Nesouvisí!

Přečtení: 5245

Lidé to nechtějí slyšet, nechtějí to číst – už chtějí mít konečně od „toho covidu pokoj” – ale strkáním hlavy do písku se problém nevyřeší. Naopak! Protože to, co se děje kolem nás, je naprosto šílené a bezprecedentní.

Za celý loňský rok se u nás narodilo o 10% měně dětí, než je dlouhodobý průměr. To je stejné, jako by se v loňském roce v Praze nenarodilo jediné dítě…

Šestinásobně se zvýšil počet úmrtí pilotů společnosti Southwest Airlines a tam, kde se rodilo dříve jedno mrtvé dítě měsíčně, se narodilo dvanáct.
Lidé z pohřebních služeb v Americe vidí ohromný nárůst infarktů dětí – za svou praxi nepamatují, že by patnáctileté děti umírali na infarkt – dnes je takový případ klidně jednou týdně.

V Německu (ale i dalších zemích) se zvýšila úmrtnost – dle věkových kategorií – a to hlavně mladých lidí o 10% – 20%.

Nadměrná úmrtnost podle věkových kategorií

Když mluvím s lidmi na besedách, potvrzuje se mi to, co vyplnilo (a stále vyplňuje) více než 1500 čtenářů v následující anketě a co běžní lidé vidí okolo sebe.
Čtenáři tohoto blogu mohli vybrat až tři vedlejší příznaky.
Z toho vyplývá, že více jak polovina lidí má ve svém okolí někoho se zničenou imunitou a jsou neustále nemocní. Každý třetí člověk zná někoho ve svém okolí, kdo podle něho zemřel po očkování. Další třetina zná někoho, kdo má vážné onkologické, nebo trvalé a chronické následky.
To stejné potvrzují i někteří lékaři (kteří se nebojí mluvit…)


Následky po očkování ve vašem okolí

Jaké máte VE SVÉM NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ, nebo rodině, nejhorší zkušenosti s očkováním? (Prosím, ne to, co znáte z doslechu, nebo internetu)
Můžete vybrat celkem až 3 možnosti


Nebo například podle tohoto telegramového kanálu, kde jsou DENNĚ zaznamenávána podezřelá úmrtí, je doba od očkování velice často rok a půl.
Tedy v těchto dnech se zde objevují úmrtí lidí, kteří se „náhodou” očkovali v létě 2021.
Je to zcela šílené – když se na pár případů podíváte – je to jako přes kopírák.

Toto je výběr z telegramového účtu za poslední TŘI dny.

A hlášení na SÚKL? Prokázat úmrtí v přímé souvislosti s očkováním? Možná, pokud člověk zemře přímo v očkovacím centru s injekcí v paži, tak věřím, že je tak 10% šance, že se to přičte skutečně očkování. Že by se prokázal zbytek, je čirá naivita.

A toto vše jsou jen “drobné střípky” reality, která se kolem nás děje – ať na ni budete věřit, nebo ne. Nikdo neví, čím to je, ale vědci vědí NAPROSTO PŘESNĚ, že s očkováním ROZHODNĚ NE!

Nejsem konspirátor, nic nenaznačuji – SAMOZŘEJMĚ, jedná se zcela jistě o náhodné jevy, nebo případně klimatické změny… 

Nakonec, mě to vlastně může být úplně jedno – já a má rodina jsme v pořádku, protože jsme se téhle hře velikým obloukem vyhnuli a navíc mám svědomí čisté, protože se s kolegy ze Zdravého fóra snažíme dva roky marně volat POZOR!

Ale myslím, že především ti, kteří „to mají v paži”, by se měli začít možná opatrně ptát a ne strkat hlavu do písku, nebo stále naivně tvrdit „jak to skvěle funguje.” Ale co, je to jejich život a zdraví. 

