Varování kardioložky před vedlejšími účinky vakcín

Přečtení: 5325

Nikdo se neptá, vedlejší účinky se bagatelizují a místo toho se jako vysvětlení “objevují” nové “syndromy”, nebo se úmrtí mladých sportovců svádí na Globální oteplování…
Ke stažení přikládám překlad nové knihy “Příčina neznámá” – která je plná odkazů na studie a co je horší, je i plná desítek úmrtí mladých sportovců a dětí…

Link na stažení knihy

Kardiložka MUDr. Jana Gandalovičová se dlouhodobě zabývá nežádoucími účinky. Zasazuje se mimo jiné o to, aby se látky schválené ve zrychleném režimu přestaly podávat dětem a zdravým mladým lidem. „Kumulativní čísla jsou děsivá a zarážející,“ uvádí Jana Gandalovičová k databázi Světové zdrav.tnické organizace, která jen u jednoho typu látky proti nejznámějšímu viru světa eviduje za necelé tři roky používání 4.926.301 hlášení. Přitom u očkování proti obrně, které používá prakticky celý svět, eviduje 129.972 hlášení za více než 50 let.
V rozhovoru se věnujeme také pozadí schvalování a propagace plošné aplikace, které se odehrálo zcela v režii velkých farm. firem. Některé z nich přitom mají za sebou historii soudních procesů a milardových mimosoudních vyrovnání právě kvůli nežádoucím účinkům léčiv a nekalým obchodním praktikám. „Je potřeba vzdát se slepé víry. Medicína zažila spoustu slepých cest, chyba se může stát a jde o to, aby se ta medicína sebekorigovala. Tady ale chybí reflexe a chybí tady neustále i jakákoli diskuze,“ říká a dodává, že lékaři se budou muset zamyslet nad tím, jak se chovali k pacientům a co jim doporučovali.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Prof. MUDr. Vojtěch Thon – Jak se rozsévá mRNA vakcína do celého těla? Proč dochází k nežádoucím účinkům? Jak se mRNA dostává do buněk? Jaká data byla dlouhodobě tajena? Proč chrání slizniční imunita ne vakcína? Jak funguje vakcinace? Jak funguje slizniční imunita?
Zde je vysvětleno, proč je to vše takový problém…

https://youtu.be/BFP1A7IHVsY
Kanada – Ontario – Mladí, co zemřeli “náhle”…

Video bylo z YouTube smazáno během několika hodin… “Zdravotnická dezinformace” – i když ve videu opět o zdraví nic není a jedná se pouze o zpravodajství, co se skutečně stalo… Ale samozřejmě, nepříjemná pravda vadí…


Následky po očkování ve vašem okolí

Jaké máte VE SVÉM NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ, nebo rodině, nejhorší zkušenosti s očkováním? (Prosím, ne to, co znáte z doslechu, nebo internetu)
Můžete vybrat celkem až 3 možnosti


Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

17 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
-PCH-
-PCH-
11 měsíců před

Mojí matce po operaci zlomené nohy začaly selhávat ledviny, dostala zvýšenou teplotu, prý koronavirus. Při selhávání ledvin nasadili remdesivir a vydržela to rovněž dva dny. Kromě ní ve stejnou dobu i jiný příbuzný, rovněž pouze upadli.
Důchodová reforma je v plném proudu.

zatial nikto
zatial nikto
11 měsíců před

comment image

Slávek
Slávek
11 měsíců před
Slávek
Slávek
11 měsíců před
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Slávek
11 měsíců před

Ano ano, ve všem má pan Turánek pravdu.
A co je horší: to, že lékaři věděli, že ko*kovid vakcíny jsou smrtící, nebo to, že lékaři nic nevěděli a neobtěžovali se to zjistit?

