Rozhovor pro VOX.tv

Přečtení: 1799

“Kvůli přehnané pomoci Ukrajině, trpí český člověk.”

Nejnovější rozhovor pro VOX.tv – o tom, jak se ze spisovatele stane “ten na druhé straně barikády”, o Ukrajině, covidu, Zdravém fóru a o mé poslední knize Válka se stromy.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

31 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 rok před

Ukrofily už zrazuje i mainstream, když je už přes rok krmí zázračnými úspěchy AFU a že Rusko nemá vůbec žádnou vojenskou techniku a když nějakou mají tak je to zastaralý šrot, a najednou takové nepříznivé zprávy, když nejnověji ukrajinský “Bulíř” zvaný Kupol otevřeně promluvil o mizerné úrovni čerstvých posil a volal po lepším výcviku..
comment image

+ „Dostal jsem sto nových vojáků. Ale nedali mi čas, abych je připravil. Řekli: ‚Vem je do boje.‘ Všechno zahodili a utekli. Tak to je. Chápete to? Voják, který nevystřelí. Ptám se ho proč a on mi říká: ‚Když já se bojím zvuku výstřelu.‘ A z nějakého důvodu nikdy neházel granátem,“ posteskl si Kupol. Za tato slova byl velitel výsadkářů, které řekl v rozhovoru s americkými novináři kdy otevřeně promluvil o vysokých ztrátách a úrovni čerstvých posil, okamžitě degradován:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-kupol-vysadkar-kritika-armady.A230317_111903_zahranicni_aha

realita: bitý člověk (Bulíř) informoval o skutečné situaci na frontě (vojáci si musí kupovat výstroj, neozbrojení branci prakticky umírají atd.), v ČR se tyto informace vůbec nesmí podávat, v ČR se vypráví, že okrajina je skvělá..

Last edited 1 rok před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

+ ještě! Velitel okrajinské armády učinil pro jedno z amerických médií překvapivé přiznání, které dává do souvislosti šance země na skutečné vítězství ve válce proti Rusku..: washingtonpost.com/world/2023/03/13/ukraine-casualties-pessimism-ammunition-shortage/

V podstatě jen potrvezní toho, co stejně víme..:

..”všichni” ukrajinští vojáci, kteří mají bojové zkušenosti, jsou “již mrtví nebo zranění”. To by mohlo ohrozit plánovanou “jarní ofenzívu” Zelenského režimu s cílem získat zpět ruské území.. blabla, ale dle politiků, vlád, médií bylop Rusko už opřed rokem poraženo, no ne?

“Nejlepší je toto: Ukrajina své počty obětí tají, a to i před svými nejvěrnějšími západními příznivci.
= nee asi, protože ji chybí už min. polovina národa, nejen díky emigraci do Evropy, ale i s počtem mrtvých!

+ Británie posílá na Ukrajinu 14 hlavních bojových tanků Challenger 2 a neurčený počet dělostřeleckých granátů s ochuzeným uranem.
= Už se těším, až tu budeme dlabat tikající housky z ukrajinského obilí..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

A ještě přidám – už se to tu v ČR rozjíždí, UA mafie.. Našli si nové maskování, naši prestituti je vydávají za: “ze zemí bývalého SSSR”
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-utocnici-zbili-na-ulici-v-praze-muze-zasahovka-jim-rozbila-mercedes-40426438

+Z netu z jedné diskuse:
“Český jazyk je slyšet občas dost málo. Ten jejich charakteristický přízvuk už leze na nervy! Lidi v ČR mají za blbce který je živí. Na parkovišti obchodu opilí okrajinci zmlátili kluka. Už se zabydleli, je jich tady tolik že by stačilo kdyby jim vláda pozastavila dávky a nastane rabování, krádeže a vandalizmus..”

martin
martin
1 rok před

Ještě k té Gruzii. Psal se rok 2003, stejný scénář, stejná vykonavatelská mocnost, akorát v tom figurují jiní lidé, snažící se o změnu režimu v této zemi.

comment image

jencek
jencek
1 rok před

Rád bych touto cestou poděkoval panu Tománkovi za blog a @CZkotas za skvělé komentáře. Je jasné, že jste oba velmi radikální, ale to je v pořádku, protože bez radikálů by nikdy nedošlo k žádným změnám. Sám jsem také radikální v řadě oblastí, ale podobně jako vy dva, už nikoho moc nepřesvědčuji, jen říkám, že takto to vidím já. Jestli se nad tím zamyslí a zkusí se na problém podívat jinak, tak je to bezva, pokud ne, tak s tím asi není možné nic dělat.

