„Bezpečné a účinné” – kardio problémy a sraženiny

Přečtení: 9695

Zdaleka nejde jen o úmrtí, která se stále častěji dostávají i do mainstreamu – jde o tisíce lidí s více, či méně závažnými zdravotními problémy po očkování na covid, o které se systém nezajímá.
Jak by se také systém mohl zajímat, když je očkování „bezpečné a účinné”, takže tyto problémy samozřejmě oficiálně NEEXISTUJÍ.

Skvělé a přitom velice umírněné povídání s paní doktorkou Gandalovičovou (kardioložkou) a vedle toho video o ohromných proteinových sraženinách o kterých se už delší dobu mluví. Myslím že i naprostý laik rozumí, proč a co to v cévách musí působit. Ve společnosti bobtná skutečně ohromný a nedozírný problém, ale pssst, je to samozřejmě jen konspirace…

Další šokující video od britských balzamovačů a změny ohledně počítání statistik nadměrných úmrtí

Zde je odkaz na 1000 RECENZOVANÝCH článků (anglický originál) rozdělených do 118 diagnóz o tom, jaké konkrétní vedlejší účinky vakcíny mají + další video.

Zde text o 26% zvýšení úmrtnosti mladých v USA – data pojišťoven a další odkazy. (článek)


Série předchozích textů “Nesouvisí”

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

23 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
2 měsíců před

+ Po letech ignorování závažných bezpečnostních signálů u „vakcín COVID-19“ nechal úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) konečně provést bezpečnostní studii a blíže se zaměřil na dva závažné nežádoucí účinky, které postihují malé děti a dospívající: zánět srdce a záchvaty. V rozsáhlé kohortové studii zahrnující více než 4 miliony očkovaných dětí zjistil úřad FDA nárůst záchvatů u dětí ve věku 2 až 5 let. Agentura rovněž zjistila nárůst zánětu myokardu a osrdečníku u dětí ve věku 12 až 17 let…..

Pokračování, zde: https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=32&p=884#p884

CZkotas
CZkotas
3 měsíců před

“Které fytonutrienty nebo fytochemikálie mohou blokovat protein spike související se SARS-CoV-2?”
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&p=866#p866

jara
jara
4 měsíců před

Řada lidí v současné době trpí jak zvířata tzv. “long covidem”, prostě jsou absolutně vyřazeni z dřívějšího života, viz třeba tenhleten článek a ta diskuse od lidí tam:

https://www.seznamzpravy.cz/diskuze/audio-podcast-5-59-tisice-lidi-s-long-covidem-propadly-systemem-podcenili-jsme-to-rika-lekar-248200

Co je v těchto případech naproto šokující, je mlčení o vakcinaci a jejím vlivu na long covid, prostě tenhleten zcela základní parametr se vůbec nesleduje a neanalyzuje a jakákoli zmínka na toto téma ve veřejném prostoru je v tomto případě prostě tabu! Vlastně to až tak šokující není – vzhledem k tomu, jaký vaxbyznys zde v minulých letech kvetl, kolik “odborníků” z něj profitovalo a postavilo na něm svou kariéru a kolik lidí je k sobě natolik neupřímných, že si odmítají připustit, jak byli hloupí, když je tihleti experti napálili a potenciálně jim zničili zdraví. Jako je třeba tento pán v diskuzi pod článkem:

comment image

Před časem jsem diskutoval s jedním mladším chlápkem, byznysmen, velmi vysoký intelekt, ale taky prostě vševěd. 2x kovid, 3x opich, zruinované zdraví, je z něj troska, nemůže už dlouho pracovat, jenom lítá po doktorech nebo odpočívá. Když dostane trošku sílu, tak hledá informace a analyzuje zdroje. Ovšem u vakcín má jakýsi blok, už tedy dneska uznává, že mohou “ve výjimečných případech” dělat jakési potíže, ale jeho pohled není zdaleka objektivní. No a nedávno ho slyším říkat – mám imunitu v prdeli, všecko chytnu, potřebuju dobrou vakcínu, bezpečnější, Pfizer raději ne… no tak tohle je fakt asi konečná. Docela trefně shrnul v diskuzi pod článkem tenhle typ lidí jeden diskutující:
comment image

