Nikoli přelidnění – planeta vymírá!

Přečtení: 1997

Ovšem v médiích neustále čtete přesný opak – je nás osm miliard a je to KARASTROFA.
Občas se objeví malý závan s „lokálním problémem” – například ČT si konečně všimla, že už druhý rok za sebou u nás zcela bezprecedentně poklesla porodnost o 10%. To je pro představu ekvivalent, jako by se v Praze CELÝ ROK nenarodilo jediné dítě. A to dva roky za sebou…

Dlouhodobě na to upozorňuje v řadě článků SMIS, nebo například inFakta a snaží se pokládat otázky s čím to souvisí.

Ve své knize Průvodce králičí norou tomuto tématu věnuji celou kapitolu a věřte, že máme jako lidstvo OPRAVDU velký problém – ale média politici řeší umělé a hloupé problémy jako třeba Green deal…

Přelidnění a depopulace

Neustále se mluví o přelidnění planety, ale on je problém bohužel přesně opačný a je s podivem, že na toto nikdo neupozorňuje a média nebijí na poplach.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Na to, aby se POUZE zachovala populace, je potřeba, aby na jednu ženu připadly statisticky dvě děti (úroveň náhrady populace). Celá Evropa, Amerika, Rusko, Čína, Japonsko a další oblasti se nezadržitelně vylidňují – 70 % lidí žije v zemích, kde je počet dětí na jednu ženu HLUBOKO pod číslem dva. Indie je pod touto hranicí od roku 2021 a Čína díky řízené porodnosti a politice jednoho dítěte je pod hranicí náhrady populace překvapivě dokonce již od roku 1990, kdy připadá na jednu ženu dlouhodobě pouze 1,16 dítěte. Vzhledem k této zvrácené politice jednoho dítěte vychází dnes v Číně na 100 mladých žen 120 mužů a v zemi je tak 40 milionů mladých mužů, pro které není žena jejich věku. Jediné státy, kde připadá na ženu naopak více než čtyři děti, jsou státy v rovníkové Africe.
V Německu se dnes rodí o 50 % méně dětí než před padesáti lety a obdobné je to v celém vyspělém světě. Ještě hůře je na tom Japonsko, kde na jednu ženu připadá 1,3 dítěte a už nyní se tam prodává více plen pro dospělé než pro děti… V Čechách začala úroveň náhrady populace klesat v roce 1980, kdy se dostala pod úroveň dvou dětí na jednu ženu a nikdy už se nezvedla. Dnes u nás připadá na jednu ženu 1,7 dítěte.

Velice zvláštní je, že poměr žen z jedním, dvěma, třemi i více dětmi zůstal naprosto stejný, ale citelně přibylo žen, které nemají VŮBEC žádné děti. V Itálii a Japonsku byla v sedmdesátých letech bezdětná pouze každá třicátá žena, ale dnes je to každá třetí. Stejně tak v USA, kde od roku 2018 zůstává také bezdětná každá třetí žena.
Vysvětlení pro tento trend, který zasáhl doslova celý svět, neexistuje a je s podivem, že ho nikdo ani nehledá.
Vlády se snaží pomocí migrace lepit záplatami tento sociální kolaps, který je nyní už neodvratitelný, ale tím paradoxně působí ještě daleko větší kulturní problémy s asimilací zcela rozdílných kultur, čímž celý chaos a rozklad jen uspíší.

Populace bude ještě chvíli ze „setrvačnosti“ narůstat, jak budou stárnout současné generace – přibližně na 10 miliard – ale zhroucení za dvacet až třicet let v sociální rovině je zcela nevyhnutelné a pak bude následovat populační pád.
Dnes na jednoho důchodce připadají tři až čtyři aktivní lidé v produktivním věku, kteří jeho a celý systém živí ze svých daní, ale za dvacet let – tím, jak nyní vzhledem k populační propasti nejsou děti, které by za dvacet let dorostly a nahradily současné aktivní pracující – bude v generaci dnešních padesátníků připadat na dva důchodce POUZE jeden člověk v produktivním věku, který je nemůže zákonitě uživit.
Ta sestupná spirála se samozřejmě stále prohlubuje a bohužel tento proces trvá již řadu let a dnes je už v podstatě nezvratný.

