Pojďme se už konečně bavit o Great resetu

Přečtení: 14179

Původní text psán v březnu 2022 (doplněno o nová videa)

Nazývejme to jak chcete – Nová čtvrtá průmyslová revoluce, Nový světový řád, Green deal, Agenda 2030, Great reset… – je to jedno – výsledek je totiž stále stejný a je potřeba se o tom začít vážně bavit.

Globální přerozdělování a novodobý socialismus orwellovského typu se stále více se prohlubující nesvobodou a cenzurou, ale prezentovaný pod rouškou falešného dobra, ekologie, ochranou před banálním virem, vzdálenou válkou, nebo udržitelností a společenským blahem. Systém dobrovolného odříkání, který každý podstoupí rád a kdo ne a byť jen slůvkem zapochybuje, bude nenáviděný třídní nepřítel.

A teď si prosím ti, kteří tomu nevěří zodpovězte jednu základní otázku.

Pokud by to byla pravda – vyhovoval by vám takový svět? 

Jestli ano a věříte, že tentokrát ten socialismus už bude konečně fungovat, tak zde je zbytečné cokoli dál číst, protože jste na zcela jiné lodi, než já.
Ale pokud by vám případný globální socialismus, cenzura a nesvoboda nevyhovovaly, ale JEN tomu nechcete věřit, protože vám to přijde jako šílenost a za vlasy přitažená konspirace, jste tu správně a čtěte prosím dál.

MOJE KNIHY O SVOBODĚ A DOBĚ, VE KTERÉ ŽIJEME


Animovaný obrázek s efektem bounce

Sám nevím a všemu se zdráhám uvěřit, ale těch vodítek je už tolik a náhod je tak moc, že už je za nahodilé události nelze považovat. Když vám totiž dojdou všechna racionální vysvětlení, je čas se začít ohlížet po těch, na první pohled, iracionálních vysvětleních.
Když to kváká jako kachna, chodí jako kachna a chová se to jako kachna, tak je potřeba si zkrátka přiznat, že to z největší pravděpodobností kachna bude.

Těžko říct, jaký přímější důkaz by už musel být položen, než vnímání toho, co se kolem nás děje a faktu, že světoví lídři tato sousloví o Novém světovém řádů používají stále častěji (Biden 2022 po summitu NATO) – ať už si pod ním představují různě věci.

Ať už tomu věříte, nebo ne – už se to děje i bez vás – totální destrukce starých pořádků, potravinová a energetická nesoběstačnost zemí, média, která zcela ztratila svou hlídací funkci, rozvrat rodin a přátelství, vlády stavící se proti vlastním lidem, likvidace menších firem a střední třídy a předlužené ekonomiky…
Nepřišlo vám divné, že řešení covidu bylo všude na světě nastaveno tak, aby bylo ve výsledku nejhorší ze všech možných? Nebo, že jsme našimi lídry, místo prosazování míru, doslova štváni do války?


Kniha Motýlí křik, kterou jsem napsal v roce 2017 a která vypráví o globálních spiknutích a konspiracích, které jsou bohužel čím dál reálnější…


Skutečně odpověď neznám, ale položte si otázku – a co když je to pravda? Opravdu jste ochotni takto šmahem lehkovážně odsoudit celou budoucnost svých dětí?
Nestálo by tedy za to, alespoň tu možnost připustit, víc se o dění kolem sebe začít zajímat a pak to třeba později odložit jako hloupost a hoax?
Nestojí život a svoboda vašich dětí za to, začít se trochu zajímat, co se kolem vás děje?
Protože velice brzy může nastat bod zlomu, kdy už návrat k původním pořádkům nebude ani vzdáleně možný.

Zkuste to prosím – už kvůli svým dětem. Stoprocentní odpovědi asi těžko nalezneme, ale jde o to klást otázky a ne jen přijímat mediální mantru.

Podívejte se například na tyto tři filmy a věnujte jim ten čas.

Nejde o to těm dokumentům slepě věřit, ale je to jeden z úhlu pohledu který byste neměli kvůli svým dětem opomenout. Pochybujte o nich a zjišťujte si další informace.

Bohužel to není nic nového a prsty WEF sahají hodně hluboko a daleko…

WEF – jen pro pochopení, že NIC není náhoda a jak neuvěřitelně HLUBOKÁ a STARÁ ta králičí nora vlastně je…
(foto Reuters – Fair use pro zpravodajské a vzdělávací účely)
(foto Reuters – Fair use pro zpravodajské a vzdělávací účely)

Věříte v Great reset?