Přeci by jim kapacity a vědci, tak jako mockrát v historii, nelhali…

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Pokračování textu a nárůsty úmrtí za rok 2022 Nesouvisí II a Nesouvisí III

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

19 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 rok před

….Fotbalisté stále kolabují, dostávají infarkty a dokonce umírají přímo na hřišti, jen během jednoho týdne a samozřejmě všechno dohledatelné, vysílalo se to živě…:
Ve středu při pohárovém utkání náhle zkolaboval 28letý brazilský hráč Zé Carlos z klubu Ferroviário.
Ve Španělsku zkolaboval na hřišti pětadvacetiletý srbský obránce Dragiša Gudelj a utrpěl zástavu srdce.
Obránce Pobřeží slonoviny v týmu RC Abidjan Moustapha Sylla, který bohužel zemřel poté, co zkolaboval během ligového utkání. Bylo mu pouhých 21 let. 
V Řecku minulý měsíc náhle zkolaboval bez jakéhokoli kontaktu s jiným fotbalistou dvacetiletý hráč z Karditsy a později v nemocnici zemřel. 
35letý trojnásobný olympijský vítěz nečekaně zemřel……..a mohl bych pokračovat..

Eva
Eva
1 rok před

V mém okolí už na kovid vzpomene jen minimum lidí. Prostě je to minulost a politici holt lhali jako vždy. Nemám pocit, že by to vnímali jako příznak diktatury. Jsem i slyšela “Vy neočkovaní pořád něco řešíte”.

Musím ale říci, že kolem mě nikdo očkovaný neumřel. Jedna kolegyně extrémní menstr. krvácení a omezenou hybnost paže. Na sukl to vyplnila, její lékař to odmítnul udělat, protože nesouvisí.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Eva
1 rok před

“extrem menstruace” je právě jeden z usvědčených prokázaných důkazů, že ten toxický sajrajt cílí na reprodukční orgány.. Vlastně koluje v těle a usazuje se, kde nemá co dělat.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

!EXPERT: Nattokináza detoxikuje Sproteiny z těla!
Celý článek: petermcculloughmd.substack.com/p/dissolution-of-spike-protein-by-nattokinase

Krátce přeložený důležitý obsah:
Dr. Peter McCullough, MD, MPH – nattokináza (přírodní enzym obsažený ve fermentovaných sójových bobech), je účinným prostředkem proti bílkovinám hrotu (nejen) z ko*kovid “vakcín”. Lidé, kteří se nechali “očkovat” se neustále ptají, co mohou udělat, aby “to dostali z mého těla”. To ho inspirovalo k napsání článku o nattokináze, který tuto látku označuje za nejůčinnější a veřejnosti dostupný “svatý grál detoxikace vakcíny covid-19″…
…nejlepší na tom je, že je relativně levná a prodává se bez receptu jako doplněk stravy.
Např. přes vyhledávač zboží, Heureka.cz: heureka.cz/?h[fraze]=nattokináza&o=3

Nattokináza je levná, široce dostupná a funguje.

“Nattokináza je enzym [který] se vyrábí fermentací sójových bobů bakteriemi Bacillus subtilis var. natto a je k dispozici jako perorální doplněk stravy,” vysvětluje McCullough. “Rozkládá fibrinogen, faktor VII, cytokiny a faktor VIII a byla zkoumána pro své kardiovaskulární účinky.”

+Všechny účinky Nattokinázy, ve zkratce: prevence vzniku krevních sraženin a zlepšení průtoku krve v cévách, silná fibrinolytická aktivita (rozpouštění krevních sraženin/trombů), antihypertenzní účinek (snižuje tlak krve) a pozitivní vliv při poruchách krevního oběhu, snižování hladiny lipidů, neuroprotektivní vlastnosti – má pozitivní účinky na nervovou soustavu (např. chrání mozkové buňky, zvyšuje prokrvení mozkových cév)..

+ Nattokináza je označována za jedinečnou přírodní složku, která má své místo v prevenci vzniku kardiovaskulárních onemocnění a měla by být využívána při prevenci a léčbě těchto chorob.
+ V přípravku buněčného lyzátu, který by podle něj mohl být obdobou příjemce “kovid vakcín”, vědci úspěšně prokázali, že proteiny hrotu se po vystavení nattokináze rozkládají v závislosti na čase a dávce.
+ Nattokináza úspěšně degradovala proteiny hrotů z vakcín v buňkách.
….

