Hlupáci a přisluhovači

Přečtení: 3860

Jedna kapitola z mé knihy Průvodce králičí norou

Zvláštní skupinou, díky které veškeré mocenské hry – včetně té covidové a greendealové – fungují, jsou hlupáci a přisluhovači, mezi které patří samozřejmě i většina politiků, ale ty si ponechme detailněji na samostatnou kapitolu.

Někteří z přisluhovačů systému opravdu bludům, které hlásají, díky doslova vymývání mozků médii a školami sami věří, a co je horší, myslí si, že konají dobro. To je bohužel příklad hlavně mladých, kteří jsou plni ideálů a dobra a chtějí měnit ten špinavý svět, ale netuší, že tím konají ještě daleko větší zlo – ostatně známe to z padesátých let dvacátého století, kdy se k moci drali komunisté za nadšeného zpěvu budovatelských písní celé mladé generace, která po ničivé válce skutečně chtěla věřit v lepší zítřky a společnou práci pro lepší, socialistický svět.

Neříká se nadarmo, že kdo slouží z přesvědčení a neví, že slouží, ten slouží vždy nejlépe.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Jiní tomu, co dělají, nevěří a naopak zcela oportunisticky vědí, že je to špatné, ale konají to čistě racionálně, takříkajíc na kšeft – ať už kvůli penězům, moci, nebo kariéře. Zcela záměrně prodávají svou duši a bez jakékoli sebereflexe slouží zlu. Je jim to jedno – nemají morálku, svědomí a myslí čistě materialisticky a omlouvají si to tak, že tak to dělá přece každý a že není nic špatného na tom mít se trochu lépe… A co je nejhorší, oni zkrátka ani jinak přemýšlet neumí – je to čisté chování psychopatů. Problémem je, že dalších 12 až 16 % lidí v jejich okolí má tendenci tomu podléhat a přebírat jejich vzorce do té míry, že psychopatické chování přijímají za své.

Poslední skupinu tvoří kombinace obou kategorií, která je dle mého nejnebezpečnější. Jsou to oportunisté, kteří sice dobře vědí, že dělají něco naprosto špatného, ale za přislíbení peněz, moci, nebo díky tomu, že jsou vydíratelní a vlastně nemohou jinak, v tom zlu pokračují. Zcela naivně si však myslí, že je ti, kteří tahají za nitky, jednou vezmou mezi sebe. Proto jsou schopni jako politici doslova ničit své země a lidi. Doufají ve své nabubřelosti v naprostou beztrestnost, a co více, doufají bláhově v povýšení do „světa mocných“.
Ve své domýšlivosti si ale nepřipouštějí, že jsou zcela stejnou „potravou pro děla“ jako ti, které posílají na smrt do uměle vyvolaných válek, a že sami, jakmile doslouží, skončí stejně špatně.
Na jejich místa totiž čekají další a další bezejmenní, kteří jsou připraveni zaprodat své duše, jen aby chvilku na výsluní zdánlivě vládli a sloužili špatné věci.
Pro mnohé je opravdu „lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi“.

Zvláštní kategorii těch, kteří „políbili prsten moci“ a slouží, tvoří samozřejmě i část herců a příslušníků dalších profesí, kteří ovlivňují masy přes showbyznys. Naivně si myslí, že ďábla takříkajíc přelstí, ale za „báječný“ život v pozlátku platí často naprosto šílenou daň v osobním životě. Naivní hvězdička je vytažena pod světla ramp a není na ten lesk připravena, a tak jako bájný Íkaros, který se přiblížil blízko slunci, i ona nezadržitelně padá – drogy, rozvody, sebevraždy, předávkování…
Po použití prosím vyhoďte – stejně jako v třiceti letech vyhořelý manažer v korporátu.

Carpe diem – žít jen tady a teď, užívat si luxusu naprosto bez budoucnosti a jakékoli vize. Jistě také není náhoda, že velké množství současných politiků nemá děti, a tudíž je nezajímá jakýkoli odkaz pro budoucí generace. Jistě je i „náhodný“ takový výběr vhodných kandidátů…
A pak je zde ještě jeden společný jmenovatel – aby toto lidé dopustili a sami tomu zlu ještě pomáhali, musí být ve společnosti naprosto zdecimován systém hodnost a jakákoli víra ve vyšší ideály, dobro, a nedej bože v Boha samotného.

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
colombO
colombO
3 měsíců před

Pamatujete si jak Katalánci bojovali za samostatnost? Byli biti na demonstracích, uvěznili jim vůdce.. Tak je potrestali – vše jde – lokálně jde zničit území jak záplavami, zemětřesením, tak děsným suchem. Region, který dlouhodobě usiluje o nezávislost na zbytku Španělska, nezažil vydatnější déšť už zhruba tři roky. Tamní vláda v únoru oficiálně vyhlásila stav nouze, který se dotkl šesti milionů Katalánců, včetně obyvatel Barcelony.

