Nebyla to náhoda – co vakcíny působí v mozku

Přečtení: 7012

Velice důležitý rozhovor s německým lékařem o záměrném ohlupování populace a jaké změny na mozku mohou působit vakcíny a strach – mozek se chová podobně jako v případě Alzheimerovy choroby.
A proč při všech covid “pochybeních” nešlo rozhodně o náhodu…
Ve videu je i cesta, jak snad lze poškození mozku zvrátit.

Nové video na Rumble

Na YouTube bylo video opět cenzurováno

Skvělý překlad rozhovoru a další videa: https://bezpressu.news

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

7 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Jiri
Jiri
3 měsíců před

comment image

Dost lidí trpí určitým druhem duševní letargie, kvalita hlubokých rozhovorů v poslední době poklesla a ty, které vyžadují více kognitivní energie, jsou pro některé náročné. A “virus” se objevil v době, kdy Světové ekonomické fórum oznámilo svůj program resetu. Sám zakladatel WEF Schwab řekl: “Pandemie představuje vzácnou, ale úzkou příležitost k zamyšlení, novému pojetí a přenastavení našeho světa.”

jiri
jiri
3 měsíců před

Tohle nesouvisí.. Náhle umírají, téměř denně…
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image

Last edited 3 měsíců před by jiri
Petra
Petra
3 měsíců před

Děkuji za skvělý rozhovor ❤️

Anonym
Anonym
3 měsíců před

A co teprve dalsi zjisteni – zbytkova DNA Spider Silk Protein nalezena ve v..kcinach

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/residual-dna-fragments-analysis-detected

Mimochodem to je i to co jste snad vsichni pri pobytu venku uz drive videli poletovat, ty bile jakoby pavouci vlakna a k tomu existuji i zaznamy z celeho sveta a jedna se o stejnou vec a nelze to z tela nijak nicim odstranit a ze by se tohle dostavalo ven i skrze napr. chemtrails?

Vysvetluje to i ty vlakna v telech zemrelych !!!!!!!
comment image

a tady napr

Spider Silk Polymer Sprayed Via Geoengineering Operations From California – Darkfield Microscopy Analysis

martin
martin
Odpovědět  Anonym
3 měsíců před

Ty “vlákna” se tvoří v tělech pravděpodobně z důvodů, že jde o uměle syntetizované RNA, jež se po očkování” mohly dostat i do jádra buněk a následně v mnoha potvrzených případech nejspíš geneticky zmodifikovaly původní DNA některých buněk. Ta pak dle vnuceného „předpisu“ takto vpašované RNA dala příkaz k produkci, tj. syntéze nepřirozených proteinů, které se posléze na různých místech těla vysrážely, neboť organismus je nemůže použít k výstavbě v něm se vyskytujících tkání.
Více zde:
https://www.vitsyrovy.cz/2022/12/02/jak-odhalit-tajne-zbrane/

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  martin
3 měsíců před

Ano, takhle to je a dle mě se jedná o účelně chybnou transkripci mRNA šablony z “vakcíny”, kdy poté generují aberantní, čili nesmyslné řetězce proteinů, prostě chuchvalce, které ucpávají cévy a dokonce i tepny, ty vytvořenéspike proteiny které jsou vyrobeny podle mRNA šablon, útočí na výstelky cév a tepen.. Už dříve jsem to zde vkládal.

http://blog.tomanek.com/en/2024/01/unrelated-iii-excess-deaths/#comment-3432

Určitě se mi moc nepozdává ta teorie kolem “pavoučích vláken”. Ale na druhou stranu, co my víme. A ty poletující pavoučí vlákna jsem zaregistroval už před dvěma lety a nikdy dříve jsem si jich v tak velkém měřítku vlastně nevšiml… Těch mechanismů poškození z “vakcín” je už strašně moc.

Fakta a realita je ve spojení z opichy jsou prostě drsná a dle mě to bude pořád nabírat stále děsivější obrátky.

CZkotas
CZkotas
3 měsíců před

Super, je tam i hodně informací nejen k vit. D a hodně věcí dalších i vysvětleno, připomenu sem:

1) SEZNAM+ÚČINKY vědecky podložených PŘÍRODNÍCH ANTIBIOTICKÝCH a jiných léčiv, které pomáhají v boji (nejen) proti infekcím
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=11&t=184

2) Vodítka pro odstranění GRAFENOXIDU, jak na DETOX (+dalších látek vylučovaných nejen z “kovid vakcín”) z vašeho těla
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=172

Téměř denně se objevují hororové příběhy o kovid ústrcích. A jediný způsob, jak válku proti lidem vyhrát, je šířit pravdu tak rychle a tak široce, jak jen můžeme.. Ve všech podobách.

A dodám, že plně očkovaní jedinci ŠÍŘÍ “NĚCO” DO OKOLÍ KOLEM SEBE a infikovali neočkované hned na začátku, kdy se za “magnetismus” osobně podepíšu. Po prvotním kontaktu s čerstvě “naočkovanými” proti idiotismu kovid, se u nás objevilo jakési “nachlazení s magnetismem” a měli jsme to všichni. Tedy já, manželka, děti. Níže foto syna (tehdy měl 4 roky)
comment image

Ten “magnetismus” (či jak to popsat), začal projevem jakoby nachlazení, kdy společně na hrudníku drželi kovové předměty, postupně se to přesunulo dokonce i na končetiny, na hlavu, dále paže = kde je měkká tkáň! Kůli tomuto “nachlazení” jakože zasaženy byly převážně horní cesty dýchací, užívali jsme tehdy např. isoprinosine, bylinky čaje typu: cistus incanus+pelyněk+borové jehličí aj.+provedli krom bylinného detoxu i “malý půst” tzn. vnitrobuněčný detox (řízený půst)..
Měli jsme to hned na začátcích, kdy se slavnostně začal vstřikovat lidem ten roztok, vydávající se za vakcínu, celá rodina, pak to po skončení kontaktu s očko skončilo.. Doposud bez vysvětlení. A na tohle nikdy nezapomenu. Všichni jsme to měli. Po pár týdnech to zmizelo kdy jsme zarazili další kontakty ze všema očko blbe*čkama. NÁHODA?

A to nemluvím o přelévání Sproteinu a vlastně infikování neočkovaných tak, že se mohou např. tvořit záněty, opakující se rýma a nachlazení i u čistých jedinců bez spásných vakcín atd.atd. Co je na tomhle ale pozitivní, že my to dokážeme vyloučit vždy bez problémů pryč, oni na rozdíl od nás asi nikdy a ve většině případů jsou to chodící továrny/přenašeči na Sproteiny a jeho modifikace…

A proto jsem se rozhodl sepsat články s informacemi uvedené výše. A dávejte si velký pozor taky na to, co jíte, chemie a toxicita je všude kolem nás, vystavujte se proto minimálně její expozici a snižujte rizika, jak nejvíce to okolnosti dovolí.. Myslím to smrtelně vážně. Jediný dezinformátor jsou big farmy, vlády a političtí srá*či!

Stále vyhlížím světlé zítřky s nadějí, kdy už konečně Cemperátoři a vládní manipulátoři spálí blbometr tak, že se nenávratně poškodí a nebudou nám už škodit…….

Last edited 3 měsíců před by CZkotas