Rozhovor pro Protiproud

Přečtení: 1728

Příjemné povídání o knize Průvodce králičí norou a filozofování s Petrem Hájkem.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

10 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

+ Musím zase přidat něco.. Všechny (dle těch srá*čů prej) konspirace, jsou vždy jen fakta, např. kdy jsme před více jak rokem četli, že chystané digitální měny budou mít datum exirace. A dle mantry wef, připomenu: “NIC NEBUDETE VLASTNIT A BUDETE ŠŤASTNÍ”

– Čínské digitální peníze budou mít datum expirace a to bylo nyní potvrzeno. Uživatelé budou skutečně muset digitální jüan utratit do určitého data, jinak jednoduše zmizí..:

comment image

A to nemluvím o digitálním rublu, Euru, CBDC celkově atd. !!CELÝ SVĚT JE DIVADLO!!

Last edited 4 měsíců před by CZkotas
CZkotas
CZkotas
4 měsíců před

Moje reakce na “pondělní stávku”, připomenu, že veškeré DEMONSTRACE JSOU POVOLENY, JSOU ŘÍZENY DLE SIONSKÝCH PROTOKOLŮ. Stejně jako fakt, že VEŠKERÁ POLITIKA JE POUZE DIVADLO, VŠECHNY STÁTY JSOU JEN DIVADLEM!

+ Jedna (dle mě dobrá) zpráva:
Včera 29.12.2023 zemřel “jeden z nich” – Abraham ben Elazar, někde jsem zahlédl titulek, že zemřel, ti, kdo neví, znáte ho pod jménem:
Henry Kissinger, also known as Avraham Ben Elazar, was a prominent figure in the development of the =NEW WORLD ORDER=

+ “Der Friedensnobelpreisträger Avraham Ben Elazar (alias Henry Kissinger)”

Kdo stále neví .. nějaké info, např. tu:
https://www.elespectador.com/opinion/columnistas/reinaldo-spitaletta/el-genocida-henry-kissinger/

Krátký výňatek z překladače do CZ:

“Na dobrém úseku nesčetných hanebností 20. století, nejstrašnějšího v dějinách Západu, jak varoval britský filozof Isaiah Berlin, se nachází genocidní muž, který právě dovršil sto let bezduchého života, v němž paradoxně získal v roce 1973 Nobelovu cenu míru a má za sebou miliony mrtvých v konfliktech vysoké i nízké intenzity. Řeč je o bývalém americkém ministru zahraničí a poradci pro národní bezpečnost, židovském Němci a gringovi Henrym Kissingerovi. Sto let krvavé existence. Sto let genocidního muže, který byl spoluviníkem, spoluautorem a aktérem neslýchaných masakrů v Asii, Africe a Latinské Americe. Narozeniny zločince by se samozřejmě slavit neměly. Je třeba je odsuzovat a zpochybňovat a je to příležitost přečíst si kapitoly o jeho rozsáhlém zapojení do spiknutí, zásahů do vnitřních záležitostí mnoha zemí, bombových útoků a státních převratů….”

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

Slovensko, kdy Fico na slavnostním sněmu na Bratislavském hradě prohlásil, že Slovensko pod jeho vládou nepodepíše Pandemickou smlouvu s WHO, protože jde o projekt nenažraných farmaceutických firem! A znovu vyzval k jednání o míru atd..
= nooo, alespoň bude pak (doufám), kam utíkat. No a mezitím, tady v kocourkově, plnící slepě příkazy:
comment image

+ gatěs prostřednictvím své !nové! společnosti Breakthrough Energy vyzývá vlády po celém světě, aby využily jeho geneticky modifikované rostliny a zvířata pro „přizpůsobení se klimatu“ (je to falešná věda, stejně jako žido-vakcíny).. Vtipné na tom je, že je fakt, kdy spousta zemědělců padla kvůli tomu že naletěli GMO.

comment image
Ouuu yeaaaa – nová normalita, zvykejme si .. A jaká? Kdy POUZE očkovanci umírají “náhle”, asi stejně jako neexistuje doposud žádný zaznamenaný případ/důkaz projevu ADHD či poruchy AUTISMU u NEČKOVANÝCH dětí!! Ani jeden případ takový není veřejně znám!!! Stejně jako další “civilizační choroby” z toxicity kolem nás, např. expozice olova souvisí s onemocněním srdce a poklesem IQ, těžké kovy jsou příčinou alzheimera atd.atd..

A víte co? Ať si opíchanci ko*kovid roztokem mají záněty osrdečníku a myokardu (neboli operace srdce :P), k tomu propagovaná nízkotučná strava, která způsobuje záněty v průběhu let natolik zlé, že skončí v nemocnici bez zvláštního důvodu (to vám kardiolog neřekne) a to se nezmiňuji u těch opíchaných vemen, kdy se pozornost soustředí hlavně na vážná zranění a úmrtí, takže, méně “dramatické” vedlejší účinky (primární!) zůstaly bez povšimnutí, např.: mozková mlha, neuropatie, nadměrná únava, otupělost a nesnášenlivost cvičení. Nejméně polovina zkoumaných osob uvedla, že pociťuje příznaky, jako jsou pocity pálení, nespavost, hučení v uších, myalgie, bolesti hlavy a bušení srdce, gastrointestinální problémy, neurologické potíže, úzkost..atd.atd.!

