Důležité prohlášení lékaře ohledně mRNA vakcín

Přečtení: 11694

Doktor Thomas Binder je internista a kardiolog s 35 letou praxí, který studoval v Curychu, kromě toho má doktorát z imunologie a virologie.

Velice doporučuji věnovat 8 minut života jeho prohlášení a shrnutí celého covid podvodu a co je důležitější, jeho varování před působením mRNA vakcín, včetně doporučení pro očkované.


Nechali jste se očkovat proti covidu?

Varování české kardioložky, která slova doktora Bindera přesně potvrzuje + ke stažení kniha – Příčina neznámá.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

18 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Bojka
Bojka
9 měsíců před

Vemte si kolik takových lidí bude a jen malinko vyplave ven na povrch-
Herečka Paveleková podstoupila v 41 letech asistovanou sebevraždu
https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/katarina-pavelekova-herecka-asistovana-sebevrazda-eutanazie.A230630_080457_lidicky_sub

„Posilující vakcína, kterou jsem dostala více než před rokem, totálně zničila moje zdraví, mé tělo a můj život. Mé tělo je příliš slabé na to, abych bojovala s nemocí. Nemám už dost sil, proto jsem se rozhodla ukončit svůj život ve Švýcarsku,“ uvedla herečka 1. června v posledním příspěvku na sociální síti s tím, že nemoc ji naprosto ochromila, znemožnila jí nadále pracovat a vést společenský život.

„Nejsem vůbec schopna užívat si života. Dýchání se pro mě stává těžším a těžším a také bolestivým. Funkce mých plic se stále zhoršuje. Děkuji vám za přátelství a podporu v průběhu posledních let,“

„Není jiné cesty, jak ukončit mé utrpení,“ dodala.

Last edited 9 měsíců před by Bojka
Jára
Jára
10 měsíců před

Díval jsem se a ještě dnes se každý den v ČR najdou 4 lidé, kteří si dnes již naprosto zbytečnou experimentální látku nechají šlehnout: https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky_ockovani
I kdyby to dříve mělo nějaký pochybný smysl – což si nemyslím – tak dnes už ta látka ani podle oficiálního narativu ničemu nepomůže.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jára
10 měsíců před

Je ani např. nenapadne, že chřipka sraženiny nezpůsobuje. Vydávají to za hoax kovid.

CZkotas
CZkotas
10 měsíců před

Toto nastane, když se mRNA vakcíny dostanou do lidské krve (Richard M Fleming, PhD, MD, JD):https://t.co/Kv5l2VYmGr

Zkopíruji sem to nejdůležitější:
Když byla u každého ze sedmi subjektů přidána vakcína společnosti Pfizer do krve pacientů na samostatných mikroskopických sklíčkách bez přidání
matoucích chemikálií nebo míchání, které by krev zhoršily a vyvolaly
srážení (shlukování), došlo v oblastech krve, kam byly přidány genetické
vakcíny, ke ztrátě červené barvy, což svědčí o disociaci kyslíku z molekul hemoglobinu v červených krvinkách. V těchto odbarvených krevních buňkách bylo rovněž zaznamenáno srážení a shlukování krve. Tento zánětlivě trombotický účinek spojený se ztrátou barvy naznačuje potenciální priongenický účinek hemoglobinu způsobený buď LNP, nebo genetickým materiálem (mRNA) ve vakcínách. Další diskuse v připravované lékařské publikaci.

= Další prokázáná fakta o ZÁMĚRNÉM účinků těchto falešných “vakcín”!

+ Druhé důležité info:

Společnosti Pfizer, Moderna ani Janssen nemají žádné informace o tom, že by tento nežádoucí účinek testovaly, což by alespoň částečně
vysvětlovalo, proč více než 1,5 milionu občanů USA nahlásilo nežádoucí účinky a více než 33 000 úmrtí bylo spojeno s použitím těchto vakcín. To je více úmrtí, než kolik jich utrpěla americká armáda ve všech válkách, kterých jsme se zúčastnili..