Ono ne že by ty informace a data nebyly k dispozici, třeba zde je už odkaz na 1000 peer-reviewed studií a článků k šílenostem, které vakcíny způsobují. Ti, kteří za tohleto svinstvo můžou, ale spolu drží basu, hubu a krok. Vědí, že pokud se v tom začně někdo pořádně šťourat, znamená to nejen konec jejich kariéry.
https://drtrozzi.org/2023/09/28/1000-peer-reviewed-articles-on-vaccine-injuries/

U nás se snaží dělat osvětu hlavne lidi kolem sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS, https://smis-lab.cz/ ), kteří s tím začali už za kovidu. Bohužel, je to těžký boj s větrnými mlýny, ta králičí nora různých Blatných, Válků, Prymulů, Vojtěchů, Hořejších, Helů, Maďarů, Chlíbků a dalších se zdá být bez konce…

Ale mávnout rukou a zapomínat na zločiny kovidismu se nesmí, s minulostí je třeba se férově vyrovnat, jinak si to stigma poneseme dále a u následujícího vakcinačního humbuku bude hrozit, že si minulost zopakujeme v ještě drastičtější podobě.
Lidi si přejí, lidi budou mít, proto si také zvolí již prověřeného vůdce…

Last edited 4 měsíců před by jara
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  jara
3 měsíců před

Na srač*komety nechodím a všechny je ignoruji. Ale tu diskusi jsem otevřel jen pro info a jo, každý třetí tam píše a takhle veřejně o tom, jak mu spásné fuckcíny zdraví vlastně zničily.
Ale nic to stejně neřeší, protože stále věří na podvodné testy, falešnou plandemii a cpou tam žvásty typu “jsem x krát očkovaný a prodělal jsem x krát kovid” prostě jsou to pořád idioti. Děje se toho prostě ještě asi málo.. Chápou jen špičku ledovce. Pořád je pro ně doba “kdy byl kovid” atp., dokud to nepochopí, nestane se nic.

Last edited 3 měsíců před by CZkotas
radeK
radeK
4 měsíců před

Nevím jestli to víte, ale papež František aktuálně nadále pořád prosazuje tyhle prokazatelně nebezpečné vakcíny a od samého počátku dával jasně najevo, že je zbabělcem, který se klaní každému propagandistickému nařízení a na vrcholu propagandy prosazoval výluky, mandáty, omezení sociálního odstupu a nakonec i očkovací pasy.
https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-denounces-anti-vaxxers-calls-covid-jab-refusal-an-almost-suicidal-act-of-denial/
Jeho vroucí víra v tohoto spasitele vakcín byla tak silná, že zavíral církevní bohoslužby, ohrožoval práva jednotlivců a požadoval konformitu s tímto nově objeveným náboženstvím..

Dodnes se návštěvníci Vatikánských muzeí, Vatikánských zahrad, papežských vil a Apoštolského paláce v Castel Gandolfo musí při vstupu prokázat zeleným průkazem, tedy digitálním očko certifikátem, který ověřuje, že daná osoba je plně očkovaná a má navíc i posilovací očkování. Osoby, které nepředloží zelený průkaz, se musí podrobit /podvodnému/ testu kovid-19 PCR, aby se ověřilo, že jsou negativní na kovid-19..
Kromě toho František stále vyžaduje ve všech uzavřených prostorách na území Vatikánu masky FFP2 a N95 a nepovoluje náboženské výjimky z očkování ani masky!

Jsem katolík, ale komunistu za papeže neuznávám. Nemůžete být komunistou a křesťanem!!

