Nesouvisí II – data úmrtí

Přečtení: 5875

Grafy úmrtí prostě nijak neošidíte – ty dokáží mluvit zcela zřetelně.

Zatímco v roce 2020 umírali POUZE starší lidé na nedostatečnou léčbu a strach z nové “chřipky”, mladých se to samozřejmě nijak netýkalo, i když se lidem účelově tvrdil opak (zelená šipka). Skutečný nárůst a stále stoupají trend v mladších věkových skupinách, ale nastal až v roce 2021…

https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps

Ještě šílenější je ovšem situace v Austrálii.
https://stevekirsch.substack.com/p/how-are-they-ever-going-to-explain

Pak tu máme bohužel Česko a za rok 2022 neuvěřitelný pokles porodnosti – o více jak 10 % – tedy za rok 2022 se narodilo o 12.000 méně dětí, než je obvyklé. Což je naprosto bezprecedentní – je to pro představu, jako by se v Praze, nenarodilo za rok 2022 ani jedno dítě… (Více na SMIS)

A nadúmrtí se u nás v prosinci 2022 zvýšilo na 23 % – a přitom tu už nebyl téměř žádný covid…

A ptát bychom se mohli: “Copak to asi působí?” – Opět samozřejmě – jedno velké NESOUVISÍ a jedno maličké NÁHLE…

A mimochodem, toto vám také není divné…?


Poměrně značně vypovídající je i stále trvající anketa z vašeho okolí…
Z ní vyplývá, že každý třetí člověk zná někoho, kdo po očkování zemřel, nebo má vážné onkologické onemocnění a každý druhý zná někoho, kdo má zničenou imunitu…

Následky po očkování ve vašem okolí

Jaké máte VE SVÉM NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ, nebo rodině, nejhorší zkušenosti s očkováním? (Prosím, ne to, co znáte z doslechu, nebo internetu)
Můžete vybrat celkem až 3 možnosti


Přečtěte si i předchozí text – Nesouvisí!

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

16 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Keringer Rene
Keringer Rene
6 měsíců před

Dobrý den, nejde mi hlasovat. Pole problikne, ale hlas nepřibyde.

Last edited 6 měsíců před by Keringer Rene
Bojka
Bojka
1 rok před

Očkování proti covidu-19 v Německu nepokračuje tak, jak by si epidemiologové přáli. Raketovým tempem tam přibývá pacientů, kteří si po vakcíně stěžují na zdravotní problémy. A kontaktní místo, kde je mohou hlásit, je nestačí přijímat.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/498190-lekare-v-nemecku-zahltili-pacienti-stezuji-si-na-problemy-po-ockovani-proti-covidu?campaignsrc=tn_clipboard

zatial nikto
zatial nikto
1 rok před

Nikdy nebola žiadna pandémia, napriek k tomu miliardy ľudí veria bludom. Nosia zbytočné masky, hoci neexistuje žiadny dôkaz o izolácii vírusu, a aj keby existoval – masky neblokujú molekuly nanorozmerov! Kam sa podela chrípka za posledné tri roky? Chrípka sa práve premenovala na C19! Zbytočný test PCR nemôže testovať žiadny údajný vírus alebo infekciu! Je to ďalší podvod! A nútenie ľudí, aby si dávali smrtiace injekcie proti zrážaniu krvi, ktoré už zabili milióny ľudí!

Lynn
Lynn
1 rok před

comment image

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Lynn
1 rok před

Jo, rozjíždí se to VE VELKÉM stylu..
comment image

Veronika
Veronika
1 rok před

Doporučuji zajímavý rozhovor s Mudr.Tomášem Furstem o obrovské nadúmrtnosti mladých lidí a poklesu porodnosti v Evropě. VZP ani SUKL nejsou ochotni zveřejnit data posledních dvou let i přesto, že na to máme právo ( zákon o svobodném přístupu k informacím ). Co mohu udělat jako občan?

CZkotas
CZkotas
1 rok před

POZOR !! Dr. Paul Cottrell – bude vypuštěna chimérická biologická zbraň složená ze: SARS + HIV + H5N1 (ptačí chřipka) !! POZOR

…vakcinační průmysl ve spojení s mocnými právě nyní plánuje další plandemii, která je podle některých názorů již plně naplánována a jen čeká na to, až nastane určený čas. Některé z největších očkovacích společností na světě údajně připravují své zbrusu nové experimentální injekce proti ptačí chřipce H5N1 pro lidi v rámci příprav na to, co Dr. Paul Cottrell tvrdí, že bude vypuštěna jakási chimérická biologická zbraň složená ze SARS, HIV a ptačí chřipky.

