Rozhovor o knihách pro Paralelně

Přečtení: 245

S Jirkou Havlem o knihách – Průvodce králičí norou a Válka se stromy. Jak jste připraveni na další válku se stromy?

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
3 měsíců před

+ Skutečná povaha sionismu je naprosto jasná, je to náš nejnebezpečnější nepřítel, je všude. Žijeme pod tyranií geopolitického kultu, jehož touha po ničení a lidském utrpení nezná mezí, ničí životy, majetek a sny lidí.

„Jak dnes můžeme ublížit více lidem?“
„Jak zničit další národy, aby si Amerika mohla ještě pár let udržet svou (slábnoucí) nadvládu?“

Máme lživou vládu, selhávající integritu “voleb,” selhávající soudní systém, selhávající falešnou měnu, falešná korporátní média, falešnou válečnou propagandu, selhávající vzdělávací systém a zbraňový systém vědy a medicíny, který doslova vyvíjí a nasazuje biologické zbraně proti lidem..
A pokračují v podpoře a zaprodali se okrajině, azraeli nebo jiným zahraničním zájmům – a zároveň zcela opustitili naléhavé domácí problémy, které ohrožují samotnou existenci naší země = je projevem šílenství!

Je čas na novou politickou stranu (aliancenarodnichsil?.cz), v níž nebudou sedět sionistické loutky, tlačníci pilulek Big Pharma, váleční štváči z vojensko-průmyslového komplexu a zkorumpovaní, neschopní šílenci, kteří nás všechny chtějí vehnat do třetí světové války.

== A současný systém jedné strany nelze zachránit ani reformovat. Je příliš daleko. Na volbách už nezáleží, protože ať volíte kohokoli, vždycky dostanete jen politické podmáznuté srá*če ==

+ Chybějí nám děti, ale jinak je to v cajku..:

comment image

https://smis-lab.cz/2024/04/24/chybeji-nam-deti-ale-jinak-je-to-v-cajku/

„..máme za sebou dva roky s přibližně desetiprocentním meziročním poklesem porodnosti, téměř pětinový propad porodnosti za toto období. Pokles navíc začal zcela náhle v lednu 2022…“

A pokles nadále pokračuje. Společnost, která nemá děti, je odsouzena k zániku. Vědecká komunita, která se bojí hledat pravdu, ztratí u veřejnosti kredit. Je jen otázkou času, kdy lidem rozsah tohoto problému dojde. Chybí rodičky, a tak porodnice napříč republikou mění pravidla a ruší povinnost registrace k porodu. Otázkou je, kdy začneme rušit porodnice.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
2 měsíců před

+
comment image

Anonym
Anonym
3 měsíců před

Jedou v mnoha bodech najednou:
☻ migrace bubáků do EU
☻letos plánují nedostatek potravin – tyto dny zmrzlo vše co kvetlo-nebude ovoce, zelenina, ozimy zaorat, ještě to zkusí až pokvetou brambory. Rozvrácené zemědělství v EU je oslabeno, že nebude tolik produkovat, neboť mj. hlásí a to udělají, extrémní sucho v EU. Tím zas vyskočí enormní inflace.
☻ společnost připravují na eliminaci starých-důchodců a nemocných –
Téma legalizace eutanazie, které se v Česku řeší už několik let, se opět dostalo na přetřes, když jej nedávno otevřela senátorka hnutí ANO MUDr. Věra Procházková. Protože to mají spočítané (dám sem link)
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-trendy-analyzy-cesky-penzista-v-datech-za-jidlo-da-ctvrtinu-duchodu-do-prace-nechodi-20-let-250013

☻ další pozvolná eliminace starých a nemocných – budou vedra v létě, které naplánují a udělají, Úmrtnost v důsledku horka se za posledních 20 let zvýšila přibližně o 30 %. Odhaduje se, že k nárůstu úmrtí v důsledku horka dochází v 94 % evropských regionů. Vedra ale nevadí bubákům, žee.
☻ počítají s nezaměstnaností, protože ekonomika padá s nedostatkem levných energií. Výpověď dostanete e-mailem, ze dne na den, nemocní budou na on-line s “lékaři”, kteří je budou po founu instruovat – to již někde běží, tudíž nemocnost se bude prohlubovat – nedostatkem léků a lékařů.
☻ před pár lety sem vysadili infikovaná klíšťata lymeskou boreliozou. Infikovaná samička klíštěte naklade 3-3.5 tisíce vajíček, ze kterých se vylíhnou infikované lymfy. Dnes je infikováné každé 2-3 klíště a tak procházky v přírodě budou nebezpečím. Proti této nemoci se nelze nijak bránit, není ani vakcína, ale dělá z lidí mnohdy invalidy, pokud přehlédnou symptomy nakažení. V posledních letech patrný výrazný růst počtu potvrzených případů lymeské boreliózy. To nikdy u nás nebylo.
☻ V neposlední řadě budou “kácet” populaci bílých různými epidemiemi, které jsou uměle vytvořenými “viry” zaměřené geneticky na bílou populaci. Své zakončí nabídnutá vakcinace s jedy.
☻ No a v neposlední řadě nás denně stříkají chemickými sračkami, které nese dolů umělý déšť/mrholení v krátkých intervalech.
☻ Prodávané potraviny jsou geneticky upravovány, obsahují mnoho tzv. škodlivých éček, zelenina i ovoce má již v sobě jen 25% vitamínů a důležitých minerálů, oproti roku 1985. Takže organismus člověka je podvyživený , náchylný k nemocem. Množstevní vybíjení dobytka, drůbeže, pod falešnou záminkou nemocí a jejich “prdů” zvyšující CO2. Maso bude na příděl.
☻ Devastace rozumu různými nařízeními green deal, zvýšení daní tak, aby lidé přišly o své vlastní bydlení.
☻ Ničení dětí ve školách od MŠ indokrinací, kdy jim vymazávají mozek – příprava na otroctví..

CZkotas
CZkotas
3 měsíců před

+ Mimo téma, ale zajímavé..
15.4. – Cibule za 8 korun. Někteří zemědělci v Moravskoslezském kraji začali sami prodávat úrodu, a to za velmi nízké ceny – za takové, jaké jim při výkupu nabídly obchodní řetězce. Na farmě v Bartošovicích na Novojičínsku ji tak místní zemědělec prodává za 8 korun. Zájem je obrovský.
A včera 18.4.:
comment image

+ V Brazílii vzala žena svého zesnulého strýce do banky v Riu de Janeiru, aby se pokusila vybrat půjčku ve výši 3 000 dolarů. Úřady se domnívají, že mrtvola muže, kterého v Brazílii přivezli do banky, zemřela asi dvě hodiny před incidentem..
https://twitter.com/goddeketal/status/1780645011605913775

=SVĚT OPRAVDU NENÍ V POŘÁDKU=