Zásah před Muzeem vyprovokovaný policií

Přečtení: 13436

Zcela jasně se ukazuje, že ministr Rakušan o incidentu před Národním muzeem veřejně LHAL. Stejně jako veškerá mainstreamová média.

Máte ještě někdo pocit, že žijeme v právním státě, když policie nepomáhá a nechrání, ale ZÁMĚRNĚ vyvolává násilí a pustí se do davu, který stojí před budovou Muzea?
A média – ten pilíř demokracie – mlčí, nebo rovnou záměrně lžou a vše účelově provládně překrucují.

Dovolím si ještě dodatek pro mlčící většinu
Stále nerozumíte tomu, že média a obě vlády tu tři roky SOUSTAVNĚ lžou?
Zatím je to ještě “legrace” – ale brzy nebude a až si jednou přijdou pro vás, nebo vaše děti, nebude tu už nikdo, kdo by se vás zastal…
Zkuste na to myslet!

EDIT – PŘIDÁNO TŘETÍ a ČTVRTÉ VIDEO, kdy policie přímo MLÁTÍ DO OBLIČEJE jednoho z demonstrantů!

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

22 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 rok před

A mezitím proběhla další demonstrace, statisíce lidí, 16.4. proti vládě:
comment image
+ K tomu dodám tohle absolutní dno české žurnalistiky: “Demonstrace proti bídě se zlatými prsteny: https://www.seznam.cz/fotogalerie/20368583/10

:VS: ve stejný den 16.4. hrstka idiotů s řeporyjským prasetem, za vládu:
=SLÁMA U KRAVÍNA! HEMEROIDŮM SLÁVA!!=
comment image
=SLÁMA U KRAVÍNA! HEMEROIDŮM SLÁVA!!=
comment image
=SLÁMA U KRAVÍNA! HEMEROIDŮM SLÁVA!!=

Tohle je další malý důkaz, že tuhle “vládu” podporující zkorumpovanou okrajinu, která je mimochodem testovacím polygonem pro Evropu, jako např. GMO, biolaboratoře..NIKDO NECHCE!!

Arwi
Arwi
1 rok před

Já jenom k tomu kusu hadru, jak ho nazvala jedna policistka.
Podle legislativy, to co visí na Národním muzeu není vlajka Ukrajiny, ale kus hadru podobný vlajce. Nemá ale například formát 2:3, viz. Ukrajinská vlajka – Wikipedie (wikipedia.org).
Nelíbí se mi to tam. Byl bych raději, kdyby ta hrůza zmizela. Ale je to tam jen na libovůli majitele/provozovatele. A s tím se nedá nic dělat. Jakékoliv odstranění proti vůli majitele/provozovatele je trestné.

Proto například naši “fanoušci” mohou pomalovávat/popisovat Českou vlajku, nebo jí válet po zemi, protože se nejedná o státní symbol ČR podle 3/1993 Sb. a tím pádem se na to nevztahuje užívání státních symbolů (352/2001 Sb., původně 68/1990 Sb.). Vždycky má minimálně jiný rozměr, než má být.

To jen k tomu pomýlení, kdy to všichni označují za vlajku, když je to hadr na úrovni trička.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Arwi
1 rok před

Pojmenujme věci upřímně a narovinu. Je to NÁRODní divadlo. Je to hanobení naší kultury a národa. V srpnu 1968 okrajinci v řadách Sovětské armády stříleli na budovu Národního muzea a dnes na ní visí “jejich” vlajka. A existují k tomu veřejně dostupné informace, kdo chce, může si toto tvrzení ověřit sám.

Last edited 1 rok před by CZkotas
zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

modrá-žltá stužka je tiež medzinárodným označením pre Downo syndróm dni 🙂
comment image
comment image

Last edited 1 rok před by zatial nikto
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před
CZkotas
CZkotas
1 rok před

+ 11.3.2023 – Praha, Řeporyje! Video cca 3min.: https://www.youtube.com/watch?v=a5468Ei9ORg
= v sobotu byla ještě jedna akce, která se konala dopoledne v Řeporyjích. Byla to taková menší osvěta pro místní obyvatele.. Vracet to těm sviním touto cestou je opravdu dobrý nápad!

