100% Bezpečné a účinné!

Přečtení: 4538

Koncem léta tohoto roku rozhodl soud v JAR, že tamní ministerstvo musí zveřejnit tajné dohody s Pfizerem. Kromě toho, že Afrika platila za vakcínu mnohonásobně více, než EU a jsou zde další finanční čachry, které jsou „zajímavé” asi spíše pro ně, je pro našince zajímavý odstavec 5.5 smlouvy, který je i součástí smlouvy, kterou podepsala EU – a tedy potažmo my.

Bod 5.5 – přímo hovoří o tom že:
„Kupující bere na vědomí, že vakcína a materiály související s vakcínou a jejich součásti a složky jsou rychle vyvíjeny vzhledem k mimořádným okolnostem pandemie COVID-19 a budou nadále zkoumány i po poskytnutí vakcíny kupujícímu podle této smlouvy.
Nabyvatel dále bere na vědomí, že dlouhodobé účinky a účinnost vakcíny nejsou v současné době známy a že mohou existovat nežádoucí účinky vakcíny, které nejsou v současné době známy.„

Celý dokument ke stažení.

To stejné, pouze v jiném odstavci (4) je i v naší smlouvě, kterou za nás uzavřela EU.

Celý dokument ke stažení.

Tedy zkráceně:
Jak dlouho vakcína účinkuje – NENÍ ZNÁMO
Skutečná efektivita – NENÍ ZNÁMA
Vedlejší účinky – NEJSOU ZNÁMY

Tedy, přesně jak nám říkali – 100% bezpečné a účinné…

Každopádně přeji všem, kteří ani po třech letech nepochopili, hezkou čtvrtou (pátou, šestou…) dávku a dlouhý život pokusného morčete.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

32 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Musím dodat další fakt (je jich už tolik..), ale není to vlastně nic, co by jsme od začátku nevěděli, aneb jak řekl pan Turánek – V této zemi je zájem umlčet odborníky .. odkaz na jeho nový video rozhovor:

https://odysee.com/@rdh:c/rdh-082-prof-rndr-jaroslav-turanek-dsc-v-teto-zemi-je-zajem-umlcet-odborniky:0?src=embed&t=2300.025998

„Kocourkov je oproti té současné racionální společnost. Vakcína se nemá roztrousit po celém těle. Při velkém množství nanočástic ve vakcínách rostou nežádoucí účinky a také zde hraje roli zánětlivost S-proteinu. Norma plazmidu ve vakcínách je pod 10 nanogramů a v některých šaržích se našlo až několik mikrogramů. Rychlé úmrtí po vakcíně může být způsobeno kontaminanty. Největší problémy této země jsou cenzura a bezskrupulózní obhajování něčeho, co už se obhájit nedá. Všechno si rozhodne veřejnost zda chce nebo nechce být nadále klamána. Lidi se nechali vmanipulovat do hry, ve které si buď zvolí komunistického podnikatele nebo komunistického lampasáka, jakoby nebyla jiná volba. Žijeme v období totalitní moci, která má trochu jiné metody. Zadání pětikoalice je dostat tento stát na kolena a poté ho rozprodat zahraničním společnostem za směšné ceny. Žádný mesiáš nás nespasí, ale my sami se musíme stát tím mesiášem, který tuto společnost postaví na nohy.“

A DODÁM K TOMU – tři jihokorejské univerzity (s odkazem na údaje z databáze zdravotního pojištění) zjistily, že „plně očkovaní“ jsou na tom zdravotně hůře než (čistí a geneticky nezmutovaní) neočkovaní jedinci a potvrdily (to co dávno víme), že ko*kovid „očkování ničí lidské zdraví: Autoimunita, hučení v uších (tinnitus), záněty pohybového aparátu a další a další problémy.. viz:

https://threadreaderapp.com/thread/1735928289800196139.html

„Všechny vakcíny byly identifikovány jako významné rizikové faktory pro každou zánětlivou muskuloskeletální poruchu,“ uzavřeli výzkumníci. „Tato studie zjistila, že jedinci, kteří obdrželi jakoukoli vakcínu, měli vyšší pravděpodobnost, že u nich budou diagnostikovány zánětlivé muskuloskeletální poruchy, než ti, kteří vakcínu nedostali.“

Jiri
Jiri
7 měsíců před

Je to přesně tak, jak jste uvedla 🙁 …

CZkotas
CZkotas
7 měsíců před

+ Odhaduje se, že v důsledku „očkování“ proti idiotismu ko*kovid zemřelo na celém světě nejméně 17 milionů lidí!!

