“ nové pandemické dohody.“ pic.twitter.com/IGbx7b8tzq
Pokud bude tato „dohoda“ schválena, vyvrátí suverenitu všech národů

Takže, ve jménu spravedlivého přídělu nám budou brát zdroje. Naše potraviny, vodu, kuřata a domácí zvířata, zásoby pro přežití atp. Odeberou rodičům děti, pokud se rodiče nepodřídí, a budou tvrdit, že rodiče své děti “ohrožují”. Nezapomeňme na novou smlouvu s WHO. WHO bude moci rozpoutat svou nově udělenou moc a vymáhat své “pandemické” postupy na všech. A nejen to, budou moci kohokoli “dát do karantény”, pokud se bude bránit. Kdo bude všechny tyto věci prosazovat? Podle mě možná přistěhovalci – mužského pohlaví ve vojenském věku, kteří zaplavují naši zemi. Vláda jim zaplatily bydlení, jídlo a další vymoženosti a odříznou je, až přijde čas, aby začali bojovat. A to se stane brzy.

+ navrhovaná legislativa v Brazílii hrozí vězením za odmítnutí povinného ko*kovid “očkování” pic.twitter.com/VvJuUnaM3E

…a jak ubíhala desetiletí a každá generace ovlivněných mužů přicházela na to, že díky vědě a technice mohou vyhlazovat lidi, ani oni neváhali a učinili tak…

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Obyvatelé Ohia zažívají děsivé příznaky, umírá také tisíce zvířat..
Mnozí obyvatelé však vyjádřili obavy z následků na jejich zdraví a přicházejí další a nové zprávy, které popisují znepokojivé příznaky, které mnozí z obyvatel oblasti pociťují, a také dopady na volně žijící zvířata v oblasti. Většina obyvatel oblasti však vykreslují daleko jiný obraz reality na místě, než se média a vláda snaží namluvit…

Státní úředníci včera připustili, že v důsledku vykolejení mohlo zahynout více než 43 000 obojživelníků, korýšů, ryb a dalších živočichů. Obyvatelé hlásili nálezy uhynulých kohoutů, králíků, koček, psů a lišek, přičemž zvířata, jako jsou prasata, onemocněla podivnými příznaky. Kromě karcinogenních dioxinů, které oblast otrávily, panují také obavy z přítomnosti toxických PFAS z hasicí pěny v místě havárie, která pravděpodobně kontaminovala půdu a vodu a v životním prostředí se nerozkládá.

jiri
jiri
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Jestliže zemřelo 43 000 “zvířat”, zemřely miliony a lidé budou umírat ve velkém-

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Určitě udržovat nadále i komentáře “bez registrace”, děkuji 🙂

Jencek
Jencek
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Přijde mi to lepší. Díky.

Zdeněk Šípek
Zdeněk Šípek
1 rok před

Řekněme, že máte nějakou, čistě soukromou zkušenost s modely budoucnosti a krizí a kolapsem komplexních systémů.
Jakou?
Mou zkušeností je zejména toto:
1. Všechny modely jsou chybné.
2. Plán je jedna věc, realita jeho exekuce úplně jiná.
Dokonale platí: “Everyone has a plan till they get punched in the mouth.” – Mike Tyson
3. Každý systém stojí a padá s energií, kterou má k dispozici.
Kde vezmete energii na realizaci Great Resetu? Energetické plány USA a EU a přechody na “zelenou” – ve skutečnosti extrémně špinavou energii jsou seznámeným s globální energetickou situací k smíchu.
Osobně se čím dál víc přikláním k taoismu a wu wei.
Proč si někdo myslí, že jeho řešení je lepší než jiné?
Kde berete jistotu, že takto to nemá být?
Probíhající kolaps Západu, je přirozený proces, který má řadu precedentů v minulosti.
Současné “dekadentní” elity prostě dělají, to co elity dělaly vždy – naivně si myslí, že probíhající procesy kontrolují.
Pěkná iluze.

Pár postřehů k tématu:
https://zdeneksipek.substack.com/p/klid-pred-bouri

METATRON
METATRON
Odpovědět  Zdeněk Šípek
1 rok před

Vše se děje tak, jak se dít má.

Je to součást evoluce hmotné i morální.

Volně cituji Michaela Laitmana (v úvodu ke Knize Zohar): dokud lidstvo nenastoupí na cestu pravdy (Tóry), bude mu dán krutý vládce, který ho k cestě pravdy přinutí (strádáním)…

Ľubica
Ľubica
1 rok před

A čo keď je to úplne naopak. Ovce budú zlikvidované práve preto, že sú tak ľahko ovládnuteľné a z pohľadu ,,BOHA” si nezaslúžia svoje miesto na zemi. Kverulant odporom dokáže, že je hoden svojho bytia. Prečo? Lebo sa podobá ,,BOHU” ……

Eva
Eva
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Tak něco z nynějších událostí na předpověď biblické apokalypsy sedí…

Pro budoucnost lidstva jsou lepší ne-ovce, ovšem chycené v pasti pevného systému.

Já prvně na včelu nešla čistě z nedůvěry ve zdravotní nezávadnost vakcíny. Netušila jsem, že tím vyjadřuji i politcký názor.