CZkotas
CZkotas
11 měsíců před
Jiri
Jiri
11 měsíců před

Když někomu, kdo je očkován řeknu, že je to v souladu s depopulačním programem, tak obvyklá odpověď je Proč by to dělali? A teď se ptám:Už i na mainstreamu se píše o dovozu obilí z ukrajiny a jeho kontaminaci rakovinovými jedy. EU ani naše vláda to nechce zastavit! Taky tady je na místě otázka” Proč by to dělali”?
comment image
Očistit a opravit se,občasný půst mnohým prospěje anebo jak tu někdo psal i řízený půst
comment image

Last edited 11 měsíců před by Jiri
Bojka
Bojka
11 měsíců před

1. mRNA vakcíny nebyly nikdy schváleny ani FDA (včetně povolení k mimořádnému použití bylo zfalšované)

2. Ucpávají cévní systém bílkovinami s toxickými hroty a způsobují masový zánět(y)

3. Neexistuje žádná záruka, kdy mRNA vlastně přestane produkovat toxické priony spike

4. Oklamou buňky a změní jejich přirozenou funkci(e)

5. Každé další posilovací dávky způsobují zhoršení autoimunitní dysfunkce

6. MRNA je experiment, nikdy nebyla prokázána bezpečnost ani účinnost

7. Tyto injekce zabíjejí testovaná zvířata a lidské děti i v děloze, způsobují neplodnost

7. Jsou to experimentální injekce genové terapie, o nichž falešné zprávy tvrdí, že jsou “bezpečné a účinné”, zatímco ve skutečnosti jsou nebezpečné a zdraví škodlivé

Interval mezi údajnými fejky a realitou se stále zkracuje..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Bojka
11 měsíců před

ad 1) Asi takhle, je to nějakou dobu, co se tyhle toxické falešné injekce, vydávané za spásné “vakcíny” se ukazuje, že ve skutečnosti obsahují takzvanou modifikovanou RNA neboli modRNA, která podle doktora Klause Stegera geneticky manipuluje se zdravými buňkami:
https://www.theepochtimes.com/health/rna-based-vaccine-technology-the-trojan-horse-did-not-contain-mrna_5195804.html
..které díky své malé velikosti a syntetické optimalizaci mohou velmi snadno (účel) překonat biologické bariéry a dostat se i k životně důležitým buňkám v srdci, mozku, játrách, ledvinách..VŠUDE
Snažil jsem se to lidem vysvětlit, a když už jsme u toho: MODRNA (vložte doprostřed písmeno ”E” a máte moderna).

A pořád dokola: Zdravý 32letý lékař náhle zemřel na mozkovou krevní sraženinu v důsledku “vakcíny” AstraZeneca covid, určil koroner..
https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/coroner-finds-healthy-32-year-old-doctor-died-from-cerebral-blood-clot-caused-by-covid-vaccine-wife-now-suing-astrazeneca/

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Válek: “kovid nezmizel, kovid tady je a my vakcínu budeme v dalších létech potřebovat”
https://www.youtube.com/watch?v=gIAhaIGZ8BM

Pokud chcete prodat šunt, stačí jediné – vyvolat pocit, že se o něj lidi perou a když si dost nepospíšíte, tak se na vás nedostane, a to dobře ví tankista ChciVálek, který nás chce ještě více zadlužit nákupem vachcín od Pfizera, Válek smlouvu s Pfizerem sice neukáže, protože je kompletně začerněná, ale nekup to ovčane, když je to jenom za 19$ za kus a ne 100$ a to se vyplatí..

Prymula: “Vyléváme miliony prošlých covidových vakcín. Ztráty pro Česko jdou do miliard korun” Stát vyhodil do kanálu 18miliard korun za ko*kovid hry.
“Ten člověk se nestydí otevřeně veřejně říkat, že stát nakoupil 3x tolik ampulí než kolik reálně potřeboval a zbytek se musí vyhodit. Prý za tuhle šaškárnu bylo vyhozeno 18 miliard Kč. Představte si, kdyby takhle zneužil státní prostředky někdo jiný. Proč už za tuhle rozkrádačku nesedí v base?”
https://www.youtube.com/watch?v=n8-VL4do4RQ&t=55s