-PCH-
-PCH-
4 měsíců před

https://www.facebook.com/marien.machanova/posts/pfbid0edLHfTmWzgmuN8bzhigSz734TpbBcFqigNSWGP2b5GDBCvNegfVf2QvYpEBvGhRrl
S tímhle ať si to vyřeší lidé, co mu na to skočili a mají to za pár….. nasazení vakcín zvýšilo úmrtí..
hajzl jak otáčí, teče mu do bot..
comment image

Last edited 4 měsíců před by -PCH-
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  -PCH-
4 měsíců před

Přiznám se, že ty idioty (všechny) neznám, stejně jako chciválky. MSM ignoruji, stejně jako politické srá*če. Pro mě je to nula. Stačilo mi prvních pár vteřin co (jako všichni podplacení sráč*i) žvatlal :VS: co tvrdí (asi?) nyní. Ta sračinka si zachraňuje život a opouští titanic, tedy “ofic.narativ” a říká jen to, co my všichni tady už ale dávno víme a na co od začátku upozorňujeme.. Zaprodaný zkurv*ysyn a parazit. Nic jiného!!
PS: kterej další z těch sr*áčů ho bude následovat, až opona spadne..

Anonym
Anonym
4 měsíců před

Zpočátku se turbo rakovina se vyskytuje pouze u očkovaných, mám ve svém širším okruhu NEočkovaných tři přátele/známé, kteří zemřeli na poměrně náhlou rakovinu! Ne všechny z nich bych klasifikoval jako turbo, možná, u jednoho šlo určitě o problém s pochybnou péčí praktického lékaře. Existuje stále více důkazů o analýze živých krvinek, že nyní neočkovaná krev vykazuje podobné inkluze nebo zpochybněné krevní profily, jaké se původně objevovaly pouze u očkovaných. Vylučování COVID očkováním přechází z očkovaných na neočkované a postihuje ty druhé některými stejnými nemocemi jako ty první, přestože nikdy nepíchli ani jednu injekci. Je to téměř všude kolem nás. Lidé, kteří se nechali očkovat, mají jistě vyšší koncentraci Sproteinu, protože zřejmě neexistuje mechanismus, jak by ho tělo přestalo vyrábět, ale příliš mnoho lidí, kteří se neočkovali, se také potýká s významnými zdravotními problémy..

Patoložka Ivana Pavić (Chorvatsko) odhalila, že očkování zvyšuje riziko rakoviny o 52%. S Kirsch o tom vedl rozhovor s Pavičem, který si můžete prohlédnout níže:https://rumble.com/v4hfvww-pathologist-ivana-pavic-croatia-reveals-vax-increased-your-cancer-risk-by-5.html

Způsobuje vylučování očkovací látky i u neočkovaných osob vznik turbo rakoviny?

CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

+ Tucker Carlson v rozhovoru se Stevem Kirschem. Carlson v šoku z odpovědi.. 17 milionů úmrtí (cca 10min video):

https://rumble.com/v4hgmhi-tucker-17-000-000-mrt-na-covid-vakcnu.html

Alena
Alena
4 měsíců před

Jestli při tom testování zanášeli nějaké gelové čipy do mozku,tak možná i proto šli lidi jako ovečky. Tuhle teorii jsem slyšela na SV,ale moc tomu nevěřím.Spíš se hodně lidí odmítalo nechat furt drápat do nosu,tak radši šli na vakcínku.

CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

+ Vzpomínáte, jak jsem (nejen) zde informoval o tom, že Kanada nabízí nemocným (a unově chce i dětem) asistovanou sebevraždu?
comment image
Tak 37letá matka z kanadského Ontaria zůstala ochrnutá poté, co se nechala “posílit” injekcí proti ko*kovid. A jediné, co jí lékaři nabízejí jako řešení, je eutanazie..:
https://slaynews.com/news/canadian-doctors-admit-covid-booster-shot-paralyzed-woman-offer-euthanize/
Kayla Pollocková, která je zcela ochrnutá od krku dolů, říká, že její život se stal “peklem” poté, co si vzala posilovací injekci. Lékaři se jí to údajně snaží “vynahradit”, s odkazem na Pollockové ochrnutý stav, tím, že její život zastaví prostřednictvím kanadského programu lékařské pomoci při umírání (MAiD)…

