Nesouvisí III – nadměrná úmrtí

Přečtení: 3724

Skvělé shrnutí a nová fakta o nadúmrtích, které se začínají objevovat téměř ve všech zemích světa – nikdo neví, čím jsou způsobena, ale všichni vědí, čím zaručeně NE! – prostě NESOUVISÍ!
Například v USA narostla úmrtnost v letech 2022 a 2023 o 26 % mezi 35 až 44letými, a o 19 % mezi 25 až 34letými. Obdobná čísla se objevují i v řadě západních evropských zemí.
Více dalších dat a informací v dokumentu – například jak nyní Anthony Fauci vypovídá před kongresem – a představte si, na nic z toho co říkal, si nyní pod přísahou nepamatuje…


Stále probíhající anketa z mého blogu, ze které vyplývá, že více jak polovina lidí u nás, má ve svém okolí někoho se zničenou imunitou a jsou neustále nemocní. Každý třetí člověk zná někoho ve svém okolí, kdo podle něho zemřel po očkování. Další třetina zná někoho, kdo má vážné onkologické, nebo trvalé a chronické následky. To stejné potvrzují i někteří lékaři (kteří se nebojí mluvit…)

Následky po očkování ve vašem okolí

Jaké máte VE SVÉM NEJBLIŽŠÍM OKOLÍ, nebo rodině, nejhorší zkušenosti s očkováním? (Prosím, ne to, co znáte z doslechu, nebo internetu)
Můžete vybrat celkem až 3 možnosti


Předchozí články: Nesouvisí a Nesouvisí II

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

31 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

COVID-19 vaccines and adverse events of special interest: A multinational Global Vaccine Data Network (GVDN) cohort study of 99 million vaccinated individuals(Vakcíny COVID-19 a nežádoucí příhody zvláštního významu: Mezinárodní kohortová studie Global Vaccine Data Network (GVDN) na 99 milionech očkovaných osob.)

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270?via%3Dihub

..Tato analýza z více zemí potvrdila předem stanovené bezpečnostní signály pro myokarditidu, perikarditidu, Guillainův-Barrého syndrom a trombózu mozkových žilních sinů. Byly identifikovány další potenciální bezpečnostní signály, které vyžadují další zkoumání..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
4 měsíců před

+ Všiml jsem si že se tomuvěnovali i na smis-lab, všem vřele doporučuji, malá ukázka:

4. Nežádoucí události byly sledovány jen 42 dnů po očkování. Jakékoliv události, které nastaly později, nebyly započítány. To je další důvod se domnívat, že v článku vypočtená rizika jsou velice podhodnocená.

https://smis-lab.cz/2024/02/27/kourova-clona/

Poté, co se mantra Safe&Effective stala neudržitelnou, bylo asi žádoucí zakotvit diskusi o prevalenci nežádoucích účinků co možná nejníže. Proti studii na 100 miliónech lidí (jejíž data nejsou veřejně přístupná) se totiž jen velmi těžko argumentuje. Covidisté tedy opustí bunkr s označením „Safe“ a velmi potichu se přesunou do palebné pozice „Nežádoucí účinky jsou poměrně vzácné“.

Bude zase pár měsíců trvat, než budou muset opustit i tuto pozici. Poté očekávám, že se mnozí převlečou do civilu a zmizí v davu, takže za pár let už nepůjde najít nikoho, kdo by veřejně hájil nezákonný, nevědecký a nemorální nátlak na „očkování“ experimentální genovou terapií, jejíž závažné nežádoucí účinky zvolna pronikají do širšího povědomí veřejnosti.

-PCH-
-PCH-
5 měsíců před

Jsem s ockovanymi v kontaktu kazdy den, po kontaktu vzdy vetram a sprchuji se, ne kvuli te injekci, ale proto, ze jsou vecne nemocni, kaslou, psikaji, prskaji a citi se vycerpani.

Jsem takhle taky kdysi byval nemocmy, ted uz jsem se vsak vice nez patnact let nenechal naockovat, a vsechny neduhy doslova vymizely..

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  -PCH-
5 měsíců před

Asi takhle. Pro nás, kdo hledáme info a čteme, pro nás, kterým nestačí jediný “ofic. narativ” nic nového, ale..: Dokumenty FDA a společnosti Pfizer ukazují, že vylučování “vakcíny” ko*kovid je SKUTEČNÉ:

https://www.theepochtimes.com/health/covid-vaccine-shedding-is-real-fda-and-pfizer-documents-are-proof-clinicians-5588819

= Všichni ti užiteční idioti, kteří jsou “plně očkováni” proti idiotismu ko*kovid, přenášejí tyto jedy na ostatní prostřednictvím kontaktu nebo těsné blízkosti, což ospravedlňuje všechny ty nezávislé výzkumníky! Těch důkazů je už tolik…

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

+ „Takové sraženiny jsem v nikdy neviděl!“ Lékař zveřejnil video:
https://www.ac24.cz/wp-content/uploads/2024/02/ssstwitter.com_1708294416572.mp4

..Nemohu to říct s jistotou, ale začal jsem to pozorovat až na začátku roku 2021. Bohužel stále nacházím podivné sraženiny u mnoha těl…

+
comment image

!Článek 4 byl skutečně přijat “ve druhém hlasování”, což znamená, že Francie je nyní lékařskou diktaturou, kde obyvatelé a občané musí brát předepsané “léky”, které jim vláda dává – a to se souhlasným úsměvem!