expose-news.com/2023/12/08/censored-the-study-that-shows-a-staggering-17-million-deaths-after-covid-vaccine-rollout/

correlation-canada.org/covid-19-vaccine-associated-mortality-in-the-southern-hemisphere/

kirschsubstack.com/p/data-from-us-medicare-and-the-new

V rámci studie tým lékařů zkoumal 17 zemí na čtyřech kontinentech v Latinské Americe a rovníkové oblasti, což jim poskytlo reprezentativní vzorek světa. „Vypočítali jsme toxicitu vakcíny pro všechny věkové kategorie vzhledem k počtu dávek podaných po celém světě a došli jsme k závěru, že by tato vakcína zabila 17 milionů lidí,“ uvedl doktor Rancourt. Mezi 17 zkoumaných zemí rovníkové a jižní polokoule patří Argentina, Austrálie, Bolívie, Brazílie, Chile, Ekvádor, Kolumbie, Malajsie, Nový Zéland, Paraguay, Peru, Filipíny, Singapur, Jihoafrická republika, Surinam, Thajsko a Uruguay.
!! Tyto vrcholy úmrtí jsou synchronní s nasazením posilující dávky vakcín (3. a vyšší dávka) nebo jim bezprostředně předcházejí, uvádí zprávy !!
Dále zjistili, že čím starší je příjemce očkování, tím vyšší je pravděpodobnost, že na očkování proti COVID předčasně zemře.
!! Celkové riziko úmrtí vyvolané injekční aplikací vakcín ve skutečné populaci, odvozené z nadměrné úmrtnosti ze všech příčin a její synchronizace s rozšířením, je celosvětově rozšířené a mnohem, mnohem větší, než uvádějí všechny klinické studie, sledování nežádoucích účinků a statistiky příčin úmrtí z úmrtních listů, a to o tři řády!!

= 17 milionů? To je pro globalisty stejně málo. Očekávejte další „smrtící pandemii“ se zázračnou „vakcínou“, která bude brzy následovat. Gaťes a další nám již řekli, abychom byli připraveni na další „pandemii“, která je pro šílené globalisty jen bonusem. Podle údajů zemře v průměru zhruba jedna osoba na každých 1 000 podaných dávek očkování COVID. Taky si uvědomte, že dvě hlavní mRNA (modRNA) injekce od Pfizer (BioNTech) a Moderna se dodávají ve dvou dávkách, což znamená, že na každých 500 osob, které dostanou kompletní dvoudávkovou sérii těchto dvou značek, zemře v průměru jedna osoba. Čím víc „dávek“ tím větší šance na úmrtí.

CZkotas
CZkotas
7 měsíců před

https://twitter.com/Val_Plante/status/1385650466852413440

“Na první dávku vakcíny AstraZeneca jsem si oblékla svetr Josie the Riveter, protože očkování považuji za válečné úsilí.”
= Teď v úterý se kamery rozjely, když se starostka kanadského Montrealu Valérie Planteová během tiskové konference dramaticky zhroutila. Planteová odpovídala na tiskové konferenci na radnici na dotazy novinářů, když se náhle zastavila uprostřed věty, několik vteřin nepřítomně zírala a pak upadla na podlahu za pódiem. Viz:
https://twitter.com/EndWokeness/status/1732174096551550998

Planteová dostala v roce 2021 dvě dávky injekce v dubnu a červnu, později v prosinci téhož roku měla OPAKOVANĚ pozitivní testy.
A ano, paní byla prokazatelně “očkovaná spásnou ko*kovid vakcínou”
https://www.infowars.com/posts/watch-vaxxed-montreal-mayor-valerie-plante-collapses-mid-speech/

A ano, “nečekaný kolaps” jistě připomíná stovky dalších videí, na nichž lidé, včetně sportovců, dokocne i moderátorů, bavičů … náhle omdlévají či dokonce umírají v přímém přenosu. Viz připomínka.:
https://twitter.com/daisymay4263/status/1491287982594473984

= Stand up komička Heather McDonaldová se “chlubí” tím, že má 3 “experimentální covid injekce” se zhroutí na jevišti a při dopadu na podlahu si rozbije lebku. Komička zkolabovala v polovině svého vystoupení, mnozí v publiku se smáli v domnění, že jde o součást jejího vystoupení.

+ UKÁZKA KOLAPSŮ ZAZNAMENANÝCH ŽIVĚ, VŠICHNI “OČKOVANÍ:”
https://www.youtube.com/watch?v=_ea97RiY_6A
https://www.youtube.com/watch?v=eeixpRRdZ5s
https://www.youtube.com/watch?v=PHmQSWs6coU

zatial nikto
zatial nikto
7 měsíců před

https://necenzurovanapravda.cz/2023/11/profesor-bhakdi-hovori-o-tom-co-svet-v-budoucnu-ceka-video/

To najhorsie, masivne umieranie ockovanych je len pred nami a prikryt to podla mna budu chciet dalsou plandemiou a urychlit mozno s nou spojenym dalsim ockovanim. A mozno to uz ani nebudu prokryvat, zvalia to na novu pliagu…

CZkotas
CZkotas
7 měsíců před

+ Doku film “Shot Dead” vypráví příběhy dětí, které zemřely po “očkování proti COVIDu” Vůbec poprvé uslyšíte příběhy o úmrtí na kovidové injekce, jak je vyprávějí rodiče, kteří přišli o své děti.