Last edited 10 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
11 měsíců před

Celou dobu lhali, nyní si ďábel vybírá svou daň.. PFIZER ukázka “živě”, 1min 🙂
https://hrdinovesteckou.cz/files/1_3985.mp4

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
11 měsíců před

Každý naočkovaný před svojí smrtí udělá toto gesto:
https://hrdinovesteckou.cz/files/1_3989.mp4

Každý očkovaný člověk, který takto zemře, udělá stejné gesto a udělá zezadu strašně vyděšený pohled na něco neviditelného, co ho odnáší. Je to vidět na spoustě videích. Oni se pokaždé obrátí za sebe a něčeho se zhrozí. Následně zemřou. Má to co dočinění s optogenetikou nebo je za tím něco ještě ďábelštějšího?!

+ mimo téma, Jakých akcí se může účastnit dítě bez potvrzení řádného očkování?

Last edited 11 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
11 měsíců před

Dávalo by to smysl. Dodám, že ani u infarktu (atp.) – když jsem dohledával nějaké video záznamy po internetu (z kamer atd.), jsem nic takového a v tak velkém měřítku, jako u falešných kovid vakcín, neviděl.

V posledních dnech mě fascinuje to ticho.. Kdy (jim) kovid zmizel úplně a všichni všude mlčí a dělají, že se nic nestalo, o nic nejde, vše je fajn..A mezitím tím tichem.. Už zahajují testování univerzálních mRNA “vakcín” proti chřipce na každoroční rituály “úpravy genů”.

Bojka
Bojka
11 měsíců před

WHO nedávno ve světě ukončilo Covid-19 Hoax, největší lež ze všech. Světová zdravotnická organizace prohlašuje, že pLandemie je u konce, a tvrdí, že covid-19 zabil odhadem 20 milionů lidí. Stejně tak mohli tvrdit, že zabil 200 milionů nebo 2 miliardy.
Každý, kdo tvrdí, že na covid-19 zemřelo 20 milionů lidí, je blázen a dezinformátor, který se snaží z nejhoršího lékařského podvodu na světě udělat historickou realitu.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Bojka
11 měsíců před

K téhle soukromé fašistické organizaci něco dodám, plánují zavést globální digitální zdravotní certifikát! A co je nejlepší, zavedení digitálního zdravotního certifikátu patří mezi 307 změn Mezinárodních zdravotnických předpisů, které navrhlo 94 členských států zkorumpovamé židácké WHO! Zavedení globální certifikační sítě pro digitální zdraví (digitalizace všeho).

V jedné z epizod pořadu Steva Bannona “War Room” James Roguski varoval, že Globální certifikát digitálního zdraví je sice “na dobrovolné bázi”, ale úřady v současnosti budují infrastrukturu potřebnou k tomu, aby mohly “sledovat a vystopovat každého člověka na planetě”. Budování těchto systémů navíc vyžaduje čas a peníze, což naznačuje, že nebudou “dobrovolné” dlouho, varoval Roguski.

To budou panečku další obchodní příležitosti, byznys s nouzovými lékařskými protiopatřeními, což znamená samotná “diagnostika, vakcíny, terapie, léky..”

Chtělo by to seznam zemí, které se k tomu už přihlásily! Připravují scénu pro druhé kolo plandemie…

Za mě takto: Ono to funguje jen tehdy, když to lidé dovolí. Pokud to nedovolíte a podřídíte se, nemohou tento psychopatický plán realizovat. Pokud patříte k těm, kteří se ohnou, budete jen otroky, jako jste teď, protože to dodržujete.
Takže tohle se stane možná jen v jejich realitě, né v té mé (naší)!!
comment image

+ K zamyšlení na závěr:
“Bidenův Úřad pro kontrolu potravin a léčiv nyní povolil chov nebezpečných prasat upravených genovou metodou mRNA (americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) povolil konzumaci geneticky upravených prasat pro použití v německých klobásách.”
Chtějí zakázat maso, ale ne toto maso. Z nějakého důvodu. Editace genů, která spočívá OPĚT v provádění změn v DNA organismu, jako u falešných ko*kovid “vakcín”!
https://www.nextgov.com/ideas/2023/05/fda-people-can-eat-these-gene-edited-pigs/386064/

