Všechno nebo nic

Přečtení: 3040

Poslankyně za ANO se na Twitteru JEN odvážila zeptat, že by stálo za to, vše ohledně zásahu u Muzea prošetřit… Na ty desítky a stovky reakcí se můžete podívat sami. Zde jsem pár z nich vybral…

A to nejsou jen politici, u kterých se to dá v rámci stranického boje „chápat”, ale bohužel opět i novináři, kteří by se měli pídit po pravdě a ne opět přetiskovat vládní propagandu. A co je pro mě nejsmutnější, bohužel i běžní lidé, kteří evidentně nesvobodě a totalitě, kam se tato zem řítí, vesele fandí…

Nebo perzekuce a útoky na docenta Ševčíka, který si svobodně “dovolil” být na demonstraci proti vládě. A co je horší, dokonce schvalování brutality policie vůči němu a psaní pamfletů studentů o jeho odvolání z akademické funkce… To už není cesta před rok ’89 – už tam totiž dávno jsme.

Ono nejde ve skutečnosti jen o nějaký zásah – problém je daleko hlubší. Opět mi to připomíná začátky covidu, očkování a vlastně i války na UA, kdy zcela zfanatizovaní lidé zas doslova kopou do každého, kdo se jen dotazem dotkne jejich vidění reality.

Dříve mě to zaráželo a nerozuměl jsem tomu, proč doslova tak hystericky reagují, ale dnes už mi to přijde zcela zřejmé. Je za tím obyčejný strach – ono přiznání si jakékoli podobné špatnosti policie, vědců, lékařů, médií, nebo vlády by zákonitě muselo vést k dalším otázkám, jestli už tu ty lži a manipulace nebyly dříve…

Zásah u Muzea totiž vede přímo k dotazu na další vládní lži – na ty o ekonomice, UA, svobodě a dále ke lžím o covidu a o vakcíně a ta už je nebezpečná. Protože si byť i jen připustit, že jsem nalítl a nechal si do těla napumpovat zbytečný sajrajt – případně jsem ho nechal napíchat do vlastních dětí – už opravdu není legrace.

A každý takový dotaz je právě proto tak nebezpečný, protože on dokáže zcela přesně zbořit ten celý na vodě postavený skleněný zámek neuvěřitelných lží a autohypnózy.

Je to všechno nebo nic – přesně jako na konci druhé světové války, kdy se obyvatelé zničeného Německa nechtěli vrátit do reality a uvěřit v definitivní porážku. Stále chtěli naivně věřit v zázračnou zbraň a dokonce i v konečné vítězství – a proto posílali své děti na zcela zbytečnou smrt.

Nepřijmout realitu je zdánlivě pohodlné – jinak totiž člověk musí žít v pravdě a to není vůbec lehké a dokonce to často bolí

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

17 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Karel
Karel
1 rok před

Všechno považuji za pravděpodobné nebo možné, až na tu Ukrajinu. Naprosto nechápu, proč je v kruzích bojovníků za svobodu a opozice opakován putinský fejk, že ruskou invazi na Ukrajinu nějak způsobil někdo na západě. To je těžce neudržitelné a je vůbec divné, že válka v UA patří pro opozici mezi hlavní viníky drahých energií (v tom si notují s vládou a tím jí pomáhají), když je tím viníkem Green Deal, násobně významněji. Dokonce ani ti šílení WEFáci Reseťáci nemohli útok Ruska způsobit jinak, než tak, že mají Putina na povel. Mají? Nemají? Nevím, spíš ne, využil důsledků Energiewende a slabosti z toho vyplývající. Ukrajina na Rusko nezaútočila, to je prostě fakt, a naopak se to stalo, taky fakt. Pokud mají Putina na povel, tak potom dává smysl dávat tam do seznamu podivných událostí globalistů UA, jinak to naprosto devalvuje snahy o boj proti omezovačům svobody, o záchranu Západu, návrat k tomu, co bylo. V Rusku už je diktatura, na Západě je to ještě na hraně a můžeme to zvrátit. Pokud ne, pak nemá smysl cokoliv psát, věřím, že ano. Ale Ukrajina nemůže za to, že na ni Putin zaútočil. Neměla na svém území žádné jednotky a zbraně NATO (i teď to druhé dostává velmi po troškách). NATO Rusko nijak neobkličovalo, i v Pobaltí mělo jen symbolické jednotky, které by ho neubránily, Finsko chtělo být neutrální (po záboru Krymu ovšem ruské stíhačky přelétávaly do neutrálního Finska provokativně dovnitř, proč asi? Chtěli způsobit vstup Finska do NATO? A teprve po invazi na UA se překlopil názor finského obyvatelstva).
Vyškrtnout UA z toho seznamu a hned by bylo víc lidí, kteří by se dokázali probudit, že je něco špatně. Vkládat UA znamená odrazovat spoustu lidí a vlastně pomáhat WEFákům zavést tady Reset.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Karel
1 rok před