Pokud všechny tyto okolnosti vezmete v úvahu, ještě vám přijde jako přehnaná fantasmagorie, že se někdo snaží omezit populaci už teď?
Naprosto nejhorší možné řešení covidu s největším počtem zemřelých, skandální zanedbání preventivní a urgentní zdravotní péče, 70 % světové populace je proočkováno experimentální vakcínou, která má prokazatelně nežádoucí účinky, po nichž mnoho lidí umírá, a vůbec se netuší, co bude za několik let. Zcela nezřízené rozšíření eutanázie v některých zemích, mediální živení kultu „singles“ a LGBT komunit, podporované velkými nadnárodními firmami, které mění na podporu komunit barvy svých log, a nakonec záměrně rozpoutávané a živené války…

A můžete se znovu ptát, jestli je to opět jen šílená hloupost a neschopnost politiků, nebo skutečně záměr.
Každopádně ti, kteří se snaží zasáhnout do přirozeného běhu života lidstva, mají technicky stále větší a ničivější prostředky, které mají naprosto globální dopady, a tím, že si hráli na bohy, rozpoutali něco, co je nad jejich síly, protože když zasáhnete do složitého ekosystému, kterému nerozumíte, je největší pravděpodobnost, že ho narušíte a zcela zničíte.
A obávám se, že přesně to se děje v současné době s lidstvem.

Zdá se vám to příliš šílené?
Mimochodem, za Třetí říše také samozřejmě nikdo nevěřil, že jsou zabíjeni postižení, a stejně tak Červený kříž až do konce války nevěřil (nechtěl věřit) v existenci koncentračních táborů.
Samozřejmě, jistě jde jen o náhody – dnes už by se totiž nic takového opakovat nemohlo – to je přece opět pouze v učebnicích…

(kapitola “Přelidnění a depopulace” z knihy Průvodce králičí norou)

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

13 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

MIMO TÉMA, ale.. Švédsko nyní upustilo od plánů na zavedení obnovitelných zdrojů energie a prosazuje více jaderné energie:

https://thepeoplesvoice.tv/sweden-scraps-agenda-2030-goals/
https://rmx.news/commentary/swedish-government-scraps-united-nations-agenda-2030-goals1/

= Může za to současná tužší (normální) zima, která jim tam způsobila výpadky proudu v domácnostech, včetně vybíjení baterií v elektromobilech? Ať už je to jakkoli, je potěšující vidět, že antihumánní programy OSN a WEF se začaly alespoň “trochu” hroutit 🙂

CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

“Nový účastník” WEF řekl teď na setkání v Davosu 2024 nemyslitelné!! 18sekund, než ho vypnuli, ale stojí to za to!!!

https://rumble.com/v47if1q-nov-astnk-wef-ekl-na-setkn-v-davosu-2024-nemysliteln.html

“Vážím si toho, že Světové obchodní fórum WEF mi poskytla možnost být na této scéně a říct, jdi do prdele Klausi Schwabe, jdi do prdele Nový Světový Řáde NWO.
My lidé jsme se narodili volní, zůstaneme volní a vy a všichni globalističtí přátelé, včetně všech v této místnosti, se mohou jít vysrat.”

Pak nastala ztráta spojení .. Davos 2024

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

Tak jsem asi objevil, že je to fejk, nebo spíše, satira..
https://www.youtube.com/watch?v=cl8nRM_wWzs

+ Podívejte se na původní video WEF, ze kterého byl tento “upravený” klip stažen:
https://youtu.be/5xS5IoyoGqg?t=1616

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
6 měsíců před

Tak alespoň tohle není fake – Javier Milei (jo, “ten” magor, o tom žádná) tam alespoň řekl, že oni (WEF) jsou PROBLÉM, nikoliv řešení:

https://twitter.com/JoeyMannarinoUS/status/1747645544703406240

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

Dnes skončilo zasedání globálních idiotů v Davosu..+ Po Milei pronesl i Kevin Roberts něco podobného tam:„problém jste vy“, pronesl řečník Kevin Roberts na “globalisty” v Davosu do tváře
https://twitter.com/ModernityNews/status/1748141062357401997

„Politické elity říkají průměrným lidem… že realita je ‚x‘, zatímco ve skutečnosti je realita ‚y‘,“
„Nechvalně proslulí pokrytečtí samozvaní marxisté, environmentalisté létající soukromými tryskáči a humanitární pracovníci, kteří se hlásí ke genocidě, chtějí slyšet, jak mohou „obnovit důvěru“ u obyčejných lidí, proti nimž vyzbrojili své instituce.“

= Obvykle V TOM JEJICH DAVOSU je hlavně slyšet fantazírování Klause Schwaba o tom, jak všem voperovat mozkové implantáty, zrušit demokratické volby atd.