Great resetem je v tomto případě, kromě existující knihy, myšlen hlavě plán globálního spiknutí a tendence o jednu světovou vládu a totalitní kontrolu lidí. Věříte, že to existuje?


Možná nastal opravdu čas přestat zavírat oči před tím, co se kolem nás děje a odmítat to jen kvůli tomu, že tomu dal někdo velice chytře mediální nálepku „konspirace”. A vy dobře víte, kolik „konspirací”se za poslední dva roky, stalo realitou.
Jak se říká – ten nejlepší trik, jaký kdy ďáběl udělal, bylo, že přesvědčil svět, že neexistuje.

Publikováno i na Echo24 – březen 2022

Nový český dokument o Great resetu


Odkaz na novou sci-fi úvahu – “A co když…”


Upozornění na e-mail
Upozornit na
guest

12 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovalo
Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
Zatial Nikto
Zatial Nikto
9 měsíců před

Všetci aktéri procesov depopulácie a dekarbonizácie a genderizmu a všetkých veľmocenských anglosaských ideologických idiocií, ktoré sa liahnu pod krídlami svetovládnych zločineckých inštitúcií OSN a WHO a WEF si zaslúžia prekliatie a vymazanie z existencie. Spolu s nimi všetci, čo im v ich diele skazy sveta maskovaného za dielo ochrany obnoviteľného sveta pomáhajú.

CZkotas
CZkotas
10 měsíců před

+ Přidám, že ve švábo-resetu nebude místo pro zvířata, tedy i všechna domácí zvířata (kočky, psi..). Změny budou probíhat pomalu. Nejprve bude více pravidel o tom, kde se mohou psi venčit, kolik budou stát licence, kdy mají mít psi náhubek nebo být na vodítku atd. A pak se jako důvod pro úplné odstranění domácích zvířat bude uvádět např. počet psích kousnutí… Paranoia? Jako všechny údajné “dezinformace”. A jako předtím, lidi přijali bez protestů, bez problémů čipování jejich psů..první fáze u zvířat tedy už prošla. A stejně první fáze u lidi v rámci kovid podvodu alias přeznačené chřipky taky prošla (nejsprostší vědecký podvod je kovid a jeho falešné “očkování”. Protože, tato přeznačená chřipka byla a je mírná a reálně téměř nikoho nezabila.. Ale ventilátorem získaný zápal plic naopak reálně zabil miliony lidí po celém světě).

1984 JE TADY ……

New York už začne sledovat nákupy potravin, aby se ujistil, že obyvatelé nekonzumují “příliš mnoho” masa… Starosta NY oznámil spuštění nového systému sledování “uhlíkové stopy” a spotřeby potravin v domácnostech, jehož cílem je snížit “uhlíkové emise” o 33% do roku 2030.

Největší hrozbu pro nás nepředstavuje malá skupina lidí, která se snaží ovládnout svět, ale kolaboranti, kteří jsou ochotni bezvýhradně přijmout lži, které jim byly namluveny:
ČT a vlastně všechny korporátní ráda mění historii. Mám podezření, že pokud někdy natočí pořad o druhé světové válce, zvítězí Němci a ostatní bojové jednotky budou tvořit výhradně černoši a (muslimští) Američané 😀

A pokud se léčíte s existující nemocí a objeví se u vás nové příznaky, pak byste měli, dokud se neprokáže opak, předpokládat, že nové příznaky jsou způsobeny léčbou, kterou dostáváte. Lékové interakce jsou hlavní příčinou onemocnění.

jiri
jiri
Odpovědět  CZkotas
10 měsíců před

Domácí mazlíci škodí této planetě. Velcí psi mají uhlíkovou stopu jako největší esúvéčku
https://www.metro.cz/domaci-mazlici-skodi-teto-planete-velci-psi-maji-uhlikovou-stopu-jako-nejvetsi-esuvecku-g6q-/domov.aspx?c=A220912_160819_metro-region_mhrab

Tupe lidi na to propaguji vzdy uz dlouho dopredu a programuji je neustale skrze media a podobnych clanku uz bylo vice. To cipovani psu nebylo ani v zakone a normalni lidi to ignorovali

Last edited 10 měsíců před by jiri
Zatial Nikto
Zatial Nikto
10 měsíců před

Slovensko je 2.najchudobnejšia krajina v EU, ktorá je 1.?
Ako globálne otepľovanie spôsobené človekom je fraška, ktorú mocní používajú ako krycí príbeh na odstránenie všetkých ľudských práv a slobôd. Žijeme vo svete, kde veľa ľudí verí mnohým rôznym veciam – nie sú to ľudia, ale BioRoboty.
Okolo 1. mája sme sa už ako decká kúpali a opaľovali 🙂

Lis
Lis
1 rok před

Stačí si přečíst 4.průmyslovou revoluci a Covid 19 – velký rezet. Oni se s tím ani netají. Zaujaly mě tam věty o tom že hybridní válka může způsobit že někteří lidé si ani neuvědomí že jsou ve válce a taky že lidé se budou muset smířit s tím že nebudou mít žádné soukromí (čidla), aj.

