Kdokoli používá slovo “dezinformace”, je lhář

Přečtení: 146

Myslím si, že se věci začínají dávat do pohybu… a toto je VELICE důležité poselství do období chaosu.
Podívejte se na toto minutové video, ve kterém je vše podstatné.
Je to snadné – KDOKOLI, kdo používá slovo “dezinformace” je lhář! Existuje POUZE pravda, nebo lež.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

1 Komentář
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
11 dní před

“Myslím si, že se věci začínají dávat do pohybu”
= Pokud se nezačne úplně odshora v procesech řízení, nezmění se nic.

“Demokratický systém, který je pěkně v Talmudu popsaný jako kalech. Podvod na goyim. Demokracie je kalech, podvod. Iluze pro goyim, že o něčem rozhodují. To je demokracie.”

DOPORUČUJI – Znalecký posudek, vypracovaný z pověření soudního dvora č. V v Bernu:

https://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Prave_Protokoly_sionskych_mudrcu.pdf

Připomenu sem i výrok jednoho “našeho politika”:
comment image
Zeman: “Dovolte mi, abych vám připomněl krásnou větu z Talmudu: ‘ten, kdo zachránil jeden lidský život, zachránil celé lidstvo.’

Toto řekl v čase covidu, kdy propagoval očkování.

Zeman tehdy “zapomněl” ovšem upozornit, že podle Talmudu jsou všichni Nežidé zvířata a proto se na ně tato věta nevztahuje!

Z Talmudu:
Baba Necia 114,6: „Židé jsou lidské bytosti, ale národy celého světa nejsou lidští tvorové, ale zvířata.“
Sanhedrin 59a: „Zavraždit gojíma je jako zabít divoké zvíře.“
Abodah Zara 26b: „Nejlepší z nežidů musí být zabiti.“
Hilkkoth Akum X1: „S gojímem neměj slitování.“
Zohar II, 4b: „Porodnost Nežidů musí být masivně potlačována.“
Zohar I, 168a: „Židé se vždy musí snažit oklamat Nežidy.“
Erubin 43b: „V čase Mesiáše se všichni (Nežidé) stanou otroky Židů.“
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Až přijde Mesiáš, každý Žid bude mít 2800 otroků.“

A kam jsme se jako národ dostali po roce 1989? Jak to mohl český národ dopustit? Národ byl unesen mafiány, kteří si rozparcelovali polistopadovou moc v ČR za pomoci peněz z USA.
A veškeré procesy v ČR řídí Židé. Proč? Z jakého důvodu? No, protože všechny kontrolní orgány v České republice řídí židovské rodiny, komplet. Po roce 1989 všechny ústavní funkce, instituce, ovládly židovské rodiny. Všechny důležité pozice, všechny organizační struktury řídí zednářské spolky, tedy židozednářské organizace.”

I židovské organizace dostaly Václava Havla k moci..:

