Kdepak, u nás zastrašování není…

Přečtení: 1254

Po letním příběhu cenzury v Českém rozhlase, o kterém jsem psal před časem, tu máme další úroveň perzekuce.

To, že se zastrašování dělo za doby covidové, víme všichni a skvěle to zmapovalo Svědomí národa v dokumentu “Netečkované příběhy”. Následovaly téměř monstrprocesy s některými aktéry s horkými hlavami a exemplární a naprosto neskutečné tresty odnětí svobody.

Zastrašování ale funguje i v té nejnižší mezilidské rovině – od “běžné” ostrakizace lidí, kteří si “dovolí” myslet něco jiného, než je “povolený” vládní narativ, až po zastrašování těch, kteří si podobné “dezolátní” názory dovolí dále šířit.

Nedávno jsem oslovil ředitelku jedné z knihoven, kde jsem ještě loni měl besedu o svých knihách a její odpověď mě docela překvapila…

…abych byl upřímný, odpověď mě vlastně nepřekvapila. Každý není zvyklý snášet tlak okolí a paní ředitelce se vlastně nedivím.

Takže už nejen zákaz v médiích, ale rozkaz zněl zkrátka jasně – prostě kohokoli, kdo by ideově rozvracel náš báječný růžový svět – třeba jen tím, že se ptá, nebo se snaží přemýšlet, zkrátka do veřejných institucí nepustíme.

Další level, který nás čeká, je už jen perzekuce těch, kteří na podobnou “ilegální” besedu přijdou – čekají nás časy, kdy kordóny policajtů budou kontrolovat (později mlátit) ty, kteří jen přijdou. Jako to známe z minulosti například z koncertů Plastiků…

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
9 měsíců před

Mimo téma = IZRAEL vs PALESTINA, mýma očima, akutálně:
!! Izrael má zjevně v úmyslu provést v Gaze etnickou čistku! Ze slov izraelských představitelů je zcela zřejmé, že IDF hodlají zahájit pozemní válečný útok na Gazu a že během této války bude mnoho vojáků IDF bez rozdílu popravovat Palestince na potkání, a to z pocitu pomsty, poháněného hněvem a zcela mimo jakákoli jinak uznávaná pravidla práva nebo války.

Mnozí polirtičtí srá*či v západním světě (+ těch našich ko*kotů v první řadě nevymívaje) se nechali strhnout touhou po krvi a otevřeně schvalují etnické čistky v Gaze!!

Nenechte se mýlit: Ti, kdo si říkají “politici” (a nejen oni) a např. vyzývají ke genocidě palestinského lidu, nejsou žádní normální lidé.. Jsou to tyrani, vrazi, kteří pouze nosí nálepku dobra, aby předstírali, že mají prolidské zásady…

Po “vyčištění” Gazy Izrael plánuje trvale okupovat a hlídat celý region, čímž ukončí “samosprávu” Gazy a palestinským civilistům trvale odepře jakýkoli hlas nebo zastoupení ve vlastní vládě. Na rovinu, Izrael plánuje přeměnit Gazu v zajatecký tábor, kde budou Palestinci v podstatě válečnými zajatci bez lidských práv, bez hlasu .. Představte si, že jste uvězněni ve vězení, kde vás dozorci chtějí otevřeně zavraždit. To je realita, které bude brzy čelit více než 2 miliony palestinských civilistů!!!

Situace v Gaze je dnes tak zoufalá, že tamní lékaři vyslali do světa SOS. Prostřednictvím ZeroHedge:

zerohedge.com/geopolitical/gaza-doctors-issue-sos-whole-world-us-proposes-evacuation-corridor-egypt

Dvojí metr.. Když např. Rusko provedlo raketové údery na okrajinskou elektrickou infrastrukturu, které způsobily JEN dočasný výpadek proudu v několika městech, prohlásila předsedkyně EU Ursula von der lejno následující:
“Útoky Ruska na civilní infrastrukturu, zejména na elektrickou energii, jsou válečnými zločiny. Odříznutí mužů, žen a dětí od vody, elektřiny a topení s blížící se zimou – to jsou čiré akty teroru.”

comment image

A v souvislosti s touto problematikou jsem již slyšel (četl) řadu tvrzení, že kdokoli se vysloví proti izraelským akcím – bez ohledu na to, jak jsou nezákonné nebo barbarské – z vás dělá “antisemitu”. To je argument, který je předhazován jako snaha ochránit Izrael před rozumnou kritikou jeho taktiky a konečných cílů týkajících se více než 2 milionů palestinských civilistů, z nichž naprostá většina nepatří k Hamásu a nepodílela se na teroristických útocích Hamásu na Izrael..
+ “protože se Hamás skrývá mezi civilisty v Gaze, je v pořádku, aby Izrael tyto civilisty zabíjel, pokud je to nutné ke zničení Hamásu”.