A jak dotlačit ekonomiky k dalšímu kolapsu? Např. Ve wehrmachtu (Německo) v roce 2024 prej zdvojnásobí výdaje na vojenskou pomoc okrajině. Prostě jet a jet, ať to stojí, co to stojí, digitalizace všeho musí být zastavena!

Zatial Nikto
Zatial Nikto
Odpovědět  CZkotas
5 měsíců před

Tomáš Taraba dal k tejto téme na Facebooku pred 3 dňami tento status:

Veľa z vás ma kontaktuje ohľadom WHO zmluvy!
Vláda nebude súhlasiť so žiadnou WHO zmluvou, ktorá by preniesla národnú suverenitu pri riešení akejkoľvek pandémie na nadnárodný orgán tak ako koluje v pracovných podkladoch, kde WHO má mať právo popierať suverenitu štátov a ľudských práv. Za SNS sme túto otázku dávali do popredia koaličných rokovaní a včera to potvrdil na sneme aj premiér Fico. Preto sme v programovom vyhlásení vlády jasne uviedli, že medzinárodné zmluvy tohto druhu nemá právo schvaľovať vláda, ani zástupca Slovenska niekde, ale ako tvrdí ústava, len parlament.
Na druhej strane platí, že sme si dali ako koalícia urobiť právnu analýzu a aj sme konzultovali zástupcov Slovenska ohľadom tvrdení jedného politika, ktorý vo videu tvrdil, že Slovensko má už len čas do 30.11. novú WHO zmluvu odmietnuť. Toto tvrdenie nie je pravdivé. Rokovania na úrovni WHO sú ohľadom tohto dokumentu len na úrovni pracovných skupín a nateraz sa nedá ani odhadnúť či vôbec v určitom blízkom čase vznikne dohoda medzi štátmi do takej podoby, že bude na stole ako dokument na schválenie. Situáciu blízko mapujeme, ale nie je dôvod na paniku, žiaden dodatok k zmluve podpisovať v predkladanom znení nebudeme.

Spústa ľudí dostáva pred koncom roka z bánk výzvy, aby do určitého času reagovali na zmeny zmluvných podmienok – zvýšenie poplatkov, inak banky budú považovať tieto zmeny za odsúhlasené. Korporátne právo – ak sa neozveš – súhlasíš!

Musíme začať jesť deti!!
https://www.mojevideo.sk/video/3090e/musime_zacat_jest_deti.html

Musíme začať jesť deti. Už tu dlho nemusíme byť kvôli klimatickej kríze.
Nemáme dostatok času, je tu veľké množstvo CO2.
Ostalo nám už iba zopár mesiacov.

Martin Jan
Martin Jan
5 měsíců před

Hledejte Hospodina všichni tiší země, kteří zákon jeho činíte; hledejte spravedlnost, hledejte tichost, snad budete nějak ukryti v den hněvu Hospodinova.“ (Kniha Sofoniáš II, 3)

Tento poslední citát je spásnou připomínkou, že hledání Boha není pro dnešní duše nepovinným doplňkem, pokud chtějí odvrátit Boží trest, který visí nad hlavami nás všech. Zdá se, že události postupují pomalu, ale jistě ke třetí světové válce a je těžké si představit, že se tato válka v nějakém bodě nestane válkou jadernou. Už nyní vidíme hrůzy na Ukrajině a v Palestině a lidstvo jako celek nebylo nikdy tak vzdálené od Boha jako je dnes. Bůh však nestvořil lidstvo ani vesmír pro lidstvo, aby zalidnil peklo, ale Své nebe. Proto brzy zasáhne, než celé lidstvo skončí tím, že si vybere peklo. Zkažení lidí je však dnes takové, že jen velmi přísný Trest bude stačit k tomu, aby přeživší odvrátil od oněch hříšných potěšení, která v naší době tolik znají, ne-li praktikují, přičemž nejhorší z nich je výsměch Bohu. 

