Naděje, která se už opravdu vymlčet nedá

Přečtení: 3631

Na konci minulého roku nechala soudkyně Loretta Preskaová zveřejnit seznam 150 jmen lidí, kteří jsou spojeni s vyšetřováním pedofilních skandálů Jeffreyho Epsteina a další detaily budou následovat…
Kromě jmen, které uvedli piloti pod přísahou, jsou zde jména z letových plánů lidí, kteří prokazatelně na Epsteinův pedofilní ostrov mnohokrát létali.
Nikoho asi nepřekvapí že na ostrov opakovaně létali oba manželé Clintonovi (desítky letů), Bill Gates, ředitel CIA William Burns, poradkyně Baracka Obamy Kathryn Ruemmlerová, britský princ Andrew, ale ve výsleších je zmíněn třeba i Donald Trump a na ostrově samotném byly i desítky hollywoodských celebrit, jako je například Woody Allen, nebo Kevin Spacey.

Další detaily a jména jiných celebrit z výpovědí (ZeroHedge)

Všechna ta špína konečně pomalu leze z kanálů a bude z toho ohromný skandál, který doslova otřese Amerikou, což si nedovolila vymlčet už ani naše tendenčně prolhaná mainstreamová média a začínají o tom opatrně psát i ona. Tedy vysmívaná “konspirace” se OPĚT stává realitou…

Novinky: David Copperfield, Stephen Hawking, Michael Jackson. Z Epsteinových spisů vyplouvají nečekaná jména
Novinky: Soud nechá odhalit detaily o Clintonových stycích s Epsteinem
iDnes: V USA zveřejní seznam lidí spojených s Epsteinem. Leckomu může způsobit bolehlav

Podobně se do našeho mainstreamu dostává také dlouho vymlčovaný skandál s notebookem Huntera Bidena – syna prezidenta Joe Bidena, který obsahuje stovky fotografií a videí…

Jeffreyem Epsteinem „spáchal sebevraždu” v cele v roce 2019 a jeho spolupracovník Jean-Luc Brunel, “se zabil” v roce 2020.
A naděje je právě na jednu stranu ono „zametání svědků” a na druhou to, že pravda i přes to vše vylézá na povrch a spoustě dalších lidí snad konečně otevře oči, jak to s námi například ten „hodný filantrop” Bill Gates dobře myslel s vakcínama…

Proč naděje? Dovolím si citaci ze své knihy Průvodce králičí norou a její poslední kapitoly, která se právě Naděje jmenuje a kterou jsem psal před více než rokem…

Stejně jako žádný strom nemůže růst do nebes, tak nemůže donekonečna růst neschopnost, prázdnota, a nemůže tedy donekonečna růst ani zlo. Ono totiž zlo má tu výhodu, že se VŽDY nakonec samo zničí.
Je to nevyhnutelné a je jedno, jestli ho berete z metafyzického hlediska, nebo z čistě pragmatického, ale je to zkrátka tak.
Pakty nemorálních, bezcharakterních a zlých lidí se VŽDY rozpadnou, protože jeden z podstaty nevěří tomu druhému a každý chce víc sám pro sebe a ošidit toho druhého.

A oni se začnou požírat mezi sebou a sami si vyřizovat účty – však ono se to děje. To jsou všechny ty „náhodou“ spadlé helikoptéry, nehody, nastražené bomby a korupční skandály, které „náhodou“ vyplouvají… Dříve štědře podporovaní a později odstranění politikové. Usvědčený pedofil a násilník Jeffrey Epstein byl nakonec zabit ve vězení (oficiálně záhadná sebevražda), jeho přítele Billa Gatese, zdá se, média najednou házejí přes palubu – v mainstreamu se objevuje čím dál více negativních příspěvků a místo oslav jeho „filantropie“ se novináři začínají skutečně ptát…
Průvodce králičí norou

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Dokumentarista Jason Bermas ve spolupráci s Alexem Jonesem z Infowars připravil film, který oba označují za “nejhlubší ponor, který kdy vznikl” ve světě pedofilního vydírání.. Nechvalně proslulý “seznam”, který vyšel na světlo světa a který podrobně popisuje všechny zvrhlíky ve vládě, médiích, zábavním průmyslu, náboženství a dalších pilířích společnosti, kteří s Epsteinem zneužívali děti, teď v médiích dělá pořádné vlny.. Jak ministerstvo spravedlnosti (DoJ) a Federální úřad pro vyšetřování (FBI) Bidenova režimu ukrývají pevné disky a videozáznamy natočené pedofilním obchodníkem s dětmi Jeffreym Epsteinem a jeho partnery ze zpravodajské komunity, které zachycují jejich bezuzdné zneužívání dětí – podívejte se níže:

https://www.infowars.com/posts/breaking-exclusive-biden-justice-dept-fbi-hiding-hard-drives-tapes-shot-by-jeffrey-epstein-intel-agencies-chronicling-their-abuse-of-children-2/