+ „VAKCÍNA PROTI COVID-19 JE GENOCIDA“ – napsal na rozloučenou přednosta kliniky v Chemnitzu a spáchal sebevraždu

+ Podivná vlákna odstraněna z plic očkovaného pacienta v Utahu. Tato podivná vlákna zde již byla k vidění..

POKRAČOVÁNÍ ZDE:
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=5&p=798#p798

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
7 měsíců před

Díky, snažím se.

+ Nepoučí se, stále se nepoučí.. Z kriminální činnosti Pfizer (a farma všech těch firem celkově). Podle nové žaloby společnost Pfizer “vědomě distribuovala” nebezpečné léky dětem:
https://www.dossier.today/p/new-lawsuit-alleges-pfizer-knowingly?
Texaský generální prokurátor Ken Paxton podal žalobu na farmaceutického giganta Pfizer za údajné podávání oblíbeného léku na ADHD dětem “navzdory tomu, že lék nevyhověl testům kontroly kvality”. Pfizer a partnerská společnost Tris Pharma “vědomě distribuovaly” lék známý jako Quillivant, přestože při jeho schvalování regulačními orgány došlo k trestnému činu podvodu.
= a samotné ADHD je součást “vedlejšího” účinku ze všech těch “dětských” vakcín, stejně jako prokazatelně s tím souvisí AUTISMUS! A vtipné je a dokazuje to stále jednu věc: vytvoříme problém, prodáme za peníze a na ten problém vyrobíme (další) záplatu, za peníze a pokračují..

+ Cemper nedávno označil článek Davida Šubika pro Resetheus s názvem „Ministerstvo zdravotnictví nemá důkaz, že virus SC2 reálně existuje“ jako dezinformaci. A Cemper soud prohrál. Soud navíc konstatoval, že ministerstvo ten důkaz skutečně nemá..
= Doteď na celém světě neexistuje žádný důkaz izolace tohoto “viru” ale v pohodě, jede se dále. A taky stále není jasné, co přesně se přenáší z očkovaných na neočkované, ale něco zjevně ano. Existuje příliš mnoho případů, příliš mnoho příběhů (i u nás v rodině, z očko na naeočko) a příliš mnoho lékařských informací, které tomu nasvědčují.

Last edited 7 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
7 měsíců před

+ Školní “očkovací kampaně” jsou ve Francii pod drobnohledem poté, co 12letý chlapec zemřel na podlaze školy po očkování proti HPV. Přestože v USA, Indii, Japonsku, Kolumbii, Španělsku (i Francii) proběhlo několik soudních sporů, které prokázaly, že vakcína proti HPV je nástrojem smrti a oslabení, farmaceutické společnosti a nadnárodní organizace nadále financují kampaně proti HPV ve školách po celém světě..
19. října 2023 zahájena celonárodní kampaň na očkování proti HPV. Vakcinační kampaň byla zaměřena na školáky ve věku 11-14 let. Nejenže toxická injekce na bázi hliníku otrávila každého jednotlivého očkovaného žáka, ale vakcinační program také způsobil smrt dvanáctiletého chlapce jménem Elouan.
https://childrenshealthdefense.org/defender/gardasil-hpv-vaccine-12-yr-old-death-school-france/

= Odborníci tvrdí, že… Úmrtí bylo způsobeno VŠÍM, jen ne vakcínou (vakcínami). A HPV se (údajně) nakazí výměnou tělesných tekutin při pohlavním styku. Vakcína, prodávaná pod názvem Guardasil, se doporučuje od 10 do 13 let věku. Proč? Stejně jako VŠECHNY ty dětem podávané “vakcíny”…

martin
martin
Odpovědět  CZkotas
7 měsíců před

O tom, že Covid-19 a tzv. mRNA vakcína je biologická zbraň, genocida, vyšly články i se zdroji v roce 2022, na blogu slovenské advokátní kanceláře Weis a partners s r.o. a právnika JUDr. Petera Weise – akw.sk.
Články v roce 2023 už nejsou na blogu dostupné, ale jsou dostupné na web.archive.org

https://web.archive.org/web/20220705034023/https://akw.sk/covid-19/genocida-slovenskeho-naroda/

https://web.archive.org/web/20220820061747mp_/https://akw.sk/covid-19/sars-cov-2-a-vakcina-ako-biologicka-zbran-vypoved-svedka/

Anonym
Anonym
Odpovědět  CZkotas
7 měsíců před

I já znám rodinu, která nechala zapíchat svoji dceru. Proč? No protože sportovala-atletiku, byla (je) úspěšná a tatínek měl strach, že výpadek ročního tréninku a nesoutěžení už nikdy nedožene. A protože proč? Protože sportovní kluby si daly takovou podmínku – na tréninky a soutěže mohou jen děti očkovaný na covid! Zatím je dívenka zdravá a nemá následky, zatím. Třeba dostala dobrou šarži. Ale tupec, debil její tatínek- jeho jediná dcera a vydá jí krkavcům. Hnus, co je to za lidi, co nechrání svá mláďata
PS: Takže i u nás jsou očkovaný děti, co chtěly/chtějí sportovat!