Podobně jako vy dva jsem si všiml, že zatímco lež kolem covid odhalili zejména ti mladší, asi převážně z důvodu, že starší se mohli opravdu cítit jako reálně ohroženi, tak lži kolem Ukrajiny a Ruska odhalili zejména ti starší. Tady je důvod zejména ten, že byli velkou část svého života podobnou propagandou pravidelně krmeni, tak jsou na to citlivější a dokáží číst mezi řádky.

Podobně jako pan Tománek vidím jako největší problém naprosté ohrožení svobody slova a demokracie. Lidé se již bojí vyslovit veřejně názor na cokoli. Na druhou stranu mě to nechává relativně klidným, protože se zdá, že jde o jisté cykly, které se opakují, tedy asi teď zažijeme nějakou dobu nesvobody, ale až se pohár naplní, tak se to zase změní. Je fakt, že se “jelita” stále lépe učí jak s lidmi manipulovat a je tedy jisté riziko, že se pohár nenaplní. To však bude znamenat, že se většina lidí má relativně dobře, neví o tom, že by se mohla mít lépe, a tak to utažení šroubů proběhlo relativně dobře. “Jelita” je spokojená, užívá si něvědomosti mas a lidé si nestěžují, protože to vlastně není až tak špatné.

Co v takové situaci může dělat utiskovaná (nespokojená) menšina? Kdysi mohla emigrovat do zahraničí nebo utíkat do trampských osad. Dnes už zůstaly jen ty osady, protože zahraničí je na tom často stejně špatně nebo i hůře než my. Takže pořád je tu možnost vytvořit takovou osadu, kde vám bude dobře a přijmete další uprchlíky. Pokud tedy máte nějaký pozemek, kde se dá nějaká zřídit.

Jencek
Jencek
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

V devadesátých letech 20. století byla tato vlastnost ceněna a člověk, který říkal co si myslí a stál si za svým názorem byl ceněn (alespoň na oko). V zásadě to byl mainstream a pro mně pocitově svoboda, oproti tomu co jsem znal z období socialismu. Dnes se však toto nenosí a raději se mlčí, tedy ten kdo stojí pevně a neohýbá hřbet je dnes radikál. Nikdy jsem se v tomto moc nepitval, ale dle definice na https://cs.wikipedia.org/wiki/Radikalismus to podle mně sedí. Všichni tři máme zájem na tom aby došlo ke změně. “Radikalismus můžeme definovat jako kritické zpochybňování existujících okolností a hlásání reformy nebo zrušení těchto okolností.”

Last edited 1 rok před by Jencek
CZkotas
CZkotas
1 rok před

Já přidám něco k sobotě, “demoška 11.3., o Rajchlovi:”
“Rajchl pořádá protivládní demonstrace. Jak už jsem psal minule, systém má svoje vlky, kteří vedou ovečky za nos. Místo toho aby jsme spřádali plány jak svrhnout vládu nebo jak zlepšit náš systém, Rajchl a spol. nás vede na demonstrace, kde prosíme všechny naše otrokáře pro povolení okov. V tomto videu ukazuje kdo za Rajchlem stojí. Rajchl už musí být milionář.”
hrdinovesteckou.cz/other/1500/o-rajchlovi

= Ano, je to tak. Musíme jednat, ale činy, né tlachat a chodit s vlaječkama po Praze.. A další věc, proč se to svolává vždy jen a pouze tam, do Práglu? Kdy zbytek ČR doma chrápe? DEMONSTRACE JSOU POVOLENY PODLE SIONSKÝCH PROTOKOLŮ. Na to si vždy vzpomeňte, až tam se tam budete zase svolávat, tohle chce řízenější akce, ne jednat s nimi furt jen v rukavičkách. Včera to bylo a všude je už klid, prostě se zapomělo, jako vždy, nulový efekt – prostě takhle už NE!!

