Hrdina s okoralým chlebem…

Přečtení: 2238

“Prší venku?”
Dnešní novinář, než aby zvedl zadek ze židle, sáhne raději do agentury a najde si tam odpověď, případně do studia pozve dva lidi z nichž jeden tvrdí, že venku svítí sluníčko a druhý, že prší. Což už mimochodem také dnes neplatí, protože dnes se zve POUZE jedna (čti – ta správná) strana.

Dříve to byl vtip, ale dnes čirá realita naprostého úpadku novinařiny. Dnešní novinář je pouze CTRL+C a CTRL+V – manuální opice, která pokud má nějaký náhlý záchvěv “kreativity”, tak vymyslí (případně to za něj udělá umělá inteligence) – titulek, který přitáhne co nejvíce kliků.

A jestlipak napadlo některého z “novinářů”, tu oslavnou PR knihu třeba otevřít, nedejbože si přečíst… Ale proč by to dělali? Copak jsou placeni za vlastní názor? Copak ho od nich někdo vyžaduje? Tak jsou přeci učeni i na dnešních školách – jen ne žádné myšlení – ale nazývejme to “kreativita”, jen ne žádný vlastní názor – ale nazýváme to “svoboda”.
Šéf a majitel se zkrátka poslouchá a hovno padá vždy dolů…
Hotovo a jede se na další článek.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Média ovládá “kabala” stejně i veškeré demonstrace, které jsou provoleny, vše je řízeno dle podle sionských protokolů, je to všechno válka mezi “Ž” a “ž” .. Kdy my jsme bohgužel součástí tohoto celosvětového divadla, je jen na nás, kam to všechno necháme dojít.
VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM!!

…Mezinárodního mocenského Židovstva, které ovládá světové finance a bankovní domy v čele s židovskou dynastií Rothschildů. Evropská unie je jejich projektem k zotročení a zničení evropských národů (jejich bastardizací). V plánech židovských globalistů je EU předstupněm k vytvoření světového (globálního) státu a univerzální světové vlády..

“Naprostá úslužnost a povolnost většiny předních evropských (židovských i nežidovských) politiků všech stran vůči politickým a hospodářským ‘přáním’ Sionu a jeho neviditelného finančního monopolu, pozorovatelná nejpozději od poloviny minulého století, vychází v neposlední řadě z jejich členství v zednářských lóžích.”
(Johannes Rothkranz, MAASTRICHTSKÁ DOHODA – KONEČNÉ ŘEŠENÍ PRO EVROPU)

A dodám z aktuálního dění, co mají společného stávky v Německu, protesty bavorských zemědělců.. Ty demonstrace farmářů v Německu, silně mi to připomělo Srí Lanku, kdy jsem psal už dříve o tom, že velká část západní Evropy bude v roce 2023 (přidám nyní rok 2024, pro rok 2023 se to “nenplnilo”) vypadat jako dnešní Srí Lanka! Připomenu, potravinové nepokoje na Srí Lance 2022, kdy protestující bijí policii, vypalují domy, byl vydán rozkaz k potlačení nepokojů a možnost střílet na civilisty. Záběry ze Srí Lanky, kde se lidé bouří proti politikům i policii. Policie má povoleno střílet… Je fakt, že od prázdnin 2023 jsem to téma dlouho neaktualizoval, ale připomenu se:

forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=11&p=358&hilit=sri+lanka#p358

I jiné země, jako Peru, Ekvádor již zažily masové násilí a povstání..

POTRAVINY = GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ

Čeká nás nahrazení velké části stavů hovězího a mléčného dobytka, vepřového a kuřecího masa, na které obyvatelstvo spoléhá, pokud jde o bílkoviny, larvami hmyzu, moučnými červy, cvrčky atd.atd.. Globální zásoby potravin se stále snižují a celosvětový hlad vzrostl na extrémně alarmující úroveň… A média pro debi*lní ofce (žumpu typu ČT, Seznam, CNN..) o tomto mlčí.. A když už info, tak jen okrajově.
A ovce, ty jsou vždy tím problémem!

= Holá pravda se ukazuje jasněji než kdy jindy: Všichni jsme nyní jako srílanští farmáři!!

A k tomu ISIS se připravuje na krvavý návrat uprostřed konfliktu v Gaze, Severní Korea vypálila 200 dělostřeleckých granátů na jihokorejský ostrov Yeonpyeong.. Probíhají války a za všemi stojí Amerika!!

A víte co? Neexistuje účinnější způsob vylidňování než válka, hladomor a epidemie. Není zajímavé, že všechny tři tyto osvědčené metody vyvražďování jsou ve hře právě teď?!

Last edited 6 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

“Neexistuje účinnější způsob vylidňování než válka, hladomor a epidemie.”
-CZkotas

= A už to sviští .. WHO varuje před záhadnou nemocí „X“, která má být prý “horší” včetně úmrtí, než ko*kovid. Společně s WEF, který učinil z „nemoci X“ hlavní prioritu svého výročního zasedání v Davosu 2024. Má se diskutovat o „polykrizi“ – překrývajících se krizích včetně “pandemických hrozeb” – válce, hladomoru a nemocech..:
„Připravte se na strach, nemoc X… je virus, který zatím neznáme, ale… má potenciál přenést se ze zvířecí populace na lidi, zmutovat nebo se přizpůsobit a pak se začít šířit a zabíjet lidi rychleji, než ho dokážeme zadržet. Neztrácejte čas přemýšlením: „To není nic, čeho bychom se měli obávat“. Měli bychom si dělat starosti a rychle jednat.“

Last edited 6 měsíců před by CZkotas
Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

WEF organizuje v Davose núdzové cvičenie k „chorobe X“, ktorá „má mať 20-krát viac obetí ako covid
https://www.badatel.net/wef-organizuje-v-davose-nudzove-cvicenie-k-chorobe-x-ktora-ma-mat-20-krat-viac-obeti-ako-covid/

Last edited 6 měsíců před by Zatial Nikto