“Finanční prostředky pro činnost Charty 77 a pro soukromou potřebu Charty 77, zejména jejich vůdců, shromažďoval v Nadaci Charty 77 ve Stockholmu zeť akademika Arnošta Kolmanna, František Janouch. Finanční prostředky pocházely především od židovských mecenášů z mezinárodního PEN-klubu, Rotary-klubu, Jewish Agency, Guggenheimovy nadace v USA, B’nai B’rith, Masarykovy nadace při Masarykově muzeu v Izraeli, židovských odborových svazů zejména v USA, Švédsku, atd. Nadace Charty 77 založila 6 vlastních literárních nadací (Cena J. Seiferta, Jiřího Lederera, Fr. Kriegla, atd.), jejich prostřednictvím udělovala ceny za literaturu vybraným členům Charty za účelem jejich popularizace a propagace. Ze stejných zdrojů byla vyplácena tzv. stipendia. Nadace Charty měla prostřednictvím zednářských lóží v Evropě i USA vliv i na některé tradiční literární nadace, jejich prostřednictvím pak dosahovala udělování mezinárodních cen těm signatářům Charty 77, kteří byli predestinováni pro budoucnost k politickým funkcím (Havel, Dienstbier, Battěk, Němcová, Palouš, Uhl, Šabata, atd.). …
Charta 77 byla od svého založení v roce 1977 koncipována jako zednářská lóže. Funkce mluvčího je převzata ze Sionistické organizace. …
Přijímání členů (signatářů) Charty 77 skončilo dnem 17. 11. 1989, kdy počet signatářů dosáhl cca 1 900 občanů. Naprostá většina z nich podepsala Chartu ze vzdoru proti režimu, aniž měla nejmenší tušení o charakteru a poslání této tajuplné organizace.
Chartu 77 řídilo přibližně 70 až 85 lidí, jejich jádrem bylo 42 mluvčích, kteří se za dobu její existence v tomto úřadu vystřídali. Tato skupina osob byla vytvořena několika rodinami, navzájem spoutanými rodinnými, příbuzenskými a podobnými svazky (zájmové a finanční nevyjímaje). Jsou to především rodiny: Havlových, Dienstbierových, Šabatových, Němcových, Paloušových, Hromádkových, Rumlových, Marvanových, Šternových, atd. Všechny tyto rozvětvené rodiny jsou komunisté nebo jejich potomci, svobodní zednáři a jejich potomci, a Židé. Nyní přibližně 180 členů těchto rodin, jejich příbuzných a přátel, zaujalo pozice v nejvyšších státních, diplomatických a hospodářských funkcích státu.
Tato skupina občanů Československa byla pro své dnešní poslání schválena pověřenými orgány SSSR a USA (prostřednictvím StB-KGB-CIA-Mossad). Souhlas vyslovovaly také jiné mezinárodní organizace. …
Z bezvýznamného člověka a průměrného spisovatele Václava Havla vytvořila světová reklama nákladem cca 13 milionů US dolarů osobu, nazývanou světovým spisovatelem, králem filosofů, evropským politikem, největším žijícím humanistou, atd. Jeho osoba garantuje investorům a věřitelům politickou úlohu Československa v Evropě a i jinde, podle potřeby. …
Proto Havel obnovil v Československu všechny židovské společnosti a přislíbil transfer Židů z Ruska přes Československo, obnovil zednářské lóže, jejichž členy se stali téměř všichni vyvolení členové Charty 77 a Občanského fóra, vlády a diplomatického sboru.”
(Miroslav Dolejší; Analýza 17. listopadu 1989)
https://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Analyza_17_listopadu_1989.pdf

I procesy v Kremlu řídí dvě skupiny židovských procesů řízení. … Moskevské kanceláře jsou složeny ze dvou typů ruského Židovstva. Jedna skupina je Ruský židovský kongres. Ta druhá skupina je Federace židovských obcí Ruska. A tyhlety dvě skupiny jsou skutečnými vlastníky Ruska. A Vladimir Putin je jejich jmenovaným gosudarem, který je jejich manažerem. Oni jako vlastníci si dali do čela svého člověka, aby dělal generálního ředitele Ruska. Vladimir Putin je generální ředitel Ruska, doslova. … Generální ředitel je pouze zaměstnanec svých majitelů. Ti, kteří vlastní ten podnik. Ti jsou nad ním. Takhle funguje Rusko. To je realita. Já chápu, že mnoho lidí tomu odmítá uvěřit. Pořád žijou v iluzi demokracie. Demokratický systém, který je pěkně v Talmudu popsaný jako kalech. Podvod na goyim. Demokracie je kalech, podvod. Iluze pro goyim, že o něčem rozhodují. To je demokracie. …

A instrukce a pokyny putují rovněž interní lóžovou cestou. Pokud jsou jednotlivé figury v čele států členy zednářských lóží..

“Ideologie Talmudu předurčila mnoho tragických událostí v dějinách lidstva a postavila Židy proti celému světu. … Tajné židovské satanské sekty a organizace, a následně sionistický režim Izraele, udělaly hodně pro to, aby se část židovského národa změnila na zločineckou komunitu usilující o nadvládu nad celým světem”
(Oleg Platonov; Ruský odboj. Válka proti Antikristu)

…………………..

+ Mrkněte až to půjde na ZF diskusní fórum – je prolezlé spamem – skrze ai chatboty atp..

Last edited 11 dní před by CZkotas