comment image

Nejprve si můj komentář na úvod přečtěte a zkuste z něj něco vyvrátit, budu rád:
https://blog.tomanek.com/2022/10/neni-cas-na-tu-hlavni-vsetecnou-otazku/#comment-2026
(začíná to ..Civilních obětí je přes…)

Tak. Teď dodám, že aktuálně (od kovid) Rusko, je stejná LOUTKA, jede v tom, stejně jako zbytek světa, který v tom jede v tom taky. V čem? V utváření NWO/AGENDA 2030 .. A říkejte si tomu jak chcete.

Jo a kdo koho napadl .. to co jste napsal, neberu vážně. A žádná z účastněných stran ofic. válku nevyhlásila. Tohle je hra. Debilní hra vedená proti nám všem, PROTI LIDEM. A okrajinci? (jinak je nazývat nemohu, prominte, ale všichni ti západní, tedy vetšina, okrajinců, zneužívají toho, to se na mě vážně nezlobte). Těm u nás taky brzy výhody skončí. DIGITALIZACE všeho (budou ještě nakonec sami z rozpadající se EU a jejich hodnot nakonec ještě utíkat. Ti co chtěli do EU, tu už dávno jsou, zbytek opravdu potřebných nemohl anebo zůstal, zbytzek je v Rusku).
Jo, ještě jedna věc, proč je ale většina uprchlíků v řádů milionech v tom hrozném Rusku, které napadlo ukrajinu, by mě zajímalo, dle ofic. statistik už tam je přes 2 miliony.

Nejsem zastáncem ruska a ani okrajiny! A už vůbec ne to co předvádí vláda kdy se rozhoduje o nás a jako vždy bez nás! To aby bylo jasno. Nefandím slavii ani spartě. Se*ru na celý konflikt a nehraju s nimi hru, u kovid divadla jsme dělali taky vše naopak – nenosili masky, nejsme očkovaní.. a nikdy jsme nebyli zdravější.

A když už jsme u spásného Ruska, uvedu příklad, napadá mě…:
Rusko vyrábí potravinářské přísady z cvrčků a švábů:
Biologové z TSU plánují vytvořit potravinářské přísady z cvrčků, červů a švábů
https://1prime.ru/News/20230328/840215578.html

A to nepíšu o digitálním rublu..

Nebo 8 lidí bylo hospitalizováno s neexistujícím virem H5N1:
https://hrdinovesteckou.cz/other/1532/klauniada-v-rusku-8-lidi-bylo-hospitalizovano-s-neexistujicim-virem-h5n1

Ještě jednou, rád se zopakuji: Všichni v tom jedou. Vše, od kovid divadla, přes válečný konflikt, slouží k odvrácení pozornosti.