Zdeněk Šípek
Zdeněk Šípek
11 měsíců před

Co se týče zdraví, tak glycin vykazuje v nejnovějších studiích vysoce pozitivní výsledky co se týče dopadů na řadu buněčných a tělesných funkcí a dlouhověkost.
Jelikož jsem česky nic aktuálního nenašel-jak jinak, tak jsem téma relativně stručně a snad i srozumitelně zpracoval.
Případně šiřte, jelikož obdobně jako u vitamínu D3 a C, by glycin a to zejména v kombinaci s NAC a kolagenem významně přispěl k omezení řady civilizačních chorob a zdraví populace a výrazně pokazil špinavé kšefty BigPharma komplexu.
https://zdeneksipek.substack.com/p/glycin

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Zdeněk Šípek
11 měsíců před

GLYCIN užíváme třetím rokem, vlastně chvíli po ko*kovid podovodu, nakupujeme zde, přímo od výrobce, přímo z výroby putuje hned k vám, bez gmo, chemie.. atp.:
https://4fitness.cz/glycin-1-kg/

Taky tam nakupujeme po 1kg balení, + další aminokyseliny: MSM+TAURIN + LYSIN, no z proteinů, co tam mají, je výborný ten sójový. Nebolí z něj/po něm svaly, rychle regeneruje. Kdo chce čistý, bez chemie, rozhodně ho doporučuji. Já ho připravuji doma společně se lžící granka a caro 🙂

Ale vrátím se zpět k aminokyselinám, taurin je skoro na všechno, o všech vyjmenovaných jsem už nejednou psal nějaký ten rok zpátky…
Těch faktorů, proč to funguje a vše ohledně Glycinu je více, stejně jako používání se spojením dalších preparátů atd.atd.

Např. MSM and Vitamin C Detox -| 2 MONTHS |- Review
https://www.youtube.com/watch?v=UQdDcFe_qgI

No a ohledně GLYCIN, je fajn ho vypít na večer či před spaním. Výborně se po něm spí (zvedne i blahodárný glutathion aj). A taky pokud má někdo problémy se spánkem, doporučuji. Pomáhá kvalitně usnout a vyspat se 🙂

Nechci dělat reklamu, ale ten 4fitness eshop znám a nakupuji už asi pět let.
Čistá česká kvalita. Nízké ceny. Levná doprava..

Last edited 11 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
11 měsíců před

763 “celebrit” zemřelo .. po “vakcíně” “jen” další video, kterých bude přibývat:https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cz&id=25859&date=2023-04-22
..v 58 letech zemřel nečekaně hokejista Petr Klíma, který ještě letos v únoru hrál za česko ve výročním zápase ČR-SK u příležitosti 25. oslav Nagana. A jako obvykle – nic s ničím nesouvisí..
+Podívejte se na termografický snímek z blogu Grega Reese (převzatý ze starší zprávy doktorky Ana Marie Mihalcei), který ukazuje, jak vypadají krevní sraženiny očkovaného 23letého atleta, asymptomatického, zatím bez příznaků…:
comment image

https://gregreese.substack.com/p/thermographic-imaging-shows-massive

Ty celebrity výše na videu jsou jen vrcholkem ledovce se zprávami o “nečekaných” úmrtích, protože se o nich vždycky něco napíše.
Drtivá většina je tím svinstvem opravdu napíchaná, mnozí opakovaně, jejich ego jim nedovolí přiznat si chybu, tuhletu možnost zatlačují někam do podvědomí..

martin
martin
11 měsíců před

Psát jim můžeme, jak je libo, ale oni očividně prostě svědomí nemají.
Taková to mnohá zveřejněná prohlášení lékařů o nebezpečnosti mRNA na covid současné vládě jsou u ,,zádele”.

Svědčí o tom i nový komentář chorého mozku současného ministra zdravotnictví V.Válka.
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Ministr-Valek-Ziskame-nejmocnejsi-vakciny-proti-covidu-Covid-nezmizel-Musime-proockovat-735659

Jestli to Vlastimil Válek dělá kvůli svému ministerskému platu a pravidelným naditým obálkám od Pfizeru a nebo jestli mu někdo ,,drží pistol” u jeho lebky, se asi nikdy nedozvíme.

Důvod proč pokračuje v genocidě českého národa, znají jen asi jeho nejbližší. Každopádně takové komentáře snad ,,probudí” časem i ty zbývající lidi, a ujistí je v tom poznání, kdo je tady v ČR pro lidi skutečným nepřítelem a poslušným vykonavatelem farmaceutické globalistické mafie.

