Svátek hnusu, zmaru, dekadence a smrti

Přečtení: 4002
Skutečný a nijak upravený záběr ze zahajovacího ceremoniálu…

Včera jsem zhlédl zahájení olympijských her v Paříži a ještě teď, když to píšu, mi není dobře a mám velice špatný pocit…

První část bych nazval – vrchol amatérismu, nevkusu a šmíry céčkové ochotnické úrovně pro okresní přebor.
Paříž bez lidí a diváků – prázdná nábřeží a zoufalé lodě…

Střední část byla přehlídka čisté dekadence, nevkusu, hnusu, travesti show, hnusných fousatých zpěvaček, chlapů v šatech, oslavy LGBT zvrhlosti v té nejhnusnější podobě.
I to bylo ale otřesně amatérské, tanečníci bez choreografie, nehezká kamera i scéna – přesně jako když mladá generace těch „správných” umělců dnes tvoří a dostanou volnost, ale NIC neumí…
Bylo to tak špatné, že mi bylo doslova trapně za ně.

Zesměšnění Poslední večeře a kresťanství, byla také jistě jen náhoda…

Zde se podívejte na “zvláštní” ukončení “tance” – jako by “zemřeli náhle”…

Říkali jsme si, pro koho ta celá trapnost ale je určena – naše generace to vidí a když jsme se zeptali našich téměř dospělých dětí, ani nevěděly, že nějaká olympiáda je… novou generaci to VŮBEC nezajímá…

Nejvtipnější moment ale nastal, když se celá olympiáda prsí „genderovou paritou” – jak je zde poprvé v historii stejně žen, jako mužů a při závěrečném proslovu bafuňáře předsedy výboru, nad ním jako nad chlapem celou dobu drží deštník mladá žena, jako služka…
Ale to byl opět jen nechtěný obraz hlouposti a amaterismu a jediná nechtěně „vtipná” část.

Ovšem, abych se vrátil k opravdu temnému finále – doslova.
Píseň Imagine v šílením aranžmá, ve zmaru a plamenech, robotický terminátor kůň jako opravdu hrozivý jezdec Apokalypsy a zmaru.

A na konci – žádná bílá křídla holubice míru, ale opravdu černá křídla anděla smrti.

V celém mnohahodinovém přenosu, kromě krátké video vsuvky na začátku, nebylo JEDINÉ dítě, JEDINÁ optimistická, veselá, nebo JAKÁKOLI milá věc, vlastně ani NIC o sportu…. NIC!
Jen čiré zlo, dekadence, zmar, hnus a smrt.

Pokud OH v Londýně byly opravdu předzvěstí pandemie, tak je mi líto, ale obávám se, že SKUTEČNĚ právě začala poslední fáze představení, ať už to bude znamenat pro lidstvo cokoli…

EDIT 28.7. 2024
Po tlaku z celého světa byl celý ceremoniál smazán z oficiálního webu pořadatele.
Vědí, že přestřelili a mají obyčejný STRACH z lidí! Ta síla je JEN ve vás – myslete na to prosím – máte SVOBODNOU VŮLI !

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce
Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

6 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
colombO
colombO
1 měsíc před

Nic ve zlém. Já na olympijské hry se.u stejně jako na TV a celý MSM. To je zábava pro blbečky, kteří nemají co pořádného na práci. Existují důležitější témata.

Jiri
Jiri
1 měsíc před

Predposledne prorokovaly kovid a dle politiku patrime prece na ten zapad, mno a dle toho to taky pak tak vypada. Je to upadek spolecnosti a vlastne obraz lidi jako celku. A smrt tam je od zacatku do konce, tzn. depopulace pokracuje a pokracovat bude..

Bojka
Bojka
1 měsíc před

comment image

Mirka
Mirka
1 měsíc před

Mezinárodní “úchyliáda”. Ale zřejmě to zúčastněným sportovcům nevadí, když všichni dobrovolně přijali tuhle woke hru. Nedivím se slovům Putina, že je nakonec dobře, když se ruští sportovci neúčastní.

CZkotas
CZkotas
1 měsíc před

Tahle olympijská pí*čovina šla úplně mimo mě a mé rodiny. TV atp.nevedeme, stejně jak jsem předtím ignoroval další ofčí hry, typu “mistrovství světa” a myslím že byl hokej a fotbal, ne? Tyhle hatlamaniny jdou mimo mě včetně celého MSM a ofčí TV již několik let a naprosto tím pohrdám a ignoruji. Tohle jsou prediktivní nástroje řízení populace.

Stejně jako ignoruju politické srá*če a svět je hned lepší a barevnější..

Nebýt vlastně “alternativního” zpravodajství, tak bych si toho ani nevšiml. Na tohle se už může dívat jen idi*ot.
Hrají si s námi, např.:
Holandský olympionik Steven van de Velde byl odsouzen za pedofilii a odseděl si 4 roky ve vězení. Po návratu ho Nizozemská volejbalová federace přivítala s otevřenou náručí. Stephen prý NENÍ pedofil. Osoba, která je oficiálně odsouzena za pedofilii, není pedofil..

comment image
= Ne, tohle není vtip..

Tady se od kovidu jedou největší manipulační bomby, který svět ještě nezažil.
Ne tak v krátké době..
+ např. Kolomojskij je majitel soukromých žoldáckých pluků AZOV, AJDAR, DONBAS, DNĚPR, DNĚPR 1.. A fašistický azováci přijíždí do Prahy a budou verbovat dobrovolníky do služby u brigády a pro bojové úkoly na okrajině atp.comment image

A hodně provedl tenhle DOSAZENÝ (zednářská póza na foto) a rozjelo se divadlo:
comment image

+ Světové ekonomické fórum vyzývá vlády, aby veřejně zostudily a stíhaly „popírače změny klimatu“………………

+ Skutečným vítězem I. a II. světové války je tato moc:
comment image
A v současnosti tlačí lidstvo do třetí! I za válkou na okrajině stojí oni. Ovládají jak OSN, tak úplně všechny mezinárodní organizace, které používají jako prostředek k uskutečnění svých cílů!!

“Žid S. P. Charjes, bratr lóže Massadok řádu B’nai B’rith, píše v Nationaljüdi-schen Almanach (Národním židovském almanachu) pro rok 5862:
‘Židovská světovláda – – – nachází svůj nejpřípadnější výraz ve slovech Bible. Čas, kdy naše ideje naplní svět, přijde a musí přijít. Samotné naše panství bude beztrestné, nemusí se obávat žádné odvety. Přímou cestou a nepřemožitelně kráčí ke svému cíli.’”
(Citováno podle Léona de Poncins, Judentum und Weltumsturz, II, str. 155.)

A mohl bych pokračovat. Ale nebudu. Tohle stačí. Světu vládne už jen zlo!

Last edited 1 měsíc před by CZkotas
Jaroslav
Jaroslav
1 měsíc před

Moc dekuji za perfektni shrnuti.