Volby EU parlament 2024 – vlastní průzkum

Přečtení: 5952

Pojďme se opět nenechat ovlivnit falešnými průzkumy, které mají jediný účel a to zmanipulovat váš hlas.
Malá anketa z mojí a dalších bublin… Konečný výsledek ale uvidíme až o víkendu.

Volby EU Parlament 2024

Vyberte, koho budete volit

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

“PO VOLBÁCH” – Něměcko – AfD: „Vypršel vám mandát, jste žebrající prezident!“
https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_100425190/afd-fraktion-attackiert-selenskyj-scharf-amtszeit-ist-abgelaufen-.html

„Odmítáme poslouchat řečníka v maskáčích,“ pokračovali Weidel a Chrupalla. „Ukrajina teď nepotřebuje válečného prezidenta, potřebuje mírového prezidenta, který je ochoten vyjednávat, aby se přestalo umírat a země měla budoucnost.“
„Nyní mají být peníze německých daňových poplatníků vyplýtvány na Blackrock a další investory zapojené do rekonstrukce. To odmítáme. Pro nás jsou na prvním místě naši vlastní lidé,“ píší Weidel a Chrupalla v prohlášení.

+ Slovensko – “Neoprávněné odeslání slovenských Mig-29 na Ukrajinu budu mít právní dohru”
viz: facebook.com/generaciamladejlavice

“Pravda vyšla na svetlo. Dnes to potvrdil vo svojej správe aj verejný ochranca práv pán Dobrovodský. Odborná analýza, ktorou si bývalý minister obrany Naď ospravedlňoval darovanie stíhačiek Mig-29 na Ukrajinu, jednoznačne neexistuje.”

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

…DEGENERACE TUPÝCH ČESKÝCH DEBI*LŮ NADÁLE POKRAČUJE! Zrovna jsem se podíval na “výsledky” EU voleb a ty ksichty a hlavně strany, které “vyhrály”, to mi přestává rozum úplně brát… TO není normální!!

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

PO ZVÁŽENÍ VŠECH MOŽNOSTÍ, ZŮSTÁVÁ JEDINÁ VOLITELNÁ STRANA č. 15 (Blaško s ANS),
PŘÍPADNĚ STRANA PRO č.6 …..

A MENŠÍ STRANY A ODPADLÍCI NEMAJÍ VÝZNAM. PROŠEL JSEM SI DŮKLADNĚ VŠECHNY A NIC Z TOHO NECHCI.

ALE!!

= U RACHLA NEMŮŽU ZKOUSNOUT TEN UKRAJINKSÝ CIRKUS ŽE PODPORUJE JAKOŽE RUSKO JE TO ŠPATNÉ!! Ale zase u kovida se stavěl na druhou (naši) kolej. A sám je proti vaxům.

= U BLAŠKA nepřekousnu, ŽE SE POSTAVIL NA STRANU IZRAELE!! A nevím jak vnímá vax jako takový. A co vůbec v EU doteď dělal je mi záhadou..

I KDYŽ V HLOUBI DUŠE VÍM, ŽE VEŠKERÁ POLITIKA JE DIVADLO A VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM, AKTUÁLNĚ NEEXISTUJE JINÁ MOŽNOST A PROPADNOUT HLAS NEHODLÁM.

Teď rozhodnout mezi těma dvěma. Konceptuálně jsou obě na hovno. ANS nevěřím a ani PRO. Je to 50/50. A podle mě budou volit i ti staří více než ANO např. stranu PRO. Vím to bavil jsem se dnes se sousedkou (nemá vax a má 75!! let) a ano, dříve volila KSČM, ANO.. Ale nyní většina jejich známých v tomhle věku dají č.6 stranu PRO.

=Takže č.15 vs č.6.=

Last edited 1 měsíc před by CZkotas
Tomáš
Tomáš
1 měsíc před

V minulosti jsem volil ANO, ale zdiskreditovali se u mě svým jednáním za covidu. Takové ty hlášky “musíme neočkovaným znepříjemnit život” apod.. Teda pořád je považuju za mnohem lepší volbu než kohokoliv ze současné vládnoucí sebranky, nicméně nyní jsou mými favority PRO.

