Když je člověk sám, pochybuje

Přečtení: 2853

Civilizace je těžce nemocná. Uzdravení musí přijít zespodu. Systém se zhroutí, není šance to zastavit. Rozhodne podzim. Vytvářejme komunity, udržujme přátelství. Když se člověk může o někoho opřít, vidí, že není blázen a sám. A proč jsem nešel do politiky…

Můj nejnovější rozhovor pro Modrého jelena – milé a přátelské posezení s bývalým dlouholetým šéfredaktorem zpravodajství a publicistiky ČT a jedním ze zakladatelů novodobé žurnalistiky a publicistiky v Česku, Petrem Bohušem.
Škoda jen, že podobní lidé už v televizi a médiích vůbec dávno nepracují – díky, bylo to prima setkání.

(Odkaz na rozhovor, pokud vám video nefunguje)

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Bohumil
Bohumil
2 měsíců před

Skvělé, asi nejlepší rozhovor, co jsem v posl. době slyšel. Díky.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Nyní dojde pouze k občanským nepokojům, protestům, rabování a pravděpodobně i defenestraci. Šéf Madety prohlásil, že nezaplatí politicky předraženou fakturu za elektřinu. Asi nebude zdaleka jediný. Musím prohlásit, že mu fandím.

Mimo jiné se už ale naplňuje plán Klause Schwaba, zbavit lidi všech úspor a zavést podmíněný příjem.

A Banderovští aktivisté se pokusili zmařit akci “Jízda Svobody” věnovanou hrdinům druhé světové války.
V Banské Bystrici se okrajinští vetřelci za souhlasu gestapo pokusili zmařit slavnostní kladení věnců u Památníků hrdinů Rudé armády. Vykřikovali „Heil Bandera“ a další protiruská hesla.
Účastníkům to však nezabránilo uspořádat ceremoniál:
https://www.facebook.com/SlovanskeNebe/videos/768375107710061/

Politici vyhlásili občanům válku – nejdřív vakcíny, lockdowny a teď cenami plynu, elektřiny, potravin a PHM. Rady těchto politických loutek jsou úsměvné – šetřete, pokud 1 svetr bude málo je tu 2. Chtění nás naprosto zničit. Všechny. Staré, mladé, muže, ženy, děti, zdravé i nemocné. Inflací nám chtějí legálně ukrást naše úspory + fakturami za energii chtějí na co nejvíce lidí a firem poslat exekutory aby se supy dostali k veškerému majetku potenciálních dlužníků. Není tohle už řízená genocida národa?

=A dle jeřabin a cibule bude tuhá zima! Jeřabiny – bobule jsem fakt roky neviděl a letos jsou stromy obsypané jak blázen=

Dana
Dana
1 rok před

Co? Tohle že psali o Kozím příběhu? Neskutečné, kde se v lidech bere ta arogance a povýšenost. Výborný film pro celou rodinu.