Lynn
Lynn
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Ono to kutečně funguje, čistí tepny, tím, že pomáhá při odstraňování plaku a rozpouštění sraženin. Žila jsem v Japonsku a natto mi docela chutná, k tomu sójová omáčka, silná hořčice s japonskou rýží.. Jsem stále pesimističtější ohledně šancí, že mnoho obětí z c-19 vakcín uvidí následující roky ještě vůbec naživu.

martin
martin
1 rok před

Současná vláda ČR a ředitelé nemocnic jsou těžce v klidu, to s vakcínami nesouvisí.
Prvořadým úkolem je přece pro zbabělce loajálnost a nadále chránit zahraniční farmaceutický gigant, který tady společně s bruselem ,,velí” a ještě pro jistotu vždy do kapes něco přihodí.

A proto napíchávání mRNA covid toxinu pokračuje v ČR i nadále, ale již jen 2 týdně, alespoň ve VFN Praha.
Kde zmizly všechny ty státní kontrolní ,,řetězce”, které měly zajistit aby se přesně toto nedělo?
Že by také nadité obálky, a na určených místech poslušné lidi?

Tak to nakonec vypadá, že farmaceutické očkovací hry budou beztrestně ukončeny až dojdou hráči.
A pak teprve přijde ta jejich konečná opakující se hra a nahnání ,,dobytka” na bojové pole? Aby pak lidem kteří přežijí, sdělili, že hrozí nebezpeči nového onemocnění a je proti němu se třeba nechat očkovat.

https://www.facebook.com/VFNPraha/posts/pfbid0N455RkYwA4CvceKj7WVZD3LLGwusfcvjzwvzBkBKykpQYHkGzunhG8AXpsxjbWh7l?__cft__%5B0%5D=AZXnuQdDY2vutHcj7THuJe9T–4pg19_JdGbp118L44D3PDvcbPX8JZaVCQyx1mACGB4LLNiC3PJ5MDl669l2NqLQWQNcPegMv18k9SsVCo9wjUuXIvD9MpsF6ll_XSivq_itLhRkYFZRirJUUgqQvcgO1CYPvvDGfekC9byDEN7pQMC6GDSehZgEtA0Yb0QSxbo1pSPRV6qD4NE_mYbXs5K&__tn__=%2CO%2CP-R

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  martin
1 rok před

ko*kovid byl marketingový trik s pornografií strachu a uchvácení moci za účelem prodeje falešné “vakcíny”. A falešná “vakcína” sloužila k odvedení pozornosti a testu shody, abychom si nevšimli všeho ostatního, co se děje (například mizení peněz, kdy hotovost zmizí do konce desetiletí, pokud nebudeme tvrdě bojovat, dále hyperinflace s nedostatkem potravin a vyhlídky na jadernou válku).

Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

+ pokračující válka, v pozadí instalace 5G a 6G sítí, !digitalizace! (nejen) ekonomiky…

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Mimo téma (nezabít), provedl jsem aktualizaci na ZF diskusním fóru v sekci:
“NÁVOD: Jak obejít cenzuru na internetu, zůstat anonymní a jak nejlépe zabezpečit počítač! (aktulizováno 2/2023)”
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=10&t=31&p=90#p90
(Zabránění únikům WebRTC, Zabránění únikům WebRTC, Ochrana před DNS úniky aj.)

CZkotas
CZkotas
1 rok před

A mezitím, aktuálně: stíhačky amerického a kanadského letectva používají drahé rakety k sestřelování narozeninových balónků a tvrdí, že tyto objekty “porážejí”, kdy vše je součástí masivní psychologické akce, která se snaží naznačit, že mimozemšťané napadají zemskou atmosféru a že mimozemská plavidla jsou sestřelována moderními proudovými stíhačkami.
Vynakládá se veškeré úsilí, aby se tyto “objekty” vykreslily jako záhadná, možná mimozemská plavidla. A všechno je to směšné. Kdy nad Kanadou byl sestřelen “létající objekt”. Tento objekt byl popsán jako “malý kovový balonek” (tj. narozeninový balonek nějakého malého chlapce naplněný heliem), který se vznesl do výšky..