…Ochrnutí, abyste zůstali v “bezpečí” před COVIDem…..v době, kdy se Pollocková rozhodla nechat se posílit, politici, úředníci z oblasti veřejného zdraví a v médiích šířili strach o nebezpečí nejnovějších “variant” a “subvariant” viru. Vyzývali všechny, aby spěchali na nejbližší lékařskou kliniku pro injekci
= NEPŘIPOMÍNÁ VÁM TO NĚCO?
Pollocková také vzpomíná, že byl kladen mimořádný důraz na to, aby se ti, kteří jsou nejvíce ohroženi “chycením covid”, nechali co nejdříve posílit…
Pollocková si vzpomíná, že po příjezdu na místo, kde se očkuje, pocítila instinkt, že něco není v pořádku. Tento pocit ignorovala a přesto 11. ledna 2022 injekci podstoupila..
= Za mě bohužel absolutně žádná lítost nad touto hloupou ženou.
TŘI injekce? Ne jeden, ne dva, ale tři? A cítila, že něco není v pořádku..

Pokud se ve Francii (a Kanadě) prosadí eutanazii pro všechny, nebude už dovoleno odmítnout zabít člověka/dítě, alias eutanazii.

Last edited 4 měsíců před by CZkotas
jiri
jiri
4 měsíců před

Znám pár lidí, kteří jsou dnes na alternativě a všechno chápou. Konkrétně třeba jeden známý, mladý ročník má neustále zdravotní problémy, právě tohoto typu, ale jinak to má v hlavě naprosto srovnaný, jen se mu rozsvítilo o pár vteřin pozdě. Kdybychom se tehdy znali, tak bych ho varoval. Stačilo by mě 5 minut, ale bohužel jsme se tehdy neznali.

jiri
jiri
Odpovědět  Jan Tománek
4 měsíců před

Ano, asi bude jeden z mála, zbytek co znám zapírá, jen on si to veřejně připustil tuhle možnost

zatial nikto
zatial nikto
4 měsíců před

Zaujímal by ma váš názor na totok -Prvé údaje zo Slovenska: Očkovanie proti covidu znižuje riziko srdcovo-cievnych ochorení. Čiže – „vakcíny“ sú – podľa Denníka N – „Dolinkovej“ mňamky na prevenciu srdcovo-cievnych ochorení – áno?!
https://dennikn.sk/3859754/prve-udaje-zo-slovenska-ockovanie-proti-covidu-znizuje-riziko-srdcovo-cievnych-ochoreni/
„Očkovanie proti covidu znížilo na Slovensku riziko diagnózy srdcovo-cievnych ochorení.Vyplýva to z analýzy, ktorú vypracovali analytici Inštitútu zdravotných analýz (IZA) na ministerstve zdravotníctva. Zverejnená bola tento týždeň. „Podľa našich informácií ide o prvú štúdiu tohto druhu na slovenských dátach,“ povedala pre Denník N Veronika Rybanská z analytického tímu Inštitútu zdravotných analýz. „V inštitúte sme sa téme covidu venovali už od začiatku pandémie a na rôzne súvislosti sme sa prostredníctvom dát pozerali už dlhšie. Údaje sme mali pripravené, ale táto konkrétna štúdia sa zrodila kvôli prebiehajúcej diskusii o súvislosti medzi očkovaním na covid a kardiovaskulárnymi chorobami,“ dodala analytička. Vydanie analýzy koliduje s publikovaním inej štúdie z časopisu Vaccine, ktorá naznačuje, že očkovanie proti covidu – v celkovej populácii – chráni pred zápalom srdca (myokarditída) či zápalom obalu srdcového svalu (perikarditída). Dôvodom je, že nezaočkované osoby, ktoré prekonajú covid, majú vyššie riziko závažnejších prejavov ochorenia vrátane srdcovo-cievnych komplikácií.