Francouzská vláda právě schválila zákon, podle kterého se za odmítnutí injekční aplikace “vakcín” s mRNA (modRNA) ukládají pokuty a vězení. Za porušení hrozí pokuta 45 000 eur a až tři roky odnětí svobody.

“Nebude tolerovat žádnou kritiku léčebných postupů, které budou státem doporučovány nebo se stanou povinnými,” napsala na Twitteru doktorka Kat Lindleyová. “Každému, kdo se odváží tyto terapie otevřeně kritizovat, budou hrozit pokuty a vězení.” “Je to katastrofa pro zemi, kde většina občanů už neposlouchá propagandu vakcín. Čekají nás sociální nepokoje.”

= Je to extrémně fašizující. kdy členové WEF a další političt=i srá*či prosazují své zvrácené myšlenky, téměř všude a ve všech zemích! A pro nás lidi, bez ohledu na to, v kde kdo žije, je zásadní, abychom se ozvali a vystupovali proti takovýmto věcem. Nejen to, ale také pojmenování a vyvolání každého fašisty ve vládě, který takové věci podporuje!! Vaše vláda je nelegitimní, nemusíte ji poslouchat!!!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
5 měsíců před

V tělech zemřelých lidí, kteří zemřeli na syndrom náhlé smrti (SDS), začaly pohřební služby v USA a po celém světě v posledních 3 letech nacházet něco neuvěřitelného. Jedná se o proteinové sraženiny, dlouhé elastické sraženiny, které ucpávají nejen žíly a cévy, ale dokonce i hlavní tepny. Nikdy předtím patologové a pohřební balzamovači, kteří připravují těla k pohřbům a vyplachují z těl krev, aby těla byla zachována do pohřbu bez biologických změn, něco podobného neviděli. V krevním oběhu jsou několik centimetrů dlouhé tkáně, které ucpávají průtok krve v cévách a s největší pravděpodobností jde o příčinu úmrtí těchto osob..

A podle první teorie jde o chybnou transkripci mRNA šablony z vakcíny, kdy 90% času ribozomy překládají šablonu korektně a vyrábějí spike proteiny, ale v 10% případů tyto mRNA šablony vygenerují aberantní, čili nesmyslné řetězce proteinů, prostě chuchvalce, které ucpávají cévy a dokonce i tepny! A cca. v 10% případů šablony mRNA začnou vyrábět nesmyslné aberantní chuchvalce proteinů! Druhou teorií, která přímo souvisí s mRNA vakcínami, je podezření, že vytvořené spike proteiny, které jsou vyrobeny podle mRNA šablon, jako vedlejší jev útočí na výstelky cév a tepen.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
5 měsíců před

Něco je např. tady, odkaz na celé video YT:
https://www.youtube.com/watch?v=4rAoqhTUU0g

Patologové a balzamovači mají problémy s výplachy těl zemřelých od krve, protože tepny a cévy jsou ucpány.. V pořadu Dr. Johna Campbella to odhalil matematik a analytik Tom Haviland.

Ten doktor Campbell je ze staré školy, dává si pozor na slova, jinak by dostal už dávno ban. Je to skvělý rozhovor. V CZ titulky jen zkrácená verze 9min tady:
https://rumble.com/v4evshw-v-tlech-zemelch-lid-se-zaaly-objevovat-obrovsk-proteinov-sraeniny.html

Na konci toho videa říká, že to vypadá, jako by se to odtrhlo od stěn cév, tohle mě dovedlo i na myšlenku se spojením s Dr. Andreas Noack. Pamatuji si, jak tam na něj vtrhli v tom přímém přenosu, kdy to běželo on-line, kde rozebíral nanožiletky ve “vakcínách”..
(German chemist Dr. Andreas Noack found DEAD after exposing presence of graphene hydroxide in covid)

Nás čistých a geneticky neupravených je stále 20%, to i dle Pekové stačí k zachování slovanského genofondu…

Ještě dodám, že ty Sproteiny rostou i po smrti “pacienta”, což už taky dříve bylo prokázáno!

Sledoval jsem Campbella během covidu, předložil kvalitní data…zpočátku slepě podporoval očkování. Také jsem psal v komentářích pod videi, kde jsem poukazoval na nadšení spojené s naprostou slepotou vůči realitě.
A dnes, když je naprosto jasné, že data nelžou, že očkování je zločin proti lidskosti, pochopil.-.-.

