Je libo odvod?

Přečtení: 891

Toto je pokračování textu o armádě, kde se konspirace opět pomalu stává realitou.
Jak šel čas s armádními zákony a volbou Pavla – zde.

Včera se objevil poměrně znepokojující dopis, který je rozesílán lékařům v Ústeckém kraji, který je vyzývá, aby se dostavili 18.5. k mobilizačnímu cvičení, kde se bude ověřovat připravenost a proveditelnost odvodového řízení.

Fact-checkeři okamžitě vyrazili do útoku a mohou se přetrhnout (mimochodem, opět skvělá indicie, že se jedná o závažné téma a uhozený hřebíček na hlavičku), aby tuto naprosto alarmující věc bagatelizovavali naivními odkazy do minulosti, že taková cvičení se běžně dělají…
Jistě, vojenská cvičení se běžně dělají, ale aby byli zapojeni civilní lékaři v zemi, kde je profesionální armáda? To by totiž znamenalo poměrně rozsáhlé odvody a mobilizaci, která nemá obdoby a kterou by armádní lékaři nezvládli…
Ale opět jen konspirace, že – to by přeci ten dobrý generál Pavel a skvělý premiér neudělali, že by naši zem zatáhli do války… 😉

Mezitím se článek objevil v mainstreamu a velice překvapivě se vyjádřil “hlavní covidátor” – asi ještě nedostal instrukce a byl zastižen nepřipraven… 😉
„Slyším o tom poprvé, nikdy jsem o ničem takovém neslyšel. Ani v tomto případě – nevím, že by se na Českou lékařskou komoru v takové věci někdo obracel. U nás je prezenční vojenská služba zrušená už téměř dvacet let,“ řekl redakci Milan Kubek, prezident České lékařské komory.

A nyní opět záleží na lékařích, na kterou stranu se postaví – aby se jednou mohli podívat svým dětem do očí…

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

24 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 rok před

+ Mimo téma, ale musím! Info ke slavné “ukrajinské protiofenzívy” která aktuálně probíhá (probíhala), kdy Ukrajina střílí do vlastních, jak už dříve bylo i nejednou potvrzeno: Dvojice ukrajinských vojáků přeběhla pod palbou vlastních jednotek na stranu Ruské armády! Ofenzíva ukrajinské armády se proměnila v ústup, ale do ustupujících vojáků střílí kárné jednotky AFU z kulometů!
UNIKÁTNÍ VIDEO ZDE:
https://rumble.com/v2sj434-uniktn-zbry-pebhnut-ukrajinskch-vojk-pod-palbou-vlastnch-jednotek-na-stranu.html

Jak je vidět, z velkolepě ohlašované ofenzívy jsou nakonec dezerce..

Takže, ofenzíva skončila hned první den a teď se hledají cesty, jak to zamaskovat. Tohle je už fakt debilní propaganda, co vysílají do televizí kteří jim stále věří.
Ale hlavně tam stále posílají jak vemena (u nás pětidemolice z fialovým de*bilem v čele) všichni miliardy, celý zdegenerovaný západ a to Rusko ne a ne porazit, vždyť už je to k smíchu..ta propaganda! Celé už to začíná být trapné!!!

No, jejich propagovaná “pššššt ofenzíva” ofenzíva se zasekla (skončila?) a není divu, protože náčelník generálního štábu Valerij Zalužný je nezvěstný a nově je nezvěstný už i šéf ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanov, který prý zahynul při náletu ruských raket na velící sídlo GUR v Kyjevě.

A zaplavení území pod zničenou Kachovskou elektrárnou má být záminkou k vynucení odkladu další ukrajinské ofenzívy!
A k tomu dodám, že propaganda banderovské (fialové) junty pustila přes chochl media servis do kolektivního záchodu vrámci narativu o nelidském rusákovi, který musí být určitě za vše potrestán. Včera jsem si to ověřil, že je to žvást. že to udělalo Rusko a že tam zahynula zvířata v ZOO atp.

Ale funguje jim to, protože ofvce (stejně jako u kovid podvodu) si to zásadně neověřují a nepravdy se pak neuvádějí na pravou míru, takže v nich ta informace pak zůstane. Když jim to pak začnete rozporovat, jsou schopni se s vámi poprat, že jim bouráte jejich informační prostor!!

Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Stejne jako u nord stream tam se po case nahodou zjistilo ze Rusko to neudelalo to same nastane i zde u prehrady ziiiv proste propaganda bezi prs tri roky na plno denne a diky Vam za vsechny informace vazim si toho

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Bojka
1 rok před

Za poslední dva dny jsem shlédl dost videí (nejen) z dronů, na kterých okrajinská vozidla houkají v těsných kolonách po otevřených polích, bez minometů, bez kouřové clony nebo dělostřeleckého krytí, jen aby vyletěla do povětří v minových polích a byla zmasakrována protitankovými střelami..
Žádný zkušený velitel čety nebo roty by takový útok nenaplánoval a neprovedl, ale při sledování těchto videí pochybuji, že okradina ještě nějaké takové má.

Ale propaganda alias TV, Seznam..jede stále podle svých zadání.. Stejně jako u kovid….

Last edited 1 rok před by CZkotas
Jiri
Jiri
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Všechny deníky včéra tvrdily, že strahašlivhí Rusáci nestřílí po tancích, ale zemědělských postřikovačích, traktórech, nebo se netrefují. Já sám jsem zvědavý, kdo a jak všechno po konci specoperace přehodí kabát…

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Kolik takových úsměvů je na fotkách z druhé světové války?!
comment image

Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Jsou to politici nebo komedianti?
comment image

CZkotas
CZkotas
1 rok před

!!Už je vezou. Dnes tanky, zítra nás. OSTRAVA SVINOV:https://rumble.com/v2jrysm-u-se-vezou.-a-kam-e-to-jedou-no-pece-na-ukrajinu..html

Německé tanky už tam jsou. Český kanonen futr bude brzy následovat. Za Ukrajinu, Fialu, Pavla, Černochovou, Evropské hodnoty a Eurounijní diktaturu!
Připomínám, že na okrajině taky začali cvičně, to samé nedávno i v Bulharsku..
Dochází kanonfuter…
comment image

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Bulhaři už dostávají povolávací rozkazy. Kdy máme jít na řadu my? Pojďme to zastavit!
https://paralelne.cz/2023/04/24/bulhari-uz-dostavaji-povolavaci-rozkazy-kdy-mame-jit-na-radu-my-pojdme-to-zastavit/

+ Peníze (podvod) pro okrajinu – až 70 % ukradla banderovská junta! Jen Mr. Chazar ZELENSKY ukradl přes 400 milionů EUR!

+ Tatra banka šokovala své klienty, když v tichosti a s okamžitou platností zrušila základní služby. Pobočky jedna po druhé přecházejí z hotovostní na bezhotovostní:
https://www.infovojna.bz/article/tatra-banka-sokovala-svojich-klientov-ked-potichu-a-s-okamzitou-platnostou-zrusila-zakladnu-sluzbu

jara
jara
1 rok před

Bude se jednat o tzv potravu pro děla pokud na to dojde. Tito odvedenci nepotřebují žádný výcvik nic. Rusové pak na tu masu zacílí palbu, odkryjí své pozice a vyprázdní zásobu munice a dokola

-PCH-
-PCH-
1 rok před

Ani za Varšavské smlouvy ČSLA nepořádala mobilizační cvičení pravidelně každej rok. Záložáci byli zmapovaný i zdravotně, to nemuseli extra nacvičovat, a felčaři byli na každém útvaru. Šlo o cvičení vojenských útvarů zpětného mobilizačního odřadu (eNZety, výstrojáky, atd.) a o mobilizaci techniky z národního hospodářství do armády. Co a s čím chce nacvičovat tenhle současný kabaretní spolek zvaný armáda? Nanejvýš sběr masa do masomlejnu.

Zatial Nikto
Zatial Nikto
1 rok před

Zbrane NATO, vrátane slovenských a českých, zabíjajú na Donbase každý deň civilistov, vrátane detí. Politici posielajúci zbrane musia čeliť spravodlivým trestom!

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Všichni jedou ruku v ruce s nasunováním TOTAL CONTROL, včetně podsouvání “hmyzu” jak je pospěšné, plné proteinů atp. Ale že to lidské tělo nezpracuje a že z těch super protejnů se nevstřebá skoro nic, o tom se mlčí. A že to začínají testovat na dětech ve školkách, školách.. A to nepíšu o podsouvání digitální měny, digitání pasy, občanky….
comment image
Takže většina bude co, nedívat se, dělat, že se jich to netýká, držet hubu a krok .. kde je “ta” hranice… jak dlouho ještě? CHTĚJÍ NAHRADIT MASO BROUKY!!