+
+
+ Mimo téma, ale švábovo WEF aspol. už nám předpovídá, že do pěti let už bude 44% lidských dovedností nahrazeno umělou inteligencí.. Odpovědí globalistů je, že “data” jsou novou ekonomikou a že nakonec se o fyzický svět postarají roboti.. Brzy se stane lidská existence stane triviální… zbytečnou.

zerohedge.com/technology/fobo-wef-predicts-44-human-skills-will-be-replaced-ai-five-years

= Takže, ty svi*ně, nikým nevolené svi*ně už si představují plány, jak nahradit prakticky každého, kdo není považován za “elitu”, robotem bez duše. Pro zamyšlení – “umělá inteligence v podstatě automatizuje datové aplikace a umožňuje i laikovi jednoho dne “kódovat” způsobem, který se kdysi programátoři učili roky, dokonce i PROFI vývoj webových stránek se v dnešní době natolik začíná automatizovat, že nebude trvat dlouho a webdesignéři budou bez práce.. Samozřejmě, v tuto chvíli to není možné – alespoň pokud vím – ale v nepříliš vzdálené budoucnosti může přijít den, kdy se to může změnit. Oni vlastně nepotřebují vytvářet roboty, kteří by nahradili dělníky. Stačí vytvořit umělou inteligenci, která bude obsluhovat stroje vykonávající práci, a tím minimalizovat počet skutečných lidí potřebných k dokončení úkolu, jako je např. stavba domu, vedení elektrického vedení, instalatérské práce atd., a přesně to se už děje! KAŽDÁ práce bude brzy nahrazena roboty nebo AI, dokonce i práce na vytváření AI a stavbě robotů.

+
+
+ Bývalý vědec Billa Gatese zabývající se vakcínami předpovídá prudký pokles populace: “až 30-40 % ve vysoce proočkovaných zemích”. Dosavadní zdravotní krveprolití způsobené “očkovací” kampaní proti koronaviru je pouze prvním kolem v řadě hrůz, které ještě brzy přijdou..

armstrongeconomics.com/world-news/population/former-bill-gates-vaccine-scientist-forecast/

twitter.com/VacSafety/status/1735741766257754346

“V důsledku toho, co s imunitou a veřejným zdravím udělaly “očkovací látky kovid”, zemře třetina až polovina všech “očkovaných lidí, kteří neobdrželi placebo”.”

“V některých vysoce proočkovaných populacích … bych se nedivil, že budeme mít co do činění s vážným zdecimováním populace, v některých populacích možná až o 30 nebo 40 procent,” komentoval Bossche.

“Dokonce i soudkyně Ginsbergová prohlásila, že v případu Roe v. Wade šlo o snížení počtu obyvatel, nikoli o práva žen.”

“Globální oteplování a klimatické změny jsou zástěrkou pro narůstající úmrtnost na očkování kovid a pro to, co znamenají pro světovou populaci.”

“Bude to svedeno na klimatické změny, Rusy nebo Číňany, nadřazenost bílé rasy atd. a ‘elity’ odejdou jako hrdinové (ve svých vlastních očích),”

“Válka a s ní spojená cenzura budou použity k ukrytí mrtvol,”

= Když si ty statistiky přečtete, téměř každý zná alespoň jednoho člověka, nejen člena rodiny, kteří již buď zemřeli nebo v nejbližších letech zemřou, případně kdo byl “zatím” zdravotně poškozen z vakcín. Kdybych byl na místě některé z Jelit nebo odpovědného “lékaře”, neustále bych si hlídal záda. Nejnebezpečnější jsou lidé, kteří už nemají co ztratit.. Kdo se zdravým rozumem by přijal experimentální vakcínu financovanou potvrzeným eugenikem (Gatesem)?

Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

Benjamin Fulford má zaujímavých informátorov a píše vo svojom článku, že zdroje Mossadu, trvajú na tom, že Epstein bol dobrý človek, ktorý sa infiltroval medzi vražednú elitu, aby získal úplný zoznam ich mien. Tiež tvrdia, že jeho smrť bola sfalšovaná.

Jo a manželka Billa Gatesa sa dala s Gatesem rozviesť práve na základe jeho pedofílnych aktivít.

Last edited 6 měsíců před by Zatial Nikto
Jiri
Jiri
Odpovědět  Zatial Nikto
6 měsíců před

Z těch hodných se dělají lumpové a ti zlí jsou velebeni?Příkladů by se našlo dost.

