Nestoudné zastrašování soudem

Přečtení: 1601

V loňském říjnu jsem podal u Obvodního soudu pro Prahu 1 (soudkyně JUDr. Dagmar Stamidisová – docela hezké počtení o její práci…) žalobu na ochranu osobnosti proti lžím, které o mně dlouhodobě šíří Forum24 (viz starší text).

Včera, jistě jen náhodou uprostřed prázdnin, 40 dní po státem stanovené 30ti denní lhůtě, které na to soud má, přišlo konečně písemné vyrozumění zamítavého rozsudku (rozhodnuto bylo 31.5. 2024).
(Celý rozsudek ke stažení zde)

Zcela opominu to, že se soudkyně vlastně vůbec nezabývala předloženými důkazy a její odůvodnění jsou naprosto vágní a některé pasáže zcela regulérně vypadají tak, že je nesepsal nezávislý soud, ale naopak přímo protistrana… Rád bych se ale pozastavil nad jinou, zcela nestoudnou věcí a to je samotný “proces”.

Zamítnutí mé žaloby (tak jak je odůvodněno), mohla soudkyně napsat NAPROSTO stejně, bez jakéhokoli líčení, protože vše, co jsme předložili naprosto nereflektovala. Ale ona naopak postupně nařídila 3 jednání z nichž jedno spočívalo (doslova) v tom, že si nás předvolala a řekla, že příště vynese rozsudek a ať se na to tedy připravíme a teď že bude mít 14 dní dovolenou…

Každý takový úkon (i zcela zbytečný) u soudu stojí samozřejmě poplatky advokáta protistrany a ty jsou dané zákonem. Dle našich hrubých výpočtů (konzultováno s dalšími advokáty a právníky + rozhodnutí Nejvyššího soudu v této věci), by 4 procesní úkony v tomto případě měly dosahovat celkové částky max okolo 18.000,- Kč.
Ovšem nikoli u soudkyně Stamidisové, která tyto 4 úkony ohodnotila (dle nás naprosto protiprávně) na neuvěřitelnou částku 119.064,- Kč, kterou musím uhradit do 3 dnů po nabytí právní moci rozsudku.

Tedy zcela chybně vypočítaná částka, která je pro normálního člověka nesmyslně likvidační a rozsudek končí ještě standardní “výhružkou”.
“Nesplní-li povinný dobrovolně, co mu ukládá vykonatelné rozhodnutí, může se oprávněná domáhat provedení exekuce.”

Pokud se chci odvolat proti všemu v rozsudku, včetně toho, že po Forum24 budu nadále požadovat zaplatit 4 miliony, musím zaplatit ZNOVU 1% z žalované částky – tedy opět 40.000,- + nade mnou visí tato, dle nás protiprávní a nesmyslně spočítaná částka 119.064,- Kč – jako platba nákladů protistraně.

Takže přátelé, takto funguje český soudní systém, když se chce člověk bránit proti zvůli médií – jako fyzická osoba bojuje proti milionovému byznysu médií a ještě mu tu troufalost dají soudy hezky a tvrdě sežrat, že se dovolil se proti takovému hezky namazanému systému ozvat…

Pokud vám není lhostejné, co se u nás děje a můžete, poprosil bych vás, jestli byste znovu na žalobu přispěli. Dle částky, která by se nakonec vybrala, bychom se rozhodli, jestli půjdeme do kompletního odvolání včetně nemajetkové újmy 4 milionů, nebo bychom požadovali pouze omluvu + změnu chybných výpočtů nákladů soudu.
Zde, pokud by šlo pouze o omluvu, by to ale bohužel Forum24 pak vůbec nebolelo a jen by se smáli dál… Sám, jak jsem již avizoval, bych se případné výhry vzdal a celou ji věnoval dětským organizacím.