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

Volby, politika .. = globální situace, celý svět a politika je pouze divadlo! Všechny státy jsou jen divadlem!! Volit jedině stranu, která má v programu VÝSTUP Z EU A NATO (myslím že např. Aliance národních sil – za vystoupení ČR z EU a z NATO + ZA NEZÁVISLOST ČR + proti přijetí eura)

A MÁ SNAD STRANA PRO VÝSTUP Z EU A NATO V PROGRAMU?!

+ Připomenu sem např. Trumpa a jeho “zadržení a obvinění”, Trumpa, který je sionisty vlastněný parchant, který podporuje genocidu páchanou Izraelem, který je zodpovědný za operaci kovid a dodnes neshledává nic špatného na smrtících injekcích!!

Není koho volit! Stejně jako v banánistánu ČR – viz aktuální “opozice” Babiš s jeho ANO, jen vzpomeňte na to co nám prováděl, není tomu tak dávno, kdy se zakazalo pracovat, chodit do školy, dusit/přizabíjet děti, lidi nošením náhubků, kovid hra, injekce.. Všichni jsou vlastnění a zkorumpovaní, jsou součástí celého systému a nelze je volit! Tento sytém musí být nejprve zničen! To je globální situace, celý svět a politika je pouze divadlo a tato síla infiltrovala všechno!

Volby NIKDY nic nezmění, vlastně nikdy nezměnily! Všechno je to podvod. Když chtějí dosadit do funkce pedofila, dementního blba, ano, myslím bideta, tak to udělali. Tenhle satanský systém se všemi svými psychopaty si v podstatě může dělat, co chce, aniž by se miliardy lidí vzbouřilo!!!

A jestliže jsme byli v roce 1989 pět let za západem, dnes si tuto otázku vůbec nemusíme pokládat. Dneska jsme součástí západu, ale jako poskoci.

EU/NATO/OSN/WHO .. ZLO které plodí další a větší ZLO !!
Např. nedávno Ursula von der Leyen vyzývala (a vyzývá) k zavedení nových „vakcín“ na „ochranu“ mozku a „demokracie“ a pokud bude znovu zvolena, slibuje, že bude potírat „špatné myšlení“ pomocí „vakcín“, které „chrání“ mysl lidí a „demokracii“. Pomocí tzv. štítu demokracie!

https://www.rt.com/news/598243-leyen-eu-democracy-shield/

= Tato dokonale zlá psychopatka Ursula von der Leyenová by měla být odstraněna. Už samotná její myšlenka, nemluvě o tom, že ji navrhla, ukazuje hloubku její zlé povahy.. A tihle psychopati, jak jsem zmínil, jsou globální problém, musí se nejprve svrhnout světový současný systém, všude, zučít od znova…

Last edited 1 měsíc před by CZkotas
jiri
jiri
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Trump doporucoval Americanum nechat se ockovat jako Babis. Sami se ockovat nenechali a kdyz tak jen placebem. Oba jsou stejni uskocni hadi.

Jamka
Jamka
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Souhlasím

Alena
Alena
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Jo ano souhlasim, mate pravdu system se musi zmenit cely prekopat vsechny vlady a soucasni politici jsou kasparci kdy drive jsem myslela ze strana PRO kope za zajmy CR a lidi ale je to pouze falesna opozice neco jako spd nez jsem ji taky prokoukla a taky co napr. i ta Konecna predvadi nikdy nepracovala ostuda jedna jen vysava penize no jsou to vsechno manasci! a hlavne taky lobovala za vakciny proti c-19 stejne jako zmineneho ANO!
A uz od Trumpova prvniho zvoleni jsem tvrdila, ze je to hnup a hochstapler. Temer nikdo mi neveril. Nakonec se ukazalo, ze jsem mela pravdu.

Last edited 1 měsíc před by Alena
zatial nikto
zatial nikto
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Je to tak. Obycajny obcan je vzdy iba kokot a ten co znasa vsetky straty. Skorumpovana EU korumpuje skurvene zapredane vlady vychodnych statov, aby skakali na europsku hudbu.

Sa pozri na Fiica ako skakal so Smyhalom, predtym skakal s Arzenom na plynovode. Skakal Orban a predal svoje veto za 10 mld. EUR, odisiel prec na sedeni EuroRady kde odklepli 50 mld pre UA.