+ Jak fungují ty ribozomy atp. rozebíral už dříve např. pan Turánek.

+ Podle infowars viz odkaz – zprávy – existují důkazy, že lidstvo bylo infikováno hromadným očkováním populace covidovými injekcemi vybavenými špičkovou sledovací nanotechnologií!
comment image
https://www.infowars.com/posts/evidence-shows-biological-id-system-has-already-been-deployed/

= Ze Zjevení 13: „A druhá šelma udělala znamení na pravici nebo na čele každého člověka, velkého i malého, bohatého i chudého, svobodného i otroka; a nikdo nemohl kupovat ani prodávat, pokud neměl značku.“

-Chtějí se ujistit, že jste dostali injekci. Ať už napřímo nebo vylučováním od očkovaných na neočkované-

…Koncem roku 2020 a začátkem roku 2021 si lidé v různých zemích po celém světě všimli pouličního osvětlení vyzařujícího fialové světlo, barvu UV světla. Výzkum tetování s kvantovými tečkami financovaný nadací Billa a Melindy Gatesových umožnil určit, zda byl člověk očkován nebo ne, začleněním fluorescenčních lékařských informací do vakcín.
Šlo o neviditelné infračervené tetování, které se vtiskne pod kůži a později jej lze přečíst speciálními chytrými telefony…

Last edited 5 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
4 měsíců před

A těch informací a faktů neustále přibývá, že celá “OPERACE KOVID” neskutečně smrdí lží, pokrytectvím a nenávistí vůči lidem.. A nikdy z boje za pravdu neuhnu!!

+ Americký Červený kříž se ptá potenciálních dárců krve, zda byli “očkováni” proti COVID: Pokud ano, nejprve nám zavolejte, abychom zjistili, zda jste stále způsobilí.

https://twitter.com/DC_Draino/status/1759988876301516913
https://twitter.com/scrowder/status/1760381909887234167

Jediný způsob, jak si může být příjemce krve jistý, že darovaná krev je čistá, je, “pokud daruje krev sám za sebe nebo pokud má člena rodiny, který je ochoten ji za něj darovat.” potvrdil zástupce. Kromě toho zástupce červeného kříže také připustil, že někteří lidé, kteří před několika lety dostali “vakcínu” proti koronaviru Wuhan (COVID-19), “stále pociťují některé typy příznaků”, což je (údajně) důvod, proč se RapidPass v aplikaci ptá na Q79. Jako jeden z příkladů byla uvedena plně očkovaná žena, která se přihlásila k dárcovství krve, ale byla považována za nezpůsobilou k dárcovství, protože nyní trpí trvalým zvoněním v uších jako vedlejším účinkem očkování proti COVID.

= “Kdyby očkovaná krev nebyla zkažená, Červený kříž by se před darováním krve neptal, zda jste se nechali očkovat – Konec”

Shrňme to:
#1. “Kovid injekce” jsou zodpovědné za podivné, bílé, dlouhé a vláknité “bílkovinné” sraženiny, které byly nalezeny v cévách lidí “očkovaných”
#2. “Kovid booster injekce” poškozují T-buňky, čímž blokuje vaše tělo v boji proti rakovině a mnoha dalším a dalším infekcím
#3. Podle vědeckých výzkumů založeného na důkazech se zjistilo, že mnoho smrtících šarží “očkování” proti je kontaminovaných a smrtelně nebezpečných (účel?)
#4. “Kovid injekce” nikdy neprošly odpovídajícím bezpečnostním a toxikologickým testováním v souladu s dříve zavedenými vědeckými standardy
#5. Oblíbená loutka a šarlatán Dr. Paul Offit v USA (který vytvořil dříve nejnebezpečnější vakcínu všech dob, Rotateq Rotavirus), také odmítá “Kovid injekce” s obavami z… počkejte si na to… srdečního selhání (to nevymyslíte)
#6. Polovina všech ovcí očkovaných “Kovid injekce” bude podle výzkumů (z celého světa) ve svém těle navždy vytvářet toxické bílkoviny napodobující priony; jinými slovy, většina polovina očkovaných je doslova chodící továrnou na biologické zbraně!
#7. “Kovid injekce” vytvořily trojkombinaci smrtícího “spojenectví”, které způsobuje strašlivé, nepředvídatelné a smrtící vedlejší účinky ze smrtící kombinace grafenu, mRNA a nanotechnologií!

Ne, virus stále neexistuje a nikdy neexistoval! Žádný důkaz izolace jen hysterie prostřednictvím masmediální propagandy, lží a úmrtí a příznaků z mnoha jiných důvodů! Dokud bude existovat přetrvávající vyprávění o viru, skutečnou pravdu nikdy nenajdeme! Hadí jed, nano-tec, grafen v injekcích způsobil všechna úmrtí a příznaky u očkovaných lidí, které vidíme. “Léčba” falešného viru covid zabila statisíce lidí, s midalozamem, remdesivirem, ventilátory a toxickými koktejly léků navrch – deklarovanými jako “1. vlna”! A zatím si stále stojím, nic nenasvědčuje totiž o opaku, kovid byla a jen jedna veliká převeliká lež….