Věřím, že šance zde je – naprosto stejně špatně rozhodl i prvoinstanční soud proti ČT, ale odvolací rozsudek naopak potvrdil, že jsme měli pravdu a ČT se musí omluvit a RNDr. Zuzaně Krátké a Zdravému fóru!
(Celá kauza v PL)

EDIT – Děkuji opět za vaše příspěvky a úžasnou podporu dobré věci. 21.srpna 2024 jsme podali k Městskému soudu odvolání proti všem bodům, včetně nestoudně vyměřeného poplatku.


Pokud byste chtěli na žalobu přispět, pošlete prosím jakoukoli částku na transparentní účet Zdravého fóra 5854718369/0800 a uveďte prosím poznámku „Žaloba”.

Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

5 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
CZkotas
CZkotas
10 dní před

MIMO TÉMA – ale musí se pročistit ZF diskusní fórum od spamu (prostřednictvím AI, chatbotů atp.), je celé zasviněno spamem. Dnes jsem tam něco přidával a nestačil jsem se divit 🙁

+ 7 krycích příběhů v žido médiích, které skrývají hrůzy “vakcín mRNA”:

#1. Fluorid ovlivňuje poznávání, snižuje IQ .. MSM a další žido-agentury po desetiletí tvrdily, že jde o konspirační teorii – a nyní, když se bílkoviny hrotu dostávají do mozku a ovlivňují poznávání, média jedoucích dle žido-notiček utíkají ke krytí tím, že přiznávají, co fluorid dělá s mozky milionů Američanů, včetně dětí a kojenců, už od 40. let 20. století..

#2. V celých USA prudce roste počet případů rakoviny způsobené pesticidy – ve skutečnosti jde o rakovinu turbo ze sraženin.

#3. Počet případů demence roste po celém světě nepochopitelnou rychlostí – vylhané MSM tvrdí, že „je to způsobeno tím, že se výskyt této nemoci po 65. roce věku každých pět let zdvojnásobuje“. Neodvažují se do svých „varování“ zahrnout injekce proti sraženinám.

#4. Úmrtnost na srdeční infarkty, poruchy srdečního rytmu a mrtvice nápadně a nevysvětlitelně stoupá.

#5. Krevní sraženiny jsou na vzestupu. žido-media tvrdí, že netuší proč, a tak to svádí na stáří.

#6. Roste počet případů cukrovky. Další subjekt (ostatně jako všechny “velké” subjekty) – CDC obviňuje etnickou genetiku a sycené nápoje..

#7. Stoupá počet selhání životně důležitých orgánů (ledvin, jater a slinivky břišní..) – Falešná žido-medicína viní z nárůstu případů nedostatek včasné diagnostiky.

No jen v roce 2023 byla úmrtnost na mozkovou mrtvici podle věku o 5% vyšší než v době před plandemií. Hypertenzní srdeční choroby (poruchy srdečního rytmu) a krevní sraženiny prudce vzrostly až o 28%. Diabetes a selhání ledvin vzrostly na taky téměř o 30% atp.. Od zavedení těchto injekcí proti hoaxu ko*vid celosvětově výrazně vzrostl počet případů demence. Předpokládá se, že na celém světě se počet lidí trpících demencí v příštích 5 letech zvýší na více než 20 milionů, ze současných 55 milionů na 78 milionů a následně na 140 milionů do roku 2050… Jen v USA se předpokládá, že počet nemocných Alzheimerovou chorobou se během příštích 35 let zvýší z 6 milionů na 14 milionů……

Všechny msm média – ovládaných židy samozřejmě obviňují vysoký krevní tlak, vysokou hladinu cukru v krvi atp..

Libuše
Libuše
15 dní před

Všechny soudy za toohoto režimu dopadnou stejně a děsí mne, kolik lidí bude volit opět pětikolku, protože “není koho jiného volit”. Jsem z toho ne smutná, ale velice naštvaná na své jinak milé spoluobčany.

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

Mimo téma, ale nejnovější sbírka úmrtí na “kovid vakcínu”:
https://www.bitchute.com/video/vsjC1cdA2HAv

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

Politici, policie a soudy = zrádci a srá*či!

Max
Max
1 měsíc před

Jen do nich, tohle se nesmí nechat projít.