Nemusíte tomu věřit – stačí, že věří oni!

Přečtení: 6331

Evropská rada se dohodla s WHO, že by byl výborný nápad, aby WHO příští pandemii kompletně řídila a to tak, že by její rozhodnutí byla přímo nadřízena ústavám jednotlivých národních států. V překladu to znamená, že by se jednotlivé státy zcela vydaly do rukou rozhodování WHO, kdyby byla vyhlášena pandemie (kterou mimochodem také vyhlašuje WHO…).
Několik jednání proběhlo, další proběhnou letos a celý proces by měl být hotov do roku 2024.

Ale to přeci nevadí – WHO je nezávislý orgán plný odborníků…

Jistě – ten „nezávislý” orgán je z 80% financován od dobrovolných dárců a není tajemstvím, že až z 88% těch soukromých dárců tvoří Bill Gates a jeho různé nadace…

Také není vůbec tajemstvím, že ředitel WHO Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus (který mimochodem vůbec není lékař a jeho minulost je eufeministicky řečeno “velmi kontroverzní“) je bývalý spolupracovník Billa Gatese a jeho blízký přítel…

Bill Gates a ředitel WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus

A pak je tu ještě docela zajímavý patent z roku 2020, který spočívá v tom, že díky čipu, který máte implementovaný v těle se vám na základě pohybových aktivit generují virtuální peníze – tedy „těží” virtuální kryptoměna – digitální peníze. Jinými slovy, kvůli krypto penězům může být do těla umístěn čip, který monitoruje každodenní fyzickou aktivitu člověka. Při splnění podmínek dostává člověk určité bonusy, které lze za něco utratit.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

A jistě je jen náhoda, že tento patent si zaregistroval Microsoft a i když se Bill Gates většiny akcií Microsoftu zbavil, přesto vás asi nepřekvapí, že je stále největším akcionářem, který vlastní 98 milionů akcií v ceně zhruba 29 miliard dolarů.

A to, že patentové číslo je 666 – tedy konkrétně – 060606 (WO2020060606) je jen další bizarní náhoda…

Jistě, čipy ve vakcínách jsou blbost a navíc vysoce nepraktická – čipy si totiž lidé nechají dát do těl rádi sami a hlavně dobrovolně, aby získali garantovaný příjem a generovaly se jim pomocí vlastní aktivity digitální peníze, které stále více globalisté tlačí jako náhradu peněz po Great resetu.

Vy tomu nevěříte? Stále vám to vše okolo Great resetu, Globální vlády a ztráty lidské svobody přijde jako konspirační blbost? Jsou to všechno jen malé náhody a nesouvisející věci?
Jistě – jak jinak…
Komerčně uvažující firma investuje statisíce dolarů do patentu, o kterém si myslí, že je to jen hoax a hloupost. Myslíte, že oni tomu nevěří, i když vy myslíte, že je to konspirace?
Možná to vlastně dělají programově jen kvůli tomu, aby si vystřelili z konspirátorů s alobalovými čepkami na hlavách.

Oni tomu zkrátka věří – smiřte se s tím – a to, jestli tomu věříte i vy, nebo se stále naivně ukolebáváte, že jde jen o „konspiraci”, je jim úplně jedno!

Ono se to už prostě děje – seznamte se s realitou!


Věříte ve snahu o nastolení Globální vlády?

Pro tento účel může být nakonec vláda jedna, nebo například tři podobně jako v 1984 - (Oceánie, Eurasie a Eastasie).


Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

9 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Veronika
Veronika
1 rok před

Zdravím..Dnes má premieru již jednou odkládaný film Alejandra Monteverde v hlavní roli s Jamesem Caviezelem o únosech, zneužívání a vraždění dětí kvůli tzv adrenochromu. Nejprve jsem tomu nechtěla uvěřit, bylo to naprosto nevztřebatelný..Začal jsem pátrat a hledat další informace, videa s Caviezelem..Co to vlastně je adrenochrom. Na jednom z videi Caviezel říká, že nikdy neviděl nic brutálnějšího a otřesnějšího..vražděné děti, musí být mučeny tak aby, v jejich krvi bylo, co nejvíce adrenlinu…Z toho se mi udělalo opravdu fyzicky nevolno..Co na to Hollywood, všechny ty “hvězdy”? jsem zvědavá a doufám, že dnes je Velký den.

Omasta
Omasta
1 rok před

Bohatí lidé, nemají zájem žít na zemi zamořené radioaktivním spadem. Bojí se i emisí kadmia, a proto chtějí populaci snížit na 5-10%. Kadmium produkují lidi v komunálních odpadech.

Žádná atomová válka nebude. To se dělá jináč. Třeba pomocí ovcí náhubkářů. Ty udělají cokoliv, jen aby nevyčnívaly z řady. Náhubkáři s klidem zadluží stát tak, že na každého připadá dluh 250.000 Kč. My už jsme vlastně poraženi, protože naši náhubkáři nás zadlužili na 2 generace dopředu.

jara
jara
1 rok před

Politika se dá teoreticky změnit dvěma způsoby ale ani jeden u nás není reálný.
1. Volbami, nemožné. Inteligence 70% voličů je na hranici debility.
2. Násilným převratem, pučem a revolucí. Na to nemáme vůdce ani lidi a státní složky vždy kolaborují s vládou.

