Dr. Yeadon: Žádná pandemie tu nebyla – chtějí naprostou kontrolu

Přečtení: 5903

Dr. Michael Yeadon byl šéfem výzkumného oddělen a jeden z více prezidentů ve společnosti Pfizer. Velice doporučuji si poslechnout tento projev, který měl na nedávné demonstraci v Londýně (květen 2023).
A pokud vám to stále vše přijde jako sci-fi, zkuste se zamyslet, co by tito lidé měli z toho, že by si takto vymýšleli a dávali v šanc nejen svou reputaci, ale doslova své životy…

Český dabing
České titulky

Nechali jste se očkovat proti covidu?

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
jiri
jiri
9 měsíců před

Mohli by do těchto injekcí dávat stoprocentní jed na krysy a přitom zcela popírat pravdu a světová populace by stále nepřišla na to, že chtějí, abyste zemřeli. Míříme cestou ptáka Dodo, protože už máme naprosto NULOVÝ pud sebezáchovy. Dokonce i ti lidé, kteří znají pravdu a věří jí, stojí opodál a sledují, jak se miliony lidí řadí do fronty na vyvraždění, protože se všichni příliš bojíme jednat, aniž by nám vedení říkalo, co máme dělat.
Doplním i proč se celosvětově řešilo vybíjení slepic a falešná ptačí chřipka, Americké úřady nyní schválily prodej kuřecího masa vypěstovaného v laboratořích na zvířecích buňkách
https://nypost.com/2023/06/21/us-approves-nations-first-lab-grown-meat-chicken-made-from-animal-cells/

Lidé možná jedí RAKOVINU z laboratorně pěstovaného masa, všechno do sebe neustále zapadá jako puzzle a jen blbec to neprokoukne. Kultivované maso způsobí více škody než užitku, protože se k jeho výrobě používají “nesmrtelné buněčné linie” – což je módní název pro rakovinné buňky. Ale to vše není záměr a jistě další náhody, to by přece neudělali.
Ten materiál použitý k výrobě produktu se replikuje věčně, stejně jako rakovina. Což v podstatě znamená, že jsou rakovinou. Takže se jedí doslova nádory.

CZkotas
CZkotas
9 měsíců před

SHRŇMĚ TO! Níže deset bodů k zamyšlení, jestli je ještě vůbec co zahraňovat … :

1) Až 80 % lidí je natolik hloupých, že si nechali (a stále nechávají) píchnout depopulační biologickou zbraň, protože jim bylo řečeno, že je to spásná “vakcína”..
To je 4 z 5 lidí!

2) Rychlý úpadek kognitivních funkcí se šíří všude ve světě, kde byly ve velkém počtu aplikovány tyhle injekce. Kritické myšlení je už téměř pryč.

3) Masy se staly příliš línými a apatickými na to, aby se postavily tyranii. Příliš mnoho lidí se soustředí na to, jak ze systému, vytěžit co nejvíce falešné fiat měny.

4) Otrávili jsme zásoby potravin biosložkami, pesticidy a herbicidy do té míry, že “věčné chemikálie” nyní kontaminují většinu půdy a farem. Otrávili jsme oceány a vodní cesty atrazinem a mikroplasty. Otrávili jsme oblohu průmyslovým znečištěním a globalistické korporace prosazují terraformační operace s cílem vyčerpat CO2 z atmosféry a vyhubit většinu rostlin na planetě..

5) Z velké části jsme ztratili schopnost reprodukce. Počet spermií a jejich pohyblivost prudce klesá. Neplodnost žen exploduje. Porodní centra se hromadně zavírají a počet nově narozených dětí se v postvakcinační éře hroutí. Děti, které se rodí, trpí vyšší mírou autismu, neplodnosti a neurologických vad než kdykoli v historii lidstva..

6) Kult LGBT se zaměřují na matky, otce a rodiny jako zlovolná snaha zastavit udržitelnost lidského rodu. Mrzačí reprodukční orgány dětí a nazývají to “péčí potvrzující pohlaví”. Vraždí zdravé děti a nazývají to “reprodukčním zdravím žen”. Očkují malé děti neurotoxiny, aby vyvolali autismus, mentální retardaci a neplodnost. Kult LGBT nařizuje zvrácenosti, homosexuality, pedofilie, obchodování s lidmi a znásilňování dětí. Konečným výsledkem je méně dětí..

