Král je strašlivě nahý

Přečtení: 2022

Občas se dívám na profily starých známých a kamarádů, jak stále mají na profilových fotkách ukrajinské vlaječky, „volím Generála” a „jdeme do toho SPOLU”…

Všichni žijí v ohromné a propojené bublině a už jen svou vůlí tu bublinu podpírají a drží pohromadě. Věřím, že každý z nich má už řadu pochyb – musí mít, jsou to většinou inteligentní lidé, kteří doufali ve svobodu a dobře vědí, že spousty toho, čemu uvěřili a co dokonce volili, už dávno neplatí. Někteří dokonce už tuší, že byli obelháni a zrazeni – že těch lží je už tolik, že před nimi nelze zavírat donekonečna oči. Všudypřítomná cenzura médií, naprostá prolezlost korupce a zájmových skupin celou státní správou a vrcholnou politikou – globální podvody loutek jsou už tak očividné, že dnes už zcela sundali své masky a nic neskrývají. Proč, když dnes už díky mlčení většiny mohou doslova cokoli…

Nyní jde už jen o to, kdo první, jako ta malá holčička v pohádce zavolá „král je nahý!”

Ovšem oni se bojí odsouzení a ostrakizace – jsou v pasti, do které sami sebe nálepkováním svého okolí zavřeli. Dobře vědí, že těm úplně prvním se pravda samozřejmě neodpouští – mají v dobré paměti, jak jsme dopadli my. Jak ještě nedávno dopadl Vojta Dyk, Jakub Vágner, nebo Jiří Strach a jiní – jak jsme byli všichni vyobcování ze „slušné” společnosti „slušných lidí”.
Pravda nesmí být totiž vyřčena ani brzy, ale zase ani pozdě… aby to nebylo už příliš trapné. A převlékání kabátů jako národ umíme přeci skvěle.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Dokonale to vystihuje báseň Jiřího Žáčka, mylně připisovaná Karlu Havlíčku Borovskému.

Za pravdu je různá sazba – 
jednou pomník, jindy vazba. 
Kdo ji řekne dřív než včas, 
tomu pravda zlomí vaz.

Milí přátelé – je jedno, jestli tu změnu postoje uděláte hlasitě teď, nebo nenápadně a potají později, ale čeká vás! Stejně jako s covidem, kde jste potají stáhli slogany „Mám to v paži” a „Roušky všem” a nyní to „problematické” období shazujete ze stolu frází „dělal to tak celý svět, tak co chceš!”

Realita vás zkrátka nakonec opět dožene a čím později to zvolání „Král je strašlivě nahý!” uděláte, tím horší mrzení pro vás samotné a potažmo pro celou zem to bude – ale realita je neúprosná, tvrdá a neodpouští a nakonec zákonitě dožene i vás…


EDIT k tématu – 4.2. 2024

Z obyčejného lhaní ve Vládě a médiích, jsme se dostali do kategorie naprostého sci-fi a existence ekonomického perpetuum mobile. Představte si, 122.000 u nás pracujících Ukrajinců nejenže plně uživí ostatních 350.000 kteří tu jsou, oni ještě zaplatili VEŠKERÉ výdaje, které s Ukrajinou náš stát má a vše, co na Ukrajinu posílá… (zdroj)
A tak bychom mohli pokračovat do nekonečna…

A opět tu máme ten dokonalý double-think. Platí tedy to, že kvůli podpoře Ukrajiny NEROSTE státní dluh, jak tvrdí tento článek, nebo platí, že máme vysoký schodek rozpočtu, právě kvůli Ukrajině, jak tvrdí přímo na svém webu ODS?

A mimochodem, toto je redakce Ověřovny na iRozhlase… Je docela zajímavé, že “aspoň” ti staří novinářští bardi, se s tím nechtějí špinit a nechají to dělat hloupé děti…

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
gogo
gogo
4 měsíců před

Až dojde ke změně paradigmatu, tak it bulblináři změni orientaci synchronně, takže nikdo z nich nebude mít pocit, že něco změnil. A jestli jim ukázete jejich včerejší výroky, budete desinformátorem.

