Průvodce králičí norou – nová kniha

Přečtení: 652

28. září vychází moje nová kniha Průvodce králičí norou, která Vám odpoví na množství dotazů o světě, které možná ani nechcete znát. Záleží jen na vás, máte-li odvahu ptát se, jestli je svět skutečně takový, jak se nás snaží přesvědčit.
Každopádně si myslím, že bude veselo…
V našem e-shopu v předprodeji si ji můžete za zvýhodněnou cenu objednat už nyní a přijde vám jakmile nám dorazí z tiskárny – tedy daleko dříve, než bude ve všech knihkupectvích…

Vše, co jste o světě nechtěli vědět…

Třicet tři snadno srozumitelných kapitol zásadních souvislostí o době, ve které žijeme. I když je každá kapitola sama o sobě znepokojivá, hrozivě působí až všechny společně. Je téměř jisté, že kniha bude záhy označena za konspirační…
Myslete na to, že pokud budete následovat pomyslného Alenčina bílého králíka do nory a jednou do oné zapovězené místnosti za dveřmi vstoupíte a toho slona, který stojí uprostřed, spatříte, není už cesty zpět. 
Je to jako biblické jablko poznání – pak už svět, zprávy, jednotlivé „osobnosti“ a události, o kterých budete číst, nebudete nikdy vidět jako dřív a zjistíte, že to, čemu jste věřili jako bezpečnému přístavu – zvláště celé 20. století – je jedna velká lež.

„Knížka je globální psychosomatika. Výborně napsané, krátké, jasné, srozumitelné. Přesně tak má vypadat komunikace psychosomatika s pacientem. Budu propagovat do posledního banu.“ 
MUDr. Jan Hnízdil

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

10 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Jiri
Jiri
10 měsíců před

No a tím že by Fialu vyměnil např. Rajchl se nic nevyřeší, je to o systému:
https://youtu.be/Bm2bf-OJ3xQ?si=_bonWelrFC7RvCrP

= Všechno falešná opozice, to video udělal autor opravdu dokonale..

CZkotas
CZkotas
10 měsíců před

+ Mimo téma. Něco jsem sepsal ke skořici. Pár důvodů, proč užívat SKOŘICI (nejen) jako lék, zde odkaz:
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=11&t=170

Zbraňuje vzniku krevních sraženin, zrychluje metabolismus, pozitivně ovlivňuje mozek, působí příznivě na zažívání, nabízí celou řadu zdraví prospěšných přírodních (očistných) látek, snižuje “špatný” cholesterol, má pozitivní vliv na zdraví srdce a cév, na tlusté střevo + zažívání..

= Takhle. Kvůli zdrav. problémům (které zde nechci rozebírat,), jsem najel na cejlonskou skořici (nakupujte pouze orig. skořici, zmíněnou cejlonskou). Mimo jiné testuji i další přírodní bylinky atp., ale už po týdnu pozoruji znatelnou změnu. Doporučuji posypat ráno lžičku skořice na nastrouhané jablko. Případně přidat do bílého (kvalitného) jogurtu, do cottage, se zakysaným mlékem/kefírem, s medem na pečivu, atd..

Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  CZkotas
10 měsíců před

Ano musi to byt CEYLON škorica,co je prava skorica, ty ostatne nie su moc uzitocne! A ta CASIA skorica však obsahuje nebezpečný kumarín, ktorý je toxickou latkou. Pri vysokých dávkach nad 0,1 mg/kg hmotnosti človeka je toxický pre pečeň. A to bohužiaľ nie je nedosiahnuteľná dávka. Dospelý človek môže túto úroveň dosiahnuť konzumáciou 2g mletej škorice CASIA!

Hana Rys
Hana Rys
Odpovědět  Zatial Nikto
9 měsíců před

důležité je nepředávkovat se, přiměřená opatrnost je namístě…

Martin Jan
Martin Jan
10 měsíců před

Milý Jene, největší lží , na které je vystavěna naše současnost je ta, že ďábel neexistuje – K.G.Chesterton

CZkotas
CZkotas
10 měsíců před

Blahopřeji. Já nyní řeším své zdrav.problémy, které bych nikomu nepřál .. tak sem přidám nějaké “další” zjištění, které se OPĚT začíná dít, kdy scénář falešné války pomalu končí, připravme se na scénář falešné pLandemie v2.0..:

Velký test IQ byl zahájen už u COVID 1.0, kdy byl tréninkovým kolem. COVID 2.0 je závěrečnou zkouškou, která ukáže, kdo je natolik hlou*pý id*iot, že se ještě nepoučil z lekcí tréninkového kola. Nástup tyranie COVID 2.0 je již patrný. Biden právě oznámil financování nové „vakcíny“ částkou přesahující 1 miliardu dolarů a veřejně prohlašuje, že všichni Američané budou vyzváni, aby se nechali nově očkovat. CDC mezitím nyní přiznává, že všechna předchozí „očkování“ proti idiotismu COVID již nefungují proti nové „variantě“, kterou pojmenovali BA.2.86 a která podle CDC infikuje ty, kteří jsou plně očkováni.

…Klimatická krize. Krize COVID. Krize povstání. Krize kybernetického útoku. Krize Ruska. Krize mimozemšťanů…. na co si vzpomenete…

A mimochodem, jediní obyvatelé Západního Maui, kteří přežili požár v Lahaině, jsou ti, kteří NEPOSLOUCHALI úřední příkazy, aby zůstali na místě.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
10 měsíců před

Mezitím (jak jsem nejednou zmínil), na pozadí už se rozjíždí .. tramtadáá: PLANDEMIE v2.0
comment image

+ COVID-19 se v Číně znovu objevuje a zaměřuje se na vrcholné představitele strany ChiCom..No, ALE odpor když se ukáže, funguje: Kaiser Permanente a filmové studio Lionsgate upouštějí od mandátu masek na pozadí rostoucího odporu:

https://www.theepochtimes.com/health/recent-mask-mandates-lifted-amid-pushback-5481484

A studie zjistila, že mRNA COVID poškozuje imunitní odpověď dětí i na JINÉ viry:
https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2023.1242380/full

A kolonie “čechia” má za sebou nejchladnější léto. To jen tak mimochodem….

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
10 měsíců před

Vítejte zpět! Bidetová je pozitivní na kóvid. Mírný průběh – samozřejmě. Tímto považujeme podzimní kovidové hry 2023/2024 oficiálně za zahájené:
comment image

+
Fauci se obává, že lidé nebudou dodržovat nové příkazy “na roušky”
comment image