Není to „jen“ tečka do Chorvatska

Přečtení: 5908

Psáno pro Echo 24 – 21.června 2021

Člověk je zvláštní tvor – čím banálnější rozhodnutí v životě dělá, tím více času mu věnuje. Vím to, donedávna jsem sám takový byl.

Dlouhé minuty se rozhoduje v restauraci, kterou z desítek pizz si dá, hodiny vybírá a prochází všechny parametry nejnovějšího foťáku nebo televize, které si chce pořídit, ale zásadní rozhodnutí, která na dlouhé roky mohou ovlivnit jeho život, vlastně neřeší.

Bez přečtení odklikne licenční ujednání na sociálních sítích a internetových službách, čímž dobrovolně prodá své soukromí, je schopen bez přečtení podepsat nevýhodnou úvěrovou, nebo leasingovou smlouvu, nebo dokonce bez detailnějšího výběru a propočtů, podepíše na základě krásně nablýskané reklamy a ujištění té „hodné paní na přepážce“, naprosto nevýhodný a drahý hypoteční úvěr na třicet let. Ale o co jde? Jsou to jen peníze – kdyby šlo o život, člověk se rozhodne přeci jinak. Nebo ne?

Sám jsem vždy bezhlavě věřil očkování, lékařům a potažmo i farmaceutickým firmám, které je tak rády zvou na semináře a kongresy, kde ten, či onen preparát do nebe vychvalují.

Přeci by lékař nebyl neinformovaný, lempl, nebo dokonce záměrně nelhal. Přeci by si farmaceutická firma neodvážila falšovat data a výsledky studií a klinických zkoušek.

Bohužel uplynulý rok mě přesvědčil o jediném velkém ANO! Ano, všechno toto by si bez mrknutí oka dovolili a ještě mnohem víc.
Ovšem je tu jeden rozdíl – co se dříve dělo v malém a pokoutně, teď vyhřezlo na povrch a děje se doslova v planetárním měřítku.
Lékaři zapomněli na většinu pouček, které se učili na školách a poslušně nastoupili do mašinérie – výše, rychleji, dále. Propůjčují se očkovacím maratonům podmínečně sválenou látkou, o které se často nenamáhají něco zjišťovat – přeci by jim „autority“ nelhaly.

Dostatečně pacienty nevyšetřují, nebo dokonce aplikují vakcínu v autě. Stačí si přibrzdit a stáhnout okénko a to vše uprostřed epidemie, kdy bylo celá léta normální neočkovat – to vše dokonce těhotným ženám a nově také dětem. A aby té zrůdnosti nebylo málo, nyní se dokonce uvažuje, že od dvanácti let, nebude potřeba souhlas rodičů. Cituji: „Bude se jednat o obvyklou záležitost a zákrok nezanechá trvalé nebo závažné následky“.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

A tomu obyčejný člověk přihlíží, a když to říkají v televizi a i paní obvoďačka říkala, že bude očkovat a dokonce snad i děti, tak na tom asi nebude nic špatného – to by si ty firmy nedovolily. No, ne?

Proč si dělat vrásky a hledat si sám nějaká data. Ale ono je to celé podobné, jako by člověk v řeznickém krámku hledal objektivní informace o veganství.

A naprosto zavádějící „tečková“ televizní kampaň, která by na jakékoli jiné zboží neobstála z důvodu naprosté neetičnosti a klamavé reklamy, běží nonstop na plné obrátky a nikdo se nad tím nepozastavuje. Právo už u nás více jak rok neplatí.

Není zvláštní, že ti, kteří před šílenstvím, které se děje varují a bijí na poplach, nemají ze svých postojů jakékoli výhody? Ba naopak – jsou ostrakizování a ještě dávají všanc své profesní jméno, ale cítí, že musí promluvit. A není zvláštní, že takových vědců a lékařů jsou tisíce po celém světě, aniž by se jakkoli domluvili?

To také nemá v historii obdoby.

A pak jsou tu ti, kteří naopak mašinérii podporují a přináší jim to jen samé výhody na výsluní zájmu. Pokud je vám vše jedno, alespoň toto by vám nemělo uniknout. Poměrně zarážející čísla přicházejí ze systému VAERS, který hlásí nežádoucí účinky a úmrtí po očkování ve Spojených státech:
https://www.openvaers.com/covid-data

Graf z léta roku 2021 – celkový počet nahlášených úmrtí v USA
Dnes je ale realita zcela jiná – z 5.888 hlášených úmrtí po covid vakcínách v roce 2021, jsme dnes na 34.678. A vážné vedlejší účinky jdou do statisíců – vše jen v USA.

