AstraZeneca v tichosti stažena a život ohrožující lži ministerstva

Přečtení: 3569

Všechny jsou stejně bezpečné a účinné…

Výrobce vakcíny AstraZeneca přiznal, že jejich vakcína může způsobovat závažné sraženiny a stahuje ji z trhu.  Podobné přiznání výrobce je opravdu VELICE alarmující, protože v právnických kruzích výrobců léků platí jediné – zatloukat, zatloukat a ještě jednou zatloukat, protože každé stažení výrobku z trhu je potenciální přiznání viny, za kterým přicházejí ohromné žaloby a náhrady škod.
Tedy, pokud se toto už opravdu stane, musí být průšvih a vedlejší účinky skutečně OHROMNÉ!

27. března 2024 Evropská komise odebrala vakcíně Vaxzevria – COVID-19 (AstraZeneca) licenci a toto nařízení vstoupilo v platnost 7. května 2024 – tedy včera.
(Oficiálně o stažení požádal sám výrobce – prý se vakcína tak dobře neprodávala, tak ji raději nechal sám zakázat… čemuž mohou opravdu věřit pouze lidé zcela mdlé mysli…)

(Celý dokument Evropské komise)

Všimli jste si, jak o této závažné informaci píší všechna naše média, jak o ní informuje například SÚKL? Jedno velké ticho! Výjimkou je pouze dnešní článek na Echo24.

Na oficiálním webu Ministerstva zdravotnictví se dokonce stále dočteme, že všechny vakcíny jsou stejně bezpečné a účinné!
Tedy prokazatelně zdraví a život ohrožující lež Ministerstva zdravotnictví, která je již i soudně prokázána.

Přitom u nás je proti covidu naočkováno téměř sedm milionů lidí a AstraZeneca byla použita ve 3-4% případů – to je tedy cca 250.000 potenciálně postižených lidí, kterým může v těle doslova tikat bomba…
A ty ostatní vakcíny? Jistě, jak píše Ministerstvo – jsou také “bezpečné a účinné” – přeci dříve tvrdit i toto, co nyní konečně prokázal soud, sama firma i EU, že je AstraZeneca nebezpečná, byla dříve také “dezinformace”…

Mně osobně se to vlastně vůbec netýká, ale stále si říkám, na co tito lidé, kteří si dobrovolně nechali zničit zdraví experimentální látkou, čekají a co ještě si od státu nechají líbit. Nebo čekají, že to za ně vyřeší někdo jiný?


Čtěte také: „Bezpečné a účinné” – kardio problémy a sraženiny

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

15 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

+ Vzhledem k tomu, jak média už vysílají “signály” (podle toho, na co se tento týden zaměřují v msm) kolem další chřipky.. Kdy ko*kovid, stejně jako ptačí (kravská..) chřipka neexistuje. Je to (další) “bioinženýrská” povinná vakcína proti “ptačí chřipce”, která se blíží a které se opravdu musíme bát!!

Klíčové je, že většina lidí, které znám, plně věřila, že je spásná “fuckcína” jim pomůže a naletěli, jako většina idiotů všude kolem. Tyhle “očkování a posilující vakcíny” daly všem lidem okolo jen “dlouhý kovid” a poničené zdraví.

David Icke v letech 2020 a 2021 navštívil HODNĚ přednáškových akcí a objal a políbil tisíce lidí. – Řekl: “Tak kde je tedy ten blikající virus?”.

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

USA – Nejvyšší soud rozhodl, že mRNA injekce Covid NENÍ VAKCÍNA, takže co to je?

viz: thegatewaypundit.com/2024/06/breaking-9th-circuit-court-appeals-rules-mrna-covid/

1) Takže. Fanatičtí zastánci injekcí/vakcín milují slovo „vakcína“, protože věří, že je to jediný způsob, jak může člověk přežít na planetě plné virů, kde ho může kdykoli cokoli zabít, jako například dětská obrna, spalničky nebo největzší hoax – kokovid19.. Vakcíny jsou svatým grálem medicíny a celosvětově se přece doporučuje, aby všechny děti dostaly 70 injekcí před sedmým rokem života, a to ode dne narození (+zde si představte i očkování proti žloutence aj. a spočítejte jednotlivé dávky – už jsem o tom nejednou i zde na AE v diskusi dříve informoval.).
2) (haha, terpve) nyní se zjistilo, že všech 270 milionů HLOUPÝCH američanů, kteří dostali alespoň jednu injekci kokovid s hroty, dostalo nejen špinavou vakcínu, ale něco, co se ani nedá označit pojmem „vakcína“. Tak s čím to sakra všichni souhlasili?