!! ONI UŽ MAJÍ “OČKOVACÍ” látky proti H5N1 na skladě a “v pohotovosti”, což znamená, že jsou připraveny k okamžitému nasazení !!

  • VÍCE V ČLÁNKU V ODKAZU NA ZF VÝŠE, který ještě doplním o další info..
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

comment image
Nová ptačí chřipka se přenáší na savce a způsobuje “zombie” chování.. Aktualizace o NOVÉ informace, v odkazu na ZF uvedeném výše!

..Podílely se na náhlé přenosnosti ptačí chřipky na savce virologické experimenty typu (fauciho) gain-of-function? Je vážně na obzoru nadcházející epidemie vysoce přenosné ptačí chřipky?…

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Chci dodat tohleto: ptačí chřipka neexistuje. Na této planetě neexistují nemoci, které by se přenášely z jednoho druhu na druhý. Nikdy se nepodařilo izolovat nebo identifikovat virus. Bylo to mnohokrát prokázáno (nejen) u soudů. Farmaceutická medicína je prostě genocida. Jde o strach, aby zabíjeli kuřata, zabíjeli naše domácí zvířata a tak dále a tak dále. Tohle (ptačí chřipka) je jen zase další divadlo, jako tomu bylo u ko*kovid.

Nikdy žádná pandemie nebyla, opakuji NIKDY a přesto miliardy lidí věří lživým kecům! A ko*kovid? Vzpomínejte.. A co (zatím) není, může být. Já jen upozorňuji na info a souvislosti. To je celé.

NAROVINU,mě tyhle “příznaky ptačího něco” přivádějí na myšlenku např.: elektrického nadměrného vyzařování nebo možná parazita aktivovaného anténami (skrze fuckcíny a testy, vždyť ty falešné pozitivní špejle dávali násilím i rybám atd.).

Podvod s ko*kovid byl vymyšlen s určitým záměrem, to vše ale odstrtovalo mnohem, mnohem dříve.. Kdy parta zlých lidí se rozhodla, že potřebuje něco, čím by mohla k smrti vyděsit světovou populaci; hrozbu, nebezpečí, které by jim umožnilo přesvědčit miliardy lidí, aby přijali totalitní světovou vládu atp..
Stejné je to s podvodem ohledně globálním oteplováním a nesmysl s recyklací zjevně dobře funguje, rozhodli se tedy, že bude lepší změnit název podvodu na “změna klimatu”, protože to jim dávalo více příležitostí obviňovat lidi ze špatného počasí..
Podvod s globálním oteplováním byl dlouhodobě fajn, ale nebyl dost děsivý. Potřebovali hrozbu, kterou by mohli všechny vyděsit, aby udělali přesně to, co jim řekli. Rozhodli se, že nějaká pandemie by se jim hodila… A mohl bych pokračovat.
V osmdesátých letech začali s AIDS a podařilo se jim zničit mýtus, že AIDS nás všechny zabije, takže zkusili různé druhy chřipek a s každou novou hrozbou svůj plán zdokonalovali… UŽ CHÁPETE KAM MÍŘÍM?
Koncem roku 2019 ..

Potřebovali se pustit do Velkého resetu a Nového světového řádu, jmenovat se do nové světové vlády a proměnit svou moc v miliardy a miliardy dolarů pro sebe. Proto se rozhodli, že jako hlavní hrozbu pro lidstvo využijí obyčejnou chřipku té zimy………

Jiri
Jiri
1 rok před

Již dva roky se v různých zemích světa řeší údajná ptačí chřipka, v důsledku čehož jsou vybíjeny velkochovy od USA přes Evropu až po nový Zéland.
Ptačí chřipka byla v posledních dvou letech natolik propíraná, že by nakonec mohla být ideálním kandidátem na další plandemii

Bojka
Bojka
1 rok před

Všechno co se objeví v běžných médiích, by mělo být považováno za lži, to média pomáhají dělat práci těch zlých. Propagovaný establishment + pravda jdou k sobě jako déšť a piknik na louce. Nyní se velmi rychle blížíme ke konci, jsme od cov-19 ve válce a důsledky jsou všude. Nepřítel bojuje o moc, zdroje, peníze a kontrolu.
My tady bojujeme o holý život-pravda je naší nejmocnější zbraní