Jiri
Jiri
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

To placebo při třech a více dávkách je asi nereálné.Myslím si,že placebo bylo obsaženo hlavně v prvních dávkách.
EU pokračuje v zavádění kontroverzního, centrálně řízeného digitálního eura

https://aktax.cz/eu-pokracuje-v-zavadeni-digitalniho-eura/

Last edited 6 měsíců před by Jiri
Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  Jiri
6 měsíců před

Prvé dávky ako placebo dostávali tzv. „marketéri“ – „Aha – nič mi nie je – daj si aj ty!“

Kate
Kate
6 měsíců před

Dobrý den, na začátku zmiňujete, že tam byl i Trump. Jinde jsem četla, že on tam nebyl, v přepisech výslechů je o něm několikrát zmínka, ale nikdy žádná z holek nepotvrdila, že by ho tam viděla.

IMG_5172
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Kate
6 měsíců před

Trump, ten má svou Ivanku 🙂 Oni chtějí před volbama na něj ušít (další) boudu, aby “náhodou” při “demokratických svobodných” volbách nevyhrál.. A pokud si odněkud pamatuji, přichomejtl sem tam nějak okrajově, ne na ostrov na masáže, ale dokonce s manželkou a synem. Mimochodem, Trump byl očištěn i na základě výpisu ze seznamu Epstein:

https://twitter.com/amuse/status/1742706740280397900

+ Níže je ode mě v komentáři odkaz na seznam osob, Trump tam taky nefiguruje. A věřím, že jakákoli zpráva o tom, s kým Trump kde spal, mu zvýší jeho profil. Kdyby na Trumpa něco měli, nemuseli by si vymýšlet všechna falešná obvinění, ze kterých ho obvinili. Jednou sice letěl, jak jsem napsal výše (a jak se píše i v článku z B Free), ale ne na ostrov! To bylo ještě předtím, než se dozvěděl, jak zvrácený Epstein je. Podle mnohých svědků také Epsteina vyhodil z Trump Towers, když Epstein balil dceru jeho manažera. Trump byl jediný, kdo spolupracoval, když byl Epstein poprvé obviněn.

A doplním, že kdyby si Trump dal “masáž”, udělal by to ve svém vlastním letadle a bylo by to. Nemusel by nikam jezdit.

Last edited 6 měsíců před by CZkotas
Dafne
Dafne
Odpovědět  Kate
6 měsíců před

co jsem slyšel tak udajně se s epsteinem sešel asi před 20 lety a když poznal co je zač dal od něj ruce pryč uvidíme jak to bylo s trumpem je možné že to na něj použijí před volbami 2024

CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Když jste načnul toto téma.. Co je kódové slovo pro “myš”? “Pizzu”? A “Clinton je tam klíčovou osobou”. Spisy Jeffreyho Epsteina byly odtajněny. Např. Bill Clinton v nich figuruje jako neznámý č. 36. Zmíněný Clinton, Stephen Hawking, Michael Jackson.. Kdo všechno figuruje v dosud nezveřejněných Epsteinových dokumentech:
https://www.zerohedge.com/political/naming-names-infamous-epstein-list-set-wednesday-release

+ Zde je seznam osob, který jsem objevil:
https://twitter.com/LopearedGalute/status/1742606145892778457

Zjištění – podle prezidenta organizace Judicial Watch Toma Fittona má Kongres pravomoc Huntera Bidena zatknout, pokud chce:
https://www.brighteon.com/5a2c20fb-2960-4b0d-934e-227bb54e1fba

+ Během “pLandemie ko*kovid” informovala hlavní média o stoupajícím počtu úmrtí každý den. S rostoucím počtem úmrtí rostl strach mnoha lidí, což znamenalo, že byli až příliš ochotní vyhrnout si rukávy, když se objevily první vakcíny. Je však stále jasnější, že skutečným důvodem úmrtí byla reakce na virus – konkrétně protokoly nemocniční léčby a samotné vakcíny – a nyní to odvážně potvrdila (další) jedna (už z mnoha) zdravotních sester po světě:
https://kirschsubstack.com/p/the-single-most-important-interview?

„Lidé by se neměli bát své vlády. Vlády by se měly bát svých lidí“. Alan Moore

Michal Neumann
Michal Neumann
6 měsíců před

Ahoj Honzo, přeji krásný nový rok:) Děkuji za velice zajímavé informace, vylézá toho na povrh opravdu vícero, je to už jenom otázka času. Akorát mám obavy a podivné tušení, že letos vymyslí něco velkého pro odvedení pozornosti….