“Pražáčtí umělci” jsou tím typičtí – oslavují Císaře, pak mávají trikolorami a oslavují Masaryka, pak radostně hajlují, poté vítají Rudou armádu, budují komunismus a odsuzují Slánského, aby poté našli lidskou tvář socialismu, podepíšou vstup vojsk, nato antichartu, pak vedou řeči za Sorosovy peníze a oslavují Havla, kterého většina nikdy naživo neviděla… atd atd… kdyby tady zvítězil Islám, budou mlátit hlavama o koberec a kvílet a pořád, v každém okamžiku, budou přesvědčení o tom, že jsou elitou národa a že representují jakési dobro, které má právo diktovat.

Samozřejmě, ne všichni, ale těch rozumných je poskrovnu. Nejčastějším konfliktem je to, když soudruzi vyloučí někoho ze smečky a on něchápe proč … mimochodem, připomíná to 50. roky, kdy soudruzi taky nevěděli proč.

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

+ Něco na odlehčení 😀 noo, brečet kvůli těm šaškům přece nebudeme… :-DD

comment image

comment image

Last edited 5 měsíců před by CZkotas
jiri
jiri
5 měsíců před

Ti nahore a jejich sluhove se boji informaci ktere nemohou kotrolovat to znamena zadne informacni pole v tv seznam idnes proste nikde napr. kolem protestu farmaru kdy po Nemecku a Francii se to rozjizdi uz i v Belgii a v Bruselu sili barikady a nasrani lide!Cela zapadni informovanost je vlastne jen lez a lez a lez.
EU ridi zvraceni psychopati a jdou nam po svobode, zdravi a po detech!

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

Děkuji za tento článek a je to přesně tak.. Já už dříve s takovými “kamarády/známými” rozvázal vztahy, protože, nejen V NOUZI POZNÁTE PŘÍTELE. Docela by mne zajímalo, jestli by si vystavili do těch svých profilů i něco takového, když už razí propagandu, kdy právě teď na sociálních sítích (min. v zahraničí) koluje znepokojivé video určené dětem, které je nabádá, aby se rozhodly pro asistovanou sebevraždu, protože “dnes je v pořádku odejít”.. V loňském roce byl zaznamenán nejvyšší počet sebevražd v historii. Vládní demoliberálové chtějí překonat svůj vlastní rekord.

V údajném “satirickém” videu (alespoň to o hodně později tvrdili tvůrci), vystupují kreslené postavičky připomínající Muppety a zpívají dětem písničky o tom, že eutanazie je v pořádku a že děti, které se pro ni rozhodnou, budou po kremaci uloženy do chladivé urny. “Vždycky je těžké se rozloučit, ale strýček Urny říká: “Je v pořádku odejít!”,” říká se v jedné části strašidelného videa.

Video je určeno dětem a podle všeho se objevuje na YouTube, Vimeu, Facebooku, Bitchute a dalších platformách. Někteří uživatelé sociálních sítí také tvrdí, že se video objevuje v reklamní přestávce u jiných videí!
https://www.allnewspipeline.com/Sick_Its_Ok_To_Pass_Away_Today.php

= Dle mě je to cíl – kdy obsah je všechno, jen ne vtip. Vnímavá mládež, která na něj narazí, by se mohla nechat zlákat k sebevraždě v domnění, že vtipné kreslené postavičky, které k tomu vybízejí, si s nimi budou hrát v posmrtném životě. Výše máte na uvedené video + info odkaz. Je to další aspekt mnohostranného útoku proti nám lidem, přičemž naše děti jsou využívány jako jeden z vektorů útoku! Rychlost, s jakou se dotyčné video rozšířilo, naznačuje, že ten, kdo za ním stojí, měl v úmyslu, aby se rychle a ve velkém rozšířilo a zajistil, že ho uvidí co nejvíce dětí..

Asistovaná sebevražda je nyní potravou pro vtipkování.. A dalším krokem k tomu, aby se podobali kanadským liberálům, kteří chtějí aktuálně otevřít asistovanou sebevraždu pro 12leté děti. Náhoda?