Nejkomplexnější shrnutí na téma vaxxu:
https://odysee.com/@daadulka:5/Nano-Man-CZ:6

+ studie k pochopeni podstaty korony
http://article.sapub.org/10.5923.j.bioinformatics.20211101.01.html

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Anonym
7 měsíců před

To já znám taky – stačí u nás v rodině, přibližně polovina je a druhá není. Ta co je, to je pořád něco, nejhůře mi dopadl střejda z čech, cca 14dní od druhého opichu skončil v nemocnici se zánětem žil. Krvavé strupy, modřiny na nohách.. A od té doby tam byl ještě jednou s pásovýmn oparem = UKÁZKOVÝ PŘÍKLAD! A imunitu nemá. Je totálně v pr*deli.
A k dětem = brácha se ženou jsou taky (ona je furt nemocná a lítá po doktorech, brácha zatím jen něco málo). Nooo, ale jejich dvě děti jsou (tehdy oba mladší 18let). A dokonce to udělali proto, aby mohli tehdy jezdit k moři a nemuseli se “testovat”. A co je vtipné, ty problémy se strejdou je neodradili (on to měl a má prokazatelně napsáno v papírech, že to způsobilo spásné “očkování”), oni si stejně zašli šlehnout!! Nestýkáme se spolu, netuším, co jim je dalšího nebo nebo není. Ale dle mě ok rozhodně nebudou.
JÁ OCHRÁNIL SEBE, SVOU RODINU, MAMINKU. ZBYTEK MI JE UKRADENÝ. NEDALI SI ŘÍCT. INFORMACÍ BYLO A JE VŠUDE DOSTATEK. STAČILO CHTÍT. SNAŽIL JSEM SE A UPŘÍMĚ, JE MI TO ÚPLNĚ JEDNO, CO SE KOMU UŽ STANE NEBO NESTANE. JEN MĚ NA TOM NESKUTEČNĚ ŠTVE NEJVÍCE TO, ŽE DÍKY TAKOVÝM BLB*CŮM (NEJEN BLBEČK*ŮM I U NÁS V RODINĚ), CO MUSELI ZA KAŽDOU CENU DO SEBE NACPAT TY MENGELEHO ROZTOKY, ŽE NÁS S SEBOU STÁHLI DOLŮ A DĚJE SE TO, CO SE DĚJE! PŘITOM STAČILO NA ZAČÁTKU VYTÁHNOUT HLAVU Z PRD*ELE A POUŽÍT MOZEK, NE JEN CO JIM ŘEKLA TELEVIZE ASPOL. A NEMŮŽU VYSTÁT DO TEĎ TY KECY TYPU .. JÁ TO DĚL/A KVŮLI PRÁCI, MUSEL/A JSEM ATD..
A PŘITOM STAČILO ŘÍCT PROSTĚ NE !!!

Bojka
Bojka
8 měsíců před

Pokud naočkuji cca 70% lidí na planetě, tím co není vakcína, proti viru co není virem, musí po sobě uklidit, a nějak zdůvodnit proč tolik lidí umírá. K tomu přidejte antibiotika co nejsou antibiotiky, kontaminované potraviny, vodu, vzduch a mikrovlny na každém vysílači, do roku 2025 je hotovo. Agenda 2030? Kdepak, soudruzi jedou pětiletku!

Čím více obrázků Fialy s Nutelou, tím méně času máte, aby vám to došlo.

A žádné léky neléčí, jenom maskují příznaky. Co třeba léky na tlak? Vyléčí? Ne. Musí se brát celý život. Jsou to v podstatě a do písmene drogy se stovkami vedlejších účinků.
A to sem necpu ” léky” na cholesterol. Před asi lety žádný HDL a LDL cholesterol neexistoval, norma cholesterolu v krvi byla 6,6 mmol/l. Totéž cukr. Místo stévie cpou aspartan.

Biologická zbraň… A že se tomu říká vakcína jen proto, že je to napsané ve smlouvě s výrobcem, a kdyby tomu neříkali “vakcína” tak tu sračku neprodaj.
Pro takové krypli je hlavním kritériem to, že ředitel Pfizeru má 100x větší příjmy než on, tak musí být 100x chytřejší, a má 100x větší pravdu, a tu smlouvu co s ním podepsala Kundula vidět ani nemusí.

Pfizer žaluje Polsko kvůli vakcíně Covid-19. Žaloba byla podána tento týden v Bruselu. Milióny Poláků odmítly očkování proti Covid-19 a Varšava zastavila dodávky vakcín.
Holt Polská vláda reflektovala vůli národa a poslala Pfizer ze svými genovými sračkami do kelu. Na rozdíl od patolízalských a protinárodních vlád Česka a Slovenska….

