Změna systému – Petr Blahynka

Přečtení: 10834

Velice zajímavá přednáška o vztahu práce a peněz, Great resetu vs. Lokálnímu resetu, konci systému založeném na dolaru, o zemích různých kategorií, hospodářském fungování světa a neodvratném přerodu do jiné epochy – Nového světového řádu, protože kapitalismus se vyčerpal a končí…
Se vším ne úplně souhlasím, ale opravdu doporučuji věnovat hodinku času – velice zajímavé postřehy z praxe ekonoma a bohužel ve valné většině opět stejné věci, ke kterým jsem dospěl po svých “neekonomických” cestách i já v knize Průvodce králičí norou.

II. Pokračování přednášky – 13. listopadu 2023

V první části pokračování je spousta zajímavostí ohledně neodvratného ekonomického kolapsu, který se na nás řítí, nicméně druhá část, s jeho předkládaným řešením, mi přišla už lehce naivní… Ostatně posuďte sami.

III. Pokračování přednášky – 26. února 2024

Zajímavá je první část přednášky o vzestupu a pádu impérií – určitě stojí za zhlédnutí. Druhá část se věnuje řešení problému a variantou “Lokálního resetu”.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

4 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Bojka
Bojka
8 měsíců před

No dřív lidé nebyli podělaní až za ušima.Kdo chce,hledá způsoby,kdo nechce,hledá důvody.Vše je to jen o zbabělosti lidí,o ničem jiném.To,že tu několik desítek gangsterů okrádá,ždíme,vydírá a terorizuje 10 milionů lidí,kteří si to nechají líbit vypovídá za vše.

CZkotas
CZkotas
8 měsíců před

comment image

..velký počet úředníků, kteří prosazovali smrtící injekce ko*kovid, jsou ŽIDÉ s dvojím izraelsko-americkým občanstvím! Přestože Židé představují pouhá 0,3% současné světové populace, zastávají ve většině nejvyšší místa a to nejen v americké vládě (stačí se porozhlédnout u nás, v ČR, kdo co řídí a jaký má původ!! A kde je dosazen!!!), včetně amerického centra CDC..

twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1718755548789723268

“Ředitelkou CDC byla Rochelle Walensky, dvojí občanství s Izraelem, židovka. Zástupkyně ředitele CDC Anne Schuchatová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Šéfka CDC Sherri Bergerová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Hlavní lékař CDC Mitchell Wolfe, dvojí občanství s Izraelem, Žid. Ředitel washingtonské kanceláře CDC Jeff Reczek, dvojí občanství Izraele, Žid. Car COVID Jeff Zients, dvojí občanství Izraele, Žid. Havní poradce ko*kovid, Andy Slavitt, který má rovněž dvojí občanství s Izraelem a je Žid, spolu s “asistentkou ministra zdravotnictví pro lidské služby pro naši zemi, asistentkou ministra zdravotnictví Rachel Levinovou, transgender, dvojí občanství s Izraelem, Židovka…
Big Pharma, federální vláda také obsazena nadměrným počtem Židů.. Šéf vakcíny Pfizer, Albert Bourla, dvojí občanství s Izraelem, Žid. Hlavní vědecký pracovník společnosti Pfizer Mikael Dolsten, dvojí občanství Izraele, Žid. Hlavní vědecký pracovník společnosti Moderna Tal Zaks, dvojí občanství Izraele, Žid. Dále je zde finanční sektor, včetně generálního ředitele společnosti BlackRock Larryho Finka a prezidenta společnosti BlackRock Roba Kapita, kteří jsou rovněž Židé a rovněž mají dvojí občanství Izraele. Hlavní lékařka CDC společnosti Johnson & Johnson Joanne Waldstreicherová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Hlavní lékař společnosti Merck, Michael Rosenblatt, dvojí občanství s Izraelem, Žid.
Hlavní poradce Světového ekonomického fóra (WEF) Yuval (Noah) Harari, dvojí občanství s Izraelem, Žid – a to tady mluvíme jen o ko*kovid; to nemluvíme o tom, kdo je ve vedení, kdo ovládá média a naše banky!
..atd….atd..

Opa Rebel
Opa Rebel
8 měsíců před

Výborné video – tohle by měli pouštět v TV:-)

Člověk, co se probudil už v podstatě většinu těchto věcí zná, každopádně ten ekonomický pohled shora a se zkušenostmi (a mimo main stream) je úžasný – děkuji za odkaz!!!

CZkotas
CZkotas
8 měsíců před

Díky. Zatím jsem stihl shlédnout půlku, druhou si nechám na později.

+ Hledaný T. Čermák uveřejnil (asi v sobotu 28.10.) toto video, 2min:
https://twitter.com/ostravanda_/status/1718289542111744235

= Na mě tam působí “jalově” .. Jo, pravdu má s vládou a ropušanem, to beze sporu, ale Rusko ať chce/chceme nebo ne, je součástí plánu globalčíků, jen slepý to nevidí a připomenu sem mé oblíbení rčení:
VEŠKERÁ POLITIKA JE JEN DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU POUZE DIVADLEM

A proč sem vlastně tahám Čermáka..:
“Ano, blíží se neodvratný přechod do jiné podoby v Novém světovém řádu, ať chceme anebo ne, zvrátit to nejde, kapitalismus se vyčerpal a skončil..”
A ve videu má pravdu v tom, že vše je jen na nás, kam to necháme všechno zajít a že pouze my, můžeme (po)změnit běh a chod toho, co se dělo, děje a dít bude. Vše v rukou máme pouze my sami. Nikdo nás z toho nedostane na žádné politické úrovni, to musíme jen my sami, protože (znovu):
VEŠKERÁ POLITIKA JE JEN DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU POUZE DIVADLEM

comment image