A “Vláda” (aktuální, ta předtím, ta minulá..) mohla krizi vyřešit “dnes, včera, před třemi lety” – ale rozhodli se to neudělat a dále pokračovat v plánech “NWO” pro trochu peněz a “výhod” pro ně, které jim budou jednou úplně k ničemu. Tupost vládne.. Stejně jako že masky neposkytly během “pandemie” žádnou ochranu, přiznává teď britská vláda.
https://archive.is/r8Y5d

Odhalení tohoto podvodu musí ale konečně začít tím, že žádný virus neexistuje a nikdy neexistoval! Každý už musí uznat, že žádný “kovid” virus neexistuje, je to výmysl, počítačový model nějakých sekvencí a žádná skutečná vědecky podložená izolace, která byla dodnes provedena! PCR test, masky, sociální distanc jsou totální podvod a jen součást celého plánu, aby to bylo uvěřitelné, i když jen pro naivní, důvěřivé a neznalé! Proto tehy přijali toxický odvar injekcí, který tolika lidem ublížil a zabil je a nadále tak činí! Nyní vydávají další podvod, nemoc X! Každý, kdo věří jedinému slovu nebo dokonce poslouchá zprávy, je součástí problému, z oficiálních zpráv se šíří jen lži a propaganda, strach a psychologický teror!

VŠECHNO JE TO DIVADLO! VŠECHNY STÁTY JSOU DIVADLEM!! VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO!!!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
5 měsíců před

Kanada vážně zvažuje a nabídne eutanazii – dětem od 12 let.

comment image

Na úvod připomenu tenhle můj komentář:
https://blog.tomanek.com/2023/05/psychopati-ii-jak-je-poznate/#comment-3292

..No a minulý týden zvláštní společný výbor kanadského parlamentu pro MAiD podle organizace Citizen Frank už doporučil nabídnout tento program “bez souhlasu rodičů” už v polovině února 2023. Zvažoval dvě cesty – jednu pro ty, u nichž je smrt “rozumně předvídatelná”, a druhou pro ty, u nichž je “duševní porucha jediným základním zdravotním stavem”. Aby se obešla nutnost žádat o souhlas rodičů před usmrcením dětí, byl přijat termín “zralá nezletilá osoba”. Jedna studie jej definovala jako “právní konstrukt vztahující se na osoby mladší 18 let”, které jsou dostatečně vyspělé, aby “porozuměly informacím důležitým pro rozhodnutí o léčbě” a “uvědomily si rozumně předvídatelné důsledky rozhodnutí nebo jeho absence”. Kanada tedy rozšiřuje “milosrdné” zabíjení v rámci eutanazie, aby do pasti chytila ty nejzranitelnější členy společnosti, včetně dětí….

brighteon.com/7ac940ad-bf10-4810-a4f2-7e25cb5781ea

cf.org/news/canada-moves-step-closer-to-euthanizing-kids-without-parental-consent/

dailymail.co.uk/news/article-11786697/Canada-steps-closer-euthanizing-CHILDREN-panel-says-sick-kids-suicide-rights.html

LÉKAŘSKÁ POMOC PŘI UMÍRÁNÍ V KANADĚ:
MOŽNOST VOLBY PRO KANAĎANY
Zpráva zvláštního smíšeného výboru
o lékařské pomoci při umírání:

parl.ca/Content/Committee/441/AMAD/Reports/RP12234766/amadrp02/amadrp02-e.pdf

= Za starých časů, když rodiče viděli, že jejich dítě je nápadně defektní, buď dítě potají zničili, nebo ho odložili do ústavu. Byli to tehdejší průměrní lidé. Bylo to logické, protože nosit hnijící břemeno je něco, co by schvalovali jen lidé s velmi nízkým intelektem..
Pak zasáhli globalisté, kteří zakázali a kriminalizovali likvidaci dětí. Protože chtěli vidět ten chaos na ulicích a s většími právy než normálně fungující člověk. Poznali jste ten vzorec? V regionech, kde chaos udělal své, se opět pomalu zavádí likvidace dětí. Podívejte se pozorně, jak se to v očích lidí opět normalizuje a budou to dělat postupně všichni.