Katastrofa – Golfský proud se zastavuje! Skutečně…?

Přečtení: 1230

Asi vám v posledních dnech neunikla další várka katastrofické smršti na téma Green deal – tentokrát s podtitulem „Golfský proud se zastavuje”. Místo katastrofického oteplení, totiž prý čeká celou Evropu katastrofická zima.

Všechny články, které v poslední době vyšly, mají jedno společné – naprosto stejné nic neříkající fráze a texty zcela bez dat – plné floskulí „vědci varují, může se stát, myslí si, studie tvrdí…”
Výkvět toho nejlepšího je věta z článku na iDnes: „…podle vědců nelze vyloučit, že k němu dojde už za rok.” (Zdroj)

Mají pravdu – opravdu NELZE vyloučit totiž vůbec nic… a to, že se Golfský proud opět (v řádu tisíců let) zastaví, jako mnohokrát v minulosti Země a přijde další doba ledová, je jisté.
Jde jen o to, jak je něco pravděpodobné a jak k takovým prognózám někdo vůbec došel a to, že se tyto jevy dějí zcela bez vlivu člověka.

Podíval jsem se schválně přímo na oceánská data těchto vědců, kteří AMOC (Atlantická meridionální cirkulace) studují.

A nestačil jsem se divit – ten modrý graf je síla proudění Golgského proudu a asi vás nepřekvapí, že posledních dvacet let, je jeho síla STÁLE STEJNÁ… (Zdroj APOC)

Co codat…?

Pamatuji jak na začátku covidu, všechna česká média naprosto stejně a zcela bezostyšně lhala o počtu úmrtí z jedné přebrané zprávy z ČTK, která původně pocházela z Reuters.
Psal jsem o tom v roce 2020, kde jsem celý podvod podrobně popsal.

Náhoda? Ne – jistě že ne – opět se jedná ze strany novinářů o směs lenosti, hlouposti a korupce.

Zdá se vám to vše povědomé? Ano, jde opět o NAPROSTO stejný mediální podvod, jako s covidem, který má ale tentokrát za účel zavést Green deal. Což je ale samozřejmě pouze vedlejší produkt – hlavním cílem jsou peníze, ovládnutí společnosti, okleštění svobod a ještě větší moc nad lidmi – tedy Great reset.

Zcela stejné strašení, apokalypsa a brzy se budou hledat viníci (patrně klimatičtí dezoláti), na které bude nutné ukázat.

Nevím, kolik už je ve skutečnosti hodin po dvanácté, aby se Svět probudil, než definitivně končíme, ale bojím se, že se blížíme k jedné hodině…

Aktualizace 26.4.2024

A jaká je pravda dnes? Zcela opačná a vlastně potvrzuje přesně to, co jsem psal před několika měsíci, ale tehdy to byla “dezinformace”…

Golfský proud je velmi stabilní. Jeho kolaps není pravděpodobný, říká nový výzkum (Česká televize…)

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Pochtli
Pochtli
4 měsíců před

Tady bych byl mnohem opatrnější. Je dokázané, že změna chemismu (salinity) vody změní i její hustotu a tepelnou vodivost a s tím související fyzikálně-chemické reakce. Pokud by se jednou opravdu Golfský proud zastavil, pak bychom měli dost zásadní průšvih (zlaté peklíčko klimaalarmistů).

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

+ PRAHA – Dnes 19. 2. se koná protest zemědělců s traktory, který je namířen proti vládě, Green Dealu a dovozu různých levných komodit atp.
A mezitím Fialový h*ňup brečí: “dnešní demonstrace nemá s bojem za lepší podmínky zemědělců mnoho společného. Demonstraci pořádají lidé, kteří se netají např. svou podporou Kremlu a sledují jiné cíle než zájmy zemědělců…”

= To je od něj pochiopitelné, protože, jediný zemědělec, který fialový koko*t navštívil, je bratr M. Jurečky! Ale hlavně, že si nezapoměl obout gumáky..

MYSLÍTE SI, ŽE PRORUŠTÍ ŠVÁBOVÉ, OBDĚLÁVAJÍ NAŠE ČESKÉ POLE A DODÁVAJÍ POTRAVINY DO OBCHODŮ?!

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
5 měsíců před

A Španělské úřady vyslaly na potlačení protestů zemědělců RIOT POLICE
https://www.brighteon.com/db23f23e-400c-4058-8fc7-9ee7fc19a1cd

..aby potlačily protesty zemědělců, protože další demonstrace se konají hned v několika dalších zemích EUhnije a někde pokračují už několik dní či týdnů! Jen českým idiotům chybí asi testosteron, jinak si to nedokážu vysvětlit… Demonstranti házeli na policisty kameny, což přimělo pořádkové síly k nasazení slzného plynu, aby je rozehnaly. A to jen ve Španělsku, netahám tady Brusel, Francii atp. No a teď si to srovnejte s tou včerejší.

A příspěvky na sociálních sítích potvrzují také nasazení nadnárodních evropských četnických sil (Eurogendfor) proti zemědělcům. Tito příslušníci Eurogendforu se údajně podíleli na agresi vůči demonstrantům!!

Eurogendfor je “mnohonárodní policejní síla, která se zrodila, aby se podílela na stabilizaci krizových a konfliktních oblastí mimo EU”. Byla založena v říjnu 2007 poté, co pět členských států EU – Francie, Itálie, Nizozemsko, Portugalsko a Španělsko – podepsalo smlouvu potvrzující její existenci. Později se k původním pěti členům Eurogendforu připojilo Rumunsko a Polsko.
A v roce 2018 se předpokládalo, že polovojenská síla byla nasazena během protestu ve Francii. Citoval výpovědi očitých svědků, kteří potvrdili přítomnost obrněných vozidel s vlajkou EU nebo cizími znaky.

LynnN
LynnN
Odpovědět  CZkotas
4 měsíců před

Eurogendfor Je to založený na principu, že domácí policie zpravidla odmítne střílet do vlastních lidí. Proto se nasadí cizinci.