Po celém světě .. Do roku 2030 má být NÁRODNÍ IDENTITA potlačena. Proto vyměňují doklady (digitální občanky atp.) .. A samozřejmě snímky obličeje a otisky prstů, ne však ve formě obrázků, ale BIOMETRICKÝCH dat.. Od ko*kovid došlo ke globálnímu převratu. My už žijeme ve fašistickém světě:
https://blog.tomanek.com/2023/03/umela-inteligence-nastroj-zcela-nove-cenzury/#comment-3019

Ještě dodám, že brzy nezbude vůbec nikdo, kdo by nesplňoval slovníkovou definici „antivaxera“.. Vzhledem k tomu, že „antivaxerů“ je nyní většina.

Lynn
Lynn
Odpovědět  Karel
1 rok před

Vy jste ukázkou stádového výplachu. Opět. Ta hra je dokonalá. Zatím co si hrajeme na válku, kterou nikdo nevyhlásil, tak nám tu probíhá krutá válka, kterou všichni pilně bojujeme při téměř mizivém zájmu.
Válka informační, skutečná.
A nejvíc to odnáší naše děti. Opravdu mě bolí a k naprosté beznaději dohání jakékoliv bezpráví na dětech, všech dětech.
Ovšem sledovat, jak jsou ničeni děti mého národa, to už je příliš.
Chtěla bych napsat, omlouvám se, ne neomlouvám, přeji si co nemůžu ani napsat pro tuto bezcitnou, zkaženou společnost. Společnost nelidí.
Víte co se děje s naprosto bezbranným dítětem? Co pro ně děláte?

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Lynn
1 rok před

!Děti jsou to nejcennější co máme a proto je musíme chránit!! Nic cennějšího než děti neexistuje, to říkám furt.. Mám doma (zatím, od září nastupuje starší syn do školy) dvě předškolní, nejsou vybíraví, sní vše. Až na NWO a hmyzí produkty! To je doma učím, že je to jedovaté, kdyby náhodou to chtěli na ně zkoušet už ve školce atp. 😛 Naprosto od kovidích lží se plně distancujeme od masek, rozestupů, kontaktů a děláme vše naopak..

Namátkový rychlý výběr foto:
comment image

Aktivně je vedeme kladně k pokoře a úctě k životu a přírodě. Bez mobilů atp., pěší tůry/výlety po horách, jízdu na kole, chození do lesa.. opékání párků nad ohněm, jeho přípravu a sběr dřeva, koupání v řece a lovení malých rybek. Čteme jim doma pohádky, žádná TV a když koukat, tak bez reklam a masivního ovládání pouze na české starší pohádky a večerníčky (např. Káťa a Škubánek, Maxipes Fík, pohádky o Mašinkách, povídání o Pejskovi a Kočičce..), ale i na Prasátko Pepu, Pingu nebo na starší dětské filmy (Nekonečný příběh, Cesta do pravěku, pan Tau, Ať žijí duchové..)…

Mimo jiné, vy píšete komentáře i na AE, stejně jako i koronapřevrat aj. Občas jsem tam hodil odkaz tady na blog od p. Tománka, nečekal jsem tak výborné reakce i zde. Asi jsem Vás tady trochu i stáhl s sebou 😀

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Co bude mě trochu děsí, o tom žádná.. Každopádně min. vědí i to, že kolem mobilů (s mobilem) nemají moc chodit, že to není pro děti dobré. Mě leží většinu dne doma i když jsme celé dny zrovna venku. Nezájem 😛
Vím, že do (min.) pěti let dokáže dětský mozek vstřebat většinu vyzařované radiace oproti dospělému, byly na to i výzkumy, to číslo bylo šílené, snad kolem 80% kdy děti tu radiaci vstřebají do sebe 🙁
Zatím se doma snažíme. Co bude mě trochu děsí.