= No, ale, my tohle všechno víme, alespoň něco něco dalšího se vytrousilo na povrch pro ofce.. Nejvyšší soud rozhodl, že mRNA není vakcína, a možná proto, že je to vlastně biologická zbraň hromadného ničení. A víte co? Rozhodl o tom soud, ne lékaři, takže joo, je to vtipné..

No a tedy podle správné klasifikace „vakcín“ kokovid jsou klasifikovány takto:
biologické zbraně 18 USC § 175; zbraně a střelné zbraně § 790.166 Fla. Stat. (2023);
Federální trestný čin zrady 18 USC § 2381;
Treason § 876.32 Fla. Stat. (2023);
Vnitřní terorismus, 18 USC § 2331;
Terorismus § 775.30 Fla. Stat. (2023);
Vražda § 782.04 (1) (a) Fla. Stat. (2023);
a genocida 18 USC § 1091;

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

+  „Víte, jak vážnou výzvu představují antivaxeři. Musíme se strategicky zaměřit na to, abychom skutečně zatlačili, protože vakcíny fungují. Máme důkazy na své straně. Myslím, že je čas agresivněji zatlačit na antivaxery.“
– Tedros Adhanom Ghebreyesus, ředitel WHO, 2.6.2024:

https://x.com/MarioNawfal/status/1797200786285273269

Blanche
Blanche
1 měsíc před

“Na oficiálním webu Ministerstva zdravotnictví se dokonce stále dočteme, že všechny vakcíny jsou stejně bezpečné a účinné!”

… vždyť je to vlastně pravda :))

Omasta
Omasta
1 měsíc před

Je nutno, aby byli potrestaní lidi, kteří za to způsobili. Ne vyrobce, ten za nic nemůže, ale lidi, kteří protiprávně vynucovali podávání vakcín, různí lékaři, zaměstnavatelé. A přitom vydírali občany pohrůžkou nějaké újmy, že je nepustí, neošetří nebo vyhodí.

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

Pandemická dohoda zatím neschválena, ale není vyhráno! Ti zločinci se nezastaví!!
https://www.infowars.com/posts/pandemic-treaty-fails-for-now/

Tedros: “The world still needs a pandemic treaty. Many of the challenges that caused the serious impact during COVID-19 still exist,” he said.

Už zašli moc daleko na to, aby po porážce je společnost nechala v klidu a oni to vědí. A (nejen) ČT jako vždy o důležitých věcrvh, mlčí..

Po několika letech vyjednávání selhala pandemická smlouva Světové zdravotnické organizace, protože se země nedokázaly dohodnout. WHO doufala, že se na pondělním výročním zasedání v Ženevě dokáže dohodnout na konečném návrhu pandemické smlouvy. Stalo se tak krátce poté, co bylo oznámeno, že Británie odmítá smlouvu podepsat s tím, že ji podepíše pouze v případě, že to neovlivní její suverenitu. Smlouvu odmítlo i Slovensko. Předtím podepsalo 22 amerických senátorů dopis odmítající pandemickou dohodu. Přestože WHO nebyla schopna dosáhnout dohody, z atím se nevzdala naděje na pandemickou smlouvu v budoucnu, jak říká Dr. Tedros řekl: „Zkusíme všechno, protože svět stále potřebuje pandemickou smlouvu.” Pandemická smlouva zkrátka selhala, ale WHO se nevzdává. Chce udělat vše, co je v jejích silách, aby nějak dosáhla svého cíle. Když se podíváte pozorně na obsah smlouvy, je to docela šokující. Pokud WHO vyhlásí pandemii, může vydat „doporučení“, která vyžadují, aby země očkovaly lidi, podávaly léky a dokonce zavedly karantény a sledování kontaktů.

Last edited 1 měsíc před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

+ k tématu – 5min video – Boj s dezinformacemi a monitorování – WHO už má plán připravený..:https://www.youtube.com/watch?v=EyI3Tzj5KWQ
..Průser z WHO, Česká republika i Slovensko chce omezit svobodu slova a chce vás monitorovat.

Alena
Alena
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Vakcinační průkaz byl v Ženevě schválen, Pandemické úmluvy se WHO ještě vzdát nechce
comment image

CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

Cenzurováno – Studie, která ukazuje ohromující 17 milionů úmrtí po zavedení vakcíny Covid..
https://expose-news.com/2023/12/08/censored-the-study-that-shows-a-staggering-17-million-deaths-after-covid-vaccine-rollout/

CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

+ Mimo téma, ale něco připomenu .. Před několika lety zpravodajský důstojník kanadských ozbrojených sil a inženýr kapitán Platt řekl, že chemtrails přicházejí z takzvaných „tankerů“ ve Spojených státech, protože Kanada takové zařízení nemá..

comment image

A tohle – Jak vypadá obloha v Tennessee více než 30 dní poté, co stát zakázal veškeré chemické látky?!