comment image

DODATEK ..mají plány dané předem (např. video z Válkem výše), všechna politika je jen divadlo, od ko*kovid, kdy “vakcíny” jsou stejný tunel, jako bude i tunel s brouky. A hraním si na válku, kterou nám a any my nikomu a nikdo nevyhlásil. Hmyzí farmy budou dotovány, ale žrát to nikdo nebude.. Rušení pošt aby co nejvíce důchodců začali přijímat platby v digitální podobě, protože, pobočky pošty, které zůstanou v provozu, budou každý den čelit naprostému kolapsu. Vše je to účel a záměr. Chtějí postupmně donutit lidi k datovým schránkám, donutit je k důchodům vypláceným převodem na bankovní účet, k platbám inkasa převodem z účtu namísto složenkami. Jakmile EU zavede povinné výplaty mezd a důchodů pouze bezhotovostně na účet, bude vymalováno.
A zvýšení DPH znamená zvýšení cen, takže zvýšení inflace. Nastane hyperinflace, na kterou jsem upozorňoval sice brzo, ale ano, bude, bude 🙂 Bohužel. Lidi raději drží hubu a krok. Okradnutí důchodců taky proběhlo za bílého dne. A prošlo. Očekávejte postupně další vyvolané plandemie, nárůsty úmrtí z depopulačních “vakcín” které svedou na globální oteplování atp.. Všichni jedou s nasunováním TOTAL CONTROL.
Přesně, jak napsal pan Tománek:

Nemusíte tomu věřit – stačí, že věří oni!

Last edited 1 rok před by CZkotas
Lynn
Lynn
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Snaží se to svinstvo dostat do lidí všemi způsoby. Sníme to, a ani to nebude muset být zapsáno v digitálním průkazu. Na to aby lidi po tom umírali, nic zapisovat nepotřebují. Zdá se, že k tomu vážně vše směřuje. Na tom se shoduje už více zdrojů.
Digitální identita? A jsou si tak jisti, že to nikdy neselže? Tohle jim opět nevyjde, stejně jako ty aplikace po očkování. Objednané vakcíny za miliardy si mohou nabouchat za trenýrky a dál vylévat.
Ta jejich umělě vyvolaná válka mě stále přivádí na myšlenku, že opravdu její hlavní účel je, odvrátit pozornost od zavádění této digitální hrůzy. Ve většině států USA dostávají sociálně slabí mobil zdarma a k tomu ještě nějaká data na měsíc, aby se mohli dovolat na úřad, zavolat doktora apod.

zatial nikto
zatial nikto
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Podľa môjho názoru ukrajinská ofenzíva bude, preto sa pripravuje mobilizácia. Keďže Ukrajina nemá dostatok vojakov, privedú našich. Profesionáli budú na veliteľských postoch, väčšina profesionálov zostane doma, aby strážili dôležité miesta, závody a pod. napadá ma, že aby to vyšlo, musia uskutočniť poriadnu provokáciu, na ktorú budú okamžite reagovať.
Zoznam píše o odrezaných hlavách a rukách na Ukrajine v období pred mobilizáciou. Islamský štát handra
To je ešte horšie ako úplný kovid pacientov

CZkotas
CZkotas
1 rok před

A NIKDY NEKONČÍ. Nový Zéland prodlužuje povinnou 7denní karanténu ko*kovid do roku 2024!
https://www.breitbart.com/health/2023/04/12/new-zealand-extends-mandatory-coronavirus-quarantines-until-2024/
..s možností dalšího prodloužení i po tomto roce.. Prodloužení oznámil 11. dubna novozélandský premiér Chris Hipkins. Doba izolace slouží nejen ke snížení tlaku na zdravotnický systém a vede k tomu, že se nakazí méně lidí, sdělil Hipkins.
+ K TOMU: https://www.brighteon.com/a9ae4f94-93a3-4524-b0af-7c3841c42770
comment image
Nový Zéland a jeho nacistický režim v plné parádě, nechte se testovat nebo jděte do koncentračních táborů!!

A šílení “vědci” už “experimentují s injekcemi mRNA” do hovězího, drůbežího a vepřového masa, jídla všeobecně… biologické zbraně pro zásobování potravinami?
https://www.theorganicprepper.com/mrna-vaccines-in-meat/
https://portal.nifa.usda.gov/web/crisprojectpages/1027610-novel-mrna-vaccine-technology-for-prevention-of-bovine-respiratory-syncytial-virus.html
https://www.porkbusiness.com/news/industry/genvax-technologies-secures-65-million-advance-novel-vaccine-platform

A mezitím, Slovensko plánuje zničit 1 500 tunovou zásilku obilí z okrajiny poté, co v ní objevily zakázané pesticidy:
https://www.rt.com/news/574696-slovakia-burn-ukrainian-grain/
V čtvrtek 13. dubna Samuel Vlčan oznámil, že inspekce objevila v okrajinském obilí vysoké množství chlorpyrifosu, když bylo zpracováváno v jednom z největších mlýnů na Slovensku! Dodám, že chlorpyrifos je organofosfátový pesticid, který podléhá zákazu v celé Evropské unii. Okrajina prostě byla a je, evropský testovací polygon.