Omasta
Omasta
Odpovědět  jara
1 rok před

Měli bychom se složit na Národní divadlo a pořídit ho i proti vůli hloupých voličů. A to národní médium by pravdivě informovalo a vymývalo mozky opačným směrem, než proamerická média.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

CDC varuje zdravotníky, aby se měli na pozoru před smrtícím virem Marburg:https://youtu.be/3Y3IDbhplyM

CDC rovněž uvedlo, že Marburg, který má ohromující úmrtnost 23-90%, může být obtížné diagnostikovat.. 23% až — ?
:VS:
Malé připomenutí z listopadu 2021: Jejich další plánovaná „pandemie” bude marburg
https://otevrisvoumysl.cz/prof-dolores-cahillova-jejich-dalsi-planovana-pandemie-bude-marburg/

WHO varuje, že i přes omezený způsob přenosu má virus Marburg potenciál stát se plnohodnotnou epidemií.

zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

Člověk je tvor vynalézavý takže nic z toho co plánují se nestane . Konec programování, vzbudit a zařídit se podle možností a okolností .Informovaní všichni jsme .Stačí vyjít z naprogramovaných vzorců a dělat věci v životě jinak, shánět potraviny jinak, je tolik možností.

jiri
jiri
1 rok před

V Číně je to zavedeno a funguje asi2% populace jsou problémové, V Rusku se to připravuje spolu s digitálním rublem. V USA to v podstatě zavedli s COVID, V EU se to dokončí. Opozice je vytvořená uměle, aby obyvatelstvo “mělo možnost volby”.
Pokud je nová generace tak naprogramována a vychována a nemá dosud životní zkušenosti z nějaké krize, která je osobně a existenčně zasáhla, tak se zkrátka ta starší nebo nepodvolenější odepíše.
Čína „očkovala“ myši kravským mlékem experimentálním mRNA roztokem, který byl nalezen v injekcích COVID. Takže obavy ze skrytého vkládání mRNA do potravin jsou už bohužel na místě. Už se snaží zavádět jedlé vakcíny prostřednictvím genově upravených rostlin a hospodářských zvířat, vyvíjejí tlak na americké farmáře, aby tento měsíc aplikovali svým hospodářským zvířatům experimentální vakcínu mRNA COVID.

Pepa
Pepa
1 rok před

Jenom upřesním, oni neusilují o globální vládu, ale o globální správu, což je daleko širší pojem, to je penetrace až na úroveň municipalit a institucí. (Global government vs Global governance)

CZkotas
CZkotas
1 rok před

comment image
Začalo to potichu už psi, kdy je nechali lidé očipovat a nikdo nic nenamítal. Připravovali to roky dopředu. Od spuštění kovid “operace”, kdy v tom jede ofic. celý svět a utváří se NWO. Zajímavé je, že na co se upozorňovalo vždy na “alternativní scéně”, že mezi lidmi “očkovanými” proti kovid (o kterém se už nikdo mimochodem najednou bavit moc nechce) se “rychle rozvíjí” rakovina a další nemoce.

Všechno ostatní (včetně aktuálně hraní si na válku s úmyslným zabíjením lidí), slouží na odlákání pozornosti. TOTAL CONTROL jede “na pozadí” a nikdo si toho nevšímá..

Ko*kovid byl test 4. průmyslové (WEF) revoluce, kde člověk přišel o práva, neměl svobodu, byl kontrolován, odměňován .. dle toho jak je a bude poslušný. A díky tomu všemu budou moct kontrolovat jaké informace se k nám dostávají i co si myslíme .. včetně RUSKA! Které v tom divadle hraje taky.

Takže, velmi rád se zopakuji:
VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM
Lidé museli před sto lety svrhnout vládu (španělská “chřipka”), aby zabránili nucenému “očkování”. A dnes si raději nasadí hadr přes hubu a daji si píchnout včelku máju :)) A sláma u kravína k tomu!

A internet? Ten byl již od počátku vytvořen zpravodajskými službami. Z počátku na něm panovala svoboda názorů a určitý stupeň svobody. Jakmile si na něj lidé zvykli a začali jej masově používat, stal se předmětem špehování a sběru citlivých dat od těchto bezpečnostních agentur. V současné době můžeme vidět, jak internet slouží k umlčování a věznění oponentů, „bojem proti dezinformacím“ a v budoucnu k nastolení kreditního systému v rámci NWO?

Pokud jde o WEF, mají platformu pro utváření budoucnosti zdraví a zdravotní péče navrženou tak, aby spolupracovala s vládami a podniky, aby se mohla podílet na definování a hledání způsobů, jak „rozšířit“ řešení pro zdravotnické systémy. Některé z klíčových aktivit WEF jsou uvedeny jako podporující globální dodávky vakcín, včetně přispívání do COVAX (projekt aliance vakcín GAVI, Koalice pro inovace v připravenosti na epidemie a Gatesové zdravotnické organizace, WHO). Ve skutečnosti byl GAVI spuštěn WEF a další partnerství a spolupráce zahrnují Davos Alzheimer’s Collaborative, spolupracující s Deloitte na vývoji „souboru nástrojů na podporu zákonodárců při vývoji úspěšných politik v oblasti technologií pro duševní zdraví“ atd.

WEF by v této souvislosti také uvítal, kdyby bylo k internetu připojeno více lidí, a zmiňuje potřebu „silného“ sdílení dat a také „bezpečnosti a důvěrnosti“.
WEF vítá „modely velkých dat“ a „nositelné senzory“, aby „přehodnotily“, jak svět přistupuje ke zdravotní péči. Na základě hromadného sběru dat.

Last edited 1 rok před by CZkotas