Nesnáším “rodiče”, kteří cpou dětem mobily už od kočárků do ruk, pouští jim tam pohádky atp., defakto jim vštěpují tuhle ohavnost za normálnost. A jak jsem nejednou psal: BUDOUCNOST JE NIČENA

jiri
jiri
Odpovědět  Karel
1 rok před

Opravdu se sedm miliard lidí chystá zemřít, aby ochránili muže, jehož jediným nárokem na slávu je schopnost hrát na klavír svým penisem, a zemi proslulou především svou korupcí? Ohromující nevědomost. Ukrajina tuto válku začala v roce 2014. Nikdo si nepamatuje, že Ukrajina je zkorumpovaná už desítky let a byla dost na mizině, než v roce 2014 začala válku. Ukrajinská vláda Zelenskij – nejlépe placený herec na světě nyní může zakazovat média, která se jí nelíbí, aniž by se obtěžovala soudy.

Co se děje s Tchaj-wanem? Na Blízkém východě? A v Koreji?
EU je satelitem USA.
Zeměmi s největšími obchodními úvěry na světě jsou Čína, Rusko a Saúdská Arábie. Nejchudšími zeměmi světa jsou USA, Spojené království a státy EU.

jara
jara
Odpovědět  Karel
1 rok před

Proto Ukrajinci utekli převážně do Ruska, do země která je “napadla”. ofic. mapa s údaji UNHCR k 11. březnu 2023
comment image

Rusko 2 852 395 uprchlíků
Polsko 1 564 711 uprchlíků
Německo 1 055 323 uprchlíků
my jsme na 4 místě s půl milionem ale na počet obyvatel jasně vedeme !
někteří skončili i mimo Evropu, sledování UNCHR zahrnuje pouze evropské země

Last edited 1 rok před by jara
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  jara
1 rok před

Tož pěkně, já myslel, že do Ruska se okrajinců dostalo “jen” něco nad dva miliony a ofic. už jsou to necelé tři. Doplním o odkaz:
https://data.unhcr.org/en/situations/ukraine

A v ČR je už k 2.4. = 504.107

A následující země přijaly nejvíce uprchlíků na 1000 obyvatel na světě:
1. Černá Hora (55,2 uprchlíků na 1000 obyvatel)
2. Estonsko (50,8)
3. Česko (46,4)

Když se ale vrátím zpět k Rusku, těch lidí tam musí být podle mě alespoň 2x-4x více, než se uvádí. Napadlo mě: pár milionů odešlo z okrajiny do Ruska po roce 2014 a před rokem 2022! A to nepočítám Krym – to je dalších 1,5 mil! hmmmmm

JáPrvní
JáPrvní
1 rok před

Skutečně si všichni myslíte že tyhle komentáře vytvořili konkrétní lidé ze svého konkrétního přesvědčení bez ekonomické pobídky, nebo mnohajedinný člověk v šeru za ukrajinskou vlajkou, nebo tmavou vlajkou s putinovou hlavou?

BACON
BACON
1 rok před

To není návrat před 89.
ale fašizace 30. let minulého století

nairam
nairam
1 rok před

To, co dnes naleznete v hlavách lidí, už často vůbec není realita, ale médii zkonstruovaná, vytvořená skutečnost

Udo Ulfknotte takhle citoval Elisabeth Noelle-Neumannovou ve své knize Koupení Novináři.

Koronapřevrat
1 rok před

Připravme se na to, že se v brzké době dají očekávat další a ještě mohutnější provokace ze strany moci, které povedou k přitvrzení režimu a zavedení jakési obdoby “pendrekových zákonů” z dob začátku normalizace. Stačí malá záminka, která spustí předem připravené rozhořčené reakce politiků a vyvolá “spontánní” hlas lidu, volající po tvrdých trestech a zpřísnění represí nad námi všemi. Státní moc pak dostane možnost uplatnit veškeré nástroje a procedury útlaku nad celou společností, jenž si už dlouhodobě předem připravovala (viz vládní agendy proti “dezinformacím”, založený odbor Ministerstva vnitra KRIT, novými vodními děly a další technikou vybavené represivní složky státu ad.).