Nevím, jestli se dříve jednalo o určitou „podreportovanost“, nebo kde je zakopaný pes, ale PATNÁCTINÁSOBNÝ nárůst úmrtí po očkování, jen v USA za půl roku, mi přijde poměrně zásadní, že by si zasloužil alespoň to, aby se lidé začali ptát, nebo si jen položili banální otázku „Cui bono“?

Nemluvě o faktu, kdy už i bigotní vakcinologové po pár měsících s „naprosto bezpečnou a odzkoušenou“ vakcínou couvají a doporučují očkovat pouze lidi nad 60 let.

Protože do 60 let je šance na nebezpečné krevní sraženiny stejná, jako šance na těžký průběh covidu. Ale vy ho samozřejmě nemusíte, narozdíl od vakcíny, vůbec chytit. U mladších lidí a hlavně dětí, je pak ten poměr ZCELA opačný v naprostý neprospěch vakcín. Co dodat…


Následky po očkování ve vašem okolí

Jaké máte VE SVÉM NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ, nebo rodině, nejhorší zkušenosti s očkováním? (Prosím, ne to, co znáte z doslechu, nebo internetu)
Můžete vybrat celkem až 3 možnosti


Nepřemýšlet, jen mít pokoj a vložit svůj život do něčích rukou – někoho, kdo „to“ už konečně vyřeší, abych měl pokoj, abych mohl zase do Chorvatska a děti konečně zase do školy. Ale ono to tu bylo vždy, jen nyní to opět vyhřezlo na povrch bez obalu – stopadesátikilový obézní cukrovkář se zničenými koleny chodil k lékaři. Sám se svým zdravím nic nedělal – proč by se namáhal. Lékař pomůže – lékař jenom v nejhorším vymění kloub v koleni, nebo dá bez práce prášek na bolest – „tečku“. A to stejné slibuje i teď, tak co!

Toto vše, je dle mého zcela naivní a krátkozraké. Kdo má ale nakonec pravdu, ukáže až čas, jen prosím nezapomeňte, že žádná „tečka“ na zpětné odvakcinování neexistuje.

Přemýšlejte prosím o svém životě a životě svých dětí, alespoň z poloviny tak, jak dlouho si vybíráte pizzu.

Psáno pro Echo 24 – 21.června 2021 – dnes, bych ale nezměnil ani čárku...

Český dokument – Tečkované příběhy
Britské Tečkované příběhy
Nesouvisí!

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

13 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
jara
jara
1 rok před

Co máte říci lidem,kteří věří doktorům jen lži: osmdesátník,3x očkovaný,skončil na několika nemocničních odděleních,nakonec s covidem. Lékařská rada:kdybyste nebyl očkovaný,už byste nebyl……..co dodat……

Zdeněk Šípek
Zdeněk Šípek
1 rok před

Většinová populace nemá inteligenci, vzdělání a čas, aby se v komplexních otázkách jako např. epidemiologie, vakcinace, evoluce a kolaps komplexních systémů orientovala.
Evropská kolonie je evidentně kanibalizována upadajícími USA, o Ukrajině vůbec nemluvě.

A teď trochu provokativněji: Jste ochotni si připustit variantu, že WEF, WHO, Davos, respektive Deep state vidí, že globální kolaps v důsledku omezených zdrojů a populačního overshootu je nastupující realitou a snaží se tak o řízený kolaps, kterému můžeme říkat třeba Great Reset a jehož součástí jsou mj. jisté iatrogenní zásahy?
Nakolik si myslíte, že je tato varianta pravděpodobná?
https://zdeneksipek.substack.com/p/evropsky-sachmat

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Přidám sem další zjištění, držte si klobouky, vše do sebe třetím rokem zapadá, jako ďábelské PUZZLE!