Hele, představa, že by ubohé stíhačky mohly porazit technologii mimozemšťanů, je absurdní. Určitě nejsou tak hloupí, aby jejich UFO sestřelili vojenští pitomci z Kanady a Pentagonu! Dobrou zprávou je, že pokud Ameriku napadnou narozeninové balóny, mají účinný systém národní obrany 😀

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Pentagon včera přiznal, že vynaložil velké množství munice a peněz daňových poplatníků na obranu amerického vzdušného prostoru proti něčemu, co nebylo mimozemským plavidlem, ale obyčejnou vzducholodí – jinými slovy balón(k)em!
“mohly být jen balony spojené s nějakým komerčním nebo neškodným účelem”, uvedl mluvčí Rady národní bezpečnosti John Kirby. “Nevidíme nic, co by v tuto chvíli nasvědčovalo tomu, že se jedná o součást programu špionážních nebo vlastně o jakýkoli druh sběru zpravodajských informací proti Spojeným státům,”
= Ano, věděli jsme (teda doufám že my tady všichni), že to nebyli mimozemšťané. Ale nechali nás, abychom si to chvíli mysleli. Pěkné odvedení pozornosti od skutečných událostí.. A to vše s rozsahem chemické katastrofy v Ohiu, který je “utajován”! A to vše se dělo při sestřelování těchto “balónků”:
Dne 3. února, vykolejil ve městě East Palestine v Ohiu vlak společnosti Norfolk Southern, který ve 20 skříňových vagonech převážel několik nebezpečných chemikálií, a došlo k mohutné explozi. Uvolňování vysoce toxického plynného vinylchloridu však vytvořilo po celém městě fosgen a chlorovodík, přičemž několik lidí sdílelo na sociálních sítích fotografie a videa velkých oblaků..
Nejméně jeden místní novinář byl zatčen za pokus o reportáž z místa dění!

Nové informace: Plynová bomba s chemickými zbraněmi, kterou vládní úřady odpálily v Ohiu, byla samozřejmě úmyslným činem a zároveň zločinem proti lidskosti + životnímu prostředí. Viděl jsem záznam s akreditovaným odborníkem na likvidaci havárií s nebezpečnými materiály, který řekl, že tyto chemikálie neměly úřady nikdy zapálit.
Suma sumárum: Při hoření vinylchloridu se samozřejmě uvolňuje fosgen, chemická zbraň z první světové války, která při kontaktu s biologickými bytostmi mrzačí nebo zabíjí! Vlaková nehoda poskytla genocidním vládním agentům dokonalou zástěrku, aby v podstatě odpálili bombu s chemickými zbraněmi nad nejkvalitnější zemědělskou půdou nedaleko hustě obydlených měst. Celé povodí řeky Ohio bude v příštích letech zasaženo spadem, přičemž již nyní je hlášeno masivní vymírání a půda i listí budou zasaženy skutečnými kyselými dešti (kyselinou chlorovodíkovou), které vznikají při slučování produktů spalování vinylchloridu s vodní párou v ovzduší.
Média o tom všem většinou mlčí a předstírají, že skutečnou hrozbou pro lidstvo je oxid uhličitý!

–A jen tak doplníém, že před měsícem explodovala velká chemická továrna v americe v La Salle ve státě Illinois (poblíž Chicaga) a uvolnila obrovský toxický mrak manganistanu draselného. Tento vzorec chemických “nehod” se začíná podobat sabotážím v potravinářské infrastruktuře v usa, kdy za posledních 18 měsíců shořelo již více než 100 potravinářských zařízení–

== Není divu, že se většina lidí domnívá, že šlo o nehodu. Stejně jako věří, že “laboratorní únik” ko*kovid byla nehoda.
A zranění způsobená vakcínami jsou nehoda. Pokud jde o globální genocidu, žádné náhody neexistují. Všechny tyto věci se dělají záměrně s pevně stanoveným cílem globální genocidy a depopulace.
Zapomnětlivé (očkované) masy stále netuší, že jsou systematicky VYHLAZOVÁNY sérií (na)plánovaných katastrof ==

