Rozmáhá se nám tu takový nešvar…

Přečtení: 7030

Před pár dny jsem sdílel na svém blogu zajímavý text, který si pokládá otázku, jestli není očkování Biblickým znamením šelmy.

A hned se vyrojilo několik reakcí, nad kterými mi opravdu zůstal rozum stát.

Jeden pán mě obvinil z vyhrožování – patrně tím, že sdílím text, který mluví o biblické Apokalypse a jemu se možná nelíbí, že by se ho to mohlo třeba týkat…
Podle této logiky vlastně křesťanští duchovní nedělají od rána do večera téměř nic jiného, než že vyhrožují očistcem a peklem – myslím, že je to minimálně na žalobu.

Další povedená reakce byla, že šířím strach – pán doslova napsal „…není snad většího druhu paralyzující manipulace, než držení duchovních a ezoterických kruhů jinak prima lidí v šachu strachu. A pane Tománku, nemůžu Vám upřít, patříte nyní k největším zvěstovatelům takového “šachu strachu” u nás.”

Tedy sdílením textu se snažím kromě vyhrožování šířit i strach – opět se to patrně i tohoto pána týká, možná se v textu našel a teď se bojí pekelného ohně. Těžko říct…

A poslední reakce byla od paní, která mě nařkla, že „rozděluji lidi na očkované a neočkované”!


Představte si to – už dva roky tu důsledně rozděluju lidi na očkované a neočkované a těm neočkovaným zakazuju chodit do obchodu, škol a odpírám jim jejich práva…

Takový já jsem.

Opravdu se nám tu rozmáhá zvláštní nešvar – lidé do sebe na ulicích doslova narážejí, jak si nevidí ani na špičku vlastního nosu.

V době, kdy bylo očkování a rouška privilegium, každý druhý to „měl v paži” (jako naši slovenští bratia), bylo rozdělování lidí vrchol cnosti, solidarity a soucitu. 

Ale dnes, když ohledně očkování začínají konečně i do mainstreamu vyplouvat první problémy, k lékařům chodí stále více lidí s vážnými problémy a ti, kteří vládě tak strašlivě skočili na špek, už s tím cejchem nejsou zdaleka tak komfortní, protože už to tak prima a sexy evidentně není.

Ale nebojte, ti kteří jste si tak libovali, na podzim zase budete na koni, pokud tedy zdravíčko dá.

BTW – také je kolem vás tolik chřipek, které vůbec nejsou v tomto období typické? 

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Omasta
Omasta
2 let před

Na co strašíš ty chudinky? Potřebujeme odlidnit planetu kvůli vzrůstajícím tunám odpadu jako sůl.. Tak je nestraš, ať si zbytek života užijí v pohodě. Měli bysme být rádi, že jsou tu takoví dobrovolníci a né je ještě odrazovat a stressovat.

Nada
Nada
2 let před

Kdyz vidim, jak policie v Evrope potlacuje nasilim poklidne demonstrace, je mi zle a uzko! Kdyz Rakusan rekl, ze se postara o to, aby neockovanym zneprijemnil zivot, myslela jsem, ze mu preskocilo. V ,, demokratickem” svete se vlady chovaji nasilne a nedemokraticky a nikdo z predstavitelu statu se k tomu nijak nevyjadruje!!! Jako by se to nedelo!! Je mi zle! Citim strasnou nespravedlnost. Do toho vseho rusky uzurpator. Nemohoucnost…dalsi tezko stravitelny pocit

Ludmila Šindelářová
Ludmila Šindelářová
2 let před

Proroci, kteří říkali pravdu, byli vždy nenáviděni a pronásledováni, tak se nedivte.
Třeba Izajáš a Jeremjáš by o tom mohli povyprávět, když Židům prorokovali zničení Jeruzaléma…a v dnešní době svědkové Jehovovi jsou také nenáviděni, když cituji Bibli…ale pravda se ukáže…

Explorer
2 let před

Manipulace společnosti je reálná, stejně jako snaha poštvat lidi navzájem proti sobě. Já osobně začínám taktéž pochybovat, zda tu někdy skutečně nějaký virus byl.

Nevím, jak je to možné ale například u naší sousední země Německa, se přes obrovské zprávy o mrtvých na virus nijak nezvýšila celková úmrtnost za tyto dva krizové roky oproti jiným.

Jak je to možné? Skutečně tu něco bylo nebo se jednalo pouze o “překlasifikování” chřipky a masovou propagaci? A nemohl by se někdo z akademie, žurnalistiky, školství, medicíny či politiky na tyhle věci začít ptát?

https://pooky.substack.com/p/pocty-umrti-v-nemecku-mezi-lety-2012-2022

Eva
Eva
2 let před

Výklad v souvislostí se znamením šelmy má Velmi zajímavé spojitosti. Stále hledám odpovědi, proč se to všechno děje a celosvětově, jaké jsou souvislosti všeho dění. Objev kovidu, nucení k očkování (proti zdravému rozumu), nedůvěra k informacím v hlavních mediích, teď kult Ukrajiny (na kterou si Češi ještě vloni vzpomněli, leda když potřebovali překopat chodník… ).
Obávám se budoucnosti. Jsem ráda, že díky kovidovým časům jsem objevila několik kanálů informací, mezi které patříte i vy. Obávám se, že internet jde snadno kontrolovat, zřejmě nás časem čeká přechod na rádiové vlny. Nevím, co sama za sebe mohu udělat, jen dění sleduji, krom pár mailů politikům. Eva Kohoutková