Průvodce králičí norou – křest knihy

Přečtení: 1156

Ve čtvrtek 19. října jsme tradičně v Divadle Kámen, spolu s MUDr. Janem Hnízdilem a principálem divadla Petrem Odo Macháčkem, pokřtili moji novou knihu Průvodce králičí norou.

Je to kniha, ve které jsem se pokusil shrnout vše, kam jsem za poslední roky došel.
Abych se mohl v životě posunout dál, cítil jsem, že v sobě kapitolu posledních let musím nějakým způsobem uzavřít.
Chtěl jsem si utřídit všechny ty poletující fakta, myšlenky a úvahy, které se ke mně za poslední roky dostaly a které mě formovaly a dohromady tvoří můj současný obraz světa – to, kam jsem se hlavně díky covidu posunul a jak hluboko do králičí nory jsem nahlédl.
Co jsem sepsal, může být pro někoho chaosem, ale on takový život zkrátka je, nebo to může být pro jiného notoricky známé, pro dalšího šok a někomu to zase naopak může pomoci se orientovat, nebo objevit další, pro něj neznámé skutečnosti o světě, ve kterém žijeme a který je téměř celý bohužel postavený na lži a klamu.
Přesto, nebo právě proto nepochybuji, že kniha bude okamžitě označena jako „konspirační“.

„Knížka je globální psychosomatika. Výborně napsané, krátké, jasné, srozumitelné. Přesně tak má vypadat komunikace psychosomatika s pacientem. Budu propagovat do posledního banu.“
MUDr. Jan Hnízdil

Vše, co jste o světě nechtěli vědět…

Třicet tři snadno srozumitelných kapitol zásadních souvislostí o době, ve které žijeme. I když je každá kapitola sama o sobě znepokojivá, hrozivě působí až všechny společně. Je téměř jisté, že kniha bude záhy označena za konspirační…

Myslete na to, že pokud budete následovat pomyslného Alenčina bílého králíka do nory a jednou do oné zapovězené místnosti za dveřmi vstoupíte a toho slona, který stojí uprostřed, spatříte, není už cesty zpět.
Je to jako biblické jablko poznání – pak už svět, zprávy, jednotlivé „osobnosti“ a události, o kterých budete číst, nebudete nikdy vidět jako dřív a zjistíte, že to, čemu jste věřili jako bezpečnému přístavu – zvláště celé 20. století – je jedna velká lež.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

3 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Jitka
Jitka
9 měsíců před

Zdravím, chtěla jsem vědět o knize více… někdy stačí náhled jedné či dvou sránek pro představu, jaký styl autor použil, vždy nahlednu do knihy – uvod- uprostřed a vím zda mne kniha ” chytí ” …škoda, že jsem zde nenalezla.

CZkotas
CZkotas
9 měsíců před

Gratulace ke křestu knihy! Určitě se na ni chystám, protože, umíte psát! Jen to zřejmě nějakou dobu potrvá (inflace) … vzhledem k pokračování (nikým nezvolené chazarské) vlády devastující vše! A podporující zvrácené západní (dezinformace a) hodnoty..

Last edited 9 měsíců před by CZkotas