!! RAJCHLE, pokud to tady čteš, myslíš to s námi vážně a nejsi (jen další) řízená opozice (jako zbytek těch vládních čů-raků), tak ZAČNI KONAT A SVOLÁVAT TO POŘÁDNĚ, tohle je úplně vo hovně… !! :(((

SLÁMA U KRAVÍNA! HEMEROIDŮM SLÁVA!! VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM!!

(prej, z internetu) Rajchl na demonstraci:
Je tady nějaký příznivec Putina?
Dav zařval:. Nééé!

Takže se Rajchl odkopal……

Last edited 1 rok před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Protože jsem frustrovaný z toho, kdy většina lidí stále nevidí a tahají nás dolů do propasti.. A uvedu příklad: dnes v obchodě jsem narazil na dva páry komentující mezi sebou tu demonstraci (dodám že košíky pořád plné) a vypadlo z nich s úsměvem +-něco takového: NEVÍM, PROČ TAM POŘÁD DEMONSTRUJÍ, JE TO TRAPNÉ, MÁVALI TAM VLAJEČKAMI A SNAŽILI SE SUNDAT I TU UKRAJINSKOU VLAJKU…
“A voni v MSM stále hovoří neutrálně o “několika tisících” – no, pak protestujte… mezitím stojí před soudem Vrábel, ač o tom a o něm „kupodivu“ nepadla z pódia jediná zmínka na jeho podporu”

= Přesně tohle je výsledek demonstrace, který jsem čekal, zprávy pro kozumenty plné: “jak ze zoufalých lidí udělat užitečné proruské idioty” , “hnutí ANO podpořilo demonstranty. Útok odsoudilo” atd. Přesně o tomhle to bylo..
A ŘEŠENÍ? PROVÉST GENERÁLNÍ (ŠTRAJK) STÁVKU PO CELÉ ČR!!
JINAK SE NEHNEME, JEN TAKOVÝCH “AKCÍ” SE ZŮČASTNÍM.

A podle zkušeností od zůčastněných, co jsem zjistil, z okolí, tam byla většina mimopražských, hlavně z Moravy. Lidem z Prahy to ještě asi nedošlo, nebo čekají, že to udělá za ně někdo jiný.. Sám jsem trochu zvědavý na ty konkrétní návrhy dalšího postupu. A jsem jedině pro, tj. při nedodržení podmínek dále provádět už jen blokaci úřadů, generální stávka.. A TOHLE BY UŽ KONEČNĚ MOHLO POMOCI A TAKOVÁ AKCE MAJÍ SMYSL. Zatím to byly takové výlety, jsem zvědav, kolik lidí se těchto nátlakových akcí ještě zúčastní.

To už bude muset téct lidem řádně do bot. Zatím jsou lidi ještě příliš spokojeni, viz komentář z dnešního nákupu z obchodu výše..

My to víme, že ten “zásah před Muzeem vyprovokovaný policií” byl, protože: VŠECHNY DEMONSTRACE JSOU POVOLENY

Originál videa je z KTV, čas dejte 9:20, tady: https://fb.watch/jd_DLGTyOx/
A ze stejného videa, v čase od 4,40 – 4, 4,4 schází po schodech s úsměvem ředitel Lukáš, prchá!..je to on?!

+ zde ten útok policie-občan z jiného úhlu: https://fb.watch/jdXINn5lbW/

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Ano, koukal, ne celé, ale padlo to tam, výše jsem to do příspěvku ztahrnul a napsal:

“Sám jsem trochu zvědavý na ty konkrétní návrhy dalšího postupu. A jsem jedině pro, tj. při nedodržení podmínek dále provádět už jen blokaci úřadů, generální stávka..

Špatně jsem to tam vepsal ale vím že to tam padlo. Sory, ale silná frustrace se na mě od soboty dere a dere… :(( Šílenost všechno.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

..Sledoval jsem trochu dění kolem Gruzie a působí to na mne jako další “Ukrajina” .. Je totiž zajímavé, že protestující v Gruzii vedou kampaň za to, aby Amerika měla větší svobodu kontrolovat jejich zemi! A nepřekvapí, že EU a USA demonstranty otevřeně podporují – některé z nich lze vidět mávat vlajkami EU a USA. Západní spojenci (USA, Velká Británie a EU) prosazují, aby Gruzie (samozřejmě blízký soused Ruska) vstoupila do NATO. To vše je spiknutí s cílem rozšířit sílu a význam NATO. Je jasné, že plánem je dotlačit Gruzii na stejnou cestu, jakou se vydala okrajina. Nyní, když je třetí světová válka v plném proudu, se konflikt brzy přesune do Gruzie??!