Last edited 4 měsíců před by CZkotas
Jiri
Jiri
5 měsíců před

Moderna už zahajuje zkoušky nových injekcí mRNA proti rakovině, jak ironické.
https://100percentfedup.com/moderna-begins-trial-for-new-mrna-vaccine/
Mezi nežádoucí účinky covid19 vakcín patřily například rakovina (turbo), spontánní potraty a porody mrtvého plodu, různé srdeční problémy, krevní sraženiny a další. Jen si představte, jaké nové problémy způsobí jejich nová mRNA vakcína proti rakovině, kterou vlastně sami pomohli způsobit. A Moderna byla před covid humbuem krachující firmou, která léčila rakovinu, Moderna byla od samého počátku podvodná operace. Za těch deset let nevyléčili ani jednoho pacienta!
Neberte si žádné injekce jakéhokoli druhu. Jakákoli injekce. Stejně jako kortizon, tetanus, antibiotika by mohla být naplněna mRNA, která zraňuje, zabíjí miliony, globálně. Big-Pharma říká, že “m” znamená messenger. Ale skuteční odborní vědci zjistili (např. Turánek), že “m” ve skutečnosti znamená “modifikovaný”. Modifikuje vaši RNA/DNA!!Dokonce i anestetikum může mít v sobě obsaženou mRNA nebo nějakou jinou toxickou látku. Uvidíme, jestli se většina lidí probudila kvůli injekcím od Big-Pharma.

Neexistuje vlastně ani jediný “úspěšný” případ, kdy by úmrtnost ze všech příčin po zavedení očkování proti covidu klesla – proč tomu tak je? Odpověď je, že očkování covid nezabraňuje úmrtí, ale spíše ho způsobuje. Výrobci vakcín už před lety věděli, jak toxické vakcíny jsou. Jejich skutečné výsledky testů byly zameteny pod koberec.

Přemýšlel jsem o všech těch naivních důvěřivcích, kteří si myslí, že jejich lékaři jsou neomylní. Jeden z mých bratrů patřil do této kategorie. Jeho lékař byl ‘geniální’ a řekl mu, že ‘vakcíny jsou bezpečné’. Vzal si třio očkovací vakcíny … a dlouho jsem o něm neslyšel. Řekl mi naposled, abych mu přestal posílat další informace. Poslal jsem mu spoustu informací o tom, proč by si neměl vzít vakcínu covid. Vždycky jsem mu to vysvětliloval. Je mnoho dalších lidí, kteří si myslí to samé. Podle mého názoru se jedná o lidi, kteří v průběhu let dostali příliš mnoho vakcín.

Odborníci jsou zmateni = protože jsou za to placeni. A “jen plní rozkazy”, rozhodnutí FDA už umožňuje, aby výzkumné studie nyní procházely bez informovaného souhlasu..

P.A.Semi
5 měsíců před

To, že mají ve Světě zvýšenou úmrtnost, zejména v USA, UK, Benelux, neznamená, že my ji máme zvýšenou stejně… Ono to bylo vidět, že čím dál od výrobců, tím méně to bylo škodlivé… Měli jsme štěstí, že jim to “vyčpělo” při dopravě, ale plánovali to horší…

Viz u nás statistika úmrtnosti z dat ČSÚ, kombinováno s daty o Covidu z MZČR:
https://pi-alpha.org/CSU
Loni 2023 už naprosto v normálu… Zdánlivě… Akorát mladší ročníky mají nižší úmrtnost než obvykle, jak se dá čekat po epidemii, ale starší 75+ mají dosud zvýšenou úmrtnost, cca o 100 lidí týdně nad průměr 2011-2019

Viz také, jak “Covid” propukl vždy po novém kole očkování, zřejmě protože ti očkovaní jsou odolnější přenašeči…
https://pi-alpha.org/Covid_Continents