A jak je to s tou českou poštou, kdy má oněch 300 poboček nahradit okrajinská pošta a finance poputují zpět na okrajinu? Tohle se už mimochodem dost vehementně šušká na socko sítích, teda prej, ale jelikož na žádnou nechodím, tak tuhle informaci nevím, ale objevil jsem tuhle teprve měsíc starou zprávu:
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-ukrajinska-spolecnost-nova-posta-chce-letos-otevrit-pobocky-v-cr-i-nemecku-40423919
A přesně na období, kdy ČP uzavřela a skončí pobočky?! Německou poštu si zde neotevřel ani Hitler. Jestli to je pravda, tak ten prapor na Národním muzeu proto nemizí. Vlajka jiného státu na státní budově, nebo národní památce značí obsazení.

A jak to je s tím burcováním EU, NATO.. proti rusku? Prej evropský mírový plán:
https://www.hlavnespravy.sk/lotyssko-vysiela-na-ukrajinu-svojich-vojakov-europa-je-stale-viac-vtahovana-do-vojny/3108434

1968- za Dubčeka, za Svobodu .. A dnes: za Pekarovou, za Fialu?

Zkuste se přestěhovat do jiné země kromě EU s otevřenými hranicemi = většina z nich bude vyžadovat, abyste před povolením pobytu prokázali, že máte finanční majetek nebo prostředky na obživu. Žádní vyžírkové sociálních dávek nejsou povoleni.

+ kovidí bonbónek, na závěr. Pitvy odhalily lékařská zvěrstva genetické terapie:
https://dailyclout.io/report-56-autopsies-reveal-the-medical-atrocities-of-genetic-therapies-being-used-against-a-respiratory-virus/

Last edited 1 rok před by CZkotas
martin
martin
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Některé komentáře k tomu článku na seznamu to je fakt síla. Jak jsou na jednou z většiny diskutujících odborníci na stravu. V roce 2020 – 2022 to byli odborníci na mRNA ,,vakcínu” a Covid.

Na chvíli jsem si řekl, že tam vložím odkaz na paní Mgr. Ivanu Stenzlovou, která se věnuje stravě více jak desítky let a doslova před tím varuje.

Jak říká, již tak jedovaté průmyslové potraviny budou z hmyzími částicemi ještě více toxické. Odkaz jsem tam nakonec nedal, stejně by tam asi dlouho nevydržel.

https://www.youtube.com/watch?v=PZWYRemLhBs

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  martin
1 rok před

comment image

comment image
=Výše uvedený plakát byl vytvořen speciálně za účelem manipulace dětí, aby jedly brouky. Využívá laciné psychologické taktiky a používá argumenty jako „dělají to všichni“, „můžeš si je namočit do ČOKOLÁDY“ a „jsi díky tomu cool“. Také argumentuje tím, že „maso přenáší nemoci“ a „dělá vás nemocnými“… Z hmyzu prý nemocní být nemůžete. Tyhle LŽI tvrdí propaganda..

martin
martin
1 rok před

Ruku na srdce
V takové zemi, kde si vládnoucí partička pěti koalice zvýší platy, ale ostatním lidem naopak zvýší ceny potravin, služeb, DPH, cenzuruje jiné názory, změní narychlo zákon o valorizaci, chce snížit daně z hazardu a doporučuje nadále píchat mRNA chemické sračky i do dětí, tak jakoukoliv další součinnost s vládními nařízeními a armádou týkající se odvodů, může provádět už jen tupec a nebo člen a vazal této ubohé partičky.

Předchozí vláda v době pandemie ,,spuštěné na příkaz WHO porušila bez trestu desítky zákonů, ničila ekonomiku a nebrala ani ohled na ústavu ČR a současná vláda pokračuje v jejích šlépějích, a ještě si určí koho se odvody týkat nebudou a koho pošlou na jistou smrt na Ukrajinu. No tak to určitě, jsem celý ,,žhavý”, zbývá jediné. Nasrat!

Pětikoalice a jejich pohůnkové v řadách AČR mi život nedali, a ani mi ho nevezmou.

No popravdě, byl jsem asi hodně naivní, když jsem si od roku 2019 namlouval, že Armáda ČR je poslední pojistka toho, aby tady zvolená vláda dodržovala Ústavu a zákony ČR, a v případě nedodržování rázně zakročí, ale je vidět, že ona sama je součástí toho problémů.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