USA, EU (a Británie) vybraly Gruzii jako další válečnou zónu pro konflikt s Ruskem. Vše, co se děje teď v Gruzii, se nejprve odehrálo na okrajině. Tato designová válka, do které nás donutilo bojovat Američany vedené NATO, dramaticky změnila svět. Vše kvůli záchraně země (Ukrajiny), o které před rokem málokdo něco (pokud vůbec) věděl a o kterou se nyní málokdo zajímá více než o jiné země, které jsou zapojeny do válek (Jemen, Kongo, Sýrie atd.).

Ceny energií prudce vzrostly, protože absurdní sankce proti Rusku vedly k dramatickému nárůstu cen ropy a plynu v Evropě. Když Američané “vypnuli” plynovod Nord Stream, cena plynu vzrostla ještě více. Světová (západní) ekonomika je ničena. Dlouhodobý dopad na důchody, úspory atd. bude strašlivý. Mezitím, Indie a Čína dostávají levnou ropu a plyn z Ruska. Budou hospodářsky prosperovat. Úrokové sazby se zvyšují a zůstanou už vysoké. Dojde k mnoha bankrotům a nezaměstnanosti.

…A Osvětim byl jediným koncentračním táborem, kde měli vězni na rukou vytetovaná čísla…. To jste nevěděli, nebo ano?

Zdeněk Šípek
Zdeněk Šípek
1 rok před

Myslím, že název článku mluví sám za sebe.

Pandemické lži?!

Jaké byly skutečné příčiny zvýšené úmrtnosti?

Obsahuje paralely a zdroje k pandemiím 1918 a 2019.

Last edited 1 rok před by Zdeněk Šípek
CZkotas
CZkotas
1 rok před

DŮLEŽITÉ! INFORMACE k situaci zásobování (kolapsu) potravin, paliva.. /pravidelně aktualizováno
Ceny potravin nadále porostou a pulty se zeleninou a ovocem se brzy vyprázdní. „Nedostatek jídla v Česku. Potvrzuji. Role USA.“ Mnoho supermarketů v Evropě má už prázdné regály, zejména pokud jde o potraviny, a to kvůli nedostatku potravin v oblastech, kde se nakupují. Kromě vysokých nákladů na energie sehrálo roli v nedostatku potravin také (pozn. autora: řízené umělé/chemtrails) počasí, maročtí producenti řešili výskyt viru hnědé rugózy rajčat…

comment image

Globální oteplování, kde jsi, když tě potřebujeme?

A mimo jiné, potravinová krize ve Velké Británii už jede. Po inflaci se zdražením všeho přijde na doražení ještě hyperinflace. A to už by mohlo lidi dostat pryč ze snů, nebo ne?!

Last edited 1 rok před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Moje chyba, které jsem se za tu dobu s informováním ohledně nedostatku potravin (atp. viz výše) dopustil je, že předpověďi růstu cen a s tím spojeného nedostatku potravin byla vydána předčasně. Nemýlil jsem se – ale jen jsem to udělal brzy 🙂

joell
joell
1 rok před

Sleduju do pulky, dal ne, pri kazde otazce ten ironicky vyskleb pani moderatorky, kriva huba, se tomu rikalo. Hloupe a uplne blbe otazky, taky chut shazovat, ponizovat, nejsi lekar ale radis… tytyty…. To jen my moderatorky muzeme rikat lidem at jdou na vakcinu aby nezemreli a kdo je agresor a jaka je ta nase jedina pravda blablabla. Neverim tomu, ale bylo by fajn kdyby se jednou tyhle nandy musely zodpovidat z tech vsech lzi co z nich padaj, ale zatim se tu zavira za blbosti a slavi Bandera party 🙁