Jiri
Jiri
8 měsíců před

Nikdy jsem, za celý svůj život, neslyšel, že by umíralo tolik sportovců a mladých lidí a nikdy jsem neviděl umírat herce a moderátorky, v přímém přenosu.

CZkotas
CZkotas
8 měsíců před

A “vakcína” proti ko*kovid a proti chřipce současně má každá svůj vlastní soubor možných nežádoucích účinků, ale pokud jsou tato dvě riziková “očkování” podána společně, jsou rizika vyšší. Stále více důkazů už poukazuje na jeden velmi nebezpečný vedlejší (primární?) účinek: mrtvici. Ve studii vědci identifikovali 373 mozkových příhod u pacientů během 42 dnů po podání bivalentní vakcíny; po 42 dnech bylo zaznamenáno 1511 mozkových příhod.. Mezitím i “vědci” z Úřadu pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) připustili, že identifikovali zvýšené riziko mozkové mrtvice u osob, které dostaly vakcínu Pfizer nebo Moderna současně s vakcínou proti chřipce. Toto zjištění vyplynulo ze samostatně kontrolované série případů zahrnující příjemce vakcín Medicare, kteří obdrželi obě vakcíny….

https://www.theepochtimes.com/health/growing-number-of-studies-suggest-elevated-stroke-risk-after-receiving-covid-and-influenza-vaccines-at-same-time-5517371

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
8 měsíců před

Protože už nikdo nechce ani vyslovit slovo “kovid”, natož aby si kvůli němu nechal píchat další “očkovací” injekce, navrhuje ředitel Pfizeru – Albert Bourla – zkombinovat nejnovější “posilovací” injekce mRNA své společnosti s vakcínami proti sezónní chřipce, a vytvořit tak novou “dvojitou dávku” v jednom..
https://expose-news.com/2023/11/07/double-jab-covid-19-and-flu-vaccines-in-one-visit-re-branding-of-failed-pharmaceutical-products/

Ofcím se lhalo a lhát bude.. už i ředitel NHS potvrdil, že nemocnice lhaly o příčinách úmrtí, aby vytvořily iluzi “pandemie kovid”
https://expose-news.com/2023/10/29/nhs-director-hospitals-lied-about-cause-of-death-to-create-illusion-of-pandemic/

Last edited 8 měsíců před by CZkotas
Anonym
Anonym
8 měsíců před

zu netu-
“https://doctors4covidethics.org/the-eternal-dangers-of-rna-vaccines-in-pdf/”

“https://www.mwgfd.org/2023/08/brandbrief-die-ewigen-gefahren-von-mrna-impfstoffen/”

-Velké množství plazmidové DNA bylo nalezeno v zabalené formě. Stejně jako u mRNA zaručoval obal úspěšné dodání do našich tělesných buněk. Rozdíl je v tom, že DNA je mnohem stabilnější než mRNA a může sloužit jako recept na výrobu po delší dobu. Buněčný příjem funkčního cizího chromozomu nepředstavuje nic menšího než genetickou změnu. Je pravděpodobné, že lidé, kterým byla vakcína injikována těmito zabalenými bakteriálními plazmidy, budou mít tento osud. [..] Rovněž je třeba očekávat, že kontaminace šarží vakcín plazmidovou DNA nebude výjimkou, ale spíše pravidlem, protože neexistuje žádná nákladově efektivní metoda, jak spolehlivě oddělit masově produkovanou RNA od plazmidů. Proto je při inokulaci plazmidové DNA nevyhnutelný dlouhotrvající autoimunitní útok na buňky.

Zdokumentováno. Další odvážný člověk, tentokrát 1x očkovaná žena, podává trestní oznámení na vládu Andreje Babiše a vládu Petra Fialy pro genocidu národa experimentálními vakcínami-

“https://www.facebook.com/61551549951801/videos/593470599503692/”

Přidám pár důležitých odkazů ke klíčovým vědeckým rozborům a dokumentům vakcín :
Německá studie: kontaminanty ve vakcínách Covid19-

“https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany”
Švédská studie: I spike protein inhibuje sebeopravné procesy v DNA
„https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm“
Švédská studie: II přepis mRNA z vakcíny do DNA jaterních buněk
„https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73“
Britská studie: mj.potvrzení přítomnosti grafenu ve vakcínách
„http://ukcitizen2021.org/Case_Briefing_Document_and_lab_report_Ref_AUC_101_Report%20.pdf“
Dr.Campra-spektroskopie oxidu grafénu ve vakcínách dostupná zde:
„https://www.laquintacolumna.net/“
Plazmidová DNA ve vakcínách:
„https://expose-news.com/2023/10/03/plasmidgate-plasmid-dna-in-pfizer-and-moderna/“

…a stále se očkuje. Co víc dodat..

zatial nikto
zatial nikto
8 měsíců před

USA: Americké zásoby potravín boli zaplavené depopulačnými prípravkami s úmyslom potichu a protiprávne sterilizovať väčšinu ľudskej rasy, podľa zasväteného pracovníka Gatesovej nadácie, ktorý pripustil, že mRNA vakcíny, komáre a výroba potravín Billa Gatesa sú súčasťou mnohonásobného eugenického útoku na ľudskú rasu