!TAKHLE ČISTĚ:
https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1789961009274274283

„Dříve jsme měli pruhy po celý den“
„Od té doby, co kongres Tennessee zakázal chemtrail, jsem na obloze neviděl ani jeden“
Vypadá to, že legislativa v Tennessee funguje.

(Návrh zákona zakazuje „záměrné vstřikování, uvolňování nebo rozptylování“ chemických látek do ovzduší. Výslovně se nezmiňuje o chemtrails, které jsou podle konspiračních teoretiků jedem šířeným letadly. Místo toho obecně zakazuje „ovlivňování teploty, počasí nebo intenzity slunečního světla“..)

CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

+ Smrtelných prionových onemocnění přibývá a díky “vakcínám” mohou být i přenosná! V posledních třech letech se zvýšil výskyt prionových onemocnění, které vedou k rychlé smrti. Podle lékařské literatury se mnoho nových případů objevilo po podání “vakcín COVID-19 mRNA”. Vzhledem k tomu, že priony rychle ničí podobné typy proteinů, může být nemoc přenosná, pokud je jedinec vystaven orgánům nebo krvi již priony postižené.

https://childrenshealthdefense.org/defender/covid-shots-contagious-dementia-cola/

..Jedna z hlavních prionových chorob se nazývá Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD). CJD byla tradičně považována za extrémně vzácné neurologické a degenerativní onemocnění, které představuje přibližně 1 případ na milion lidí. Tradičně se ve Spojených státech každoročně objevuje přibližně 350 případů sporadické CJD. Případy CJD tvoří 90 % všech prionových onemocnění od zavedení “vakcín”…

…dochází k procesu zvanému posun rámců, který vede k chybě v dekódování. Tato chyba vyvolá produkci aberantních proteinů mimo cíl, neboli prionů…
= pamatujete na to, na co upozorňoval dříve pan prof. turánek?!

Staré a dobré „bezpečné a účinné“, které vám přináší vaše vláda, „protože vás má ráda“. A tyhle injekce jsou dar, který se stále rozdává..

CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

+ 29 stran známých vedlejších účinků od Pfizer (té samé společnosti Pfizer, která právě obdržela přes 10 000 žalob kvůli jinému léku způsobujícímu rakovinu). Společnost Pfizer chtěla tyto informace 75 let potlačovat..

https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1788587103099437206

jiri
jiri
2 měsíců před

Ode mě tisíc bodů za zdejší blogo články a cenné komentáře s pod ním!

CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

Tohle jsem zaregistroval cca týden zpět. Podělím se ještě o tohle:
comment image
comment image

“Toto je krev tečkovaných lidí (pro rýpaly, nikdo netvrdí, že to musí být u všech). Sraženina bývá měkká, hlenovitá a dá se rozmazat. Tyto sraženiny na obrázku jsou tvrdé. Připomínají chrupavku. A pomáhat, vážení doktoři a zdravotníci, má být vaším posláním.”

+ WHO předpovídá do roku 2050 více než 35 milionů případů rakoviny, ale ignoruje TURBO RAKOVINY vyvolané očkováním u osob mladších 30 let:
https://childrenshealthdefense.org/defender/who-report-rise-cancers-2050-turbo-cancers-young-people-cola/

+ Jak upozornil i kanadský onkolog a výzkumník rakoviny Dr. William Makis, tato rakovina se objevuje u mladých lidí, mnohdy mladších 30 let, kteří nemají v rodině žádné nádorové onemocnění. Objevují se také u těhotných žen a malých dětí.

Jeden z případů popsaných kardiologem Dr. Peterem McCulloughem a jeho kolegy se týkal 56letého muže, u něhož se po podání injekce mRNA COVID-19 vyvinul bazaloidní karcinom – typ agresivního karcinomu. Časné příznaky, které začaly pouhé čtyři dny po injekci, byly podobné příznakům způsobeným Bellovou obrnou. Zpočátku se jednalo o bolesti hlavy – brzy se však u muže objevil nádor na uchu a obličeji..

Další případ publikovaný v časopise Frontiers in Medicine se týkal 66letého muže, u něhož došlo k „rychlé progresi“ angioimunoblastického T-buněčného lymfomu (AITL) pouhých několik dní po podání třetí dávky injekce COVID-19 společnosti Pfizer…

Další případ – muž paradoxně dostal posilovací čtvrtou dávku, která ho měla jak jinak, než ochránit, ale ta jen vyvolala explozi turbo rakoviny a její šíření během osmi dnů. Podle Makise by takový postup normálně trval několik let nebo alespoň několik měsíců….