πα½

Marta
Marta
5 měsíců před

Dobrý den, pracuji téměř 30 let v paliativě jako sestra. Od jara roku 2021 jsme zaznamenali proměnu v průběhu terminálního stadia rakoviny (u očkovaných kovidem). To, co bylo dříve výjimkou – tzv. turborakovina, nereagující na léčbu, hned s metastázami, nebo multiplicity, dříve u našich pacientů několik případů za rok, od té doby se poměr úplně otočil. Tzn. mnoho případů s turborakovinou, málo pacientů po dlouhodobé onkologické léčbě nebo po recidivě onemocnění, kde onko léčba již nepřinášela prospěch. Jak čas plyne, neznám snad už nikoho ve svém okolí, kdo se nechal naočkovat, aby se u něho nevyskytly alespoň nějaké obtíže. Zpočátku to byla spíše náhlá úmrtí, infarkty a turborakovina, nyní, tj. téměř 3 roky po o. vidím, že mnozí jsou stále nemocní, neustále se jim opakují respirační onemocnění, opakovaně jsou na antibioticích, mnozí se stali alergiky, astmatiky a hodně ještě poměrně mladých lidí – 30-40 let řeší obtíže s vysokým tlakem a jinými kardiálními problémy. Také vidím u lidí nárust depresí. Také si nemyslím, že by se obtíže netýkaly i neočkovaných. Očkovaní “něco” šíří. Záhadně páchnou, i když musím konstatovat, že s časem vyčpívají (Bohu díky! To byl hrozný smrad.) Nicméně již v roce 21 jsem si sepsala celou plejádu účinků na zdravého jedince. Pravidelně si je “nosím” z práce domů. Odeznívají po několika dnech bez kontaktu s očkovanými. Snížila jsem si úvazek na půl a pracuji pouze polovinu týdne. Den až tři se léčím a když jemi dobře, můžeme začít nanovo….

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Marta
5 měsíců před

To “očkovaní” a shedding skrze opíchance .. = je to velmi reálné, důkazy jdou do řádů stovek. Důležitá je prevence a téměř denní detoxikace organismu, jiné řešení neexistuje…

Martin Jan
Martin Jan
6 měsíců před

Vidíte, ani jsme se nenadáli, kovid nedořešili , veškerá zvěrstva a příkoří eskalují a máme zde připravenu DISEASE X, NEMOC X, která pojedede ve stejném kovidovém scénaři. Do května bude přijata pandemická smlouva, WHO převezme kontrolu nad námi všemi kolem světa. Jednotlivé země projednávají pandemické plány v souladu s notičkami WHO. Příkladně v Itálii to vylezlo na světlo Boží, jak jsme se tedy poučili a jakéže to budou nástroje? Lockdowny, podtžené válečným stavem , očkování a ostražité čekání. A tentokráte již je pod čarou jasně deklarováno, že očkování bude vymáháno silou, neunikne ani myš….

Martin Jan
Martin Jan
6 měsíců před

NÁHLÉ ONEMOCNĚNÍ
“Řekněte mi, jestli vakcína stojí za smrtí mé dcery”La Nuova Bussola Quotidiano