Anonym
Anonym
1 rok před

V naší zemi je stále těžší normálně žít. Výsledky vlády národní zkázy po roce jejího vládnutí – Ceny energií rekordní, ceny potravin rekordní, Ceny bydlení rekordní, k tomu dál nedostatek některých léků. Deficit státního rozpočtu je jedním slovem katastrofa. Utrácí za naprosté nesmysly a ještě to dělají na dluh! Hovada. Stále více lidí má obrovské finanční problémy. A právní stát ? Ten existuje jen na papíře. Stejně jako ústava, kde se píše cenzura je zakázaná a občan má právo na všechny informace.
Jenom libtard mávající vlajkou EU či Ukrajiny nevidí, že nás vedou do záhuby.
Kde končí právo, tam nastupuje násilí, ale my s tím máme problém, protože do spousty lidí byla natlačena víra ve vítězství slov ( viz následovníci vykecávačů na demonstracích, účastníci přiblblých pochodů za mír, které vůbec nic neřeší).

K čemu je ta 11.3. demonstrace?! Musíme už jednat, ne slovy, ale činy!!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Anonym
1 rok před

K čemu je ta 11.3. demonstrace?! Musíme už jednat, ne slovy, ale činy!!comment image

TAK POD TOHLETO SE PODEPISUJI. JÁ CHODÍVAL TAKY NA “DEMOŠKY”, ALE TY JSOU POVOLENY A JEDOU PODLE SIONSKÝCH PROTOKOLŮ. JÁ ČEKÁM NETRPĚLIVĚ JAKO ROZBUŠKA NA RÁZNĚJŠÍ AKCI..

A tady je menší ukázka, cože vlastně naši probanderovští politici a další podporují: https://archive.ph/xPS7t
= Tohle se MUSÍ neustále připomínat, aby se NIKDY nezapomělo!! Ty znaky, sláma v kravíně z úst od politiků, symboly…atp. !!!

A jakto, že Izrael zakazuje jakékoli zobrazování ukrajinských symbolů. V Izraeli je na legislativní úrovni zakázáno jakékoli používání nebo předvádění ukrajinských symbolů. Na autech, oblečení, ve formě tetování nebo jakéhokoli jiného libovolného obrázku ukrajinské vlajky – pokuta 10 000 šekelů, což se rovná asi třem tisícům dolarů. Za použití vyobrazení svastiky je již pokuta mnohem významnější – 100 000 šekelů. Žádný ze zákazů se tam přitom nevztahuje na státní symboly Ruské federace.

comment image

Last edited 1 rok před by CZkotas
Jiri
Jiri
1 rok před

na Stoka Seznam cz. z “diskuze”, že nám co odmítáme vyzbrojovat ukrajince a tím je posílat na smrt … začali říkat CHCIMÍROVÉ ! Tak už nejen dezoláti, proruští švábi ale už dokonce CHCIMÍROVÉ ! To bych fakt nevymyslel na co se ty prodejné proamerické neoliberální sv.ně zmohou. No nic – oni stále přiživují nenávist a jednou je ta nenávist smete z planety i z jejich výkalama.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jiri
1 rok před

SLÁMA U KRAVÍNA! HEMEROIDŮM SLÁVA!!

Já ty blbe*čky z mainstream a vlastně politiky jakbysmet plně ignoruji. Doteď nevím, jak žvatlá (mluví) “nový” prezident jenerál agent pávek.. A vlastně ani jsem neslyšel nikdy fialenku, ta jeho křivá huba s brejličkama je mi vážně u zádele, no prostě nikoho, naposledy před lety no. A svět je hned lepší a krásnější. Ty politické srá*če úplně ignoruji, doporučuji to všem, stejně jako další elfské, cemperátorské a ofčí (veřejnoprávní) hovínka. Nečerpám info a “zprávy” z uvedeného webu výše, tedy z TV/rádia/z MSM.. Hele, reálné data a informace se tam stejně nemáte šanci dozvědět 🙂

VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM!!