Anonym
Anonym
1 rok před

Tohle je pouze začátek. Vždy se musela objevit další falešná pandemie, kdy ta první se jim povedla a další už neodolají. Další falešná pandemie bude samozřejmě pocházet od ptáků nebo zvířat a bude záminkou k likvidaci hospodářských zvířat, zavírání farem a vytlačování lidí do měst. Vrátí se uzávěry, masky a vznikne nová zázračná vakcína.
Se staršími lidmi, kteří jsou už tak zahnaní do kouta a zbavení občanských práv, bude generace Z a mileniálové nadále zacházet jako s odpadky.
Brzy hromadný run na banky, všude, celý systém se zhroutí, zapamtujte si, domino bude padat. Vůbec nepochybujte o tom, že banky Silicon Valley, Signature a Silvergate jsou jen první tři banky z dlouhé, dlouhé řady bank, které bude třeba nejen zachránit, ale které se v nadcházejících dnech, týdnech a měsících roku 2023 a dále v roce 2024 zcela zhroutí. Přes nepokoje, vyčerpání, mizení léků na předpis, nedostatek vody, potravin .. Covidové injekce budou nadále decimovat injektované osoby, protože bílkoviny s hroty ucpou jejich cévní systém a nanočástice budou v těle shromažďovat těžké kovy, dokud několik miliard lidí jednoduše nezkolabuje na selhání srdce, mrtvice a selhání velkých orgánů.

Už přichází run na banky. Pak přijde na řadu potravinová horečka. Pak dojde na zásobování pohonnými hmotami. Pak elektronika. Pak léky. Pak čistá voda.
Udělejte si vlastní finanční průzkum. Nepoužívejte Google.

Pravda není pouze v knihách, jsme programováni předem i filmy
Escape From New York Official Trailer #1 (1981) Kurt Russell, John Carpenter HDhttps://www.youtube.com/watch?v=10OoccK7dIw

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Anonym
1 rok před

Asi takhle, po rozsáhlém kolapsu bankovnictví budou vlády prosazovat digitální měny. Oni dostali skvělou příležitost, protože banky v USA a po celém světě stále krachují. Stejně jako dostali šanci a vlastně uspěli, v rámci DEPOPULACE u ko*kovid, celý svět je v průměru nad 60% ovakcinován.
Podle mě, roky 2024-2025 odhalí pravou tvář toho, co bude ještě následovat. Stále více to vypadá, že bychom se měli úplně stáhnout z bankovního systému a přejít na výměnný obchod nebo obchodování se zlatem/stříbrem. CENTRÁLNÍ BANKY VLASTNÍ A KONTROLUJÍ CENTRÁLNÍ VLÁDY. Sledování, sledování všeho a vyhodnocování. Pokud nebude dostatečně vysoké, přijdete o privilegia, nedostanete půjčku, byt, dům, auto…JÍDLO

MMF, IBM a Mastercard na něm pracují od roku 2019, tedy ještě před vypuknutím plandemie ko*kovid. A kryptoměny byly jen cvičením pro technologii blockchain..

IBM: Blockchain ve finančních službách – Kdy jsou stabilní mince užitečné? – Blockchain ve finančních službách (12. listopadu 2019, Autor: Andrew Munro)
Společnost Mastercard: KRYPTO A BLOCKCHAIN – Digitální měny centrálních bank (CBDC) – Umožnění nových typů plateb.
Do nějaké formy CBDC je zapojeno 90 % centrálních světových bank. Když uvažujete o digitálních měnách centrálních bank (CBDC), společnost Mastercard vám ochotně pomůže tyto nové měny prozkoumat, otestovat, zavést a zabezpečit. Jsme odhodláni spolupracovat s centrálními bankami na podpoře plateb v CBDC v naší síti.
MEZINÁRODNÍ MĚNOVÝ FOND (MMF): V SOUČASNÉ DOBĚ JE NA TRHU S CBCD K DISPOZICI VÍCE NEŽ 100 000 000 DOLARŮ: Stablecoiny, digitální měny centrálních bank a přeshraniční platby: Nový pohled na mezinárodní měnový systém – Poznámky Tobiase Adriana na konferenci MMF a Švýcarské národní banky, Curych (květen 2019 – 14. května 2019)

Co se stane, když většina obyvatelstva odejde z práce, až bude tato tyranie zavedena?

jiri
jiri
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Český průmysl má velký problém. Z Greendealu se stává Black deal. Vydrží to Češi tolerovat?https://paralelne.cz/2023/03/26/cesky-prumysl-ma-velky-problem-z-greendealu-se-stava-black-deal-vydrzi-to-cest-tolerovat/

Energetický expert Ivan Noveský rozebírá spotřebu plynu a elektrické energie za poslední období. Měli jsme štěstí, že téměř nebyla pořádná zima.
Průmysl potápí hlavně nekonurenceschopnost díky extrémně vysokým cenám plynu a elektřiny. Jaký vliv to bude mít v právě přicházející ekonomické a finanční krizi uvidíme již brzy.
Ševčík říká pravdu bez okolků, očištěnou o vládní propagandu. a to se dnes trestá!
Doufejme, že díky probíhající krizi, prázdným peněženkám a výpovědi z pracovního poměru češi brzy pochopí, že pravdu nejde donekonečna tutlat.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Uzávěrky? K ničemu! Masky? K ničemu!! Testy? K ničemu!!! A mohl bych pokračovat. A všechno bylo dokázáno a prokázáno.
comment image

A šance dožití osmnácti let u dětí se exponenciálně snižuje 🙁 Děti jsou to nejcennější, co máme a musíme je proto chránit!!