Lidská zrůda zůstane holt zrůdou bohužel až do konce své životní pouti.

Irene
Irene
11 měsíců před

Dobrý deň. Lekar nieje z Zürichu opravte si. Praxis má vo Wettingene v kantone Aargau.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Wettingen

https://drmed-thomas-binder.business.site/

Áno, zatkli ho na začiatku covidu lebo povedal, ze je to podvod, a dali ho na psychiatriu. Súdy vyhral samozrejme.
Vo Švajčiarsku sa postavilo asi 9000 lekarov, vedcov, právnikov proti vláde a začali si pracovať po svojom – veľa ich je k nim aj verejne mena nezverejnene lebo sú to veľmi známi ľudia pracujú neverejne ale tiez proti vláde. Liečiť začali samozrejme podľa FLCCC aj Ivermectinom. To čoho sa češi boja a Slováci a Švajčiari nie:-). Organizácia sa volá Aletheia. Patrí k nim aj jeden z najlepších právnikov v krajine – podal minulý rok v júni 300.stranovu žalobu.
https://www.aletheia-scimed.ch/de/

Zdeněk
Zdeněk
11 měsíců před

Jděte už s tím podvodem covidu do prdele!!! Jste zločinci, podíleli jste se na nucení do očkování a zabíjeli jste tím lidi! Zpytujte svědomí! Řekněte konečně pravdu!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Zdeněk
11 měsíců před

Všichni, kdo agresivně lobbovali za “očkování” proti ko*kovid, byli VŽDY financováni samotným PFIZER! Proto se tak tlačilo na “očkování”. Za vším VŽDY hledejte jen peníze. Stejně v tom vraždícím byznysu jely i nemocnice, alias smrtící “kovid protokol”, falšování testů (počty cyklů, celé založeno na falešné vědě atp.). I Americká pediatrická akademie inkasovala od společnosti Pfizer miliony dolarů.. Proč by to u nás v ČR mělo být jinak?

Trochu mě stejně pořád překvapuje, že se všichni nechali tak lacino koupit.

A vůbec, všechny farmaceutické společnosti vynakládají velmi velkou část svých rozpočtů na marketing, včetně různých zdravotnických organizací a třetích stran, a dělají to proto, že se jim tato investice vrací. Všechny dostupné vakcíny na cokoli si vzpomenete jsou podvod. Vše, co se silně propaguje (fluor..), je vždy naopak, než se tvrdí. Stačí si zapamatovat tuhle poučku.
Přesně tohle mě naučila v posledních tři a půl letech lživá a falešná věda.

Vše je vždy naopak, než se tvrdí. NIKDY JIM TO NESMÍME ZAPOMENOUT! Nikdy nesmíme brát za bernou minci nic, co říká vláda a média. NIKDY. Pokud budou tvrdit, že např. Čína odpálila v USA atomovou bombu, že Rusko zaútočilo na americký ropný tanker nebo že přistáli mimozemšťané, vzpomeňte si na pandemický hoax.

Nedávno vyšlo najevo, že kanadští lékaři nesměli hlásit vážná zranění způsobená “vakcínami” proti ko*kovid proto, že jim to nařídily kanadské ozbrojené síly (CAF)..:
“Máme lékaře, kteří poskytli přísežné svědectví, že jim bylo řečeno, aby zranění způsobená vakcínou neoznamovali, nebo pokud se zeptali, jak [to mají oznámit], bylo jim řečeno: ‘prostě mlčte’,” prozradil Christensen na slyšení v rámci Národního občanského vyšetřování (NCI) 26. dubna 2023 v Red Deeru v Albertě..

A mezitím, Apple a Google se spojily, aby lépe sledovaly váš pohyb a poskytly vám větší “bezpečnost. V rámci svých obchodních modelů neustále sledují data uživatelů, se spojili…

Je smutné vidět, kolik lidí stále používá YouTube a vyhledávač Google. Zakažte si je ze svých životů! Jsou součástí spiknutí, které vede svět k Velkému resetu..

“Ti, kdo se vzdávají základní svobody, aby si koupili trochu dočasné bezpečnosti, si nezaslouží ani svobodu, ani bezpečnost.” ~ Benjamin Franklin

Last edited 11 měsíců před by CZkotas