Raffaella De Luca, policistka, 29 let, se synem, náhle zemřela. Právní bitva otce, rovněž policisty, při hledání pravdy: “Chceme vědět, jestli s tím má vakcína něco společného. Mezi námi agenty panuje podezření na eskalaci neočekávaných úmrtí.” Nápověda: ten epileptický záchvat o pár dní dříve. 
Malá Andrea Rosario pláče. Právě jí byl jeden rok a hledá maminku. Ale máma je pryč. 30. června ji uchvátila náhlá, chladná a anonymní nemoc, chladná a anonymní definice způsobu umírání, která v sobě skrývá bolestnou a neproniknutelnou nevyhnutelnost a je stále častější.
Raffaelle De Luca bylo pouhých 29 let, byla u policie tři roky a k policii nevstoupíte a nezůstanete tam, pokud nejste zdraví a podrobujete se neustálým kontrolám. Rozhodl se jít ve šlépějích svého otce Quintina, který letos oslaví 36 let v uniformě. Nemyslel si, že se bude muset vrátit k řešení plen a lahví. Jeho bitva se nyní neodehrává pouze na silnicích provincie Cosenza, aby zajistila pořádek a bezpečnost. Je to také proto, aby dal jméno a pravdu smrti jeho dcery Raffaelly.Úmrtí v důsledku náhlé nemoci se stávají znepokojivým jevem mezi policejními složkami, a to natolik, že odborový svaz Osa Polizia požádal vedení policie o důkladné vyšetření mnoha neočekávaných úmrtí uniformovaných policistů.
“Jsem u policie 35 let, je to poprvé, co jsem viděl takovou eskalaci úmrtí v důsledku úmrtí, která nejsou klasifikována jako úmrtí ve službě nebo jako nemoc. Něco tam musí být.”
V průběhu rozhovoru je slovo vakcína zmiňováno co nejméně. Protože Quintino chce jen znát pravdu o smrti své malé dcery, která byla v Crosìa v provincii Cosenza také městskou radní na opoziční kandidátce: “Jestli se nechám očkovat, nebo ne, dlužím to svému synovci Andreovi, který se mě jednoho dne zeptá, na co zemřela jeho matka, a já mu opravdu nechci říct, že nevím.” Jisté však je, že vakcína se opakuje v technické zprávě, kterou otec svěřil dvěma soudním lékařům a která bude muset být doručena na státní zastupitelství v Castrovillari, kde spis o smrti Raffaelly zatím nemá příčinu. Pokud to však bude vakcína, je jasné, že nebude možné nezačít s onou záhadnou epizodou, která se odehrála pouhých 20 dní před jeho smrtí.
Jaký Quintin?
Epileptický záchvat, jeho první epileptický záchvat. Nikdy jsem neměl nic, vůbec nic. Nicméně…
Jak to probíhalo?
Raffaella podstoupila všechna očkování, první dvě dobrovolně, třetí povinně, stejně jako já, protože oba nosíme uniformu. Poslední byla v lednu 2022. V lednu následujícího roku pak porodila (2023, pozn. red.). Všechno bylo v pořádku, byla šťastná a v květnu se vdalaJak to probíhalo?
Raffaella podstoupila všechna očkování, první dvě dobrovolně, třetí povinně, stejně jako já, protože oba nosíme uniformu. Poslední byla v lednu 2022. V lednu následujícího roku pak porodila (2023, pozn. red.). Všechno bylo v pořádku, byla šťastná a v květnu se vdalaA pak?
11. června onemocněla: omdlela, ztratila vědomí a odvezli jsme ji sanitkou do Corigliana. Doktoři dělali všechny testy, včetně CT a magnetické rezonance, obávali se mrtvice. Nakonec diagnóza hovořila o epileptickém záchvatu.
Možný?
Tak je to psáno, ale Raffaella nikdy neměla žádné problémy.
Kdy jste byla naposledy na generální prohlídce jako policistka?
V roce 2019 se konaly poslední rutinní prohlídky. Byli dokonalí.
Co se bude dít v následujících dnech?
Vrátí se domů, ale její manžel mu právem nevěří, že ji nechá samotnou, když je na služební cestě. Tak se rozhodne, že k nám přijede a zůstane u nás a my pak jdeme za ní, abychom jí pomohli s miminkem. Nedávno se vrátila do služby se zkrácenou pracovní dobou. 29. června se s ní vyspí moje žena. další den?
Vstávají brzy, protože v 9 hodin měla Raffaella městskou radu (byla radní na seznamu Svobodné město, které chceme, pozn. red.). Manželka přijde domů, ale pozdě ráno začne být manžel podezřívavý, protože nezvedá telefon. A tak nám volá.
A najdeš ji mrtvou?
Manželka jde do koupelny, najde ji na podlaze, Andrea Rosario spadl z přebalovacího pultu. Zkuste KPR.
A vy?
Přicházím po deseti minutách. Zkusím to taky. Zemřela v koupelně.
Probíhá vyšetřování…
Byla nařízena pitva, vyšetřování ještě není uzavřeno. Naši techničtí poradci, jeden odsud a jeden z Milána, musí podat zprávu.
A pak?
A pak buď podejte nebo pokračujte ve vyšetřování.
Jak to myslíš?
Všechny stopy jsou otevřené, chceme vědět, zda došlo k lékařskému pojištění nebo zda existuje více.
Například vakcína?
Je to legitimní požadavek. Samozřejmě, že mediální humbuk kolem této zprávy má tendenci rychle upadnout na vedlejší kolej během několika dní. Ale nikdy jsem neviděl takovou eskalaci úmrtí. Musí nám říct pravdu.To by mohlo být věrohodné. V literatuře jsou hlášeny první záchvaty související s očkováním.
Uvidíme, co se stane.
Teď se musíte posunout dál…
Je velmi těžké pokračovat, zjistili jsme, že vychováváme toto dítě, způsobili jsme revoluci v našich životech: měli jsme dvě děti, které byly nyní dospělé a nezávislé, nepřemýšleli jsme o tom, že bychom se vrátili k výměně plenek na plný úvazek.Proč se Raffaella přidala k policii?
Protože vyrůstala s otcem, který byl vždy v uniformě, měla vystudovanou dětskou psychologii, mohla se rozhodnout i pro něco jiného, ale vybrala si policii.
Líbilo se vám?
Byla na uniformu velmi hrdá, nosila ji se ctí. Měl vrozený smysl pro spravedlnost. Nyní musí Spravedlnost zjistit, co se stalo s jedním z jeho mladých a věrných služebníků.

Bojka
Bojka
Odpovědět  Martin Jan
6 měsíců před

Ha- Kritik neočkovaného Djokoviče, náhle zemřel ve věku 59 let
https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/kritik-neockovaneho-djokovice-nahle-zemrel-ve-veku-59-let/

Vim ze ten novinar ockovany 3x byl sam se tim verejne chlubil a ryl nejen do Djokovice ale taky do dalsich vsude. Tomu se rika karma :))
Vakciny jsou pomala smrt ktera na ockovane ceka vsude bohuzel

Mirka
Mirka
6 měsíců před

Stačí se projít kolem pohřebního ústavu a na vývěsce čtete ” zemřel/a náhle” nebo “náhle a neočekávaně” …..věk 41 let, 33 let, 52 let, 45 let atd., atd….. Co dříve bývalo ojedinělé, to je dnes skoro na denním pořádku.