CZkotas
CZkotas
1 rok před

Jourová nás všechny povinně zaoočkuje a zdigitalizuje, abychom si mysleli to, co si myslet podle Davosu máme, a ne to, co si myslet chceme.

Š(Ch)wáb nás “srovná do latě”, protože se kvůli nám “vaří oceány.”
Jim je to, narozdíl od nás, úplně jasné:
válkou k míru..

Deni
Deni
Odpovědět  CZkotas
1 rok před

Mě ne, raději zemřu nebo se odstěhuju na pustý ostrov. Žádná vláda na planetě za celou její historii nepokořila a nezotrocila 100% vzorek populace.

CZkotas
CZkotas
Odpovědět  Deni
1 rok před

Ano. Vidím to stejně. V histerii kolem ko*kovid jsem přišel o dvě zaměstnání. Nikdy jsem nebyl na podvodném PCR testu. Nenosil jsem masky. Dělal jsem přesně vše naopak a nehodlám to měnit. Stejně manželka. Naše předškolní děti jsme taky ochránili..
ZEMŘU, ALE SVOBODNÝ, NE JAKO OTROK! NÁS NEZLOMÍ!! NÁS JE VÍCE, NEŽ SI “ONI” VŮBEC MYSLÍ!!!

..Vědomost je síla.. Svoboda je taková, jakou si ji uděláme… Války jsou jen politickým vykonstruovaným divadlem a VŽDY pro cizí zájmy……

Daniela
Daniela
1 rok před

V tomto case nad otazkou”” co kdyby to byla pravda” uz nemozno pochybovat, lebo je zrejme, ze sa to deje!
Stale je mozne to zastavit, zalezi len na osvieteni a ochote ludipostavit sa na odpor a povedat NIE.
Byt prezieravi, uvedomeli a prestat s nimi hrat ich satansku hru.

soukromi-online.cz
soukromi-online.cz
2 let před

Díky za Vaši neuvěřitelnou odvahu psát o věcech, o kterých mluvit jakoby dnes není trendy. Přitom by to mělo být naopak. Toto je zlomový okamžik tisíciletí, možná celé naší civilizace. Jaktože o Velkém resetu všichni dávno nediskutují? Ba naopak, mnoho lidí se ani neobtěžuje zjistit si základní informace. Možnost soukromého vlastnictví se jim omrzela a heslo “You will own nothing and be happy” schvalují? Nevěří tomu, žeje něco takového možné?

Sama myšlenka velkého resetu, jako nutnosti svět změnit, protože asktuální cesta je neudržitelná je z mého pohledu absolutně tristní a neobhajitelná ze dvou důvodů.
Za prvé, k lepšímu řešení nás v žádném případě nemohou vést ti samí, kteří mají největší zodpovědnost za současný stav. Ten přitom sami popisují jako tragický.
Za druhé, z problémů, do kterých jsme se dostali díky odpojení od přirozeného života a díky přílišné rychlosti vývoje, vývoje bez ohledu na dopady kolem nás a to zejména v důsledku aplikace technologií, nás jen stěží mohou zachránit další technologie aplikované ještě mnohonásobně větší rychlostí bez jakéhokoliv testování a hlubší úvahy. Ty mají při realizacei Velkého resetu být navíc nasazeny s absolutní ignorací našich práv a svobod a využity k monitoringu a špehování každého našeho kroku a každé naší aktivity, což již se do značné části děje dnes.
Zkrátka novější neznamená vždy lepší a rychleji není vždy lépe. Nebo se mýlím? I tuto možnost je třeba si připouštět a je to další bod, ve kterém globální elity stojící za myšlenkou velkého resetu selhávají. Oni jsou “dokonalí” a hrají si na bohy. V tom tkví pro mne ta nějvětší naděje, zcela jistě se jim tyto hrátky nevyplatí.

Dagmar Navrátilová
Dagmar Navrátilová
Odpovědět  soukromi-online.cz
1 rok před

To je tak dobře a výstižně napsané, že bych to nezvládla lépe.
Vše co se mi honí hlavou, o čem už víc jak rok neustále přemýšlím , jen to nedokáži shrnout v tak zralou úvahu.
Díky