Proč teď? Hele, všechno tohle zní, jako by se tu vytvářel nějaký (další) příběh? Nikdy nezapomínejte, že vlády (po celém světě) neříkají nic, co nechtějí, abychom věděli, jsou zběhlí ve využívání různých agentur k vytváření falešných narativů a jejich vydávání za legitimní, aby dosáhly určité politiky..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Vystavení pouhé 1/32 miliontiny gramu DIOXINŮ je vaše maximální !celoživotní přípustná expozice! Při vykolejení a explozích se však uvolnila jedna z nejtoxičtějších látek, které člověk zná: dioxiny a v masivním měřítku..
“Neil Donahue, profesor chemie se obává, že řízené výbuchy uvolnily tuny dioxinů, které vznikají spalováním chlorovaných uhlíkatých materiálů. Vinylchlorid je špatný, dioxiny jsou jako karcinogeny ještě horší..”
Referenční dávka EPA pro dioxiny je 0,000 000 001 miligramů na kilogram tělesné hmotnosti za den (mg/kg/den). Tato “referenční dávka” je nejvyšší množství, které může jedinec pravidelně konzumovat, aniž by došlo k nějakému onemocnění.

= Dioxinová katastrofa se projeví v následujících měsících a letech. Dioxiny byly hlavní rakovinotvornou látkou Agent Orange používanou ve Vietnamu. Dioxin se také označuje zkratkou 2,3,7,8 a někdy se nazývá dibenzofuran nebo TCDD. dioxiny nejsou něčím, co odplouvá a degraduje; nejsou něčím, na co lze zítra zapomenout. Z chemického hlediska mají dioxiny strukturu dvojitého benzenového kruhu, což je činí extrémně odolnými a perzistentními. Studie ukazují, že dioxiny se v potravním řetězci hromadí v lipidech a způsobují poruchy lipidového metabolismu. Jsou také bioaktivní, narušují hormony a procházejí mateřským mlékem.
A napadla mě otázka – Rakovina, hormonální poruchy a další výrazné oslabení imunity budou nevyhnutelným důsledkem VS jen další zamaskování toxických a nebzepečných ko*kovid “vakcín”?

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

!!Celé rodiny už vykašlávají krev, trpí dalšími zdravotními příznaky po masivním toxickém mraku, který vznikl v důsledku železniční katastrofy v Ohiu (kdy se to snažili zakrýt plácáním o sestřelených UFO a objektech)!!

A bidet mezitím odletěl na okrajinu, aby jim dal dalších 500 milionů dolarů z daní.

Společnost Norfolk Southern údajně ODMÍTÁ zveřejnit, jaké všechny chemikálie a toxiny převážela ve vykolejeném vlaku ve východní Palestině.

Toxický mrak, který shazuje extrémně toxické dioxiny na rozsáhlé území obytných domů a zemědělské půdy, byl záměrně vytvořen otevřeným spalováním vinylchloridu, při němž vznikly vedlejší produkty hoření dioxinů, které jsou o mnoho řádů toxičtější a nebezpečnější než původní látka.

Někteří obyvatelé z místa havárie již hlásí, že v místních vodních tocích, odkud odebírají vodu z kohoutku, jsou patrné zbytky ropných látek a že trpí fyzickými příznaky, přestože jim federální a státní úřady tvrdí, že “vše je v pořádku”. Podle obyvatel v oblasti chybí i zvuky volně žijících zvířat – štěbetání veverek a cvrlikání ptáků, Divoká zvěř zmizela, atd.
Již někteří tamní lidé od incidentu trpí bolestivou nevolností a vykašlávají krev a nyní se obávají možnosti, že jim v budoucnu bude diagnostikována rakovina kvůli přítomnosti dvou známých karcinogenních chemických látek v ohnivém mraku, který havárie vyvolala.

“Den po vykolejení jsem začal mít příznaky, skoro jako kovid příznaky, jako by mi někdo tlačil na hrudník. Měl jsem velmi silný tlak. V průběhu dne to začalo být stále silnější. Měl jsem kašel, velmi špatný pocit v plicích a v krku. A následující den se to ještě zhoršilo. Pálily mě rty, nos a oči a měla jsem silný kašel.”

Jaké zdravotní problémy způsobuje expozice dioxinům?
1) Potlačení imunitního systému.
2) Neplodnost, samovolné potraty.
3) Extrémní hormonální poruchy.
4) Vývojové poruchy u kojenců a dětí.
5) Mutace DNA.
6) Rakovina.