Počet spermií u mužov zo Severnej Ameriky, Európy a Austrálie klesá tak rýchlo, že väčšina mužov v týchto krajinách bude do roku 2060 neplodná. Vyplýva to z nového výskumu Hebrejskej univerzity v Jeruzaleme.
Počet spermií u mužov zo západných krajín klesol o 50-60% medzi rokmi 1973 a 2011, Podľa novej štúdie, pričom trend bude pokračovať, kým muži nebudú úplne neplodní.
Je zaujímavé, že štúdia, ktorá analyzovala údaje o počte spermií viac ako 40 000 mužov, nezistila žiadny pokles počtu spermií u mužov z Afriky, Južnej Ameriky a Ázie — častí sveta, v ktorých menej dominujú veľké farmaceutické spoločnosti, GMO a toxické, komerčne spracované „potraviny.”

Dievčatá a ženy vo veku 15 až 49 rokov dostali pokyn, aby sa dali zaočkovať sériou piatich injekcií s odstupom šiestich mesiacov. Podozrivo je to presný harmonogram potrebný na to, aby vakcína proti plodnosti vyvolala sterilitu.

Podľa whistleblowerov údaje o lekárskom fakturačnom kóde zachytené databázou Defense Medical Epidemiology, ktorú prevádzkuje Ministerstvo obrany, ukazujú, že miera potratov, myokarditídy, rakoviny, Bellovej obrny, ženskej neplodnosti a mnohých vážnejších zdravotných stavov raketovo vzrástla od objednania vakcín.

Lynn
Lynn
8 měsíců před

Věřte vědě, očkujte se! „Věřit ve vědu“ je dementní slovní obrat, který zjevně vymysleli idioti z uSSa pro jiné idioty. Blbější protimluv jsem snad neslyšela. Věda tu vždy byla od toho, aby pochybovala a ověřovala výsledky svých výzkumů, to je její základ. Proto ti, kdo „věří ve vědu“ zcela zákonitě v prvním kroku pochybovali a hledali důkazy o výsledcích očkování. Ještě dodám, že podezřelé bylo už to, že lidé byli nuceni podpisovat informovaný souhlas bez toho, aby byli informováni a také to, že u vakcín chybělo složení a info o vedlejších účincích. Onen „souhlas“ byl koncipován tak, že každý, kdo má základní právní povědomost by po jeho podpisu měl vrátit diplom.

CZkotas
CZkotas
8 měsíců před

Výborně. Suhlasím. A dodám sem (připomenu) DŮLEŽITÉ info, co jsem sepsal a zaktualizoval.. Vodítka pro odstranění GRAFENOXIDU, jak na DETOX (+dalších látek vylučovaných nejen z „kovid vakcín“) z vašeho těla:
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=172

+ A psát do článků nebo diskusí další stovky prokázaných úmrtí ze spácných (falešných) “vakcín” už nemá cenu. Informací a faktů je všude dostatečně. Stejně jako o prokázaných ničivých účincích. Výsledky vaxu a kovid hoaxu jsou odstrašující. Takže sem přidám alespoň tohle:
Více jak 50% mladých, kteří dostali po „očkování“ zánět srdečního svalu, má nyní trvale poškozené srdce:

revolver.news/2023/10/why-isnt-this-front-page-news-half-of-young-men-who-got-myocarditis-after-the-jab-now-have-permanent-heart-damage/

ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCULATIONAHA.123.064772

= Stejně jako u většiny podobných usvědčujících studií ji mainstreamová média pohřbila a tváří se, jako by ani neexistovala..

+ Očkování souvisí s autismem a dalšími zdravotními problémy u dětí!
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=10&t=122

Last edited 8 měsíců před by CZkotas
Michal
Michal
Odpovědět  CZkotas
8 měsíců před

Údajně v USA se docela rozjeli skandály s vakcínama, něco i ve švajcu….jenom u nás média mlčí

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Michal
8 měsíců před

A taky se už moc nehrnou do dalších injekcí. Nedávné údaje poskytnuté ministerstvem zdravotnictví a sociálních služeb ze samotné júesej (HHS) odhalily, že pouze 2% všech emerikánců podstoupila “aktualizované (nové/další) očkování” proti ko*kovid poté, co bylo před několika týdny schváleno a doporučeno (jak jinak) federálními zdravotnickými úředníky:

theepochtimes.com/health/only-2-percent-of-americans-have-received-new-covid-vaccine-cdc-5509157

= Stejně 2% je tam asi 7miliónů debi*lů (nemám pro ně už jiné označení, nezlobte se na mě)..