A mezitím od ODS politických srá*čů:
comment image

Jiri
Jiri
1 rok před

Víte ale to má v sobě hned dva zásadní momenty. Ten první je ten, že celá naše republika je ovládnuta cizí mocenskou strukturou, která náš národ, naši zem a naši práci využívá pro své vlastní cíle a ve svůj vlastní prospěch. Z toho samozřejmě vychází i to chování politiků, médií, a i těch policistů. A nelze se tím pádem ani divit tomu, v jakém stavu je naše zem, hospodářství, ale i vztahy mezi námi. To je nutné si uvědomit, a z toho začít vyvozovat i naše konkrétní kroky, činy a reakce. Jsme v područí NĚKOHO JINÉHO!
Ten druhý moment vychází z toho prvního. Ona Ukrajina je v úplně stejné situaci, jako jsme my. I ona je v plném područí někoho jiného, který její zem, hospodářství i lidi využívá ke svým cílům a ve svůj prospěch. A je naší ohromnou chybou, že se necháváme “zlákat” k nějaké averzi, nebo dokonce nenávisti vůči Ukrajincům. Cílem útoku by neměla být nějaká Ukrajinská vlajka, nebo Ukrajinci, ale ti, kteří za to vše mohou, a kteří nás zneužívají a štvou proti sobě. Chápete, co jsem právě teď napsal? Kdo jsou ti, kteří si s námi vytírají zadek? A kteří nás štvou proti sobě?

Josef
Josef
Odpovědět  Jiri
1 rok před

Přesně řečeno vláda a obě komory poslanců, Justice a Rakušanovo policejní komando.

Lynn
Lynn
1 rok před

Konec jsem neviděla, byla jsem na Václaváku asi do 16:30, ale procházela jsem to celé, nebyla jsem na místě, a tu partičku s megafonem jsem potkávala na různých místech, snažili se. Celou dobu, co jsem viděla, se na jejich provokaci nikdo nechytal. Obtěžovali, přeřvávali, lidi se ošívali, nechtěli je mít v blízkosti, ale nikdo jim nenadával, neposílal je jinam, nevznikala žádné třenice, ačkoliv to tak celkem lehce mohlo být, protože tím megafonem obtěžovali v průbehu demonstrace, bez přestání. Mezi lidma byli policajti v civilu, ale tuhle partu nechali být, kupodivu. Ačkoliv i mně bylo jasné, že se z toho množství lidí někdo chytne a buď bude konflikt rovnou mezi lidma, nebo pak. Nebylo to v rovině pravděpodobnosti, ale jistoty. Policajti tam byli, věděli o tom a nechali to pracovat. To byla jejich práce. A výsledek je ta hajzlovina
A vlajky UA? Ani na Slovensku, vůbec nic. Německo a Polsko a nikde taky takhle vlajky Ukrajiny. To jenom tady mají náckové na růžích ustláno. Pamatujte si, na kterých barákách to bylo vyvěšené!

Last edited 1 rok před by Lynn
jara
jara
1 rok před

No tak jsem zkouknul zaznam demonstrace, je videt i citit, ze v lidech to uz znacne vre a jak vime nez dojde k bodu varu na mirnejsim ohni tak to chvili trva. Predpokladam tedy, ze tohle je obdobi kratce pred tim nez to zacne prskat z hrnce ven. Rakusan – demonstrace byla jen zasterkou ruske provokace. Jsem zvedav jak dlouho s tim ten blbecek jeste dokaze vydrzet. Rajchl svou ulohu zvladl naprosto skvele, nicmene jako cloveku mu nemohu verit. V kazdem pripade ovsem odvedl kus dulezite prace, to se mu rozhodne uprit neda. Okamurovi zde vznika vazna konkurence a v pripade, ze by Rajchl dokazal prinutit vladu k demisi peostredictvim tlaku lidove masy, tak je to konec spd.
Predpokladam ovsem ze fialovi zmetci radeji zpusobi krverpoliti na ulici nez, aby se dobrovolne vzdala sve moci.