7) Lidské instituce potlačují inovace, aby chránily zájmy podniků. Např. léky na rakovinu existují již desítky let, ale jsou napadány farmaceutickým průmyslem ovládaným lékařským establishmentem. Řešení pro škálovatelnou produkci potravin bez pesticidů již existují a mohou nasytit celý svět, přesto jsou potlačována ve prospěch GMO a pesticidů, z nichž finančně profitují mocní giganti. Zaměřují se na potlačování znalostí, pravdy a transparentnosti, aby lidstvo udržely v nevědomosti o již započatém vyhlazování v celoplanetárním měřítku.

8) Současní političtí vůdci lidstva nemají žádné znalosti o tom, co tvoří udržitelnou civilizaci, a běžně přijímají politická rozhodnutí, která vedou k utrpení a kolapsu. Jsou motivováni prosazovat politiku založenou na ctnostech a bludných mýtech (jako je změna klimatu), nikoli na realitě udržitelného života. Usilují pouze o moc.

9) Lidstvo je sebevražedné a vyrábí zbraně hromadného ničení, které ohrožují nejen je samotné, ale i celý planetární ekosystém. Jaderné zbraně jsou jen jedním z příkladů. Podobně systémy umělé inteligence představují existenční hrozbu pro samotnou existenci lidstva. Lidstvo také vyrábí a vypouští biologické zbraně – například kovid a jeho “vakcíny” – proti svým bližním a aktivně pracuje na dosažení globální depopulace jakýmikoliv prostředky, včetně vypouštění biologických zbraní do volné přírody..

10) Lidstvo ztratilo kontakt s realitou v oblasti peněz a financí, což povede k nevyhnutelnému globálnímu dluhovému kolapsu, který uvrhne lidstvo do bídy a chaosu. Na dluhu prý nezáleží? Doslova nekonečné tištění peněz je pro udržitelné a zdravé?.. Prostřednictvím svých fiat měnových padělatelských (tiskařských) operací vysávají produkt práce jiných lidí. Chtějí naprostou nadvládu nad světovými penězi, i kdyby to mělo znamenat zničení finanční udržitelnosti a odolnosti lidstva!

Veronika
Veronika
10 měsíců před

Zdravím..ráda bych se zeptala, toto je trochu mimo téma… zda-li někdo ví, co je Istanbulská dohoda a její dodatky – důvodové zprávy. Celý text je možno stáhnout na stránkách tradiční rodina.cz. Ani jsem to nemohla celé dočíst, jaké uchylárny jsou v tomto textu i přesto,že se zdá být vše v pořádku..Prosím věnujte tomu pozornost, zvlášt těm důvodovým zprávám. Tady jde o to, že se tu schvalují a legalizují věci jako sex s kýmkoli, včetně rodinných příslušníků a je to krásně schované do skupiny “manželství pro všechny”
Absolutně nepochybuji, že celosvětové vedení je nyní v rukou psychopatů a deviantů. Prosím, pokud mohu poprosit o maily na naše poslance a senátory, myslim, že to tu bylo a bylo to celkem úspěšný..doporučuji i video Inovace republiky díl: Němce někdo ideologicky nakopne. LGBT svinstvo se rychle začíná dostávat i do škol..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Veronika
10 měsíců před

Doporučuji zkouknout tohle:
https://paralelne.cz/2023/06/12/istanbulska-umlouva-je-ohromnou-hrozbou-pro-nase-tradicni-hodnoty-jak-dlouho-hodlaji-debilizovat-nas-a-nase-deti/
Je jen na nás, co jim dovolíme. Tu moc říct jednoduše NE máme pouze my..

CZkotas
CZkotas
10 měsíců před

+ Zpráva o náhlém a nečekaném úmrtí DR. Rashid Buttar mě vyvedla z míry. Měl hromadu výborných a cenných informací a hlavně byl jeden z mála stavějící se proti kovid podvodu hned od začátku.. Podobně jako Dr. Yeadon. Zemřel už 18. května 2023.
comment image

Není pochyb o tom, že takoví jsou cílem útoků. Musíme podporovat VŠECHNY bojovníky v první linii: lidi, jako jsou tito, =lidi jako my zde=, spolu se všemi whistleblowery, podcastery atd.atd.. Všichni, kdo mluví a hájí pravdu…