== Pokud Izrael splní své hrozby a promění Gazu v trosky, přestože jsou tam uvězněny miliony Palestinců, stane se strůjcem bezprecedentního lidského utrpení a ztrát na životech… Ještě horší je, že takovými kroky Izrael prokáže, že není o nic “lepší” než teroristé z Hamásu, kteří vraždili nevinné izraelské civilisty.

A pokud bude Izrael pokračovat ve svém současném postupu proti milionům palestinských civilistů, pak za to všichni jistě zaplatíme vysokou cenu v podobě ztrát na životech – protože nastane prudce rostoucích cen ropy, rozvrácených ekonomik, zničených dodavatelských řetězců a nakonec miliard zničených nebo dokonce vyhaslých životů. ==

..To ze mě nedělá antisemitu. Dělá to ze mě lidskou bytost..

Jiri
Jiri
9 měsíců před

Děs. A taky samotná diskreditace médií je velká, platí pravidlo, že je to přesně naopak, než jak hlásí. Když říkají, že máte být v klidu a není důvod k znepokojení, měli byste vzít nohy na ramena a začít utíkat. Média dnes informují přesně naopak. My v “novém normálu” přes tři roky žijeme, jen si to ještě plně neuvědomujeme.

Anna
Anna
9 měsíců před

Strašné, taková otřesná nařízení beze zbytku a s lehkostí plnili šiřitelé kultury ? Jak tristní a navíc absurdní ! A jejich podřízenost a bezpáteřnost trvá. Už dávno žijeme v nesvobodné zemi, řízené největšími hlupáky pod diktátem EU a zpoza velké louže. 0rwellovo varování splněné beze zbytku …

Koronapřevrat
9 měsíců před

Vypadá to, že četba knih, setkávání s lidmi a svobodné šíření informací jsou v současné době jednou z největších hrozeb pro upevnění a nerušený rozvoj covidové totality. Zvláště knihovny jsou rejdištěm různých podvratných živlů a jejich knihy bývají kontaminované zákeřným virem svobody a závadnými myšlenkami. 🙂

Pamatuji si svůj “zážitek” z návštěvy místní knihovny někdy koncem roku 2020. V celé budově již byla plně zavedena tvrdá protipandemická opatření s výhružnými oznámeními na všech zdech a podlahách o nutných rozestupech se všudypřítomnými červenobílými páskami se zákazy vstupu do všech světových stran. Půjčené knihy bylo možné vracet jen “distančně” v malém prostoru 5 x 5 metrů za zafačovanými dveřmi. Na stolku, opět obehnaném páskami, bylo více lahviček s dezinfekcí než knih. Když jsem vešel do dveří, nikdo vevnitř nebyl, a tak jsem lehce nadzvedl pásku a stolek obešel s tím, že půjdu dále. Z útrob knihovny se okamžitě ozvalo výhružné: “Ne, ne, tady nesmíte, vraťte se!” 🙂

Spíše mě ta absurdita celé situace rozesmála, než rozčílila.

CZkotas
CZkotas
9 měsíců před

+ Aktualizoval jsem příručku, považuji to za důležité být informován:
Vodítka pro odstranění GRAFENOXIDU, jak na DETOX (+dalších látek vylučovaných nejen z “kovid vakcín”) z vašeho těla !!!!

https://forum.zdraveforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=172&p=753

+ Obsahuje i moje tipy, kde levně koupit doplňky pro detoxikaci. Oba dva eshopy znám a nakupuji doplňky již přes dva roky. Mohu doporučit. Více info v odkaze.

Last edited 9 měsíců před by CZkotas
Bojka
Bojka
Odpovědět  CZkotas
9 měsíců před

Dik pane, zacali jsme uzivat cejlonskou skorici. Mamce to pomaha na srdce, cholesterol a tlak. Rano ji jime na lacno s medem a zapijime vodou. Behem dne pridavame do bilych jogurtu ci na namazane pecivo se zminenym medem primo od vcelare. Dobry tip.

Last edited 9 měsíců před by Bojka