Zfanatizovaná klaka novinářů a internetové lůzy, žádající tvrdé a nekompromisní potrestání “zrádců národa”, “proruských švábů” a “kolaborantských sviní” (viz přiložený Tweet Kryštofa Stupky v článku) už teď vypovídá o tom, jak bude vypadat hněv zfanatizovaného stáda. Podobně jako v 50. letech, kdy pracující lid žádal stranu a vládu, ať se definitivně vypořádá s těmi nepřáteli státu, „zlotřilou chamradí“ a “podvratnými živly, placenými ze západu”. S tím rozdílem, že dnes je tato vlna nenávisti přímým důsledkem dění uplynulých 3 let, kdy totožná masa fanatiků volala po tvrdých trestech pro odpůrce covidových opatření a odmítače testování a očkování. Dnes tedy žádají státní moc, ať se stejně tvrdě vypořádá s těmi, kdo dostatečně úslužně nepoklonkují vládě v jejím boji za euroatlantické zájmy a nadšeně nevybízejí do války s jadernou mocností.

Strach z trestů za nedodržování covidofašistických nařízení vytvořil u lidí za poslední 3 roky návyk automaticky se podřizovat a ochotně plnit všechny pokyny moci, kývat na jakoukoliv vládní propagandu a pochodovat v rytmu davu. Důsledkem covidového běsnění bylo to, že lidé dovolili globální moci masivní kontrolu vlastních životů, jako nikdy dříve v minulosti. Jak se to projevuje, můžeme vidět ve stále sílícím fanatismu zpitomělého stáda, které tleská omezování vlastních svobod a volá po ještě brutálnějším přitvrzení totalitních represí nad sebou samými.

Ještě stále máme možnost relativně svobodně vyjadřovat své názory, ale nejsem si jistý, jak dlouho to ještě bude trvat. Loňské vypnutí několika “podvratných” webů byla jen generální zkouška na cosi většího. Nemlčte, nebojte se vyjadřovat vlastní názory, ale nenechejte se vyprovokovat podobnými intrikami, k jakým došlo při sobotní demonstraci. Nedávejte JIM příležitost, aby si pod falešnou záminkou mohli zdůvodnit zavedení brutálních represí proti vlastním občanům. Pokud dostanou záminku a předloží ji zmanipulovanému davu v jimi ovládnutých masmédiích, represemi zotročené stádo jim ještě bude tleskat a bude požadovat ještě silnější přitvrzení útlaku nad námi všemi!

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Nejde mi opravit koment níže 🙁 prosím o úpravu – smazat tu první stejnou tučnou půlku. Když jsem se snažil opravit stále to viselo a nešlo to, čekal jsem 20min.
Děkuji

+ přidám (doplnit k předchozímu jestli to půjde):
Výpověď člověka zbitého u Národního muzea. Odstraní děkana Miroslava Ševčíka za to, že chtěl pomoci zbitému člověku?
https://paralelne.cz/2023/03/14/vypoved-cloveka-zbiteho-u-narodniho-muzea-odstrani-dekana-sevcika-za-to-ze-chtel-pomoci-zbitemu-cloveku/

+ Podpora pana doc. Ing. Miroslava Ševčíka, CSc.
https://www.petice.com/docent-sevcik-podpora?s=100695512

Last edited 1 rok před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
1 rok před

Jsou média zkorumpovaná, nebo prostě jen nebezpečná? A celý ten povyk kolem rapušana a jeho zinscenovaném zásahem před Muzeem vyprovokovaný policií nemluvě.
Nikoho v médiích doteď nezajímá, že světový bankovní systém visí na vlásku nebo že ceny akcií a důchody jsou blízko kolapsu, inflace vyletí ještě výš. A stále se sypou miliardy do třetí světové války..
Zdá se, že média mají strach ze svobody projevu, a domnívám se, že soustavně zrazují své publikum. Tím, že média zakrývají pravdu a usnadňují životy lhářům a podvodníkům, umožňují podvodníkům prosazovat jejich falzifikáty bez jakýchkoli otázek a diskusí.