+ Řekněme, že byste chtěli ovládat zemi, jak by jste začali? V prvé řadě poslušností všech, kteří jsou oprávněni použít smrtící sílu (AČR, policie..), pak s orgány činnými v trestním řízení, postupovali by jste dolů..
Viz nedávný “soudní proces” (DIVADLO) s Peterkovou, Tušlem, Čermákem:

comment image

Last edited 10 měsíců před by CZkotas
Jencek
Jencek
10 měsíců před

Je mi lĩto, ale tento člověk na mně nepůsobí důvěryhodně. Říká, že poskytne data, která si můžeme ověřit, ale vydržel jsem jen prvních 8 minut a žádná data neuvedl. Dále už jsem se nemohl dívat, přišlo mi to jako propaganda.

zatial nikto
zatial nikto
Odpovědět  Jencek
10 měsíců před

Už len tupci neveria na depopuláciu a úlohu mRNA očkovania a zníženia uhlíkovej stopy v tejto “agende”

Jencek
Jencek
Odpovědět  Jan Tománek
10 měsíců před

Pane Tománku, vážím si vás, očkovaný proti covid nejsem. To že byla celá akce podvod vím. To video ale opravdu působí hrozně jako propaganda z druhé strany. Zamyslete se nad tím trochu. Takový projev přece může mít spíše opačný efekt. Srovnám li toto video s vystoupením např. prof. Turánka nebo MUDr. Čížka, tak tito působí důvěryhodně. Chovám i velkou úctu k MUDr. Hnízdilovi, ale i v jeho případě už se často jedná o příliš agresivní vyjadřování.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jencek
10 měsíců před

Ano, celá kovid “operace” byla a je podvodná, založena na lžích atp. Rád sem jen něco málo připomenu, aby jsme nikdy nezapoměli, ZARÁMOVAT:

1. Zisk funkčního viru (virů) vytvořeného jako depopulační zbraň, aby vyhubil “slabé” a starší lidi..

2. Uzavírky byly navrženy a zavedeny tak, aby způsobily masové škody na fyzickém a duševním zdraví lidí, zničily ekonomiku, svobodu jedince..

3. Povinné nošení masek bylo “vědeckým” podvodem, které (záměrně) způsobilo bakteriální infekce úst, krku a plic, které pomohly vytvořit miliardy falešně pozitivních PCR testů..

4. Falešné “Očkování” jsou vlastně priony srážející cévy, které způsobují nemoci, poruchy a hromadnou smrt. Žádná “vakcína” nikdy nebyla katastrofálnější, škodlivější a smrtelnější než kovid bodnutí. Miliardy lidí nyní trpí cévními sraženinami, myokarditidou, perikarditidou, rakovinou turba, nebo jsou již SMRTELNÍ v důsledku injekcí s mutací genu pro bílkovinu spike..

5. Masová cenzura nikdy nebyla tak brutální – Svoboda slova byla téměř zlikvidována.. Všechna velká média, sociální sítě, Google, YouTube, nemocnice, veřejné školy a korporátní pracoviště jsou pod kontrolou..

6. Techničtí giganti a giganti sociálních médií cenzurují všechny debaty a svobodu slova..

A co ASI nastane v dalším kole, když jsme si doteď “vakcínu” nevzali? WHO už oznámila spuštění “digitální zdravotnické certifikační sítě”!

https://leohohmann.com/2023/06/06/who-makes-bombshell-announcement-launching-digital-health-certification-network-will-the-mark-soon-be-foisted-upon-the-people-of-the-world/

Mohou sledovat a omezovat pohyb lidí po celém světě na základě jejich poslušnosti vůči příkazům, zejména v době “ohrožení veřejného zdraví”, jako je (byl) kovid, nebo u další “pandemie” ..

=== ŽÍT SVOBODNĚ, ZEMŘÍT, ANEBO ŽÍT V TYRANII? ===

+ Dodám, že už i třídenní půst může zmírnit zánět, oživit imunitní systém a odstranit příznaky po “očkování..”

https://www.theepochtimes.com/health/fasting-a-game-changer-for-spike-protein-injuries-potentially-combats-alzheimers-and-cancer_5313557.html

Last edited 10 měsíců před by CZkotas
Valentin
Valentin
Odpovědět  Jencek
7 měsíců před

vám a lidem jako vy už není pomoci