A prej i syn jednoho ze spoluzakladatelů Světového ekonomického fóra (WEF – jo, té party debi*lů, co nác chtějí neustále řídit), nyní švýcarský bankéř v důchodu, volá po spravedlnosti proti zločincům (to brzo, proč až teď..?), kteří do světa vypustili “vakcíny” proti ko*kovid.. Nějaké info např. zde:

slaynews.com/news/top-banker-calls-arrest-those-behind-bioweapon-covid-shots/

= A přesto klauniáda s názvem kovid stále pokračuje.

Co mě ale nyní “děsí” více, je jak např. fialový de*bil si jezdí do sionistického Izraele a zase úmyslně eskaluje další konflikt a je tak blbý a tupý, že nevím, jestli se mám smát anebo brečet, protože, nejen emerické vojenské základny budou zničeny po celém Blízkém východě. Hizballáh a další skupiny z Jordánska, Sýrie a Íránu se připojí k boji proti Izraeli. USA a Izrael značně podceňují sílu a vojenské schopnosti arabských národů…

ALE HLAVNĚ, můžeme tomu fialovému hňupu děkovat už i za tohle:
Ceny energií na celém světě prudce vzrostou, protože vývoz energií bude přerušen nebo na něj bude uvaleno embargo, což se dotkne také ropy a zkapalněného zemního plynu (Rusko získá obrovský příliv příjmů z energií díky rostoucím světovým cenám energií). Muslimské skupiny se zaměří na křesťanská a židovská centra ve světě. Júesej emerikánci zdvojnásobí tisk peněz, aby se pokusily financovat válku na třech frontách (okrajina, azrael, chuj-wan). V Evropě dojde k prudkému zrychlení inflace v důsledku zdvojnásobení a následného ztrojnásobení cen energií. Většina lidí bude mít své úspory, penze a investice zcela zničené, lépe řečeno ZRUŠENÉ (jak už jsem dříve informoval o kolapsu se zásobami potravin, doje i na digitalizaci “všeho”?). Globální dodavatelské řetězce se budou dále hroutit. Všude bude nedostatek energie, kdy i čerpací stanice začnou přidělovat pohonné hmoty. Volby (nejen) v úsa se zruší a Bidenův režim vyhlásí národní stav nouze a pokusí se o úplnou cenzuru internetu v kombinaci s celostátní konfiskací zbraní a postavením munice v rukou civilistů mimo zákon…

Ono už první vlaštovky začínají létat..: Boje mezi Izraelem a Hamásem by mohly narušit dodávky ropy z Blízkého východu do celého světa. Krize by “měla dopad na globální bezpečnost, eskalovala by regionální konflikt, ohrozila by dodávky energie, prohloubila by hospodářskou krizi a přivolala by další konflikty”, řekl al-Sudání (Irácký premiér) na mírovém summitu v Káhiře:

thenewamerican.com/world-news/middle-east/iraqi-pm-middle-east-could-cut-oil-supplies-amid-israel-hamas-war/

A taky si uvědomte, že v uplynulých dnech došlo k prudkému nárůstu počtu útoků na americké síly v Iráku a Sýrii poté, co Biden vyhlásil plnou podporu Izraeli ve válce. A co terpve imigranti v Evropě. A do toho si spojte toho fijalového debi*la, co si jezdí na bibim na azrael, to nevymyslíte….

=A ten fialový hňup (s dalšími politickými srá*či) přilejvaj zase do ohně a ještě to bibimu hloupě předčítá z cáru papírů jak úplnej ko*kot=

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
8 měsíců před

Ano, je :-/ A žijeme v (USA kolonii) Czechia, normálně nás tak i prezentují v zahraničí, nejen ve zprávách .. žádný Czech Republic 🙁 …

Musím sem vložit toto, jako připomenutí:
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image
comment image

Takže, ČR podpořila Izrael a Izrael spustil útok. Pro takové Fialy a Babiše byla republika 28. října 1918 založena?

comment image

I generál Blažko zklamal?!
comment image
I generál Blažko zklamal?!

Last edited 8 měsíců před by CZkotas
jara
jara
Odpovědět  Jan Tománek
8 měsíců před

Za 105 let tato země nezažila většího ponížení a zesměšňování před světem jako za poslední dva roky této “demokratické” hrůzovlády.

colombo
colombo
Odpovědět  Jan Tománek
8 měsíců před

Sedím u sestry u obvoďáka a během dvaceti minut dva telefony, že by chtěli naočkovat na Covid. Na lejstru co jsem nahlédl přes rameno jich tam měla 23.To jsem si říkal, že sám z vlastní iniciativy, se už nikdo nepůjde očkovat. Naočkovaní dostanou do mozku příkaz a jdou. Prostě z těch tyčinek, náhubků, předchozích vakcínek mají ovlivněné vědomí.

Vidíme to zbytečně negativně. Tohle by mělo být jakožto jediné na tom pozitivní, kdy se hloupé havlo-ovce zredukují samy od sebe. Ideální! Když zjistíte, že se jedná o havlo-ovci, tak jim doporučte další dávku covid vakcíny a řekněte jim, jak dobře u vás zafungovala. Je potřeba nechat je eliminovat zákonnou cestou, a to vakcínky splňují. Jak je někdo retardovanej tupoun, tak ho hned podporovat ve šlehnutí všech teček. Komu není rady, tomu není pomoci.