jiri
jiri
1 rok před

Policajt je v podstatě robot. Snad jsme “nečekali” že pujdou s námi? Čekal snad někdo od fízlů před muzeem, že budou chránit český občany, já ne. Chránili svůj národ a hadr…., ale v tom případě by měli vrátit vejplaty daňovým poplatníkům.

Ať mě někdo poučí, neskládají policajti nějakou přísahu jako vojáci, že budou věrní ČR, chránit její občany atd.., o úkáčkách a jejich hadru tam určitě není ani slovo:
„Slibuji na svou čest a svědomí, že při výkonu služby budu nestranný a budu důsledně dodržovat právní a služební předpisy, plnit rozkazy svých nadřízených a nikdy nezneužiji svého služebního postavení. Budu se vždy a všude chovat tak, abych svým jednáním neohrozil dobrou pověst bezpečnostního sboru. Služební povinnosti budu plnit řádně a svědomitě a nebudu váhat při ochraně zájmů České republiky nasadit i vlastní život.“

A ohledně Rajchla, kdo nebyl, koukněte sami od času 1h:26min: https://bit.ly/3FfF1Uc
“Je tady dneska někdo kvůli Rusku?” “Přijel sem někdo podpopřit Vladimíra Putina?”

Last edited 1 rok před by jiri
Bojka
Bojka
1 rok před

Však tyhle buzny brzy smete samotný dav, na demu v sobotě jsem byl a bylo nás tam desítky tisíc! Stále přilejvaj do vohně a podělím se aji vo tohle, musíte to vidět, 2min!
https://t.me/newsfrontsk/18032

Ukázka jak se lže, dle zpráv to bylo takto: “Během sobotního protestu proruští demonstranti napadli nejen budovu Národního muzea a pokusili se strhnout ukrajinskou vlajku. Napadli také náhodnou Ukrajinku
Ale realitu máte na tom videu, Ve skutečnosti se ukázalo, že z luxusního sportovního vozu vystoupil Ukrajinec a Češka mu dala pořádnou nakládačku!

Last edited 1 rok před by Bojka
Petr
Petr
1 rok před

Díky za informace , sdílím je dále

Patricie
Patricie
1 rok před

strašné

Anonym
Anonym
1 rok před

Influenza pLandemic effects from vaccines of 1918–1919 and 1929 big banks starting to collapse all over again! The shell game 101. See the shell/banks, watch them collapse, boom, in steps the FDIC/federal insurance for banks only now they provide CBDC, not US dollars and your theirs! Bingo, they win! All a part of the scam!

Anonym
Anonym
Odpovědět  Anonym
1 rok před

The entire US banking system would have collapsed starting today if not for the FDIC jumping in and offering to rescue even non-insured depositors at SVB. The problem is that the FDIC only had slightly over $100 billion in funds to carry this out. In effect, the FDIC only has enough funds to cover about 1% of bank deposits in America.

The claim that the FDIC is bailing out depositors without using “taxpayer money” is a lie. Wwhat all this means is that the Treasury and Fed are going to have to print money to prop up failing banks

This is going to dilute the value of dollars and cause huge inflation increases across all the products you normally buy, such as groceries, housing, clothing, fuel and so on.

The total collapse of the dollar, the banking system. We’ve entered the chapter where Fed prints money to bail out all the failed banks. This will cause #inflation and dollar devaluation – currency collapse. As Fed raises interest rates even higher, more banks will fail

Controlled demolition of the banking sector. NWO continues

martin
martin
1 rok před

Opět krásná ukázka degenerace lidí v řadách policistů.
Ti co je platí, jim ještě před pár měsíci nutili toxické mRNA sajrajty do těla, a oni jim ze sebe ještě na povel dělají učiněné šašky. Někdo se holt musí dost dobře bavit.