Last edited 1 rok před by CZkotas
zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

Keď sme v r. 2021 vydržali a odolali ten obrovský tlak na covid-vakcináciu, mám za to, že týchto ľudí – už nejaká ďalšia vakcinačná – „tlačenka“ – nezdolá. A to je fajn. Je v tom obrovská – mentálna Sila! A – Oni – to vedia!!
nedal som ani svojho psa (nech mu je zem ľahká) – začipovať (čo je zo zákona povinné), ale ani zavakcinovať. Tak prečo by som to mal konať voči svojej vlastnej osobe?

jiri
jiri
1 rok před

“Mobilizace je normální věc.”prohlásil řehka …. ”Společnost si zvykla, že si platí profesionální armádu, která se někam pošle, ale takhle to není,” říká v rozhovoru se Světlanou Witowskou náčelník generálního štábu české armády Karel Řehka.”..
tak si kladu otázku, proč profi armádu a celé NATO tolik let platíme, kdy nás to již stálo horentní sumy? Dosud nás stála profi armáda spousty miliard a to jenom kvůli tomu, aby dělali křoví Američanům, Frantíkům a dalším? Takže si je platíme, ale do války naženou civilisty. Neuvěřitelné!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  jiri
1 rok před

Kapacity okrajinské armády jsou vyčerpány a válečné úsilí Kyjeva je před kolapsem. Proto ty hlášky od těch zmet*ků..okrajina nedokázala a nedokáže za rok+, Rusko porazit a Rusko bude ve válce pokračovat a okrajinci nemají z čeho čerpat, koho odvádět v mobilizaci atp. V MSM se člověk dozví jak okrajina vítězí a Rusko je dávno poraženo.. Stejná manipulace, jako u ko*kovid. Jen přepnutí tlačítka. Nastává proto čas pro zapojení vojsk NATO? Přece dezinformace ne 😀

Last edited 1 rok před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
1 rok před

Poslechnuto, děkuji. Jste jeden z mála lidí, který to podá tak, jak to je, prostě rozebere situaci, uvede věci na pravou míru a toho si velmi, velmi vážím. Máme hodně společeného a to se osobně ani neznáme. Mám k vám blíže, než k menší půlce mé rodiny (zabodnuté falešnou spásnou “vakcínou”), to je co říct.
Od ko*kovid podvodu, jsme v podstatě ve válce, jen si to většina lidí stále neuvědomuje..

A ty rozvrácané vztahy atp. ALE! Ochránil jsem to nejcennější, tedy nejbližší rodinu (děti, manželku, rodiče..). A TEN ZBYTEK, ta větší část rodiny, je od vakcinace zničena. Nejen od opakované hospitalizace (kvůli sraženinám, i s omdlením..), nefungující imunita, opakované nemoce .. ALE hlavně skrze falešné PCR testy opakovaný kovid – ať už je to cokoli..
Nebo přijde někomu normální: 2-3x být “očkován”, poté být poté opakovaně nemocný/nachlazený a hlavně..chytat opakovaně (3x a více) ko*kovid?!

Já už nad nimi zlomil hůl už dávno. JEJICH OSUD, JEJICH ŽIVOT, JEJICH VOLBA. informací tady máme třetím rokem poměrně dost, tak proč se s nimi pořád trápit. Na druhou stranu, tahle doba mi pomohla pochopit věci tak, jak jsou, kdy doma jsme zdravější, než nikdy předtím (dost pomáhá ten řízený denní půst).

A bohužel, většina lidí, tedy za vše, co se děje mohou jen sami. Jedná se o „očkované“ jedince. Jen kůli nim jsme tam, kde jsme a děje se to, co se děje. To mi nikdo nevymluví. VŠICHNI JSOU ZMĚNĚNI – přesně jak jste ve videu uvedl, kdy se jim “něco” přepne v mozku a od kovid přešli ihned na okrajinu. Jsou to KONZUMENTI.
A když jsem se snažil “očkované” jedince informovat, vždy to seberou jako útok a „vnucování názorů“, veškerá komumnikace se vždy jen zhoršila.

= Přežijí průměrní češi fialův “nacistický” režim? =

A všichni příslušníci veřejnosti, kteří jásají nad okrajinci a volají po tom, aby jim bylo poskytnuto více zbraní, si pravděpodobně nepamatují, co se stalo ve Vietnamu – kde Američané prohráli válku, protože si neuvědomili, že Vietnamci mají jiný přístup ke smrti. Rusové a Číňané nebudou plakat, pokud ve válce zemřou miliony jejich občanů. Americká veřejnost se nesmíří s tím, když padne deset tisíc émerických vojáků.