+ Něco od toho dvorního šaška ČR:
comment image
A povšimněte si i loga té falešné žumpy F24

Last edited 6 měsíců před by CZkotas
martin
martin
6 měsíců před

Mrkněte, co chystají ty lidské zrůdy v současné vládě, po tom všem, co o tzv. vakcinách už víme!

https://svobodazahumny.cz/blog/stat-doopravdy-zrizuje-registr-ockovanych/

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  martin
6 měsíců před

Zahumenská?! Are You Fuc*king Kidding Meee?? Tu jsem četl jak provozovala “stavbeznouze.cz” a to bezmála dva roky jsem tam chodíval, ale už dva roky si ji úspěšně nevšímám a ignoruji a můj život je od té doby lepší. Je “divná”, taková uzavřená jakoby do sebe, nevím, jak kam ji vlastně zařadit … dle ní jsou asi VŠICHNI HLOUPÍ atp.. A JEN ONA MÁ PRAVDU.

Last edited 6 měsíců před by CZkotas
martin
martin
Odpovědět  CZkotas
6 měsíců před

Prvně jsem si řekl, že na Váš komentář nebudu reagovat, ale ,,hlas z hůry, mi sdělil“, ať se ozvu.

Víte CZkotas, já také nesouhlasím s některými jejími články a výroky, které má na svém blogu. Ale, ať si píše pro mně a za mně, články jaké chce a komentuje co chce. Fyzicky nikomu neškodí a neubližuje. Tak proč ty ,,výkřiky“.

A navíc, co je nepopíratelné je, že v době covidového apartheidu v ČR nedržela jako právnička ,,ústa a krok”, a nenechala si líbit to státní svinstvo zneužití moci a pošlapávání práva. Vlastně se ji nakonec ani nedivím za ty jeji některé názory v tomto zkorumpovaném absurdistánu s touto vládou u moci.

Mně osobně nic neudělala, a svým komentářem jsem chtěl pouze poukázat na skutečnost, že často takové věci, které se připravují v ,,zákulisí „ na ministerstvech a pak vyjdou v dokumentech v eKLEPU se právě mnozí dozvídáme jen z takovýchto blogů. Mainstream záměrně na takové věci nepoukazuje.

Takže není vždy nutné reagovat jako ,,čertík z krabičky”. A nakonec, Tu prdel si dělá z nás všech, jen tento stát – tato současná zaprodaná vláda.

Last edited 6 měsíců před by martin
Dr.Bombay
Dr.Bombay
6 měsíců před

Jo, to je pravda, ale uprimne, zrovna za tohle Šváb ani kovid fakt nemuze.

Pricinou je civilizace, ktera zapomnela, ze zeny jsou primarne urcene k rozeni a vychovavani deti; a ne aby byly cestovatelky, reditelky, kosmonautky nebo spisovatelky.

Ovsem nevim, jestli tato prosta a do urcite doby kazdemu zjevna pravda neni dnes prilis alternativni i pro alternativu 😉

CZkotas
CZkotas
6 měsíců před

Výborně sepsáno!! Ono vše tak nějak spolu souvisí, na SMIS dobře podali i docela dobře zdokumentované data “Komu chybí děti?”
1díl) smis-lab.cz/2023/12/18/net-zero/
2díl) smis-lab.cz/2024/01/01/komu-chybi-deti/

“Zjednodušeně lze tedy říct, že děti, které nám od ledna 2022 chybí, jsou děti, které se z nějakého důvodu nenarodily očkovaným matkám. Neočkované matky jsou na běžných číslech.”
” očkování proti covidu má příčinnou souvislost s poklesem plodnosti českých žen”

+ Dodám, že to “koronavirové očkování” skrze mRNA se přes hematoencefalickou bariéru dostávají bílkoviny s hroty, které poškozují hipokampus – spánkový lalok, který hraje hlavní roli v učení a paměti, kdy dělají s lidí záměrně větší idioty, k tomu mainstreamová média využívají falešné zprávy k propagaci = součást globální psychologické manipulace mysli, která stále probíhá a to včetně TRANSGENDER a duhového “hnutí” … a to sem netahám, že jim tam zas myslím říkaj, že mají lidi nosit masky, kdy stále hodně lobotomizovaných čechů STÁLE nosí své bakterie plodící, kognitivní funkce zhoršující, špinavé masky, nejen obchodech..

To a samozřejmě další spolu docela souvisí a vysvětluje to i to, že je “novým” normálem nepodporovat rodiny s dětmi a když už, tak na oko, aby se neřeklo… Ono i když jeden rodič pracuje a druhý se stará o děti, tak ten co se stará odě ti nemá žádnou pomocnou ruku od státu, pokud není imigrant či romský občan.. VŠE SPOLU NĚJAK VŽDY SOUVISÍ