Byly to právě média, která pomohla umožnit, aby český lid byl zneužíván a týrán, šikanován a bylo s ním odporně zacházeno vládou, která se vymkla kontrole, a bezohlednými farmaceutickými společnostmi!

Média v ČR odmítají stále svobodu slova, prokázaly svou aroganci a zradili český lid. Připomeňme, že média dostala (NEJEN!) od EU obrovské množství peněz..
Tyhle “pravdivé” média upírají lidem právo slyšet informace, které mají právo slyšet a které slyšet potřebují.

=”Pokud svoboda vůbec něco znamená, pak je to právo říkat lidem, co nechtějí slyšet.”=

Mezitím shrnutí:
Čína zřizuje “vojenské úřady” naproti Tchaj-wanu. A čínští rybáři “omylem” přerušili kabelové vedení na Tchaj-wan. A čínská vláda sděluje svým občanům polohu nejbližšího jaderného bunkru.
Severní Korea nyní tvrdí, že “existuje reálná možnost jaderné války”.
Americká vláda prohrála války v Afghánistánu, Iráku a Vietnamu. Proč si Biden myslí, že může bojovat s Ruskem a Čínou a vyhrát?
Amerika i Čína rychle rozšiřují svůj arzenál jaderných zbraní.
Maďarský prezident Orbán prohlásil, že západní země jsou blízko jednání o možnosti vyslat na okrajinu vojska NATO, aby bojovala proti Rusku. Rusové pak budou muset vojáky NATO velmi rychle zabít.
NATO počítá s tím, že s Ruskem vedeme věčnou horkou válku, pokud třetí světová válka nepřejde do války jaderné, bude trvat roky.
Obrovské množství americké vojenské techniky (včetně nekonečných řad tanků) je v současné době v Polsku. Kam tato masa invazního materiálu směřuje? Na okrajinu? Do Běloruska? Do Ruska? Nebo zůstane v Polsku.
Rheinmetall, velká německá zbrojovka a výrobce tanků, chce na okrajině postavit továrnu, která by v této zemi vyráběla 400 tanků ročně. Továrna prý bude chráněna proti leteckým útokům.
Vlády se všude zabývají sami – hackerskými útoky, šířením propagandy, sdílením dezinformací a démonizací poctivých šiřitelů pravdy. Tito lidé se lhaním živí celý den.
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu trvá na tom, že možnost útoku na íránské jaderné zařízení v rámci “sebeobrany” musí zůstat otevřená.

A všechny ty “sankce proti Rusku”, které tak tvrdě zasáhly EU, Rusku nic neudělaly

Proč Západ nezasáhl do války probíhající v Demokratické republice Kongo? A co Rwanda? A co Jemen? Proč je okrajina jediným konfliktem, na kterém šílencům, kteří nyní řídí svět, záleží?

Odpověď? Je to jediný konflikt, který pomáhá budovat třetí světovou válku tím, že poškozuje světovou ekonomiku. Stále se rozšiřující třetí světová válka umožní banksterům popřít své dluhy. Například Čína drží mnoho miliard dolarů. Pokud bude Čína zatažena do války s USA, budou tyto dluhy zrušeny. Válka také umožní velkým bankám popírat své závazky vůči klientům. Milionům klientů tak přes noc zmizí jejich úspory.

=CZkotas=
Jsou média zkorumpovaná, nebo prostě jen nebezpečná? A celý ten povyk kolem rapušana a jeho zinscenovaném zásahem před Muzeem vyprovokovaný policií nemluvě.
Nikoho v médiích doteď nezajímá, že světový bankovní systém visí na vlásku nebo že ceny akcií a důchody jsou blízko kolapsu, inflace vyletí ještě výš. A stále se sypou miliardy do třetí světové války..
Zdá se, že média mají strach ze svobody projevu, a domnívám se, že soustavně zrazují své publikum. Tím, že média zakrývají pravdu a usnadňují životy lhářům a podvodníkům, umožňují podvodníkům prosazovat jejich falzifikáty bez jakýchkoli otázek a diskusí.