LynnN
LynnN
4 měsíců před

“Nesnažte se probouzet ty, kteří se nechtějí probudit. Je to nejen marná snaha, ale navíc tím ztrácíte čas a energii.”
Je potřeba neustále taky opakovat fakt, že 2/3 populace jsou postiženy nezvratnou debilitou: https://antivirus.22web.org/av/220413-dva-druhy-debility-proc-se-jinak-inteligentni-lidi-casto-chovaji-jako-totalni-idioti.htm?i=1
“Tito lidé nepostrádají schopnost myslet. Oni ji jen nepoužívají, nebo jí používají jen v určitých případech. Je to spíše neochota myslet. Dá se to vidět i jako mentální lenost. Ale má to specifický důvod, a to je slepá víra v autority. Tyto autority si přitom každý částečně vybírá podle svého, takže zatímco některým slepě věří, tak jiným ani slovo, i kdyby měli stokrát pravdu. Obecně se to ale projevuje hlavně jako víra v “oficiální” autority, tj. politiky, média, a kohokoliv, koho lidem tyto dvě skupiny podstrčí.
Autoritářská debilita je jednou z největších tragédií lidstva.”

palaidor
palaidor
Odpovědět  LynnN
4 měsíců před

velice výstižné , nejde o jejich probuzení , jsou posluhovači zla a líbí se jim to . Jinak řečeno , nezkoušej naučit prase zpívat , plýtváš svým časem a nasereš prase .

Last edited 4 měsíců před by palaidor
Viktoria
Viktoria
4 měsíců před

Děkuji za další informace, za to, že se nebojíte mluvit

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Viktoria
4 měsíců před

Já s tím bojuji od samého začátku, moc takových lidí, jako je i pan Tománek, neznám.

Přišel jsem díky tomu už o tři zaměstnání, když jsem řekl (a říkám stále) NE.
Ochránil jsem sebe a svou rodinu, své nejbližší, více jsem udělat nemohl.

Snažím se informovat na “naší svobodné alternativní séně”.
Protože, jen v informovanosti tkví naše skutečná síla!
Nás jsou miliony!! A toho jediného se ONI bojí – PRAVDY…

Nedůvěřujte vládě, Vyhněte se masmédiím, Bojujte proti lžím !!!

CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

Děkuji. Podělím se zde o nové zjištění – Úplný přepis (v Angličtině):
Sherri Tenpenny odhaluje 20 mechanismů poškození “vakcínou COVID”
https://www.naturalnews.com/2024-03-01-interview-transcript-dr-sherri-tenpenny-20-mechanisms-of-covid-vaccine-injury.html

“..V nedávném rozhovoru s Mikem Adamsem na Brighteon.com Dr. Sherri Tenpenny hovořila o svém rozsáhlém výzkumu nebezpečí vakcín Covid-19 a zdůraznila 40 mechanismů poškození způsobených těmito injekcemi. Mezi tyto mechanismy patří neurologická degenerace, pronikající krevní mozkovou bariérou, která vedla ke změnám osobnosti a narušení kognitivních funkcí u mnoha jedinců, kteří obdrželi několik dávek a posilujících vakcín. Výzkum Dr. Tenpennyho je založen na recenzovaných publikacích a časopisech a poskytuje informace založené na důkazech o nežádoucích účincích těchto vakcín…

..Ve skutečnosti právě vyšla nová nedávná studie velké studie, která hovoří o tom, že mechanismy poškození jsou nyní ještě lépe pochopeny, způsobují turbo rakovinu a potlačení imunitního systému…

..Z 20 mechanismů poškození se nyní rozšířilo (zatím) už na 40 mechanismů….

+ Připomínám info, kdy jsem si dal tu práci a sepsal:
“SEZNAM+ÚČINKY vědecky podložených PŘÍRODNÍCH ANTIBIOTICKÝCH a jiných léčiv, které pomáhají v boji (nejen) proti infekcím”
https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=11&t=184
S DNEŠNÍ AKTUALIZACÍ o “přírodní antimikrobiální přípravky” (rozhodně budu v tomto tématu ještě pokračovat a téma doplňovat).

 ..Proto doporučuji přírodní antimikrobiální/antibiotické=přírodní přípravky, které jsou bezpečnější a účinnější než ty, které vydává vaše místní lékárna..