Všemohoucí Bůh má tedy náruč doširoka otevřenou, aby v této poslední hodině, než propukne Jeho hněv, přivítal hříšníky. Zároveň však život není hra, která se bude hrát podle lidských podmínek – „Hospodin zpytuje všecka srdce a zná všecky myšlenky mysli. Budeš-li ho hledati, nalezneš jej; pakli ho opustíš, zavrhne tě na věky.“ (1. Kniha kronik XXVIII, 9) Ať dnes nikdo není tak pošetilý, aby si říkal: „Nejsem věřící člověk,“ v tom smyslu, že „mě se Trest netýká“. Vystavuje se vážnému riziku, že až příliš pozdě pochopí, jak vážně se mýlil v nekonečné Boží dobrotě.

colombo
colombo
5 měsíců před

comment image

comment image

comment image

comment image

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  colombo
5 měsíců před

comment image
Ten satanský “svátek” doma neuznáváme, ale tohle sedí 😀

CZkotas
CZkotas
5 měsíců před

PROTIPROUD – ten beru a nahodile taky čtu a proto sem přidám můj komentář, který je sice odbočením, ale myslím si, že zapadne, protože “protiproud”, takže:

Byl jsem dnes po delší době v hitlermarketu z rajchu (v káčku to nebylo, takže – v LIDL), a měli tam na sobě ti pracující takové trička, jakože něco ve stylu pomáhejme dětem a za kasama plakát – podpořte děti s autismem a bylo tam i vyfoceno nějaké dítě s autismem (asi)..
A mě hned napadlo jako první – dětské “povinné židovakcíny” prokazatelně způsobující autismus (autismus = je poškození z vakcín!) a teď ty lidi tam přispívající tomuto žido-podvodu (big pharmy vlastní “Ž” – to aby bylo jasno) si prokazatelně neustále pod sebou kopající vlastní hrob a za velkého jásotu zalykající se štěstím z pomoci:
= se vždy ŽID JENOM SMĚJE TUPÉMU GÓJÍM!! JAK NECHÁVÁ SEBE A SVÉ DĚTI MRZAČIT VAKCÍNAMA + JEŠTĚ JIM ZA TO PLATÍ.. TO UŽ JE FAKT K PLÁČI…

Pak si projdu kolem jedné soukromé školy, kde sundali k dnešnímu dni ukro modro-žlutý hadr a místo něj vyvěsili EU hadr, tak je opravdu tahle společnost prostě zralá k záhubě!

Degenerace se projevuje, neustálá podpora “západních hodnot” … a to nemluvím o případných oslavách satanského svátku a blbnoucí dětem hlavy kolem HALOWEN. Ještě tady chybí vyvěsit a podporovat duhový hadr, pak už bude fakt vymalováno (tedy dokonáno).

Monique
Monique
Odpovědět  CZkotas
5 měsíců před

Výborný a zcela výstižný příspěvek… díky.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Monique
5 měsíců před

Díky, kdo chápe alespoň “trochu” co se děje .. Přidám něco k “Ž” – velký počet úředníků CDC, kteří prosazovali smrtící injekce ko*kovid, jsou ŽIDÉ s dvojím izraelsko-americkým občanstvím! Přestože Židé představují pouhá 0,3% současné světové populace, zastávají ve většině nejvyšší místa a to nejen v americké vládě (stačí se rozhlédnout i u nás, v ČR, kdo co řídí a jaký má původ!), včetně amerického centra CDC..

např:
https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1718755548789723268

“Ředitelkou CDC byla Rochelle Walensky, dvojí občanství s Izraelem, židovka. Zástupkyně ředitele CDC Anne Schuchatová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Šéfka CDC Sherri Bergerová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Hlavní lékař CDC Mitchell Wolfe, dvojí občanství s Izraelem, Žid. Ředitel washingtonské kanceláře CDC Jeff Reczek, dvojí občanství Izraele, Žid. Car COVID Jeff Zients, dvojí občanství Izraele, Žid. Havní poradce ko*kovid, Andy Slavitt, který má rovněž dvojí občanství s Izraelem a je Žid, spolu s “asistentkou ministra zdravotnictví pro lidské služby pro naši zemi, asistentkou ministra zdravotnictví Rachel Levinovou, transgender, dvojí občanství s Izraelem, Židovka…
Big Pharma, federální vláda také obsazena nadměrným počtem Židů.. Šéf vakcíny Pfizer, Albert Bourla, dvojí občanství s Izraelem, Žid. Hlavní vědecký pracovník společnosti Pfizer Mikael Dolsten, dvojí občanství Izraele, Žid. Hlavní vědecký pracovník společnosti Moderna Tal Zaks, dvojí občanství Izraele, Žid. Dále je zde finanční sektor, včetně generálního ředitele společnosti BlackRock Larryho Finka a prezidenta společnosti BlackRock Roba Kapita, kteří jsou rovněž Židé a rovněž mají dvojí občanství Izraele. Hlavní lékařka CDC společnosti Johnson & Johnson Joanne Waldstreicherová, dvojí občanství s Izraelem, Židovka. Hlavní lékař společnosti Merck, Michael Rosenblatt, dvojí občanství s Izraelem, Žid.
Hlavní poradce Světového ekonomického fóra (WEF) Yuval (Noah) Harari, dvojí občanství s Izraelem, Žid – a to tady mluvíme jen o ko*kovid; to nemluvíme o tom, kdo je ve vedení, kdo ovládá média a naše banky!
..atd….atd..