   Orwellovská cenzura postoupila na další úroveň, protože eugenici ve vládách chtějí pořád znemožňovat, abychom se dozvěděli, že vraždí (nejen) děti falešnou mRNA i nadále. Pokud zůstaneme stále na stejné cestě, nebude už nic, co by mohlo zastavit naprosté peklo na Zemi v příštích 7 letech.. Poslední demonstrace se opět mihla účinkem :((

Anonym
Anonym
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Od roku 2018 používají producenti vepřového masa u svých stád přizpůsobitelné “vakcíny” na bázi mRNA, já sám jsem se o tom dozvěděl až nyní. Ale ty nové kovidí smrtící injekce chtějí začít zavádět všude.
https://takecontrol.substack.com/p/eating-pork-treated-with-gene-therapy

Už to sviští na jevišti. Ty nové mRNA-lipidové nanočástice proti ptačí chřipce jsou v přípravě, stejně jako mRNA injekce pro krávy a prasata. Hodlají používat nové vakcíny mRNA u skotu, což by se mohlo týkat jak mléčných, tak hovězích výrobků a téměř všeho, co jíme. Návrh zákona 1169 sněmovny reprezentantů státu Missouri by vyžadoval označování výrobků, které mohou měnit vaše/naše geny. Vyžadoval by také, aby společnosti sdílely informace o možné přenositelnosti zásahů měnících geny, a tvrdí, že u všech vakcín, genových terapií a lékařských zásahů musí být dán plně informovaný souhlas.

Jak je popsáno na webových stránkách společnosti Merck věnovaných zdraví zvířat:
Revoluční platforma vakcín pro prasata SEQUIVITY využívá technologii částic RNA k vytváření vakcín na předpis na míru proti kmenům viru chřipky včetně COVID-19. A u prasat, prasečímu cirkoviru (PCV), rotaviru a dalším. Je podporována sofistikovaným řídicím panelem plným komplexních dat a poznatků …

První vakcína na bázi RNA pro hospodářská zvířata, injekce proti prasečí chřipce (H3N2) RNA, byla licencována před více než deseti lety v roce 2012 a vyvinula ji společnost Harrisvaccines. V roce 2015 na ni navázala mRNA vakcínou proti ptačí chřipce. Společnost Harrisvaccines byla později téhož roku převzata společností Merck Animal Health.

Existuje libovolný počet bezpečnostních rizik, protože každý patogen má odlišné účinky a oklamání zvířecího těla, aby produkovalo tento patogen (nebo patogenní část tohoto patogenu, jak se to dělá u SARS-CoV-2), může mít neočekávané vedlejší účinky.

To jsme jasně viděli u proteinu SARS-CoV-2 u lidí. Vlastní dokumentace společnosti Pfizer uvádí 158 000 zaznamenaných nežádoucích účinků a mnoho z těchto nemocí a stavů nebylo nikdy předtím zaznamenáno jako reakce na vakcínu.

jiri
jiri
1 rok před

ANO a na pozadí už pracují na zotročení celé planety. Protože, pokud budou pozměňovací návrhy WHO přijaty, nevolený a nikomu neodpovědný generální ředitel WHO bude moci jednostranně vyhlásit stav ohrožení veřejného zdraví, aniž by si vyžádal radu členských států nebo výborů WHO atp..
Na rozhodování by se nepodílely žádné výbory a neexistovaly by ani žádné kontrolní mechanismy, které by rozhodnutí generálního ředitele kontrolovaly. Jedna nevolená a nikomu neodpovědná osoba by tak měla pravomoc přijímat rozhodnutí, která by mohla vést k omezení života miliard a miliard lidí. To je nepředstavitelná koncentrace moci.

Last edited 1 rok před by jiri