Anna Mračková
Anna Mračková
Odpovědět  Mirka
6 měsíců před

Také jsem si zvykla sledovat na smutečních oznámeních “zemřel náhle” a loni toho bylo opravdu hodně.

Bojka
Bojka
Odpovědět  Anna Mračková
5 měsíců před

A ještě bude tohle se teprve začalo rozjíždět

CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Mohla by se cizí DNA dostat do vašich buněk prostřednictvím mRNA “vakcíny” na ko*kovid a navždy změnit vaši DNA a lidstvo jako takové? Zní to šíleně. Není. “Rozhodně by se to mohlo stát,” říká Dr. Joseph Ladapo, generální chirurg Floridy.

Tucker: DNA vstupuje do buněk prostřednictvím mRNA covid vakcíny
https://rumble.com/v47kl6u-tucker-dna-vstupuje-do-bunk-prostednictvm-mrna-covid-vakcny.html

Stalo se to.. Brzy uvidíme na porodnosti…

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
6 měsíců před

U lidí, kterým byla aplikována “vakcína” proti ko*kovid, se stále častěji objevuje nový typ onemocnění, kterému se říká syndrom VEXAS, což je autoinflamatorní onemocnění, které bylo poprvé objeveno v roce 2020 v době od podání “spásných vakcín” …
https://www.theepochtimes.com/health/new-disease-vexas-syndrome-manifests-after-covid-and-vaccination-5564162
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/jdv.19104

“Lidé, kterým byly aplikovány “vakcíny” proti koronaviru Wuhan” To je případ jakéhokoli autoimunitního nebo zánětlivého onemocnění, protože imunitní systém se snaží kontrolovat sám sebe, ale pokud jste pak napadeni něčím dalším, pak se tato úroveň kontroly může snížit,” řekl Dr. Savic, kdy je stále častěji diagnostikován nový typ onemocnění, kterému říkají syndrom VEXAS, autoinflamatorní onemocnění, které bylo poprvé objeveno v roce 2020…

Samozřejmě, že lidstvo přežije, ale řežijí jen silní – neočkovaní (žádnou vakcínou, ani “jen tou” tetanovkou atp., prostě žádnou “vakcínou”) = geneticky nezmanipulovaní a čistí jedinci. Marně i mě po 20letech se snažila “doktorka” nahánět na např. zmíněnou tetanovku, už je to asi 25let od poledního “vpichu” 😀 … stačí dělat přesně vše naopak a nikdy jsme doma nebyli zdravější 🙂

K tomu dodám, že je nutné téměř denně cvičit/sportovat a dodržovat min. ty řízené půsty, o kterých jsem se nejednou zmínil a dávat si pozor na to, co jíst atp. Ne nadarmo např. i Dr. Peter McCullough před nedávnem na konferenci World Council for Health prohlásil, že by měl být odložen a pozastaven celý očkovací kalendář pro děti a nezávisle prověřen. A doktor McCullough není sám. Těch “doktorů” je najednou celá řada.. Vakcína na toto sem, vakcína na tamto tam…

NOVÉ VERZE HLINÍKU – TĚŽKÝCH KOVŮ – NEZNÁMÝCH LÁTEK – KONTAMINANTŮ atd.atd.. Ať už ve vzduchu, který dýcháme, v jídle, které přijímáme, všude kolem nás .. Tyto rizika je potřeba denně minimalizovat! Jak říkám, přežijí jen občané a lidé v odporu, přežijí jen nejsilnější a geneticky neupravení jedinci a tak to je.. Věřím na vesmírné zákony a na to, že všechny ty “věci” se stanou jen v jejich realitě, ne v té mé.

..Přijdu, až nastaví zrcadlo..:
smis-lab.cz/2024/01/07/prijdu-az-nastavi-zrcadlo/

„Pokles zájmu o vakcinaci se totiž netýká jen mRNA vakcín. Odborníci, kteří sledují povinné očkování dětí, již upozorňují na to, že v posledních letech klesá procentuální proočkovanost proti opravdu závažným „dětským nemocem“. Důvěra rodičů a lékařů v bezpečnost očkování byla totiž nalomena a obnovit ji bude extrémně obtížné.“

= A já říkám, jen houšť a větší kapky! Prostě sr*át jim na ty jedy!!!

Ofcím nestačí ani dokola Varování před moukou z okrajiny, která šestinásobně překročila normu či “nakaženým” masem (vždyť to varování že je to vadné je pořád dokola), nestačí ty všechny “alternativní” informace, které jsou vlastně jediné pravdivé informace a stačí si je pouze přečíst a min. se nad tím zamyslet, oni prostě potřebují opravdu padnout na tu hubu!!!!!!