Byly to právě média, která pomohla umožnit, aby český lid byl zneužíván a týrán, šikanován a bylo s ním odporně zacházeno vládou, která se vymkla kontrole, a bezohlednými farmaceutickými společnostmi!

Média v ČR odmítají stále svobodu slova, prokázaly svou aroganci a zradili český lid. Připomeňme, že média dostala (NEJEN!) od EU obrovské množství peněz..
Tyhle “pravdivé” média upírají lidem právo slyšet informace, které mají právo slyšet a které slyšet potřebují.

=”Pokud svoboda vůbec něco znamená, pak je to právo říkat lidem, co nechtějí slyšet.”=

Mezitím shrnutí, co se ještě kolem nás dalšího děje za šílenosti:
Čína zřizuje “vojenské úřady” naproti Tchaj-wanu. A čínští rybáři “omylem” přerušili kabelové vedení na Tchaj-wan. A čínská vláda sděluje svým občanům polohu nejbližšího jaderného bunkru.
Severní Korea nyní tvrdí, že “existuje reálná možnost jaderné války”.
Americká vláda prohrála války v Afghánistánu, Iráku a Vietnamu. Proč si Biden myslí, že může bojovat s Ruskem a Čínou a vyhrát?
Amerika i Čína rychle rozšiřují svůj arzenál jaderných zbraní.
Maďarský prezident Orbán prohlásil, že západní země jsou blízko jednání o možnosti vyslat na okrajinu vojska NATO, aby bojovala proti Rusku. Rusové pak budou muset vojáky NATO velmi rychle zabít.
NATO počítá s tím, že s Ruskem vedeme věčnou horkou válku, pokud třetí světová válka nepřejde do války jaderné, bude trvat roky.
Obrovské množství americké vojenské techniky (včetně nekonečných řad tanků) je v současné době v Polsku. Kam tato masa invazního materiálu směřuje? Na okrajinu? Do Běloruska? Do Ruska? Nebo zůstane v Polsku.
Rheinmetall, velká německá zbrojovka a výrobce tanků, chce na okrajině postavit továrnu, která by v této zemi vyráběla 400 tanků ročně. Továrna prý bude chráněna proti leteckým útokům.
Vlády se všude zabývají sami – hackerskými útoky, šířením propagandy, sdílením dezinformací a démonizací poctivých šiřitelů pravdy. Tito lidé se lhaním živí celý den.
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu trvá na tom, že možnost útoku na íránské jaderné zařízení v rámci “sebeobrany” musí zůstat otevřená.

A všechny ty “sankce proti Rusku”, které tak tvrdě zasáhly EU, Rusku nic neudělaly

Proč Západ nezasáhl do války probíhající v Demokratické republice Kongo? A co Rwanda? A co Jemen? Proč je okrajina jediným konfliktem, na kterém šílencům, kteří nyní řídí svět, záleží?

Odpověď? Je to jediný konflikt, který pomáhá budovat třetí světovou válku tím, že poškozuje světovou ekonomiku. Stále se rozšiřující třetí světová válka umožní banksterům popřít své dluhy. Například Čína drží mnoho miliard dolarů. Pokud bude Čína zatažena do války s USA, budou tyto dluhy zrušeny. Válka také umožní velkým bankám popírat své závazky vůči klientům. Milionům klientů tak přes noc zmizí jejich úspory.

=CZkotas=

Last edited 1 rok před by CZkotas
Arwi
Arwi
1 rok před

Schvalují a vykřikují: “Ještě více přitvrdit!” Ale jen do doby, než se jich to začne týkat.
Nechápou, že se jich to už týká taky. Jen se to ještě nestačilo dotknout jejich potřeb.