Jedovatá plynová bomba s dioxiny, která byla právě vypuštěna nad Ohiem, je zároveň bombou s genetickou mutací, která zničí životy milionů lidí na několik generací dopředu.

zatial nikto
zatial nikto
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

“Najzarážajúcejšie je, že hlavné americké médiá nevenovali katastrofe žiadnu pozornosť. Prečo?”

“Hlavnými akcionármi prepravnej spoločnosti sú „JPMorgan Bank“ a najväčšie investičné fondy „Vanguard“ a „BlackRock“. To znamená, že nejde ani o pomyselnú konfrontáciu medzi „demokratmi a republikánmi“ – väčšina amerických elít, vrátane vlastníkov médií, je živená práve z týchto organizácií. Sú to vážení ľudia s povesťou a tu sa nejaká bedač sťažuje na zvracanie krvi a mŕtve kravy.”

martin
martin
1 rok před

Co jiného lze také očekávat, když evidentní úpadek, či degenerace většiny lidí, je již za posledních několik let díky masmédiální práci v podobě jedné pravdy a propagandy a západního konzumního stylu života, tak obrovská.
Největší problém a nepřítel pro vědomé lidi, je pak úpadek myšlení a nevědomost lidí tvořící soukolí fungování každého státního aparátu. Ať jsou to již zaměstnanci institucí a úřadů nebo zaměstnanci masmédií.

Níže taková malá ukázka práce otroků v rolích zaměstnaců KHS, kteří v roce 2023, pokutují právníky za nenošení roušek v době nouzového stavu, ale samotný fakt, že ti samí co je ,,úkolují” a platí je, do mnoha z nich nechali ,,narvat” pod nátlakem mRNA toxiny, otrokům na KHS ještě stále nedochází.
https://svobodazahumny.cz/nezarazene/tak-nam-khs-poslal-pokutu-za-pravni-rady-v-dobe-covidi/

Nedochází jim ani, že tento stát tady již prokazatelně spáchál genocidu vlastního obyvatelstva.
Pomalu a s klidem se také nechávají likvidovat. Má to pro ně malou dočasnou výhodu, jsou za to ještě odměněni.
Vakcínami to začalo a digitální hotovostí a nevlastněním ničeho to má skončit.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Na začátku (falešné) pandemie prý byly ve vzduchu miliardy částic z lidí, kteří kašlali, kýchali, mluvili, křičeli a zpívali, což by jistě způsobilo, že by každý nemaskovaný člověk chytil ko*kovid a nejspíš by na něj zemřel. Takový byl příběh ve všech mainstreamových médiích. VLASTNĚ SE TO DĚLO PO CELÉM SVĚTĚ!
Pak bylo vše odvoláno. Nejprve se říkalo, že masky nezabrání tomu, abyste “to” šířili, ale zabrání tomu, abyste ho dostali. Pak řekli, že podomácku vyrobené masky nejsou dost dobré, pokud je nenavrstvíte dvakrát a nebudou vám těsně obepínat bradu a obličej. Pak (docela) nedávno začali tvrdit, že fungují pouze masky N-95, což (byla) je vlastně také lež.. Masky nejsou všechny, jak se tváří, a většina z nich je zcela nepoužitelná, nemluvě o tom, že v ústech, krku a plicích uvolňují bakterie, což vede k závažným infekcím, včetně komplikací ko*kovid. Ups–falešná věda, falešná epidemie, falešné “vakcíny”. Kdo stále tvrdí opak, TEN LŽE!

Pár postřehů (níže) ko*kovid idiotismu, kdy kovidiáni (kult) neúnavně usilovali o to, aby byl každý člověk na zemi “plně” zasažen miliardami toxických prionů, které způsobují cévní sraženiny, myokarditidu, perikarditidu a rakovinu přepnutou na turbo. Pokud bychom všichni nedostali tato genově mutující očkování, která navždy změní lidskou DNA (k horšímu!), určitě bychom všichni zemřeli na tuto chřipku, tohle tvrdili A NÉ ŽE NÉ.. Pak každých pár týdnů tahle sekta couvla a odvolala další tvrzení, snažila se zamést stopy a přitom stále tlačila na posilující injekce, které měly zbývající potulné očkované zombíky dostat pod zem.
Řiďte se vědeckými poznatky, řekli. Řiďte se vědeckými poznatky, říkali to v TV celý den. Věda však dokazuje, že každá teorie, kterou si tahle sekta vymyslela, byla nesmyslná a která se ukázala být o nic smrtelnější než sezónní chřipka nebo silná rýma!!