Toho by se měl chytnout nějaký filmový režisér a natočit pro další generace o tomto nějaký dokument. Jako varování, co všechno jsou lidé pro peníze ochotní udělat, jaké učiněné hlupáky ze sebe nechají dělat a kam až jsou ochotní zajít. A jak se ještě pomaloučku při tom podílet na záhubě své a svých rodin.

Takovým týpečkum pravděpodobně jakési nařízení EU o ukončení vozidel se spal. motorem, řidičské průkazy v aplikaci v mobilu, žrádlo z brouků a hmyzu, digitální měna, vysoké ceny služeb a energií nevadí, takže nakonec určitě ochotně přijmou i ten konspirační čip do svého těla. Co by pro svou práci za kterou jsou náležitě odměněni neudělali.

Jen ještě doufám, že v některých krajích ČR převažuji skupiny z řad vojáků a policistů, kteří až půjde skutečně do tuhého, tak se obrátí proti těm co bezhlavě a s poklonkováním zastupují v masmédiích a v parlamentu ČR ty Evropské likvidační nesmyslné nařízení, které bez výjimky i je samotné obírají o poslední zbytky svobody. Akorát jim to stále ještě nedochází.

A že ta skupinka policistů v té Praze jsou jen takové poslední zbytky, kteří ještě nepochopili jak jsou státními platy jen ,,vykrmováni” na svou vlastní porážku, a že stejně každá akce vyvolá silnou reakci. Jen otázka času.

Nunser
Nunser
Odpovědět  martin
1 rok před

Dve videa ukazuji stejny zasah, ale z 2 uhlu. Je mnohem mensi pravdepodobnost, ze policiste a vojaci pujdou proti tem co jim rozkazuji, nez ze pujdou proti svym sousedum, kamaradum, rodinam. Lide jsou mnohem ochotnejsi zabijet a utiskovat nezname lidi, kteri jim nijak neskodi, nez se postavit tem, co jim skodi. Staci se podivat do dejin, davnych i nedavnych. Gaussova krivka je v mnohem neuprosne pravdiva. Lidska tupost je jedna z mala jistot v zivote.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

A můj názor? Právě proto se musíme zapojit všichni do STÁVKY A BLOKÁD
https://blog.tomanek.com/2023/03/rozhovor-pro-vox-tv/#comment-2933

Na demonstracích, které jsou povoleny, budou VŽDY nasazeni ropušanovY holky…
comment image

„Od 1989 jsem opravdu nikdy nezažil takovou brutalitu policie v přístupu k lidem. Rány pěstí do obličeje a neúměrnost jednání bylo naprosto šílené. Nevěřil jsem, že se něčeho takového ještě dočkám. Děs!”

Miroslav Ševčík

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Někdo už našel obličej velícího z toho vyprovokovaného zásahu odsud:
comment image

A údajně je to tenhle, Rakušanova srdce šampion – plukovník Matějček:
comment image

comment image

+ z netu:
„Norský plyn je lepší než ruský,“ píšou ze zoufalství po průseru Hovinka. Jistě. Co může taky oddaně prorežimní zpravodajský web napsat jiného, že. Sice stojí asi třikrát tolik, protože Norové ho mají málo a doprava je složitá, přičemž vám jako demokratický bonus zasere kotel, ale neberte to. Když jste se tím zbavili závislosti na dodávkách levného plynu z bezedného zdroje zavedenými cestami, který kotel ničím nezasírá..

comment image

Na Václaváku byly prokazatelně desítky tisíc lidí. Presstituti napříč médii ovšem všichni svorně uváděli „tisíce“, Hovinky, asi v touze vyhrát onen tajný závod o největší mediální pytel hoven, s bolševickou rozhodností napsaly dokonce odvážně „několik tisíc.“

Last edited 1 rok před by CZkotas