..Pro všechny ty hrušínské, šafry, jandy, doležaly, cempery, kartouse a všemožné další elfy, či jak si to říkají, mám vzkaz: co jste chtěli, to dostanete v následujících měsících měrou vrchovatou. Bylo jen otázkou času, kdy se destrukční přístup vládních neumětelů k inflaci, procesům na okrajině, válčení, ruskému plynu, energiím zcela logicky promítne do katastrofálního stavu našich financí, a jenom idiot by si mohl myslet, že se ho to netýká, že bude stačit volat sláva Fialovi, slám u kravína, nechci ruský plyn, my to zvládneme, hurá na Rusa nebo co je mi po důchodcích, dobře jim tak, stejně mají dost. No, stačit to nebude – po důchodcích a pracujících vytvářejících reálné hodnoty jste na řadě vy, a probuzení to nebude vůbec hezké. Jíst člověk potřebuje, ale poslouchat, číst nebo koukat na propagandistické pindy a ještě za ně i platit, to si v téhleté ekonomické situaci každý dobře rozmyslí. A stát vás nezachrání, protože nemá jak – ani půjčovat si na dluh a pak rozdávat svým přicmrndávačům nelze do nekonečna..

Taaak, časem ostrouhají i ta prorežimní netáhla všechny. První vlaštovky už vyletěly z hnízda – viz třeba návrhy na zvýšení DPH v kultuře. A kulturní fronta už na Novinkách hystericky křičí – jak jste nám to mohli udělat? Nám, vašim voličům!
A mimochodem, typický příklad logiky přívrženců pětiobludária – důchodce můžete okrást, to je nám srdečně jedno, ti vás stejně nevolí, ale jak jste TOHLETO mohli udělat NÁM?

Všecky tu umělce, politické neziskovky, koupená provládní média, pavědce v institutech zkoumajících válku a mír, greendealové vykuky, hlídače demokracie a řadu dalších netáhel přisátých na státní cecíky, jak koukají kysele na papír z ministerstva, že tedy sorryjako, ale zdroje bohužel vyschly…

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Nejsme sami, stále více lidí se probouzí, a jakmile se probudí, už neusnou. Otázka je, JAK DLOUHO… Nejtěžší možnost je téměř vždy správná.
Je snazší lidi oklamat než je přesvědčit, že byli oklamáni. – Mark Twain

Falešný propagovaný narativ má v lidech vyvolat pocit BEZMOCNOSTI.

Digitální měna je téměř tady? Ale nejdřív se musí zhroutit globální finanční systém, aby jí uvolnil cestu. To se nyní děje VŠUDE 🙁
POKUD přijde digitální měna, bude to konečná forma tyranie..
USA se stejně jako Evropa již nacházejí v recesi. Stále více lidí není schopno své dluhy splácet.

comment image

XMart
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Ono záleží jaká digitální měna a kdo za ní stojí. Jestli je to digitální euro nebo dolar v rámci Velkého Resetu nebo digitální měna krytá drahými kovy v rámci přechodu na nový kvantový finanční systém viz https://www.pokec24.cz/nezarazene/zachrana-musi-byt-predevsim-v-zajmu-tonouciho/

jiri
jiri
Odpovědět  XMart
1 rok před

MMF vypouští Unicoin, nový globální CBDC, který má zotročit celou planetu pod jednotnou světovou digitální měnou
https://reclaimthenet.org/imf-unveils-unicoin-a-global-cbdc

Anonym
Anonym
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

…sledujeme apatii českých důchodců, kteří se nechali před pár týdny okrást o valorizace, a protože drželi hubu a krok, tak teď jim vláda už chce zrušit i výplaty důchodů v hotovosti. Kdo chvíli stál, stojí opodál….
Total Control a bezhotovostní společnost rozdupe občanům zbytky svobody

jiri
jiri
Odpovědět  Anonym
1 rok před

Důchodci si na poštu pro peníze chodí už desítky let. Co se tedy z hlediska bezpečnosti na ulicích změnilo v posledních měsících? Proč tak náhle.
Napadá mě jen jedna věc: počet Ukrajinců. To je jediná změna, již lze pozorovat. Říká nám tedy pan Rakušan, že by se důchodci a potažmo my všichni měli bát Ukrajinců?

Last edited 1 rok před by jiri
Bojka
Bojka
1 rok před

Rict proste ne a ne! Toz zas stejne to robi, jako u covid. Maji nas za idioty kazdym dnem, ja si hlavu nedelam proste je budu kalit, jak u covidismu. A Cemper je kralem blbcu, ten se nenaucil ani spravne mluvit, beztak aji logopedka to s nim vzdala, kdyz byl jeste dite, hahahaa! Predstavte si armadu slozenou z cemeperu, fijalu, cernochovych, elfu a vubec tech vymastenych tupych smyslejicich evropskych zapadnich hodnostaru pokurujici americe xD

Jiri
Jiri
1 rok před

to same delali s covidem pokud to lidi nevidi jsou proste mentalove tam taky rikali ze ne vakciny dobrovolne a jak to dopadlo