A pokud žijete v Praze, doporučuji se zastavit v Thomayerové nemocnici, v očkovacím pavilonu.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
8 měsíců před

Nakonec to tady s ofcema vypadá, že k dnešnímu dni je to:
“Proti covidu se od září naočkovalo 300 000 lidí”
A to si myslím, že ty čísla reálně budou menší (tzn. 10tis kdyby se opíchávalo denně, za měsíc by bylo těch 300 000).. Ale za více jak 2,5 měsíce (začali s tím koncem září) jich je zatím 300 000 (debil*lů).

Pro ostatní – držte se dál od všech jehel všech “očkovacích látek” i “tetanovka není JEN tetanovka” .. nehrajte s big pharmas jejich hry…

Last edited 8 měsíců před by CZkotas
Božena Maděrová
Božena Maděrová
Odpovědět  CZkotas
7 měsíců před

Někde jsem četla, že to m.NA svinstvo dávají nejen do
všech vakcín, ale i do všech průmyslově zpracovávaných potravin. Od té doby co jsme v Nato, práškují nás tímtéž. Jde o to, abychom všichni měli v těle totéž, i ti neočkovaní. Ti se můžou od těch očko nakazit, přenáší se to sliznicemi. A to mi ještě dělá starost krev jako taková. Lidi chodí darovat krev a nikdo nesleduje, zda byli očko, anebo ne. A potom v nemocnici můžete obdržet transfúzi, i když si to nebudete přát.
A co potom budeme dělat s popráškovanou zemědělskou půdou? Potom vám nepomůže pěstovat si svou zeleninu a ovoce, vyhýbat chemickým hnojivům a postřikům a snažit se být potravinově soběstační a na systému nezávislý. Budete to svinstvo mít v půdě a nebudete již nikdy moci tvrdit, že pěstujete bio produkty a chováte bio dobytek, i když ho jen celoročně pasete na ekopůdě. A kde si potom opatříme čisté a zdravé jídlo?
Nakonec už se ví, jaké svinstvo je v pramenech řek, které pijeme, kolik mikroplastu už máme všichni v sobě. Jakoby nestačilo obyčejné znečištění přírody tím, že vyrábíme, oni musí i cíleně škodit tím, že rozhazují jedy.

Jiri
Jiri
Odpovědět  Božena Maděrová
7 měsíců před

Je to tak jak jste uvedla

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Božena Maděrová
7 měsíců před

Ano a ohledně potravin přidám odkaz na překlad do SK – “RNA a DNA kontaminácia potravín je oveľa horšia, ako si zrejme myslíte”
https://www.badatel.net/rna-a-dna-kontaminacia-potravin-je-ovela-horsia-ako-si-zrejme-myslite/

A dodám nové zjištění – bývalý italský ministr zdravotnictví – Roberto Speranza – by mohl být obviněn z vraždy poté, co z e-mailů zaslaných na začátku operace ko*kovid vyplývá, že dobře věděl, že “očkování” zabíjí lidi, ale přesto je své zemi vnucoval! “Podle zpráv Speranza, který v té době věděl, že očkování ko*kovid je pro člověka rozsudkem smrti,” nařídil místním zdravotnickým orgánům po celé Itálii, aby očkování nejen prosazovaly, ale také aby před veřejností zatajily všechna úmrtí a závažné vedlejší účinky a zároveň italské občany falešně ujistily, že očkování je “bezpečné”!! VIZ:

https://vigilantnews.com/post/italian-health-minister-under-investigation-for-murder-for-concealing-covid-19-vaccine-deaths/

“Obvinění spočívá v tom, že odpovědný ministr a vedoucí protidrogového úřadu vědomě a záměrně vystavili nic netušící italské obyvatelstvo tomuto riziku,”
“Ano, povzbuzovali Italy, aby se nechali očkovat. Očkování bylo dokonce pro některé profesní skupiny povinné. Následně vyšlo najevo mnoho vedlejších účinků, včetně těch smrtelných. Vyšetřuje se vražda, těžké ublížení na zdraví a další, protože Speranza a Magrini zřejmě dali pokyn místním zdravotnickým orgánům, aby úmrtí a závažné vedlejší účinky, které se objevily bezprostředně po zahájení očkování, zatajily, aby neohrozily očkovací kampaň – a ujistily občany o jejich bezpečnosti.”

+ Koukám že níže nick “jiri” vložil odkaz skrze YT na video “Jaroslav Petr: Mikroplasty a nanoplasty. Malé, všudypřítomné, škodlivé? (C.Nobel Teplice, 20.7.2023)”= DOPORUČUJI SHLÉDNOUT, JÁ UŽ TO VIDĚL V LÉTĚ a moc hej mi z těch zjištění nebylo 🙁 …

Last edited 7 měsíců před by CZkotas