+Studie: Úmrtnost amerických dětí na všechny příčiny se rychle zvyšuje:
jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2802602
(..Úmrtnost ze všech příčin u dětí ve věku 1 až 19 let se v letech 2019 až 2020 zvýšila o 10,7 %. Tento trend pokračoval i v letech 2020 až 2021…)

Dodám jen, že “imigranti” nejsou vůbec nuceni nechat se očkovat ..

+ CDC zakoupilo údaje o poloze 55 milionů uživatelů telefonů, aby je mohlo sledovat během výluk ko*kovid:
100percentfedup.com/170582-2/
(..Podle smluv zaplatila agentura pro veřejné zdraví jedné firmě 420 000 dolarů a druhé 208 000 dolarů. Tyto kombinované výdaje ve výši 628 000 dolarů umožnily CDC přístup k údajům o poloze nejméně 55 milionů uživatelů mobilních telefonů v USA…)

Sledují také, kde se imigranti v ČR nacházejí, když jim dávají i zdarma telefony, paušály atp.. A na všechny jednou dojde, i na okrajince, nejednou jsem to (nejen) tady psal, jen si to ještě neuvědomují.. Jsme sledováni všude, kam jdeme, a vše, co děláme, je monitorováno. Proto nikdy nenosím tel. u sebe a leží z 95% doma.

A furt dokola.. Ta stejná korupce a bordel (nejen) u Pfizer a její kriminálních činností..
A ten samý Pfizer tady rozdával (samozřejmě za tučné zisky) spásné “vakcíny” !!
Společnost Pfizer stahuje lék na migrénu kvůli riziku otravy:
dailymail.co.uk/health/article-11869697/Pfizer-recalls-4-2million-drug-packets-risk-child-poisoning.html
(..Stažení z trhu, které 16. března zveřejnila Komise pro bezpečnost spotřebitelských výrobků, asi 4,2 milionu balení tohoto léku proti migréně nesplňuje požadavky na obaly odolné proti otevření dětmi, které nařizuje zákon o obalech pro prevenci otrav. Děti, kterým se podaří obal otevřít a spolknout tabletu uvnitř, se mohou otrávit..)

Proboha, kolikrát už byla prokázána Pfizer její kriminální činnost včetně minulosti !!

+ 7 dětí v Africe ochrnutých v důsledku očkování proti dětské obrně, které financovala Gatesova nadace:
childrenshealthdefense.org/defender/polio-vaccine-gates-funded/
(..Zdravotníci oznámili, že sedm dětí ochrnulo v důsledku obrny způsobené vakcínou spojenou s novou experimentální orální vakcínou..)

…proč není na Gatese vydán (už dávno) zatykač?

.. a pokračuje to, už tři roky žijeme v nějakém psycho světě. Jen se přeplo vypínačem z kovid na okrajinu. A to nezmiňuji ty západní vysmáté okrajince, kterých tady už bude pomalu k milionu. A co mě úplně ničí, jak vláda okradla důchodce a ty samé důchodce vidím usmívat se na ty západní vysmáté okrajince. A to nezmiňuji neustálé posílání hromady miliónů z našich daní do nejvíce zkorumpované zemi na evropském kontinentu, kterým okrajina samozřejmě je..

+ Varování před ovocem: 75% čerstvých (neekologických) produktů v USA (u nás v Evropě si myslím, že to bude podobné) obsahuje zbytky toxických pesticidů. Seznam nejhorších provinilců z hlediska množství pesticidů a jedů byly: kapusta, zelený salát a hořčice a feferonky a papriky.
Celý seznam “špatných” z marketů je tedy následující: 1) Jahody 2) Špenát 3) Kapusta, zelený salát a hořčice 4) broskve 5) Hrušky 6) Nektarinky 7) Jablka 8) Hrozny 9) Papriky a feferonky 10) Třešně a višně 11) Borůvky 12) Zelené fazolky 
A tady seznam čistých, tedy naměřené hodnoty ok, je následující: 
1) Avokádo 2) Sladká kukuřice 3) Ananas 4) Cibule 5) Papája 6) Sladký hrášek (mražený) 7) Chřest 8) Medový meloun 9) Kiwi 10) Zelí 11) Houby 12) Mango 13) Sladké brambory 14) Meloun 15) Mrkev