Spolu s tím vešla v platnost celá řada restrikcí. Úřady vypnuly nejen fontány, ale také sprchy na plážích. Výrazně omezily zavlažování parků i zahrad, lidem zakázaly napouštět si vlastní bazény a mytí aut omezily pouze na komerční užití. Vzkázaly přitom, že tomu, kdo opatření poruší, hrozí pokuta.

Mnozí, kteří v referendu v roce 2017 hlasovali pro odtržení od Španělska, přiznávají, že už pro ně téma ztratilo význam. „Lidé si uvědomili, že nezávislost je v podstatě nemožná,“ říká mi po cestě do práce čtyřicátník Albert. Zatímco před lety měl jasno, teď nemá tušení, komu dá v nadcházejících volbách svůj hlas.Otázku nezávislosti navíc v posledních měsících zastiňuje mnohem palčivější téma: SUCHO.

Obyvatelé Barcelony a dalších zhruba dvou set okolních obcí, kterých se stav nouze dotýká, nyní mohou denně spotřebovat maximálně 200 litrů vody, což – pro zajímavost – člověk běžně spotřebuje například během desetiminutové sprchy. A pokud bude sucho pokračovat, vláda hrozí, že bude muset denní spotřebu vody omezit až na 160 litrů na člověka. Debatuje se rovněž o snížení tlaku vody v domácnostech.

„Situace je ale opravdu dramatická a může mít vážné dopady, a to zejména na místní farmáře,“ upozornil španělský politolog. Omezeni budou i turisti a to se jim líbit nebude. Prostě Katalánsko umí zničit – počasím.

z Katalánska: Nezávislost už pro lidi není téma. Je trápí sucho. A je to vyřešené. Zlobili jste – tumáte trest. Dnešní umělá modulace počasí je celoevropská a silná. Je a bude to “páka” na neposlušné :-/

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-fotky-barcelona-se-snazi-vzdorovat-suchu-symbolem-se-stal-cerveny-kbelik-248066

PS: i naše jaro je hodně suché – Z chemky něco spadne, jen když chtějí:
comment image

colombO
colombO
4 měsíců před

Tak dnes od rána nás griloval “i” vysílač na Moravě – Třebíč? Na sat snímku (kliknutím na obr, zvětšíte) vidíte v těch místech tzv. kruhové grilování, křižující jiné ze směru z Polska. /na snímku je tmavší terčík (vysílače) a kruhové vlny z něj/ Jen připomínám- drobné vlnky jsou pro nás nebezpečnější, než velké. Jinak v posledních dnech jsem si všiml, že asi něco experimentují na Moravě, odvozeno z jejich snímků ( zvýšená chemka a grilování).
comment image
Já jen, že jsme unaveni/otráveni zas.

colombO
colombO
Odpovědět  Jan Tománek
4 měsíců před

Chemtrails. Alergici z toho jsou jako při pylové teplotě, navíc vyčerpaní a unavení, oči slzí jako u syndromu Suchých očí, nosní dírky jako ucpané. Komu patří ta letadla, se přesně neví, jen se poukazuje na US Army co to řídí- na základnách u nás nepřistávají.. Slyšel jsem, že to není primárně pro “změnu počasí”, souvisí to údajně ke zkreslení špionáže ze satelitů.

A tady malý přídavek ukazující práci zločinců geoinženýrů, kteří podle mainstreamu neexistují.

https://volnyblog.news/skutecni-zabijaci-klimatu-chemtrails-haarp-zamerna-manipulace-s-pocasim/

pro upřesnění, to nad Moravou, to je jasný jako by to šlo od Skalky a na severozápadě se to míchá s typickým inverzním charakterem počasí. Země je studená, vzduch relativně teplý na toto roční období. Šumava je čistá. Začalo to padat po třetí hodině ranní a zataženo je celý den a protože tlakové pole je jako na houpačce pochybuju, že se to zítra zlepší. Další věc co vadí, že vláda udělila monopol na komentování meteorologických jevů (spíše bych to nazval nevysvětlitelné jevy na obloze) a výstrah výlučně ČHMU asi jako nadřazený CHMI. On tu stejně nikdo jinej oficialně není, ale i tak. Já to porovnávám s Němcema a s norským YR.no. Podle Norů tu bude zataženo inverzí až do pátku a pak může začít chcát. Teploty také odpovídají inverzní oblačnosti.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  colombO
4 měsíců před

Přidám se, to, co vidím, na tom snímku výše, je při použití mikrovln, že (výraz “kruhové grilování”)? Manipulace řízení počasí vím že bylo prokázáno již dřve někde ze Skalky a i jinde, jen si teď nemohu vzpomenout, kde..

comment image

Dodám, když jste to nakousl, že to, co bylo kdysi jen “konspirační teorií” nebo “mýtem” omezeným na okraj společnosti, se nyní stává oficiální politikou, která má zabránit “oteplování” nebo “vaření” planety. Ano, myslím “ty” chemtrails (+dalších formách geoinženýrství), které ti, kdo tyto věci propagují, dříve popírali, než nakonec přiznali, že ano, že existují pokusy změnit funkci přírodního řádu, aby se zastavila “změna klimatu”.