Takže bez dalšího zdržování, zde je pár věcí, které nám kult kovidánů říkal, že musíme udělat, abychom nezemřeli, a které se postupně ukázaly jako naprostý nesmysl:
1) Vyhněte se používání hotovosti, protože se rozšíří ko*kovid (celosvětový plán přechodu na digitální měnu)
2) Všechny masky jsou užitečné, takže je noste vždy, uvnitř i venku (prakticky žádné masky nefungují a v ústech, krku a plicích se v nich množí bakterie, které pomáhají už tak falešným PCR testům vést k falešně pozitivním výsledkům postavené na falešné vědě)
3) “Vakcíny” zploští křivku, zabrání vám chytit ko*kovid, zabrání vám ho šířit a zabrání vám chytit “těžký případ” (všechny lži byly systematicky odvolávány, jakmile vyšla najevo pravda)
4) Za infarkt a syndrom náhlého úmrtí nemohou “Fauciho chřipkové injekce”, ale přece studené sprchy, pískání rozhodčích, videohry, toxické částice ve vzduchu a … nachlazení!
5) Uzamčení nás všechny zachrání před ko*kovid, přestože omezení pobytu v přírodě oslabuje náš imunitní systém
6) Remdesivir je lék volby, pokud budete hospitalizováni s těžkým případem, přestože Remdesivir decimuje funkci ledvin a sám o sobě je v podstatě rozsudkem smrti..
7) Hospitalizovaným pacientům s ko*kovid byly do průdušnice nacpány ventilátory, aby jim “pomohly dýchat”, ale 75 % pacientů, kterým byly nasazeny, do 4 dnů zemřelo a většina přeživších utrpěla trvalé poškození nervů!
8) Posilovače pomohou v boji proti variantám, říká se ovčanům, ale jsou naprosto k ničemu a nyní přispívají k chaosu neschopnosti imunitního systému podobnému AIDS
9) Všechna očkování proti ko*kovid jsou “bezpečná a účinná”, říkají fanatici kovidismu, ale to oni se chytají za hrudník a kolabují ze syndromu hrotového proteinu a SADS!!

Téměř denně přicházejí recenzované metaanalýzy a kovid ústrky, které vědecky dokazují, že všechny vládní a kovidánské “konspirační teorie” jsou právě takové, noo vymyšlené a každý, kdo naletěl těmto podvodníkům, za to platí svým zdravím nebo už zaplatil cenu nejvyšší – svým životem. Také se nejednou prokázalo, že nic takového jako “dlouhý kovid” neexistuje, je to primárně poškození zdraví z těchto experimentálních injekcí..

Nesouvisí! 🙂

CZkotas
CZkotas
1 rok před

“Lidé to nechtějí slyšet ..” = přesně tak, pro ně už ta kapitola kovid skončila, ale POŘÁD SLYŠÍM TY STEJNÉ naprogramované LŽI: KDYBY JSTE NEBYL OČKOVÁN, MÁTE TĚŽKÝ PRŮBĚH (A SKONČIL V NEMOCNICI) apod.

+ k tématu krátké video – nastaven čas u videa, stačí spustit/otevřít odkaz, viz:
youtu.be/MRidzGfAOmU?t=810
= Koler zde podal dobré informace kolem “vakcín + ko*kovid” (nejen z Číny. Je to video publikováno z dneška 13.2.).
Jen se připomenu, co je tady od začátku úplně padlé na hlavu je, to rozvrácení rodinných vztahů, sousedů, atp.
Cokoli, co jsem kdy komu pronesl/nadnesl/vynesl, okamžitě většina pochopila jako jakýsi “útok” a že to jsou doslova “blbosti a lži”.
Proto primárně řeším svou rodinu a ty, které jsem dokázal ochránit, protože:
Ovakcinovaní” jedinci mají mnohem větší pravděpodobnost, že padnou, než ti, kteří jsou čistí a geneticky neupravení…