Skvělý rozbor manipulativní reportáže ČT

Přečtení: 3262

Rada České televize už podruhé v náš prospěch konstatovala, že ČT porušila svůj kodex. Světe div se, o případu informovaly dokonce už servery i Novinky a iDnes

Skvělý a profesionální rozbor přináší bývalý dlouholetý šéfredaktor zpravodajství a publicistiky ČT a jeden ze zakladatelů novodobé žurnalistiky a publicistiky v Česku, Petr Bohuš.
Škoda jen, že podobní lidé už v televizi a médiích vůbec, dávno nepracují…

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
1 rok před

Výborná zpráva! Pěkne se nám to rozuzluje.
Mimo téma, ale dnes jsem dozvěděl: moje 3x “očkovaná” švagrová (už podruhé) má zase ko*kovid, je stále nemocnější a má rozhozenou imunitu.. Nejhorší je, že ti lidi, všichni ti podvedení, kteří uvěřili spásným “vakcínám” a celého toho humbuku veřejně nepřiznají, že byli vlastně (a jsou) podvedeni.
Ona není jediná, cca 80% zabodnutých kolem co znám mají pořád zdrav. problémy, to je pořád “něco”. No, toxicita udělá své, je to otázka času, u někoho se problémy vyskytnou dříve u někoho klidně i po roce, fakta, data a studie už existují. Budou nadále zavírat oči a dělat, že se nic neděje?
A nechci vidět to “točo” – kdy si budou chtít vybít vztek na nás – kteří jsme zůstali nad vodou a stáli si za svým (hlavně uměli použít mozek a dát si 1+1 dohromady) a zůstali nadále svobodí a NEOČKOVANÍ.
No a všichni my – tzv. “antivaxeři” jsme měli vlastně celou dobu pravdu! A z toho mám největší radost.
A poslední dny si pohrávám s myšlenkou:
“Co když jsou.. Odpůrci vakcín od začátku celou dobu těmi … VYVOLENÝMI?”

Všem přeji krásný den, sílu a odolnost proti vylhaným mediálním zvratkům. Já veškeré MSM hovinka ignoruji celoročně a to je člověk pak plný síly + energie na rozdávání :-))

Michal Neumann
Michal Neumann
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Naprostý souhlas, máte velice rozumné názory, odufám že Vás poznám osobně:)

PS: Mám takové tušení, že i ta teorie s “vyvolenýma” bude pravdivá…..spousty věcí do sebe začala velice viditelně zapadat. Stačilo mi nedávné jednomyslné prohlasování zákonu 106(právo na informace), který se tímto stal nefunkčním.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Jan Tománek
1 rok před

Hlavně jde primárně o genocidu “bílé rasy”.. A Každý stát má jednoho Floyda:
comment image
A když už jsme u toho, romové se taky moc nehrnou do spásných “vakcín,” u nás všude jen “bílí” a stejně tak, jakže romy nepotkáte nikdy na horáh. Kolem toho je stále dost věcí k zamyšlení, ale postupně se nějak k této myšlence trochu dostávám, protože, co si budeme nalhávat, lidstvo je jaksi takové už dost zdegenerované. Možná o to jde, o čistotu a vše je divadlo s úmyslem nechat tady čisté a geneticky odolné jedince.
Na druhou stranu tuto myšlenku kazí debilita WEF a všech těch kašparů kolem, kdy celý svět je pouze divadlo..