Matohovic Heger Caputova (a rpedtym fiico) rovnako skakali. Ved Danko Fico Budár podpisali americky stihackovy biznis. Kalinak teraz chce podpisat izraelsku PVO Barak. Nic ruske !! Iba ziidovske !!
Dal si tu niekto otazku – PRECO Izrael nie je v NATO ?? Izraelske mozem kupit, ale ruske nie? Ved obaja su mimo NATO…

Cela politicka sebranka na Slovensku aj v CR je rovnaka. Hajzel nad hajzla. Oni vsetci vedia, ze ked skonci EU – oni vsetci skoncia. Preto im je u piiči, ako skonci bezny clovek. Ako prvi by isli do bojov majitelia zbrani = oligarchia, politici a ich mafia. Toho sa boja. Uz totiz nejde o prestiz a ukazat sa na polovacke (mysliveckej) a golfe.

LynnN
LynnN
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

CZkotas
dobře jste to popsal. Nikdy nezapomenu na stupidní vyhlášku MZ, kdy nařídili očkování lidí nad 60 let, zdravotníků a pačovatelů včetně zdravotních škol. Já jsem měla jasno neočkovat se, ale co moje děti. Dcera pečovatelka, vnuk na zdravotní škole. V lednu r. 2021, kdy ještě ta stupidní vyhláška platila, dostal můj vnuk a všichni studenti dopis od ředitelky stř.školy zdrav., že se musí naočkovat. Ten dopis mám. Naštěstí moje dcera má v tomto stejné smyšlení a nechala vnuka(syna) přemístit na jinou školu. Většina ze třídy se nechala zapíchat. Něco šíleného. Myslím, že koncem ledna tuhle megelovskou vyhlášku zrušili.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

+DODATEK..
Nemohu si pomoci, ale zajímalo by mě, KDY se lidé chystají povstat a začnou se bránit! Cizí nacisté, kteří ničí planetu. Ve jménu Satana, jsou jejich „bohové“! A lidé tyto „bohy“ uctívají a NIKDY se jim nebudou klanět, ani nehnou prstem, aby je zastavili, ať udělají cokoli..

Více než milion kuřat je mrtvých poté, co na farmě Wabash Valley Produce v městečku Farina na jihu státu Illinois vypukl mohutný požár:

https://x.com/ShadowofEzra/status/1796210675938685192
= Další drůbeží farma v USA v plamenech, sabotážní akce se zaměřila na další uzly potravinového řetězce!!

A taky více než 4 miliony kuřat v Iowě budou muset být zabity poté, co byl na velké vaječné farmě zjištěn případ vysoce patogenní ptačí chřipky – pomocí fejku testu pcr!!!

Zdá se, že psychopati, mocní, si mohou dělat, co se jim zlíbí, a nikdy se jim v tom nepodaří zabránit! Místo toho se zdá, že lidé opravdu věří, že nějaké volby něco změní! Jako by se to někdy stalo nebo mělo stát! Jediné, co ukončí globlání terorismus proti lidem, tlačení válek, zabíjení Milionů lidí a totální zotročení, mRna .. je, když lidé zvednou zadky a něco s tím udělají, třeba nechají ty démonické šílence zavřít a ty největší by hned popravili! Jen s ukončením činnosti těchto šílenců se nemohou později pomalu vrátit! Ale nám se říká, abychom byli nenásilní, mírumilovní a klidní! Správně, zatímco miliony lidí jsou záměrně vyhlazovány biologickými zbraněmi, nařízenými jejich vlastními nemocnými vládami, chemikáliemi, dalšími vakcínami, válkami atd…

martin
martin
Odpovědět  CZkotas
1 měsíc před

Mě by zajímalo, kde se ,,pořád berou”, z jakých měst a jaké je věkové složení těch lidí, kteří ,,slouží” jako ti užiteční idioti, kteří dosud neprozřeli ani po plandemii Covidu, a stále si ,,nechávají sr.t na hlavu a ještě si v tom patřičně libují”, když tomuto a ostatním podobným realitě vystihujícím příspěvkům, dávají mínusové body. Neuvěřitelné!