1) WHO vydává mezinárodní “pandemickou” smlouvu, která nutí všechny vlády zaměřit se na “dezinformace” v digitálním i fyzickém prostředí. Poté, co zavedla celosvětový lékařský (policejní) stát, pomáhala utajovat biolaboratoře (např. na okrajině) a výzkumy zaměřené na získávání funkcí (Fauci), prosazovala pasy vakcín (tečka nejen do Chorvatska), které segregují, zraňují a zabíjejí, nyní připravuje mezinárodní smlouvu, která by v celosvětovém měřítku uzavřela svobodu slova a vládní odpovědnost:
reclaimthenet.org/who-releases-international-pandemic-treaty-zero-draft-that-targets-misinformation-and-disinformation

2) WEF slibuje zákaz “nebezpečných” vajec po vědeckém objevu, že jejich konzumace přirozeně léčí (tedy údajně) ko*kovid:
newspunch.com/wef-vows-to-ban-dangerous-eggs-after-study-finds-they-cure-covid-naturally/

Takže, WEF a přisluhovači útočí na vejce (ptačí chřipka) tím, že je označuje za nebezpečná a smrtelně nebezpečná poté, co bylo zjištěno, že tato potravina s vysokým obsahem bílkovin přirozeně léčí ko*kovid.
= Riziko infarktu a mrtvice je skrze spásné genetické spásné “vakcíny” . Jde o to, že globalisticky orientovaní “vědci” tvrdí, že konzumace vajec může způsobit krevní sraženiny vedoucí ke smrti – což je příhodná zástěrka pro hordy “plně očkovaných” lidí, kteří na injekce umírají každý den. Oni tvrdí, že cholin, živina obsažená ve vejcích, nějakým způsobem přispívá k údajné srážlivosti krve v této superpotravině. Konzumace cholinu je prý důvodem, proč lidé všude na světě náhle a zdánlivě bez příčiny umírají.. JASNĚ A MĚSÍC JE VE ZNAMENÍ ŽLUTÉHO SÝRA A JÁ JSEM FANTOMAS 😀

3) Další, dnes a denně – tentokrát např. lékařka, která se nechala “očkovat” proti ko* kovid a chlubila se, že se “nic nestalo”, po několika měsících zemřela: twitter.com/goddeketal/status/1621487158619000832
A zemřela “po krátkém onemocnění, které nesouviselo s kovidem” – a to nedlouho poté, co se sama nechala “očkovat” proti kovid. Byla silnou zastánkyní očkování a před svou smrtí veřejně prohlásila, že se jí po injekci “nic nestalo”.
Dr. Oveta Fullerová řekla, že si vzala vakcínu a nic se jí nestalo… až na to, že je teď mrtvá.
pic.twitter.com/hTpPWJol3p
“They are very, very, very, very safe,” Fuller declared about the COVID jabs she helped get authorized.” = KARMA JE ZDARMA 🙂

4) Japonský lékař žaluje vládu za to, že odmítá uznat zranění a úmrtí způsobená “vakcínou” proti ko*kovid:
lifesitenews.com/news/japanese-doctor-files-lawsuit-against-govt-over-refusal-to-acknowledge-covid-vaccine-injuries/
= Japonská vláda se podílí na masivním utajování údajů, které ukazují, že ko*koid “vakcíny” ničí životy. A Dr. Masanori Fukušima se soudní cestou snaží tyto údaje zveřejnit..

5) Clevelandská klinika potvrzuje, že kovidové injekce systematicky Ničí imunitní systém, injekci po injekci, rok po roce:
expose-news.com/2023/02/08/cleveland-clinic-proves-covid-vaccines-destroy-immune-system/
= Clevelandská klinika, která se trvale řadí mezi nejlepší poskytovatele zdravotní péče ve Spojených státech, má k dispozici údaje, které ukazují, že čím více se člověk nechává “očkovat” proti ko*kovid, tím hůře funguje jeho imunitní systém..

6) Údaje CDC ukazují, že několikanásobné “očkování” může zkrátit očekávanou délku života až o 24 let.. (dva odazy):
medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full.pdf
expose-news.com/2023/02/08/cdc-confirm-c19-vaccine-knocks-24years-off-mans-life/
= Nejnovější zdravotní údaje australské vlády Nového Jižního Walesu (NSW) potvrzují to, před čím varujeme delší dobu: ko*kovid “vakcíny” způsobují AIDS vyvolaný očkováním (VAIDS), který člověka připraví o mnoho let života – a s postupem času stále více..
A např. v loňském roce bylo zjištěno, že průměrný dvakrát očkovaný Australan, který podstoupil první sérii očkování proti ko*kovid, má 10,72krát vyšší pravděpodobnost, že “chytí ko*kovid”, než jeho neočkovaný protějšek. V letošním roce je u téhož dvakrát očkovaného Australana 20krát vyšší pravděpodobnost, že onemocní, zatímco u jeho protějšků očkovaných třikrát a více je pravděpodobnost onemocnění nejméně 35krát vyšší…

Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

ľudia majú prirodzenú tendenciu jesť prírodné potraviny bohaté na živiny, prečo nás chcú nútiť jesť hmyz a umelé potraviny? Pretože pre ne je všetko zlé dobré. Vajcia sú v skutočnosti zdravé, nie nebezpečné.

jiri
jiri
Odpovědět  Zatial Nikto
1 rok před

Vejce se jedla od pravěku. Na vesnicích byly vejce od vlastních slepic skoro denně na stole. Nikdy se takhle neumíralo na sraženiny či infarkty

Anna
Anna
1 rok před

Co třeba pan Krčméry na Slovensku?
Jinak – zemřela maminka našeho deváťáka, rozsáhlá mrtvice. Snachy otec – mrtvice, přežil. Moje sestra – po třetí dávce – rozsáhlé záněty, následně úmrtí. Snacha – spont. potrat. Teta – momentálně v nemocnici, rozsáhlý zánět ledvin, srdce vynechává, čekáme. Manželka bratrance – rozsáhlý zánět slinivky, přežila jen díky opravdu tuhému kořínku. Drží dietu, velmi přísnou. Bratranec – těžký zánět žil. A takhle bych mohla pokračovat….

Marie
Marie
Odpovědět  Anna
1 rok před

Synovec, 26 let, zemřel po druhém očkování, nejsme nikdo ockovany, nikomu neřekl, že jde na očkování, nechal kvůli nové práci, kde na něj tlacili. Předtím cca měsíc byl na vyšetření srdce a výsledek zdráv. Na výsledek kompletní pitevní zprávy (má cca 4 řádky) jsme čekali 8 měsíců… Zánět srdečního svalu…

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Přesně. Já dodám, pokud uvážíme, že účelem injektáže exp. “vakcínou” bylo zabíjet a mrzačit lidi, lze ji považovat za úspěšnou. Lidé, kteří mají příznaky, jež popisují jako “dlouhý kovid”, téměř jistě trpí vedlejšími účinky způsobenými těmito injekcemi. Nikdo z lékařů to nepřizná, protože přiznat to znamená přiznat, že tahle injekce je nebezpečná.
Každý, kdo byl opíchán tímhle sajrajtem a nyní nelituje, že podlehl oficiálním lžím, neuvažuje jasně (spíše ale má dost možná už poškozený mozek).

jiri
jiri
1 rok před

Ministerstvo zdravotnictví by mělo vydat příručku určenou pro všechny oběti vakcinace. Přiručka pro oběti vakcinace je podobná příručce pro oběti atomového výbuchu, která je distribuována přeživším po jaderném výbuchu. Po diistribuci příručky by měli být zdravotnické organizace podporovány ve správné péči o vakcinované lidi.
Je nezbytné prošetřit vazby mezi nemocí/nemocemi a vakcinací. Biopsy testy by se měly provádět u nemocných lidí s podezřením na následky vakcinace.

zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

Priemerná dĺžka života infikovaného hrotovými proteínmi je oveľa nižšia ako u čistého, ktorého telo nebolo napadnuté týmito injekčnými jedmi. Prvý z nich má chronické zdravotné problémy, ktoré podstatne zvyšujú riziko predčasnej úmrtnosti.

„Vidíme zomierať 26-ročného muža. Ale ten 26-ročný má orgány ako 96-ročný. A pri 96-ročnom nás už vôbec neprekvapuje rýchla rakovina, neurodegenerácia alebo náhla srdcová smrť.
Verím, že htotový proteín pôsobí ako látka vyvolávajúca progériu (rapídne starnutie), ktorá sa cez endotel dostáva do všetkých telesných orgánov,“ hrotové proteíny z covidových vakcín prenikajú do všetkých orgánov, čo vedie k hyper-zrýchlenému starnutiu..

neočkovanému to telo spracuje a vylúči. Tým chudákom očkovaným ich telo neustále vyrába nové a nové hrotové proteíny. Problém môže byť napríklad dlhodobý pobyt v nevetranej miestnosti s veľa očkovanými pokope. Tomu je ideálne sa vyhýbať. Teda, pokiaľ sa dá.

Mirka
Mirka
Odpovědět  zatial nikto
1 rok před

To odpovídá tomu, před čím varoval na začátku tečkování dnes již zesnulý Dr. Vladimir Zelenko: “Očkovaní lidé by o sebe měli pečovat tak, jako by jim bylo devadesát”.