Pojmy jako “vypouštění chemikálií do oceánu” a “vstřikování reflexních částic na oblohu” se dostávají na titulní stránky médií, která kdysi existenci takových věcí popírala. V blízké budoucnosti dojde k rozsáhlému geoinženýrství – záměrným zásahům do zemského klimatu. To, co bylo dříve doménou science fiction, se brzy stane součástí oficiálních strategií boje proti změně klimatu.

https://thenationalpulse.com/analysis-post/geoengineering-ramps-up-with-large-scale-government-projects-across-the-globe/

Zjasňování mraků, atmosférické chemikálie, obarvené oceány.. Stále samozřejmě chtějí, aby všichni přestali jíst maso a jezdili elektromobily, ale tyto zásahy jednoduše nestačí k dosažení “bezuhlíkové ekonomiky”, kterou chtějí vidět v plné podobě do roku 2030. Chtějí odrážet dál sluneční světlo zpět do vesmíru, pryč od nás.. Např. na druhém konci světa, (v Izraeli!), vynakládá startup Stardust Solutions 15 milionů dolarů ze soukromých zdrojů na to, aby ve velkých výškách vypouštěl na oblohu reflexní částice a snažil se tak snížit sluneční záření. V “příštích několika měsících” se testy s použitím patentované chemické směsi přesunou z vnitřního testovacího zařízení do skutečného venkovního prostředí. Ve Spojených státech na ostrově Martha’s Vineyard plánuje Oceánografický institut ve Woods Hole vypustit do oceánu tisíce litrů hydroxidu sodného obarveného chemickými barvivy, aby vytvořil takzvaný “propadlík uhlíku”, který by odváděl oxid uhličitý (CO2) z atmosféry do vody.

Pak tu byla nechvalně proslulá geoinženýrská akce “Make Sunsets” v Kalifornii, která se nakonec dostala až do Mexika a vyvolala širokou kritiku a pobouření kvůli síře a dalším škodlivým chemikáliím, které se uvolňovaly do atmosféry.

Klimatický kult konečně začíná připouštět, že jeho snahy o snížení emisí uhlíku nefungují, a proto přechází k extrémnějším opatřením, jako je snaha blokovat slunce a znovu vytvářet koncentrace a poměry plynů v atmosféře, aby “napravili” vše, co si myslí, že je s klimatem špatně.

= Racionální myšlení stále více vede k panice a nakonec k hysterii z blížící se zkázy. Za takových podmínek se budou zdát rozumné a přiměřené i ty nejnesmyslnější a nejnepromyšlenější reakce. Žádný C02, žádné zelené rostliny. Žádné zelené rostliny, žádný kyslík. Žádný kyslík, žádný život.. VŽDY jsme věděli, že ONI rozprašují na oblohu toxické nanočástice…

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

+ Odbočím, dal jsem si s tím dost velkou práci, přináším: “SEZNAM+ÚČINKY vědecky podložených PŘÍRODNÍCH ANTIBIOTICKÝCH a jiných léčiv, které pomáhají v boji (nejen) proti infekcím”

https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=11&t=184

Vždy se snažím nějakým způsobem pomáhat (naší alternativní komunitě), ještě mám v plánu seznam doplnit o další zjištění a fakta, ale z časových důvodů je tam alespoň důležitý ZÁKLAD, co musíte vědět..

ZF diskusní fórum nám stále tedy žije.

Alena
Alena
5 měsíců před

Complete List Of Rothschild Owned And Controlled BanksBehind the scenes the Rothschild dynasty is unquestionably the most powerful bloodline on Earth and their estimated wealth is around $500 trillion…The House of Rothschild is really at the top of the pyramid of power. They are behind the New World Order and the complete domination of the world agenda. They are behind the European Union and the Euro and they are behind the idea of a North American Union and the Amero. They are controlling all of the world’s secret services and their private army is NATO.

Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe

Last edited 5 měsíců před by Alena
colombO
colombO
Odpovědět  Jan Tománek
5 měsíců před

Centrální banky a ti, kdo je vlastní, odjakživa vládli světu

Ataman Jermak
Ataman Jermak
5 měsíců před

Ale to je roztomilá kapitola. Určitě si objednám papírovou knihu, je úlevné číst autora, s ním mám téměř totožné názory.
Ataman Jermak

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

+ CNN už požaduje omezení frekvence cestování Američanů do zahraničí: “Uhlíkové pasy mohou být řešením”…
= Dovolenkáři (za každou cenu, no ti za přijmutí vakcíny pro svobodu) by se měli připravit na změnu svých cestovních návyků již nyní, než jim bude tato změna vnucena. Takže: noste prosím tuto visačku, implantujte si tento čip a připoutejte k sobě tuto kouli a železo, jezte brouky a vyhýbejte se masu, často se očkujte a neodvažujte se sami chodit na internet a neodvažujte se myslet sami za sebe!

Karel Vik
Karel Vik
5 měsíců před

Tu knihu si koupím. KV