!!Mimochodem, americká vláda už za jeden rok utratila na Ukrajině více dolarů než za dvacet let v Afghánistánu!!

A žádné oficiální údaje o počtu okrajinských vojáků zabitých v této válce nebyly zveřejněny. Znamená to, že žádní nebyli, nebo že je počet tak vysoký, že se ho nikdo neodváží zveřejnit?!

A zbrojní průmysl neustále baží po dalších válkách. Když nikdo nestřílí náboje, nikdo je nekupuje. Třetí světová válka má trvat dle všeho roky (prakticky začala před třemi lety kolem kovid nesmyslu). Kdy na jejím konci budou lidé tak zoufale toužit po míru, že budou rádi, když jim bude vládnout světová vláda.. Na toto nesutále upozorňujeme!

A průměrná délka života okrajinských vojáků na frontové linii je prý čtyři hodiny. Zoufalí verbíři údajně tahají z ulic teenagery, předávají jim zbraně a posílají je do akce. Údajně.

A denně jsme toxicitou bomardováni, skrze shedding od lidí, potravin z marketů, vzduchu, vodě, chemtrails.. Největší světové potravinářské koncerny rády mluví o “zdravé stravě” a přitom prosazují nezdravé potraviny.
Doporučuji zkusit užívat doplněk “nattokinase”, včetně denního řízeného půstu, jak jsem (nejednou) zmínil. (Dokonce si myslím že to po čase zabere dobře i na to pokuckávání, co bylo slyšet ve videu 🙂

++ Na odlehčení: ++
Když umí okrajinská vrchní loutka, pan zelenina, hrát v telce na klavír svým šů*linem, napadlo mě, zda podobné schopnosti mají i jiní “vůdci”. Zřejmě předpoklady jsou silně vysoká inteligence, takže .. ovládá to například i fialenko? Umí emerický bidet zvedat golfové míčky svým análním svěračem a vystřelovat je třeba metr do vzduchu? Dokáže ropušan sestavit celou větu, aniž by zmínil sám sebe? Těch možností je hodně 🙂

Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Mossad zveřejnil cca 150.000 mrtvých, 250.000 raněných+zahraniční výpomocníci, rusové cca 8x-10x méně.

Pokud má zdravý člověk ok žlučník a játra,tak se dost vyřeší. Pelyněk, hlavně pelyněk roční je také výborný. Česnek, šalvěj, dobromysl. Výplach žaludku odstraní hlen z žaludeční stěny, lépe se tvoří kvalitní kyselinka a ta zničí případné potvůrky a pomůže kvalitnímu trávení, chinin zlikviduje červíky a dodá tělu hořčiny pro dobrou funkci jater a ještě malý půstík, kdy se organismus nemusí zatěžovat s jídlem a uklízí. ANO, jak geniální.

Asi v srpnu k naší sluneční soustavě má prý dorazit to záření z vesmíru. Co když mají obavy, že to zlikviduje všechny družice, bude blackout, jakpak to z těch computerů dostanou?

Juan Rico
Juan Rico
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Zatím nejpropracovanější shrnutí globálního totalitarismu a Covidu-19 co jsem četl, je článek:

Covid-19 – Mass Formation or Mass Atrocity?

Namátkou obsahuje například na populaci aplikované nátlakové a kontrolní metody, postupy jimiž systém ospravedlňuje páchaná zvěrstva a zločiny, možné eutanázie pacientů “s Covidem-19” pomocí midazolamu v Británii (https://ugetube.com/watch/a-good-death-jacqui-deevoy-ickonic_mbVzww3HAB6o35v.html), historické pozadí součinnosti CIA, vojensko-průmyslového komplexu a Big Pharma atd., atd.

Opravdu zásadní práce, ukazující “trochu” jinou realitu, než je ta oficiální.

https://unlimitedhangout.com/2022/11/investigative-reports/covid-19-mass-formation-or-mass-atrocity/

zatial nikto
zatial nikto
Odpovědět  Juan Rico
1 rok před

Grafén je mikrožiletka. Čím sa človek viac hýbe, tým viac režú. Preto zomierajú predovšetkým športovci a predovšetkým silnejšie očkovaní.