+ Polsko zpřísnilo zákon o mobilizaci: 6 hodin na nástup do armády nebo vězení+ V USA se očekává rekordní počet diagnostikovaných případů rakoviny+ Izrael varuje, že rozšíří vojenskou ofenzivu na Libanon
+ USA vedené údery v Jemenu eskalují blízkovýchodní konflikt
+ ZELENÝ FAIL: Majitelé elektromobilů se potýkají s vybitými bateriemi a dlouhými frontami na dobíjecí stanice
+ Ftaláty a bisfenoly jsou nyní “rozšířené” v běžných potravinách a v tichosti způsobují epidemii chronických onemocnění
+ …………………………………..
= Neexistuje účinnější způsob vylidňování než válka, hladomor a epidemie.

jiri
jiri
Odpovědět  Jan Tománek
6 měsíců před

Spise nez umrti ty covid vakciny se v tele pomalu rozlivaji a zpusobuji dalsi a dalsi problemy a hlavne potichu a pomalu to ty lidi zabiji zevnitr a taky se podavalo hodne placebo ale jen v prvnich davkach aby se prekryvaly ty problemy co teprve nyni ve velkem koukaji na svetlo sveta a zaciname ty dopady ale porad pomalu uz videt uz i okolo nas a deje se to naprogramovane tak ze to budou davat za vine klimatu a dalsim onemocnenim a to vse vyvolane uz od prvnich davek covid vakcin. Taky doporucuji sebe a sve deti urcite neockovat nicim a na nic dukazy pribyvaji ze ty svinstva zacinaji pridavat vsude kdy jistota uspechu je travit pomalu a jako reseni nabizet dalsi vakciny leky na recept a kontaminovane jidlo ne nadarmo plati porekadlo JSME TO CO JIME

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
6 měsíců před

comment image

Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  Jan Tománek
6 měsíců před

Nemecký lekár Dr. Arne Burkhardt varuje, že hrotový proteín z covidových vakcín nahrádza spermie u očkovaných mužov! Tu ukazuje lekársku prezentáciu dvoch jedincov, u ktorých sa potvrdilo, že proteíny hrotov úplne alebo takmer úplne nahrádzajú spermie v semenníkoch!https://twitter.com/_RedWalrus_/status/1645491197316837376

O rizikách neplodnosti z covidových vakcín rozpráva aj ďalší špičkový lekár-kardioóg Dr. McCullough. Neplodnosť spôsobená vakcínou COVID, obe strany, takmer určite spôsobuje smrť a ničenie týchto vzácnych vaječníkových buniek, tie s nižším rozsahom sa stanú neplodnými prostredníctvom každého obdobia podávania injekcie
https://twitter.com/VigilantFox/status/1629680489886892033

Takže áno verím, že to najhoršie ešte len príde, budú to zakrývať chorobami x a umelou klimatickou krízou a podobne. A budúcnosť?? Tu vidím ako vo filme s nazvom Children of Men !!!
Vynásobte si problémy a dostanete niečo, čo sa až nepríjemne podobá prostrediu potomkov ľudí uvedené vyššie

Zatial Nikto
Zatial Nikto
6 měsíců před

Informátor z WEF hovorí, že choroba X bude konečným riešením na depopuláciu 6 miliárd duší https://thepeoplesvoice.tv/wef-insider-admits-disease-x-will-be-final-solution-to-depopulate-6-billion-souls/

Už existuje vakcína proti chorobe X. Nie je prekvapením, že „choroba X“ bola tiež nacvičovaná, tentoraz v Johns Hopkins Center for Health Security, ktoré už 15. mája 2018 vo Washingtone hostilo pandemické cvičenie s náznom „Clade X“.
Všetci vieme, že covid mal generálnu skúšku v rámci cvičenia s názvom Event 201 Pandemic Exercise. Cvičenie uskutočnila Nadácia Billa a Melindy Gatesových v spolupráci so Svetovým ekonomickým fórom (WEF) v októbri roku 2019, teda len pár mesiacov pred spustením pandémie covidu na ostro v januári 2020..

jara
jara
6 měsíců před

Chlapík jménem David Archibald se domnívá, že dnes už stejně všichni máme nějakou verzi HIV prostřednictvím covidu. Nejsem si tím jistý, ale to množství lidí, o kterých vím (či jsem četl), že loni a dokonce už i letos prostě zemřeli, je ohromující. Ve spánku, v důsledku agresivní rakoviny krve nebo infarktu a tak dále.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  jara
6 měsíců před

Jo, už v roce 2022. Někteří lidé věří v “očkování”, přestože jeho účinnost je prakticky nulová, než účinnost prostého doplňování vitaminu D.. Způsob působení vitaminu D u HIV je pravděpodobně stejný. A vitamin D je levný.
Vyrábí se v průmyslovém měřítku ozařováním lanolinu z ovčí vlny UVB zářením.

Last edited 6 měsíců před by CZkotas